Λειτουργία Εργαστηρίων (CSLabs)
- Loner
- Venus Former Team Member
- Academic status: N>4
Re: Λειτουργία Εργαστηρίων (CSLabs)
portable apps ftw
You either die a Spongebob or live long enough to see yourself become the Squidward.
Έστω. Και μ' αυτό τι κάνουμε?
MpoMp wrote: Επίσης, έχουν μπλοκάρει το upload/download του dropbox???
Edit: Δε μπορώ να μπω σε διάφορες σελίδες (server not found) οι οποίες είναι up . Τι γίνεται?
“Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.”
MpoMp @ Discord
- XaviannNJ
- Gbyte level
Ο Σαζόνωφ δεν θέλει chrome.Τελεία.nks wrote:
ας βαζανε τον chrome εξ αρχης που κανει αυτοματο Update απο μονος του(ειν κ καλυτερος)
ας τοο ριξει κανας lab admin σαν προταση στους υπευθυνους..

Προσθέτω:MpoMp wrote: Επίσης, έχουν μπλοκάρει το upload/download του dropbox???
Edit: Δε μπορώ να μπω σε διάφορες σελίδες (server not found) οι οποίες είναι up . Τι γίνεται?
Δεν έχουμε δικαιώματα να βάλουμε οποιοδήποτε USB στα PC.
Δεν έχουμε δικαίωμα ούτε καν προσπέλασης του C:\ μέσω cmd.
Καλά πάει.
MpoMp @ Discord
- XaviannNJ
- Gbyte level
Μαζεύτε τα παράπονα σας και θα τα διαβιβάσω....MpoMp wrote:Προσθέτω:MpoMp wrote: Επίσης, έχουν μπλοκάρει το upload/download του dropbox???
Δεν έχουμε δικαίωμα ούτε καν προσπέλασης του C:\ μέσω cmd.
Καλά πάει.
Δώσε ένα e-mail και τα διαβιβάζω πιο πειστικά εγώ... 

MpoMp @ Discord
- vasilaros69
- Gbyte level
Εντωμεταξυ το να διαγραφεις καθε 3 και λιγο αρχεια για να μπορεις να κανεις log off ειναι κουραστικο.Ξανακανεις log in και παλι υπαρχει το προστυχο σπαστικο σημαδακι
...σαν να σου λεει: you are f@cked!

"Sometimes questions are more powerful than answers,..."
cmd: shutdown -lvasilaros69 wrote:Εντωμεταξυ το να διαγραφεις καθε 3 και λιγο αρχεια για να μπορεις να κανεις log off ειναι κουραστικο.

- vasilaros69
- Gbyte level
Ναι το ξερω αυτο..2 χρονια τωρα ετσι το εκλεινα..φετος εκατσα και εσβησα αρκετα πραγματα και πρωτη φορα ξανακανα Log off σαν ανθρωπος.Αλλα γενικα δεν ξερω πως επικοινωνουν τα labs.Σε μερικα pc ακομα μου βγαζει οτι εχω υπερβει το οριο...
- XaviannNJ
- Gbyte level
Στο pc που κάθομαι μπαίνει μια χαρά πάντως...MpoMp wrote:
Προσθέτω:
Πολλά πράγματα πάνε και χώνονται στο Application Data, το οποίο είναι hidden folder, και γενικά εκεί βάζουν πράγματα από μόνες τους κάποιες εφαρμογές. Καμιά φορά τα διαγράφω αυτά, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι μένουν ανεπιρέαστες οι εφαρμογές.vasilaros69 wrote:Ναι το ξερω αυτο..2 χρονια τωρα ετσι το εκλεινα..φετος εκατσα και εσβησα αρκετα πραγματα και πρωτη φορα ξανακανα Log off σαν ανθρωπος.Αλλα γενικα δεν ξερω πως επικοινωνουν τα labs.Σε μερικα pc ακομα μου βγαζει οτι εχω υπερβει το οριο...
- XaviannNJ
- Gbyte level
Αυτό συμβαίνει σταθερά σε ένα συγκεκριμένο pc του 2 με τον firefox.nickpro wrote:Πολλά πράγματα πάνε και χώνονται στο Application Data, το οποίο είναι hidden folder, και γενικά εκεί βάζουν πράγματα από μόνες τους κάποιες εφαρμογές. Καμιά φορά τα διαγράφω αυτά, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι μένουν ανεπιρέαστες οι εφαρμογές.vasilaros69 wrote:Ναι το ξερω αυτο..2 χρονια τωρα ετσι το εκλεινα..φετος εκατσα και εσβησα αρκετα πραγματα και πρωτη φορα ξανακανα Log off σαν ανθρωπος.Αλλα γενικα δεν ξερω πως επικοινωνουν τα labs.Σε μερικα pc ακομα μου βγαζει οτι εχω υπερβει το οριο...

