Επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ?
Re: Επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ?
Επείδη σήμερα έιδα τα παιδιά που φέρουν τα βαρύτερα τραύματα και είμαι ήδη πολύ φορτισμένος, παρακαλώ πολύ τους διαχειριστές να κάνουν υποδείξεις και προς τα μέλη που χρησιμοποιούν χαρακτηρισμούς όπως "ηθικιστές", "φάση της συμφοράς", "κλασμένο γεγονός". Άντε γιατί κι έγω μπορώ να αρχίσω να προβαίνω σε χαρακτηρισμούς!
Όσοι έχουν δει τις φωτογραφίες και τα βίντεο (πόσο μάλλον όσοι τα είδαν απο κοντά) καταλαβαίνουν την φρικαλεότητα του γεγονότος και πως ήταν καθαρά θέμα τύχης που δεν είχαμε άλλα. Όσοι πάλι δεν καταλαβαίνουν ελπίζω να μην τύχει ποτέ κάτι παρόμοιο στους ίδιους ή σε κοντινά τους πρόσωπα... γιατί τέτοιες ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ δεν έχουν σχέση με τον συνδικαλισμό και με το αν κάποιος είναι ενταγμένος σε παράταξη.
Όσοι έχουν δει τις φωτογραφίες και τα βίντεο (πόσο μάλλον όσοι τα είδαν απο κοντά) καταλαβαίνουν την φρικαλεότητα του γεγονότος και πως ήταν καθαρά θέμα τύχης που δεν είχαμε άλλα. Όσοι πάλι δεν καταλαβαίνουν ελπίζω να μην τύχει ποτέ κάτι παρόμοιο στους ίδιους ή σε κοντινά τους πρόσωπα... γιατί τέτοιες ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ δεν έχουν σχέση με τον συνδικαλισμό και με το αν κάποιος είναι ενταγμένος σε παράταξη.
- default_user
- Kilobyte level
ντρέπομαι
Τέσπα, αναμενόμενο, πρώτη φορά ειναι? Τσαμπουκάς που ξεφυγε και μετα τρεχάτε ποδαράκια μου, τι να λεμε τωρα. Τα υπόλοιπα βρείτε μονοι σας, δίπλα είστε.
που θα πάει θα το δουμε...
τόσα ξέρεις τόσα λες
- necrofear_13
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Alumnus/a
Πέρα από ιδεολογικά κλπκλπ κρίμα στα παιδιά για τα παιδιά που είναι στο νοσοκομείο.Περαστικά τους και μακάρι να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο.
No matter what kind of sadness envelops the darkness of our despair, if you put one foot in front of the other, at some point you will reach a place where you can see the light.
In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
- crash_override
- Wow! Terabyte level
Δυστυχώς τέτοια γεγονότα συμβαίνουν κάθε φορά. Δεν ξέρω ποιος φταίει και δεν θα κάτσω να το ψάξω. Το θέμα είναι ότι έτσι δρα πλέον ένα ελληνικό δημοκρατικό πανεπιστήμιο...
What to say man...what to say....
Κατι ξερω και εγώ, αλλα δεν θέλω να μάθω και περισσοτερα, βλέπω και διαβάζω τον κατήφορο - και απο τις δυο πλευρές, αρα καλά λέω.Vag_plir wrote:τόσα ξέρεις τόσα λες
Συμφωνώ ότι ένας καβγάς μπορεί να έχει υπαίτιους και από τις δύο πλευρές, αλλά σε μία δολοφονική ενέργεια υπάρχει θύτης και θύμα και όταν στιγματίζεις και το θύμα και το κάνεις το ίδιο με τον θύτη είναι τουλάχιστον άδικο και εξοργιστικό
Ειναι αληθεια οτι τραυματίες εχουμε και απο την ΔΑΠ?
Δεν γνωρίζω, ενδεχομένως, ελπίζω να μην θες να πεις ότι έπρεπε να κοιτάμε όταν μας χτυπούσαν με γκλομπ και κράνη...
- crash_override
- Wow! Terabyte level
Από τις ειδήσεις, τις συνεντεύξεις και τα site των παρατάξεων μάλλον υπάρχουν τραυματίες και από τις δύο πλευρές. Πως να μην υπάρχουν τραυματίες μετά από τόσα?...
