Info για βιβλία, συγγράμματα κτλ

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
marios
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: Alumnus/a

Re: Info για βιβλία, συγγράμματα κτλ

Post by marios » Thu Jan 15, 2009 9:10 pm

shodanjr_gr wrote: Και επί τη ευκαιρία, ούτε το πρώτο βιβλίο χρειάζεσαι. Αν σου δώσει ένας καθηγητής 10 bullet points με τα πράγματα που έχει καλύψει στο μάθημα, δεν σου είναι αρκετό για να διαβάσεις; ;)

Δηλαδή να καταργήσουμε και τα βιβλία που μας δίνονται;
Και όχι, διαφωνώ, δεν μου αρκεί να έχω 10 bullet points! Καλώς ή κακώς στις εξετάσεις δεν σε βάζουν να λύσεις προβλήματα(όπως στις εργασίες) οπότε και να έχεις διεξόδους(άλλη υλοποιήση). Εκεί έχεις 5-8 θέματα με συγκεκριμένη λύση(η οποία στις περισσότερες περιπτώσεις δεν εξετάζει σωστά και τις ικανότητες/γνώσεις σου) την οποία πρέπει να ξέρεις/βρεις. Αν εσύ μπορείς π.χ. να σου πω ότι θα πρέπει να ξέρεις για gui γενικά στην Java και όταν πας σε ρωτήσουν τι κάνει η paint στην τάδε περίπτωση και την θυμάσαι τότε οκ, εσένα σου αρκούν, εγώ δεν μπορώ να θυμάμαι τέτοιες λεπτομέρειες(δεν γράφεις έτος, αλλά επειδή όσο θυμάμαι post σου είσαι πιο μεγάλος από μένα άρα και ξέρεις αν χρησιμοποιείται η paint στα gui ;) )...

Επίσης μην ξεχνάμε ότι πρώτα για τον καθηγητή και μετά για τον φοιτητή είναι ευαγγέλιο το βιβλίο/διαφάνειες... Όταν σου λένε ότι θα παίξεις με αυτό το ρυθμό, πρέπει να ακολουθήσεις, αλλιώς θα φας ντομάτα... :-p

Anyway, αν κάποιος δεν μπορεί να είναι σωστός με τα 2 βιβλία που δίνει(και να καλύπτουν και τα 2 ΟΛΗ την ύλη), ας ακολουθήσει την μέθοδο Συντιχάκη-Ξυλωμένου στις Δομές: προτίνεις ένα ξενόγλωσσο και αναγκαστικά όλοι παίρνουν το άλλο... ;)

Υ.Γ.: shodanjr_gr ελπίζω να μην ακούστηκα πιο "σκληρός" απ'ότι ήθελα... Προφανώς και εσύ δεν μου φταίς σε τίποτα! :-p
Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα επειδή συνέβη- G.G.M.
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
para
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by para » Thu Jan 15, 2009 9:20 pm

Ή να δώσει μόνο ένα βιβλίο όπως έκανε ο κος Παπαϊωάννου, απ' ότι είδα στις δηλώσεις μαθημάτων, σε μάθημά του.
Γύρνα είμαι ένα άψυχο κορμί που σ' αγαπάει, αισθάνομαι στον άνεμο φτερό
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
#!
Κοίτα πως με κατάντησε η δική σου η αγάπη, να μη γνωρίζω από που να κρατηθώ
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
redlabel
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: Professor

Post by redlabel » Thu Jan 15, 2009 9:28 pm

para wrote:Ή να δώσει μόνο ένα βιβλίο όπως έκανε ο κος Παπαϊωάννου, απ' ότι είδα στις δηλώσεις μαθημάτων, σε μάθημά του.
Απ' ότι θυμάμαι, με βάση το νέο νόμο, "πρέπει" να προτείνουμε δύο βιβλία (ή δύο set βιβλίων).

