Εξεταστική
- Zifnab
- Venus Former Team Member
- Academic status: MSc
Πάγωμα για ένα εξάμηνο = Άλλη μια οπισθοχώρηση = Η κυβέρνηση υποχωρεί αν και εκλέχτηκε καλώς ή κακώς, να κάνει μεταρρύθμιση και στην παιδεία = φοβάται το πολιτικό κόστος = παιδική χαρά = πάει σε πρόωρες εκλογές = το περνάει όπως ακριβώς θέλει χωρίς ίχνος διαλόγου = άλλο ένα εξάμηνο θα βγεί μισό και θα τρέχουμε με τριπλή εξεταστική ....
Last edited by Zifnab on Fri Jan 26, 2007 11:47 pm, edited 1 time in total.
Πράγματι,η κατάσταση με την εξεταστική είναι θλιβερή.Επικρατεί πλήρες ΜΠΑΧΑΛΟ.Αποδιοργανώνει τον καθένα νομιζω,πέρα απο τους "κομματικοποιημένους" οι οποίοι δεν ασχολούνται με πτυχία και ιστοριες...Το περίφημο ακαδημαικό "6"μηνο εχει γίνει 1,5μηνο άντε 2μηνο στην καλύτερη.Είναι κοινό μυστικό πλέον οτι η εξεταστική στην Ελλάδα διαρκεί πολύ περισσότερο από το εξάμηνο!Η ύλη βγαίνει ως δια μαγείας και οι περισσότεροι(μεταξύ τους κ εγώ) ξεκινούν το σοβαρό διάβασμα λίγο πριν την εξετ.Τώρα ούτε αυτό μπόρεις να το κάνεις διότι η εξετ. γίνεται όποτε αποφασίσει ο Βενιέρης και οι λοιποι(σύγκλητός,κομματα κτλ).Μήπως είναι λίγο χάσιμο χρόνου να ασχολείσαι(πλέον) μόνο με το (ανύπαρκτο)Πανέπιστημιο 

Πραγματικά τώρα,νομίζω ότι την Γιαννάκου την στενοχωρεί πολύ που χάνουμε την εξεταστική.Ειδικά για τους επί πτυχίο φοιτητές πρέπει να κλαίει με σπαραγμούς
Επισής θα στενοχωριέται πολύ όταν θα γράφουμε Ιούνιο-Ιούλιο και Σεπτέμβριο-Οκτώβριο(εννοείται οτι και λίγο τον Αύγουστο θα διαβάζουμε).Ποιός ήρθε?

- lordelesar
- byte level
Mπα,το καλύτερο είναι στύλ ΝΒΑ!6 μήνες κάθεσαι και 6 μήνες "παίζεις" ,ωραια ιδέα να το καθιερώσουμε γενικα. Να κάνουμε μαθήματα ολο το χρόνο, και να δίνουμε Μάιο Ιούνιο τα μαθήματα και μετα τον Σεπτέμβρη να κανουμε την επαναληπτική. Όχι πλεον άγχος μέσα στο έτος, να ξέρουμε όλο το καλοκαιρι θα διαβάζουμε. Μια χαρα.
δλδ γράφεις.Διαλέξεις δεν χρειάζονται πλέον,αρκεί να μην γίνονται καταλήψεις και στα βιβλιοπωλεία

- Ganther
- Wow! Terabyte level
- Academic status: 3rd year
Δυστηχως το ακουσα και εγω αυτο παιδια.sagwnias wrote:Μου ειπε μελλος της ΔΑΠ οτι εκεινοι μπορει να μην κατεβασουν καν πλαισιο..Οποτε καταλληψη λογικα για μια βδομαδα ακομα..
Μου ειπε ΜΠΟΡΕΙ να μην κατεβουν..μην σας παρω στο λαιμο μου..
Ακουσα οτι σκεφτονται να μην κατεβουν επειδη ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα χασουν, και δε θελουν να χασουν τοσες φορες συνεχομενα μια ΓΣ

Ουτε εγω ομως ειμαι σιγουρος. Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι τελικα θα κατεβουν παντως.
Eαν υπαρχει καποιο μελος Δαπ που να μας παρακολουθει, εαν ξερει και εχει αποφασιστει κατι για αυριο, ας μας ενημερωσει για να ξερουμε τουλ τι θα γινει

- Serendipity
- Gbyte level
- Academic status: Alumnus/a
εγω ειδα στο φορουμ της Δαπ πως δεν υπαρχει καποιος λογος να μν κατεβουν και οτι σε αυτη τη συνελευση μπορει να κερδισουν(το λεω κοσμια πως εχει ειπωθει).βασικα μου φαινεται παραξενο να μν υπαρχουν δυνατοτητες επιλογη και να μν υπαρχουν αντιθετες αποψεις.sagwnias wrote:Μου ειπε μελλος της ΔΑΠ οτι εκεινοι μπορει να μην κατεβασουν καν πλαισιο..Οποτε καταλληψη λογικα για μια βδομαδα ακομα..
Μου ειπε ΜΠΟΡΕΙ να μην κατεβουν..μην σας παρω στο λαιμο μου..
-Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
--Albert Einstein--

My new blog Serendipity's thoughts!
--Albert Einstein--

My new blog Serendipity's thoughts!
- lewton
- Kilobyte level
Δε γράφουμε μαθήματα άυριο.
Επίσης ακόμα και αν τελειώσει η κατάληψη, δε θα γράψουμε ούτε τις άλλες ημέρες της εβδομάδας.
Όσον αφορά το τι θα κατέβει αύριο, οι 4 θα προτείνουν κατάληψη για άλλη μια εβδομάδα. Ελπίζω να κατέβει και η ΔΑΠ για να δούμε και το πώς κινούνται οι διαφορές (αν θα μειωθεί και πόσο το χάσμα), αν και δεν το κόβω να τη χάνουν ούτε αύριο τη ΓΣ οι 4 άλλες παρατάξεις.
Επίσης ακόμα και αν τελειώσει η κατάληψη, δε θα γράψουμε ούτε τις άλλες ημέρες της εβδομάδας.
Όσον αφορά το τι θα κατέβει αύριο, οι 4 θα προτείνουν κατάληψη για άλλη μια εβδομάδα. Ελπίζω να κατέβει και η ΔΑΠ για να δούμε και το πώς κινούνται οι διαφορές (αν θα μειωθεί και πόσο το χάσμα), αν και δεν το κόβω να τη χάνουν ούτε αύριο τη ΓΣ οι 4 άλλες παρατάξεις.
Stop playing games... feel them.