What to say man...what to say....
- stoupeace
- Wow! Terabyte level
- Academic status: High school
Τόσες ταμπέλες μαζεμένες δεν είδα πουθενά!!
Δεν ξέρω πώς φαντάζεστε εσείς την επόμενη μέρα, μετά από τόοοοσες συζητήσεις κτλ, αλλά η λύση δεν θα έρθει από ένα post που θα πάρει ++.
Οσο τους ανέχεστε, και απολαμβάνετε τις ανέσεις που σας προσφέρουν, τόσο θα παρασιτούν, και τόσο ακόμα θα πλησιάζουμε στα σκ**ά.
Keep going
+++;Δεν ειπα αναρχικοι, οι αναρχικοι ειναι κακοι, ειπα αριστεροι, που ειναι καλοι. Αλλα θα μου πεις οι δεξιοι φταινε για ολα, και οι κεντρωοι ειναι στη μεση, αρα θα φανε ξυλο. Για ολα φταινε ολοι οι αλλοι.
Δεν ξέρω πώς φαντάζεστε εσείς την επόμενη μέρα, μετά από τόοοοσες συζητήσεις κτλ, αλλά η λύση δεν θα έρθει από ένα post που θα πάρει ++.
Οσο τους ανέχεστε, και απολαμβάνετε τις ανέσεις που σας προσφέρουν, τόσο θα παρασιτούν, και τόσο ακόμα θα πλησιάζουμε στα σκ**ά.
Keep going

Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Μπηκα απο περιεργεια τα site των παραταξεων.Το θεατρο του παραλογου."Αυτοι οι καφροι φταινε οχι εμεις" λενε με λιγα λογια και οι 2.Δεν ξερω ποιος φταει και ουτε προκειται να εκφρασω αποψη απο τη στιγμη που δεν ημουν μπροστα, αλλα με κατι τετοια ας μην απορουμε για την αποχη της ταξης του 70% του Απριλη.
Υ.Γ:Μου κανει εντυπωση που η πρυτανεια δεν εχει βγαλει ανακοινωση για ενα τοσο σημαντικο θεμα...
Υ.Γ:Μου κανει εντυπωση που η πρυτανεια δεν εχει βγαλει ανακοινωση για ενα τοσο σημαντικο θεμα...
- maria_
- Venus Former Team Member
Οι παρατηρήσεις από τα παιδιά πιο πάνω είχαν σαν στόχο να μην ξεφύγει το θέμα κι από τα επεισόδια καταλήξουμε σε άλλη μία διαμάχη για το αν οι ευθύνες βαραίνουν τους μπλε, τους πράσινους ή τους εμπριμέ. Το Venus δεν είναι χώρος για παραταξιακές/κομματικές κορώνες. Όσον αφορά το περιστατικό, τα πέντε χρόνια που βρίσκομαι στη σχολή έχω δει τόσα που πλέον τίποτα δε με εκπλήσσει. Ας ξυπνήσουμε γιατί όλοι (παραταξιακοί, ανεξάρτητοι εντός και εκτός εισαγωγικών - αφού τη βρίσκουμε με τις ταμπέλες) φέρουμε μερίδιο ευθύνης για την κατάσταση αυτή.aguero88 wrote:Θεωρώ ότι κάποιους τους συμφέρει να κλειδώσει το θέμα...Και δεν αναφέρομαι μόνο στους επίσημους....
Αλλά και στους "ανεξάρτητους" venusίτες...
Βάλε φωτιά σε ό,τι σε καίει, σε ό,τι σου τρώει την ψυχή
Έξω οι δρόμοι αναπνέουν διψασμένοι, ανοιχτοί!
Έξω οι δρόμοι αναπνέουν διψασμένοι, ανοιχτοί!
- Zifnab
- Academic status: MSc
Έλεος aguero! Οι περισσότεροι απο εμάς δεν έχουν πατήσει ποτέ σε εκλογές φοιτητικες για να μην πω και εθνικές (
)! Οπότε μην προσπαθείς να χρωματίσεις κάτι που απλά δεν πιάνει χρώμα... Οι δε κανονισμοί είναι σαφείς!