Δ. Γκρ.
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Thu Jan 15, 2009 9:33 pm

redlabel wrote:
para wrote:Ή να δώσει μόνο ένα βιβλίο όπως έκανε ο κος Παπαϊωάννου, απ' ότι είδα στις δηλώσεις μαθημάτων, σε μάθημά του.
Απ' ότι θυμάμαι, με βάση το νέο νόμο, "πρέπει" να προτείνουμε δύο βιβλία (ή δύο set βιβλίων).

Δ. Γκρ.

Kαι στις πιθανοτητες μια επιλογη εμφανισε αν και ειχα ακουσει οτι στην Γ.Σ(επισημα δλδ) προτειναν και ενα αγγλικο για να ειναι τυπικοι.
redlabel
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by redlabel » Thu Jan 15, 2009 9:37 pm

Μήπως, τελικά, η αγορά ξενόγλωσσων βιβλίων "σκόνταψε" σε κάποιο τυπικό εμπόδιο και δεν θα προχωρήσει; Πρότεινα κι εγώ ένα αγγλικό βιβλίο, αλλά επειδή το μάθημά μου είναι στο εαρινό εξάμηνο δεν ξέρω αν τελικά θα διανεμηθεί σε όποιον το επιλέξει.

Δ. Γκρ.
marios
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by marios » Thu Jan 15, 2009 9:40 pm

Ακριβώς επειδή δεν θα δωθεί, αποτελεί την λυση για όποιον θέλει να δώσει μόνο 1 βιβλίο(στα ελληνικά) ;)
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Thu Jan 15, 2009 9:41 pm

Αληθεια γιατι δεν δινονται αγγλικα βιβλια?Εξαλλου με δικη μας επιλογη τα παιρνουμε.Να πω οτι μας αναγκαζε ο καθηγητης,οκ.Αλλα τωρα δεν στεκει και πολυ. :smt017
shodanjr_gr
Mbyte level
Mbyte level

Post by shodanjr_gr » Thu Jan 15, 2009 9:44 pm

marios wrote: Δηλαδή να καταργήσουμε και τα βιβλία που μας δίνονται;
Και όχι, διαφωνώ, δεν μου αρκεί να έχω 10 bullet points! Καλώς ή κακώς στις εξετάσεις δεν σε βάζουν να λύσεις προβλήματα(όπως στις εργασίες) οπότε και να έχεις διεξόδους(άλλη υλοποιήση). Εκεί έχεις 5-8 θέματα με συγκεκριμένη λύση(η οποία στις περισσότερες περιπτώσεις δεν εξετάζει σωστά και τις ικανότητες/γνώσεις σου) την οποία πρέπει να ξέρεις/βρεις. Αν εσύ μπορείς π.χ. να σου πω ότι θα πρέπει να ξέρεις για gui γενικά στην Java και όταν πας σε ρωτήσουν τι κάνει η paint στην τάδε περίπτωση και την θυμάσαι τότε οκ, εσένα σου αρκούν, εγώ δεν μπορώ να θυμάμαι τέτοιες λεπτομέρειες(δεν γράφεις έτος, αλλά επειδή όσο θυμάμαι post σου είσαι πιο μεγάλος από μένα άρα και ξέρεις αν χρησιμοποιείται η paint στα gui ;) )...
Τα 10 bullet points είναι θέματα τα οποία καλύπτει το εκάστοτε μάθημα. Για τα Δίκτυα μπορεί να είναι network layer, transport layer, routing algorithms. Για την java 2 μπορεί να είναι Swing, Sockets, File streams κλπ. Αν σου δώσουν αυτά, δεν μπορείς να διαβάσεις μόνος σου, ανεξάρτητα ποιο βιβλίο έχεις;

Είναι παράλογο να ζητάμε αυστηρώς ορισμένη και αριθμημένη την ύλη. Οι καθηγητές μας γενικά ΔΕΝ ζητάνε υπερβολικά πράγματα στις εξετάσεις, και ένα καλό διάβασμα (που θα σε βάλει στη ΛΟΓΙΚΗ του μαθήματος) αρκεί για να περάσεις.