- vasilaros69
- Gbyte level
nickpro wrote:Πολλά πράγματα πάνε και χώνονται στο Application Data, το οποίο είναι hidden folder, και γενικά εκεί βάζουν πράγματα από μόνες τους κάποιες εφαρμογές. Καμιά φορά τα διαγράφω αυτά, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι μένουν ανεπιρέαστες οι εφαρμογές.vasilaros69 wrote:Ναι το ξερω αυτο..2 χρονια τωρα ετσι το εκλεινα..φετος εκατσα και εσβησα αρκετα πραγματα και πρωτη φορα ξανακανα Log off σαν ανθρωπος.Αλλα γενικα δεν ξερω πως επικοινωνουν τα labs.Σε μερικα pc ακομα μου βγαζει οτι εχω υπερβει το οριο...
Αυτο ειχα κανει κι εγω οταν διεγραφα καποια αρχεια.Στο σχετικο παραθυρακι που σου βγαζει ποια αρχεια πιανουν χωρο καποια συγκεκριμενα απο εφαμογες τυπου Mozilla,OpenOffice κ.α πιανουν παραδοξως αρκετο χωρο...Συγκεκριμενα δεν μπορουσα να βρω με τπτ ενα αρχειο με ονομα PrivacIE/index.dat ή καπως ετσι αν θυμαμαι καλα.Το οποιο πιανει τον πιο πολυ χωρο.
Αν θυμαμαι καλα διαγραφωντας το ιστορικο,τα προσωρινα αρχεια κτλ απο ΙΕ εν μερει ειχε δουλεψει και μου ειχε μειωθει αρκετος χωρος.Για Firefox τωρα που το θυμηθηκα δεν εχω δοκιμασει τπτ παρομοιο...XaviannNJ wrote:Αυτό συμβαίνει σταθερά σε ένα συγκεκριμένο pc του 2 με τον firefox.
Παραξενο κι αυτο ομως.Δεν θα επρεπε με το που κανεις log off να διαγραφεται αυτοματα οτι εχει κρατηθει στο δισκο και κυριως αρχεια τυπου temp files κτλ κτλ??
- Stayrakas
- Mbyte level
tips για θεματα που τεθηκαν προηγουμενως..
1. Μια χαρα προσβαση εχεις με usb. (Μηπως εφταιγε το συγκεκριμενο pc?)
2. Mια χαρα προσβαση στο c εχεις απο τα documents and setting με επιλογη το δικο σου φακελο και επειτα.
3.Τα περισσοτερα app data εχουν μεσα , οπως αναφερθηκε , πραγματα που κατεβασαν/αποθηκευσαν εφαρμογες χωρις να ρωτηθει ο χρηστης..(τρανο παραδειγμα Java,οπως και ενας installer του avg στην επιφανεια εργασιας..) Just delete it!
4.Aν θες να χρησιμοποιεις chrome κατεβασε portable εκδοση και βαλτην στον Z...
5.Οσο για το dropbox, πριν 2 βδομαδες σιγουρα κατεβασα απο dropbox..Εκτοτε δεν τα καταφερα
2. Mια χαρα προσβαση στο c εχεις απο τα documents and setting με επιλογη το δικο σου φακελο και επειτα.
3.Τα περισσοτερα app data εχουν μεσα , οπως αναφερθηκε , πραγματα που κατεβασαν/αποθηκευσαν εφαρμογες χωρις να ρωτηθει ο χρηστης..(τρανο παραδειγμα Java,οπως και ενας installer του avg στην επιφανεια εργασιας..) Just delete it!
5.Οσο για το dropbox, πριν 2 βδομαδες σιγουρα κατεβασα απο dropbox..Εκτοτε δεν τα καταφερα
Three Rings for the Elven-kings under the sky,Seven for the Dwarf-lords in their halls of stone,Nine for Mortal Men doomed to die,
One for the Dark Lord on his dark throne,In the Land of Mordor where the Shadows lie.
One Ring to rule them all, One Ring to find them,One Ring to bring them all and in the darkness bind them
In the Land of Mordor where the Shadows lie.
One for the Dark Lord on his dark throne,In the Land of Mordor where the Shadows lie.
One Ring to rule them all, One Ring to find them,One Ring to bring them all and in the darkness bind them
- XaviannNJ
- Gbyte level
τουλάχιστον 2 pc στο 1 είχαν πρόβλημα πάντως.Stayrakas wrote:tips για θεματα που τεθηκαν προηγουμενως..
Απ'όσο έχω καταλάβει τόσο καιρό που βλέπω το pc αυτό συμβαίνει σε κάθε χρήστη την στιγμή που ανοίγει τον Firefox.Μάλιστα αν διαγράψεις το αρχείο που ευθύνεται και πας να ξανανοίξεις τον firefox ξανακάνει update αυτόματα και ξαναρχίζουμε από την αρχή...vasilaros69 wrote:Αν θυμαμαι καλα διαγραφωντας το ιστορικο,τα προσωρινα αρχεια κτλ απο ΙΕ εν μερει ειχε δουλεψει και μου ειχε μειωθει αρκετος χωρος.Για Firefox τωρα που το θυμηθηκα δεν εχω δοκιμασει τπτ παρομοιο...XaviannNJ wrote:Αυτό συμβαίνει σταθερά σε ένα συγκεκριμένο pc του 2 με τον firefox.
Παραξενο κι αυτο ομως.Δεν θα επρεπε με το που κανεις log off να διαγραφεται αυτοματα οτι εχει κρατηθει στο δισκο και κυριως αρχεια τυπου temp files κτλ κτλ??