δηλαδή θεωρείς ότι αυτοί που δεν πατάνε, οι αδιάφοροι, είναι αχρωμάτιστοι; Περιμένω πιο ώριμες σκέψεις απο παιδιά 20+ χρονών που σπουδάζουν σε πανεπιστήμιο...
- Zifnab
- Academic status: MSc
Αυτό να το συζητήσουμε σε άλλο forum : www.xasoee.gr/forum - όχι εδώ...Είμαι αρκετά πιο ώριμος από όσο νομίζεις...
- Silver
- Kilobyte level
Τόσα χρόνια η ίδια ιστορία. Θυμάμαι από το πρώτο έτος αν σε μια χρονιά αν δεν έσπαγε ένα θρανίο ή ένα κεφάλι τουλάχιστον (όσα περισσότερα τόσο καλύρτερα) δεν θα πήγαινε καλά η χρονιά. Κάτι τέτοια είναι που ρίχνουν το σχετικά καλό κατά τα άλλα επίπεδο της σχολής μας.
Οι πρωτοετείς ψυχραιμία. Έχετε να δείτε πολλά ακόμα (έρχεται 17 Νοέμβρη, ο Δεκέμβρης κτλ.)
Απλά ΠΟΤΕ μην αφήσετε σημαντικά αρχεία στα εργαστήρια. Μπορεί να μην τα ξαναβρείτε.
Οι πρωτοετείς ψυχραιμία. Έχετε να δείτε πολλά ακόμα (έρχεται 17 Νοέμβρη, ο Δεκέμβρης κτλ.)
Απλά ΠΟΤΕ μην αφήσετε σημαντικά αρχεία στα εργαστήρια. Μπορεί να μην τα ξαναβρείτε.
Last edited by Silver on Sun Nov 01, 2009 5:33 pm, edited 1 time in total.
Ok maria εγω συμφωνώ απλά εμμένω στην εξής θέση μου...maria_ wrote:Οι παρατηρήσεις από τα παιδιά πιο πάνω είχαν σαν στόχο να μην ξεφύγει το θέμα κι από τα επεισόδια καταλήξουμε σε άλλη μία διαμάχη για το αν οι ευθύνες βαραίνουν τους μπλε, τους πράσινους ή τους εμπριμέ. Το Venus δεν είναι χώρος για παραταξιακές/κομματικές κορώνες. Όσον αφορά το περιστατικό, τα πέντε χρόνια που βρίσκομαι στη σχολή έχω δει τόσα που πλέον τίποτα δε με εκπλήσσει. Ας ξυπνήσουμε γιατί όλοι (παραταξιακοί, ανεξάρτητοι εντός και εκτός εισαγωγικών - αφού τη βρίσκουμε με τις ταμπέλες) φέρουμε μερίδιο ευθύνης για την κατάσταση αυτή.aguero88 wrote:Θεωρώ ότι κάποιους τους συμφέρει να κλειδώσει το θέμα...Και δεν αναφέρομαι μόνο στους επίσημους....
Αλλά και στους "ανεξάρτητους" venusίτες...
Επίσης θέλω να μου που απαντήσει η enum αυτό που την ρώτησα, και αν συμφωνεις και εσύ με την ενέργεια της...Και ο zifnab να μου πει αν συμφωνεί...Με συγχωρείς αλλά δεν μπήκα σε διαμάχη με κανέναν...Τα post μου όλα έχουν ενημερωτικό χαρακτήρα...Δεν τα βλέπω τα πράγματα από μια σκοπιά...Αν δεις ποστ μου γράφω τα συμπεράσματα δικά σας...Επίσης, αγαπητή enum η ιστορία έχει γράψει...Οι λέξεις ΕΚΟΦ, Rangers, Κένταυροι μπορεί να μην λένε τίποτα σε πολλούς αλλά εγώ δεν τις εφηύρα...Υπήρξαν ως οντότητες, ως ομάδες δράσης παλιότερα από έναν πολύ συγκεκριμένο χώρο...Δεν θα διαγράψουμε ούτε την ιστορική μνήμη ούτε θα αποκρύψουμε τα γεγονότα του σήμερα, στο βωμό της ωχαδερφιστικής λογικής που λέει "όλοι ίδιοι είναι"...