Επίσης μην ξεχνάμε ότι πρώτα για τον καθηγητή και μετά για τον φοιτητή είναι ευαγγέλιο το βιβλίο/διαφάνειες... Όταν σου λένε ότι θα παίξεις με αυτό το ρυθμό, πρέπει να ακολουθήσεις, αλλιώς θα φας ντομάτα... :-p
ΠΟΣΟΙ καθηγητές το έχουν κάνει αυτό το πράγμα; Πόσοι έχουν ζητήσει αποστήθιση για να πας να γράψεις στις εξετάσεις; 5οετής είμαι, Φλεβάρη-Μάρτη τελειώνω. Πραγματικά από τα 36 μαθήματα ζήτημα είναι αν σε ένα ή δύο είχε τεθεί θέμα βιβλίου-ευαγγέλιου, και πάλι μπορούσες να το παρακάμψεις αν ήθελες. Αυτή είναι η κλασσική καραμέλα που άκουγα και ακόμα ακούω για τα ελληνικά πανεπιστήμια, και πλέον την έχω αποδώσει σε urban legend.
Anyway, αν κάποιος δεν μπορεί να είναι σωστός με τα 2 βιβλία που δίνει(και να καλύπτουν και τα 2 ΟΛΗ την ύλη), ας ακολουθήσει την μέθοδο Συντιχάκη-Ξυλωμένου στις Δομές: προτίνεις ένα ξενόγλωσσο και αναγκαστικά όλοι παίρνουν το άλλο... ;)
Ξέχασα, έχουμε και την ξενοφοβία τώρα :Ρ
Υ.Γ.: shodanjr_gr ελπίζω να μην ακούστηκα πιο "σκληρός" απ'ότι ήθελα... Προφανώς και εσύ δεν μου φταίς σε τίποτα! :-p
[/quote]

No hard feelings :)

Μήπως, τελικά, η αγορά ξενόγλωσσων βιβλίων "σκόνταψε" σε κάποιο τυπικό εμπόδιο και δεν θα προχωρήσει;
Από ότι έχω καταλάβει, υπήρξε μεγάλη δυσκολία στην εύρεση εισαγωγέων για τα Αγγλικά βιβλία, και για αυτό και δεν διανεμήθηκαν εν τέλει. Κρίμα και στα Distributed Systems ήταν καλά τα συγγράμματα :'(
"Liberal" isn't a dirty word Blackadder!
redlabel
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by redlabel » Thu Jan 15, 2009 9:47 pm

marios wrote:Ακριβώς επειδή δεν θα δωθεί, αποτελεί την λυση για όποιον θέλει να δώσει μόνο 1 βιβλίο(στα ελληνικά) ;)
Γιατί να μην δοθεί; Δεν έχω τέτοια ενημέρωση, γιαυτό ρωτάω, μήπως είναι κάτι που προέκυψε πρόσφατα;

Δ. Γκρ.

ΥΓ. Το αμερικάνικο βιβλίο της Ασφάλειας ΠΣ είναι πολύ καλό!
Last edited by redlabel on Thu Jan 15, 2009 9:49 pm, edited 1 time in total.
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Thu Jan 15, 2009 9:49 pm

redlabel wrote:
marios wrote:Ακριβώς επειδή δεν θα δωθεί, αποτελεί την λυση για όποιον θέλει να δώσει μόνο 1 βιβλίο(στα ελληνικά) ;)
Γιατί να μην δοθεί; Δεν έχω τέτοια ενημέρωση, γιαυτό ρωτάω, μήπως είναι κάτι που προέκυψε πρόσφατα;

Δ. Γκρ.