Last edited by enum21 on Wed Nov 23, 2011 10:02 am, edited 1 time in total.
Reason: fixed quote tag
Reason: fixed quote tag
Άλλη ερώτηση. Πόσο συχνά πέφτει format σε αυτά τα καβουρντιστήρια των labs 1 και 2 ??
- Stayrakas
- Mbyte level
XaviannNJ wrote:τουλάχιστον 2 pc στο 1 είχαν πρόβλημα πάντως.Stayrakas wrote:tips για θεματα που τεθηκαν προηγουμενως..
Μολις δοκιμασα σε random pc στο 1, και ηταν μια χαρουλα. !

Υπαρχει περιπτωση, μη το δεσεις και κομπο, να γινουν τα χριστουγεννα..Δεν εχω ιδεα ποτε εγινε τελευταια φορα..nickpro wrote:Άλλη ερώτηση. Πόσο συχνά πέφτει format σε αυτά τα καβουρντιστήρια των labs 1 και 2 ??
edit για το dropbox..
Μιλαμε παντα για την browser εκδοση ετσι? Οι υπευθυνοι λενε, οτι δεν περαξανε τιποτα με τα url , και γενικα δεν περιοριζουν τιποτα..Οποτε, κατι αλλο παιζει..
Three Rings for the Elven-kings under the sky,Seven for the Dwarf-lords in their halls of stone,Nine for Mortal Men doomed to die,
1) Μάλλον.Stayrakas wrote:tips για θεματα που τεθηκαν προηγουμενως..
2) Ναι, αλλά από cmd η εντολή cd με όρισμα οποιοδήποτε μέρος του C, ακόμα και το root, απλά δεν κάνει τίποτα. Συνέβη στο CSLAB I 5-7.
5) Ομοίως!
Όσο για τα δεδομένα των φακέλων, δεν αποθηκεύω τίποτα εκεί, πάνε όλα στον Z:\, εκτός από τα αρχεία των browser και του λογαριασμού μου στα labs. Δεν έχω κάνει ποτέ καθάρισμα, δεν μου έχει βγει καν ειδοποίηση.
Παρατήρησα ότι δεν διαγράφονται τα δεδομένα μου, αλλά διαγράφηκαν μία φορά και από εκεί και πέρα κάνουν rollback στους λογαριασμούς. Και σε όλων των γνωστών μου, εδώ και 3-4 μέρες. Ξέρω ότι έχει ξαναγίνει. Καμιά ανακοίνωση παίζει, κύριε Σαζόνωφ?
Είναι παράλογο που θέλω να έχω οργανωμένα bookmarks στον browser της επιλογής μου στα εργαστήρια? Είμαι υποχρεωμένος να φέρνω από το σπίτι USB με portable εφαρμογές?

MpoMp @ Discord
sudo apt-get laptop
- netharis
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a
Δεν δουλεύει έτσι το cd όταν θες να αλλάξεις volume.MpoMp wrote: 2) Ναι, αλλά από cmd η εντολή cd με όρισμα οποιοδήποτε μέρος του C, ακόμα και το root, απλά δεν κάνει τίποτα. Συνέβη στο CSLAB I 5-7.
Γράψε C: σκέτο.
Και μιας και που θα είσαι εκεί γράψε και ένα forkbomb μπας και βγάλουμε τα Win καμία μέρα απο εκεί μεσα.

Resistance is futile. Join the foss-side now!
"UNIX is very simple, it just needs a genius to understand its simplicity." - Dennis Ritchie
"The things that I want, by Max Payne. A smoke. A whiskey. For the sun to shine. I want to sleep, to forget. To change the past. Unlimited ammo and a license to kill. But right then, more than anything, I wanted her."
Νομίζω το δοκίμασα και δε δούλεψε. Δε παίρνω όρκο.netharis wrote:Δεν δουλεύει έτσι το cd όταν θες να αλλάξεις volume.MpoMp wrote: 2) Ναι, αλλά από cmd η εντολή cd με όρισμα οποιοδήποτε μέρος του C, ακόμα και το root, απλά δεν κάνει τίποτα. Συνέβη στο CSLAB I 5-7.
Γράψε C: σκέτο.
Και μιας και που θα είσαι εκεί γράψε και ένα forkbomb μπας και βγάλουμε τα Win καμία μέρα απο εκεί μεσα.

Η Τογαντζή και ο admin που ήταν εκεί, δεν είχαν ιδέα. Και επειδή δεν έχουν φτιάξει τα classpaths για java, η Τογαντζή εξηγούσε στους πρωτοετείς πώς να τρέξουν το javac.exe από τον bin της java στα program files με όρισμα το αρχείο που θέλουν να μεταγλωττίσουν, αν δεν δουλέψει το εντολή σε cmd.
MpoMp @ Discord