Φιλικά
Τώρα δηλαδή αυτό είναι καλό;zifnab wrote:Έλεος aguero! Οι περισσότεροι απο εμάς δεν έχουν πατήσει ποτέ σε εκλογές φοιτητικες για να μην πω και εθνικές ()! Οπότε μην προσπαθείς να χρωματίσεις κάτι που απλά δεν πιάνει χρώμα... Οι δε κανονισμοί είναι σαφείς
Λεφτά υπάρχουν: Και άξιοι επίσης δείτε αυτή την εκπληκτική ιστορία --------> http://www.youtube.com/watch?v=yraCtUo9N6E Και για όσους βαριούνται εδω ---------> http://blogthea.gr/NextStep/aeeaeidhyo/ ... -ueea.html
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
- marios
- Wow! Terabyte level
Επειδή το θέμα πέφτει σε τέλμα και (ανακυκλωμένενες) ανούσιες συζητήσεις:
α)Όλοι ευχόμαστε να μην χτυπήσει ποτέ και κανείς, πόσο μάλλον από τέτοια ανόητα και παρωπισμένα περιστατικά! Περαστικά στα παιδιά και στις οικογενειες τους!
Το (με διαφορά) σημαντικότερο πράγμα στο ποστ.
β)Το venus τα 2+ χρόνια που το ξέρω δεν είχε κάποια στάση μεροληπτική προς παρατάξη/ιδεολογία/κομμα. Όσο γινόντουσαν posts που έμεναν στα πλαίσια των κανονισμών, δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα.
γ)Για τους κάποιους και τους ανεξάρτητους δεν φταίει το venus. Όπως δικαίωμα έχουν να γράφουν κάποιοι και ανεξάρτητοι και κάποιοι άλλοι και κάποιοι άλλοι ανεξάρτητοι. Και όντως αν θέλουν να κλειδώσουν ένα thread μπορούν να το εκβιάσουν με τον τρόπο τους.
δ)Επειδή όμως έχω βαρεθεί να διαβάζω την καραμέλα των ανεξάρτητων, τα πράγματα είναι απλά. Όταν έχεις ένα συγκεκριμένο πρίσμα από το οποίο βλέπεις τα πράγματα, δεν σου επιτρέπει να τα δεις το πως ακριβώς είναι και αυτό συμβαίνει(τουλάχιστον στο 90% των περιπτώσεων) και εδώ. Με άλλα λόγια, κατά την ταπεινή μου άποψη, ερμηνεύετε πράγματα όπως "θέλετε"(τα quotes γιατί δεν είναι ηθελημένο, αλλά απότέλεσμα των από πάνω)
ε)Είναι αλήθεια ότι κάποιοι(λίγοι ή πολλοί, δεν έχει και μεγάλη σημασία), δεν έχουν και τις καλύτερες απόψεις πέρι των παρατάξεων(όχι των παιδιών που είναι μέσα, αλλά του θεσμού και των δικαιοδοσιών που τους έχουν δοθεί). Από την στιγμή που το λένε με τρόπο που να μην παραβαίνει τους κανονισμούς, μπορούν να το γράψουν και να το δικαιολογήσουν(όπως και παιδιά των παρατάξεων ή που είναι υπερ τους, μπορούν να απαντήσουν).
στ)Το να μην πας να ψηφίσεις(επειδή και εγώ ανήκω σε αυτούς που δεν έχουν πάει) είναι και αυτό πολιτική θέση(και όχι απάθεια όπως ξέρω ότι θα είναι η απάντηση από κάτω). Μόλις καταλάβουν οι παρατάξεις ότι "δεν είναι στραβός ο γιαλός", τότε θα μειωθεί και η (τεράστια) αποχή στις εκλογές. Μέχρι τότε, κάποιοι δεν θέλουν να ψηφίσουν πράγματα και συμπεριφορές που δεν τους εκφράζουν.
Και πάλι περαστικά στα παιδιά που χτύπησαν! Και μια ευχή(που δυστυχώς η πιθανότητα να πιάσει είναι μηδενική): "μακάρι να είναι τα τελευταία θύματα μιας χαζής και αδικαιολόγητης εχθρότητας σε παιδιά 20+ ετών"!