Αν θυμαμαι καλα ο κυριος Ξυλωμενος μας το ειχε πει.Για λεπτομερειες απευθυνθειτε στον ιδιο :smt002
marios
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by marios » Thu Jan 15, 2009 9:54 pm

δείτε αυτό ;)
redlabel
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by redlabel » Thu Jan 15, 2009 10:00 pm

marios wrote:δείτε αυτό ;)
Σαφές και πρόσφατο (07.01.2009), ευχαριστώ marios! :smt023

Δ. Γκρ.
marios
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by marios » Thu Jan 15, 2009 11:43 pm

shodanjr_gr wrote: Τα 10 bullet points είναι θέματα τα οποία καλύπτει το εκάστοτε μάθημα. Για τα Δίκτυα μπορεί να είναι network layer, transport layer, routing algorithms. Για την java 2 μπορεί να είναι Swing, Sockets, File streams κλπ. Αν σου δώσουν αυτά, δεν μπορείς να διαβάσεις μόνος σου, ανεξάρτητα ποιο βιβλίο έχεις;

Είναι παράλογο να ζητάμε αυστηρώς ορισμένη και αριθμημένη την ύλη. Οι καθηγητές μας γενικά ΔΕΝ ζητάνε υπερβολικά πράγματα στις εξετάσεις, και ένα καλό διάβασμα (που θα σε βάλει στη ΛΟΓΙΚΗ του μαθήματος) αρκεί για να περάσεις.
Αρχικά δεν εχω στόχο απλά να περάσω... Ούτε έχω στόχο να μείνω σε αυτά που με διδάσκουν όμως! Οπότε συμφωνούμε ότι δεν έχει νόημα να διαβάζεις μόνο το βιβλίο ή μόνο στην ύλη που σου δίνει ο καθηγητής, αλλά έλα που ο καθηγητής βάζει καθαρα με βάση αυτή την ύλη θέματα! Και καλώς ή κακώς αφού με ενδιαφέρει να περάσω το μάθημα με καλό βαθμό, όταν κάποιοι έχουν συγκεκριμένη ύλη, θέλω να την έχω και εγώ... Οπότε μάλλον με την αντίστροφη λογική απ'ότι νόμιζες την ζητάω(όχι για να διαβάσω λιγότερο και ίσα ίσα να περάσω, αλλά γιατί πέρα από τις γνώσεις που έχω θέλω ΚΑΙ βαθμό ;) )
Btw το παράδειγμα με την paint έπεσε πέρσυ στην Java2 και δεν νομιζω ότι είναι κάτι που σε βάζει στην λογική να προγραμματίσεις με Java...
Και στην από πάνω παράγραφο, όπου μιλάω με το Α ενικό είναι για τον X φοιτητή που σκέφτεται όπως εγώ ;)
shodanjr_gr wrote:ΠΟΣΟΙ καθηγητές το έχουν κάνει αυτό το πράγμα; Πόσοι έχουν ζητήσει αποστήθιση για να πας να γράψεις στις εξετάσεις; 5οετής είμαι, Φλεβάρη-Μάρτη τελειώνω. Πραγματικά από τα 36 μαθήματα ζήτημα είναι αν σε ένα ή δύο είχε τεθεί θέμα βιβλίου-ευαγγέλιου, και πάλι μπορούσες να το παρακάμψεις αν ήθελες. Αυτή είναι η κλασσική καραμέλα που άκουγα και ακόμα ακούω για τα ελληνικά πανεπιστήμια, και πλέον την έχω αποδώσει σε urban legend.
Στις 11 φορές που έχω δώσει(10 μαθήματα Φεβρουάριο και Ιουνιο και 1 τον Σεπτέμβριο) αρκέτες φορές! Πρόσεξε όμως: δεν μιλάω για παπαγαλία, προφανώς και αν ζητούσαν παπαγαλία θα είχα αλλάξει σχολή ή χώρα :-p Μιλάω για θέματα τα οποία ήταν λεπτομέρειες που υπήρχαν στα βιβλία/διαφάνειες/σημειώσεις αλλά δεν είχαν και πολύ ουσία ή που αν διάβαζες μέσα από το βιβλίο/διαφάνειες/σημειώσεις θα είχες πολύ μεγαλύτερο πλεονέκτημα από αυτόν που μπορεί να ήξερε περισσότερα αλλά θα ήταν γενικότερες οι γνώσεις του(νομίζω πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα από τις ερωτήσεις "Τι κάνει η εντολή ταδε στην Fortran" ενώ μπορούσες να είχες επιλέξει Matlab αντί για Fortran(υπολογιστικά πέρσυ) δεν υπάρχει) ;)