P.S.: το αδικαιολόγητης σηκώνει κάποια συζήτηση, αλλά θα ξεφύγουμε
α)Όλοι ευχόμαστε να μην χτυπήσει ποτέ και κανείς, πόσο μάλλον από τέτοια ανόητα και παρωπισμένα περιστατικά! Περαστικά στα παιδιά και στις οικογενειες τους!
Το (με διαφορά) σημαντικότερο πράγμα στο ποστ.
β)Το venus τα 2+ χρόνια που το ξέρω δεν είχε κάποια στάση μεροληπτική προς παρατάξη/ιδεολογία/κομμα. Όσο γινόντουσαν posts που έμεναν στα πλαίσια των κανονισμών, δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα.
γ)Για τους κάποιους και τους ανεξάρτητους δεν φταίει το venus. Όπως δικαίωμα έχουν να γράφουν κάποιοι και ανεξάρτητοι και κάποιοι άλλοι και κάποιοι άλλοι ανεξάρτητοι. Και όντως αν θέλουν να κλειδώσουν ένα thread μπορούν να το εκβιάσουν με τον τρόπο τους.
δ)Επειδή όμως έχω βαρεθεί να διαβάζω την καραμέλα των ανεξάρτητων, τα πράγματα είναι απλά. Όταν έχεις ένα συγκεκριμένο πρίσμα από το οποίο βλέπεις τα πράγματα, δεν σου επιτρέπει να τα δεις το πως ακριβώς είναι και αυτό συμβαίνει(τουλάχιστον στο 90% των περιπτώσεων) και εδώ. Με άλλα λόγια, κατά την ταπεινή μου άποψη, ερμηνεύετε πράγματα όπως "θέλετε"(τα quotes γιατί δεν είναι ηθελημένο, αλλά απότέλεσμα των από πάνω)

ε)Είναι αλήθεια ότι κάποιοι(λίγοι ή πολλοί, δεν έχει και μεγάλη σημασία), δεν έχουν και τις καλύτερες απόψεις πέρι των παρατάξεων(όχι των παιδιών που είναι μέσα, αλλά του θεσμού και των δικαιοδοσιών που τους έχουν δοθεί). Από την στιγμή που το λένε με τρόπο που να μην παραβαίνει τους κανονισμούς, μπορούν να το γράψουν και να το δικαιολογήσουν(όπως και παιδιά των παρατάξεων ή που είναι υπερ τους, μπορούν να απαντήσουν).
στ)Το να μην πας να ψηφίσεις(επειδή και εγώ ανήκω σε αυτούς που δεν έχουν πάει) είναι και αυτό πολιτική θέση(και όχι απάθεια όπως ξέρω ότι θα είναι η απάντηση από κάτω). Μόλις καταλάβουν οι παρατάξεις ότι "δεν είναι στραβός ο γιαλός", τότε θα μειωθεί και η (τεράστια) αποχή στις εκλογές. Μέχρι τότε, κάποιοι δεν θέλουν να ψηφίσουν πράγματα και συμπεριφορές που δεν τους εκφράζουν.
Και πάλι περαστικά στα παιδιά που χτύπησαν! Και μια ευχή(που δυστυχώς η πιθανότητα να πιάσει είναι μηδενική): "μακάρι να είναι τα τελευταία θύματα μιας χαζής και αδικαιολόγητης εχθρότητας σε παιδιά 20+ ετών"!
P.S.: το αδικαιολόγητης σηκώνει κάποια συζήτηση, αλλά θα ξεφύγουμε

Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα επειδή συνέβη- G.G.M.
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
- enum21
@aguero
Όσον αφορά το γεγονός είναι τραγικό που υπάρχουν τραυματίες και αντιλαμβάνομαι την αγωνία που περνάς.
Όταν όμως έκανες την εγγραφή σου στο Venus αποδέχτηκες κάποιους όρους, μέσα στους οποίους αναγραφόταν καθαρά ότι απαγορεύονται οι κομματικές αντιπαραθέσεις και οι πολιτικές μικρότητες στις οποίες εμπίπτουν ορισμένα μέλη. Δεν μίλησα για καμία από τις λέξεις που αναφέρεις.
Προκάλεσες με τον τρόπο σου και έδωσες βεβιασμένες αποχρώσεις στο forum. Όσον αφορά τα βίντεο όποιος θέλει μπορεί να πατήσει στο link και να τα δει, δεν είναι τόσο δύσκολο.. Έγινε ώστε να μην ανοιχτεί flame του τύπου "σχολιάζουμε το video" κλπ. οπότε ποιος σας πιάνει.
Ξανατονίζω ότι αν κάποιος (ακόμα κι εσύ) επιθυμεί να σχολιάσει τα γεγονότα και να αποδώσει τους οποιους χαρακτηρισμούς επιθυμεί στους μεν, δε και σε όποιον άλλο υπάρχουν και τα αντίστοιχα forum.
Επίσης φιλικά!
Όσον αφορά το γεγονός είναι τραγικό που υπάρχουν τραυματίες και αντιλαμβάνομαι την αγωνία που περνάς.
Όταν όμως έκανες την εγγραφή σου στο Venus αποδέχτηκες κάποιους όρους, μέσα στους οποίους αναγραφόταν καθαρά ότι απαγορεύονται οι κομματικές αντιπαραθέσεις και οι πολιτικές μικρότητες στις οποίες εμπίπτουν ορισμένα μέλη. Δεν μίλησα για καμία από τις λέξεις που αναφέρεις.

Ξανατονίζω ότι αν κάποιος (ακόμα κι εσύ) επιθυμεί να σχολιάσει τα γεγονότα και να αποδώσει τους οποιους χαρακτηρισμούς επιθυμεί στους μεν, δε και σε όποιον άλλο υπάρχουν και τα αντίστοιχα forum.

Επίσης φιλικά!

- Ισοβίτης
Αν δεν απατώμαι, στη νομική επιστήμη, αντίστοιχες πράξεις καλούνται "απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση".
Αν κάποιος καλείται να επέμβη, αυτός είναι ο πρύτανης. Πλέον, αρχίζω αν πιστεύω ότι ή φοβάται να αντιμετωπίσει ή ευνοείται από τέτοια περιστατικά. Αλλιώς, δεν εξηγείται η στάση του. Αν φοβάται, κακώς έγινε πρύτανης. Τέτοιες καταστάσεις έπρεπε να περιμένει ότι θα έβρισκε απέναντί του.
Τέλος, όσον αφορά στη διαχειριστική ομάδα, να ξαναπώ για 123456789η φορά ότι δεν ανήκει σε συγκεκριμένο πολιτικό χώρο. Σε πολιτικά θέματα διαφωνούμε και μεταξύ μας, αλλά στο Venus υπάρχουν κανόνες και πρέπει να τηρούνται. Το να μην ντρέπομαι να δηλώνω πως δεν είμαι αριστερός, δεν με κάνει αυτόματα δεξιό. Λογική συνεπαγωγή, αλλα όχι τόσο προφανής. Όλα εξαρτώνται από το οπτικό πεδίο που αφήνουν ελεύθερο οι εκάστοτε παρωπίδες.
Αν κάποιος καλείται να επέμβη, αυτός είναι ο πρύτανης. Πλέον, αρχίζω αν πιστεύω ότι ή φοβάται να αντιμετωπίσει ή ευνοείται από τέτοια περιστατικά. Αλλιώς, δεν εξηγείται η στάση του. Αν φοβάται, κακώς έγινε πρύτανης. Τέτοιες καταστάσεις έπρεπε να περιμένει ότι θα έβρισκε απέναντί του.
Τέλος, όσον αφορά στη διαχειριστική ομάδα, να ξαναπώ για 123456789η φορά ότι δεν ανήκει σε συγκεκριμένο πολιτικό χώρο. Σε πολιτικά θέματα διαφωνούμε και μεταξύ μας, αλλά στο Venus υπάρχουν κανόνες και πρέπει να τηρούνται. Το να μην ντρέπομαι να δηλώνω πως δεν είμαι αριστερός, δεν με κάνει αυτόματα δεξιό. Λογική συνεπαγωγή, αλλα όχι τόσο προφανής. Όλα εξαρτώνται από το οπτικό πεδίο που αφήνουν ελεύθερο οι εκάστοτε παρωπίδες.