@redlabel: Παρακαλω :smt025
Πάντως, ήταν σχετικά γνωστό και από πριν, αφού ο κ. Ξυλωμένος στην πρώτη του διάλεξη μας είπε ότι πρότιναν Αγγλικό βιβλίο για να πάρουμε όλοι αναγκαστικά το Ελληνικό(δεν νομίζω να εννοουσε ότι θα το διαλέγαμε όλοι το Ελληνικό επειδή δεν θα θέλαμε το Αγγλικο)... ;)
para
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by para » Thu Jan 15, 2009 11:51 pm

marios wrote:@redlabel: Ήταν σχετικά γνωστό και από πριν, αφού ο κ. Ξυλωμένος στην πρώτη του διάλεξη μας είπε ότι πρότιναν Αγγλικό βιβλίο για να πάρουμε όλοι αναγκαστικά το Ελληνικό(δεν νομίζω να εννοουσε ότι θα το διαλέγαμε όλοι το Ελληνικό επειδή δεν θα θέλαμε το Αγγλικο)... ;)
Το είπε ξεκάθαρα. Διαλέξτε το ελληνικό γιατί το πιο πιθανό είναι να μην εγκριθεί το ξένο.
(Απλά για να "βγει" η παρένθεση)
Γύρνα είμαι ένα άψυχο κορμί που σ' αγαπάει, αισθάνομαι στον άνεμο φτερό
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
#!
Κοίτα πως με κατάντησε η δική σου η αγάπη, να μη γνωρίζω από που να κρατηθώ
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Thu Jan 15, 2009 11:52 pm

"Τι κάνει η εντολή ταδε στην Fortran" ενώ μπορούσες να είχες επιλέξει Matlab αντί για Fortran(υπολογιστικά πέρσυ) δεν υπάρχει)
Μιας και το πες, ειδα στη λιστα συγγραματων στο cs.aueb οτι στα υπολογιστικα ή θα παρεις τα 3 βιβλια που περναμε μεχρι περσι ή ενα βιβλιο καποιου αλλου.Ο απολυτος εκβιασμος ομως.
marios
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by marios » Thu Jan 15, 2009 11:57 pm

@para: δεν το θυμομουν με λεπτομέρειες, καλά έκανες και το είπες :smt023
@ ultimate_aektzis: Αμφιβάλεις ότι είναι προτιμότερο(σε ΚΑΘΕ περίπτωση, ακόμα και αν μιλάει για άσχετα πράγματα) να πάρεις το άλλο βιβλίο;;;;;
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Fri Jan 16, 2009 12:00 am

Αν και τα εχω τα πρωτα και αναγκαστικα θα παρω το 2ο,αν το ηξερα παλι το 2ο θα επαιρνα,δεν συζηταμε.Απλως τα επισημαινουμε για να μην νομιζουν οτι δεν βλεπουμε και δεν κρινουμε.
proskopos
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by proskopos » Fri Jan 16, 2009 1:25 am

Μιας και λέμε για βίβλιά και την ποιότητά τους.... Να θέσω μια ερώτηση...:
Τα βιβλία που παίρνουμε κρίνονται με βάση το περιεχόμενο τους, ή με τον συγγραφέα...?
Αναρωτιέμαι δηλαδή, τόσοι πολλοί καθηγητές μας θεωρούν ότι έχουν γράψει το καλύτερο βιβλίο; Ή απλά αφού είναι δικό τους διαφημίζονται...?
Ειδικά στο 1 έτος από τα 10 μαθήματα τα 5-6 είναι των καθηγητών που τα διδάσκουν... Οι άλλες επιλογές είναι..... εκτός ύλης....
Και μέχρι τώρα (3 έτος) είδα άλλα τόσα...

Για τα προηγούμενα συμφωνώ με redlabel και shodanjr_gr, αλλά είναι δύσκολο (τουλάχιστον) να ερευνούμε τα θέματα που διαπραγματευόμαστε σε κάθε μάθημα... Πριν από αυτό θα πρέπει να βρούμε έναν αλγόριθμο που να αυξάνει τις ώρες μιας ημέρας εκθετικά :) . Αν και αυτό είναι ΝΡ πρόβλημα... :lol:
Extreme Makeover... Mind edition...
3,6 μαθήματα/εξεταστική....
Image
necrofear_13
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by necrofear_13 » Fri Jan 16, 2009 6:52 am

Πολλα ειναι Np complete στην Ελλαδα και δυστυχως δεν θα λυθουν ποτε αλλα ας μην το συζηταμε!!!
No matter what kind of sadness envelops the darkness of our despair, if you put one foot in front of the other, at some point you will reach a place where you can see the light.

In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
redlabel
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by redlabel » Fri Jan 16, 2009 10:09 am

proskopos wrote:Τα βιβλία που παίρνουμε κρίνονται με βάση το περιεχόμενο τους ή με τον συγγραφέα...? Αναρωτιέμαι δηλαδή, τόσοι πολλοί καθηγητές μας θεωρούν ότι έχουν γράψει το καλύτερο βιβλίο; Ή απλά αφού είναι δικό τους διαφημίζονται...?
Ίσως είναι χρήσιμο να ξέρετε ότι ορισμένα βιβλία καθηγητών σας διανέμονταν (και πριν το νέο σύστημα) σε δέκα (10) Τμήματα Πληροφορικής της χώρας μας (αν και υπάρχουν πολλά βιβλία που είναι "ανταγωνιστικά" με τα δικά τους). Ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα, παρακαλώ... :smt002

Δ. Γκρ.
proskopos
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by proskopos » Fri Jan 16, 2009 10:18 am

redlabel wrote:
proskopos wrote:Τα βιβλία που παίρνουμε κρίνονται με βάση το περιεχόμενο τους ή με τον συγγραφέα...? Αναρωτιέμαι δηλαδή, τόσοι πολλοί καθηγητές μας θεωρούν ότι έχουν γράψει το καλύτερο βιβλίο; Ή απλά αφού είναι δικό τους διαφημίζονται...?
Ίσως είναι χρήσιμο να ξέρετε ότι ορισμένα βιβλία καθηγητών σας διανέμονταν (και πριν το νέο σύστημα) σε δέκα (10) Τμήματα Πληροφορικής της χώρας μας (αν και υπάρχουν πολλά βιβλία που είναι "ανταγωνιστικά" με τα δικά τους). Ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα, παρακαλώ... :smt002

Δ. Γκρ.
Από τα συγκεκριμένα που συναντησα, μέχρι τώρα 2 ή 3 μπορούν να ξεχωρίσουν, κατά την άποψη μου... Τα άλλα απλά υπάρχουν...
Extreme Makeover... Mind edition...
3,6 μαθήματα/εξεταστική....
Image
rose
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: 4th year

Post by rose » Fri Jan 16, 2009 10:29 am

redlabel wrote:

Δ. Γκρ.

Παρόλα αυτά θα ήθελα οι καθηγητές να γράφουν τα κείμενα στα Αγγλικά, νομίζω ετσι όπως εχει διαμορφωθεί ο χώρος της πληροφορικής ειναι σχεδόν αδύνατο να γράφεις στην Ελληνική γλώσσα η αντιπαραγωγικό - οταν, αργά ή γρήγορα ο μαθητής θα έρθει αντιμέτωπος με την Αγγλική ορολογία.
που θα πάει θα το δουμε...
Post Reply

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”