ναι καταλαβα τι λεςmarios wrote:Να το θέσω διαφορετικά, γιατί μπήκαμε σε infinite loop χωρίς λόγο: Διαφωνώ με την ύπαρξη της ΓΣ όπως είναι σήμερα. Συνεπώς, ναι, δεν με ενδιαφέρει να ακούγονται εκεί απόψεις(όποιον τον ενδιαφέρει πολύ καλά κανει και πηγαίνει, δεν θεωρώ ότι η άποψη μου είναι η σωστή).chriskin wrote:ειναι παραλογο να σε καλυπτει το οτι θα εδινες και τη ζωη σου οταν δεν πας καν να ακουσεις την αποψη του αλλου,ειδικα αφου με το να μην πας βοηθας στο να σπασει η απαρτια και να μην ακουστει καμια αποψηδεν ξερω αμα λεω κατι παραλογο αλλα ετσι μου φαινεται
Το περί ελευθερίας να μιλήσει ο άλλος δεν ισχύει μόνο στην ΓΣ(γιατί εκεί "σκαλωσες"). Με τον netharis(τον αναφέρω γιατί είναι το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα) έχουμε σχεδόν 100% αντίθετες (πολιτικές) απόψεις. Ποτέ όμως κανένας από τους 2 δεν απαγόρευσε στον άλλο να πει την γνώμη του και να την υπερασπιστεί. Αυτό συμβαίνει γιατί και οι 2 έχουμε κάποιο στοιχειώδη "πολιτισμό" που μας επιτρέπει να δεχόμαστε την ύπαρξη αντίθετης άποψης. Το ίδιο συμβαίνει και με πολλά άλλα παιδιά(με όλους όσους γράφουν στο venus και μιλάω στη σχολή έχω διαφορές). Σε αυτά τα άτομα, ναι, με ενδιαφέρει πάρα πολύ να τους επιτρέπεται να εκφράζουν την άποψη τους και με καλύπτει απόλυτα το πιο πάνω quote.
Συνεπώς, δεν με νοιάζει το αν θα έχει απαρτία η ΓΣ, δεν με νοιάζει καν αν θα υπάρχει τέτοιου είδους ΓΣ όπως σήμερα, με νοιάζει όμως να μπορώ να μιλήσω ελεύθερα και σαν άνθρωπος και εγώ και ο οποιοσδήποτε άλλος. Και σε μια ΓΣ που θα έχει "καθαριστεί" με αυγά, γιαούρτια και ντομάτες, αυτό δεν γίνεται(ακόμα και αν, όπως ειπα, είμαι κατά των παρατάξεων).
συνεχιζω να απορω ομως
αφου ενδιαφερεσαι γιατι δεν συμμετεχεις;
και σταθερες αποψεις φαινεται πως εχεις, και ενα επιπεδο που διαφερει απο την ελλειψη σεβασμου που εχουν οι αλλοι
μου φαινεται περιεργο οι ανθρωποι που μπορουν και θελουν να προσφερουν κατι για τη σχολη μεσα απο κανονικο διαλογο να μην συμμετεχουν και να αφηνουμε η πλειοψηφια των εκπροσωπων να ειναι ατομα που δεν συμμετεχουν καν (πχ ολοι εχουμε προσεξει φανταζομαι οτι υπαρχουν παραταξεις που μιλανε μονο οι αρχηγοι τους και οι υπολοιποι περιοριζονται στο να μοιραζουν χαρτια στα αμφιθεατρα)
καταλαβαινω πως θεωρεις την κατασταση στη γς οπως ειναι απαραδεκτη , και ειναι, αλλα ο μονος τροπος να αλλαξει δεν ειναι να παρουν μερος σε αυτη ατομα που ενδιαφερονται;ειτε συμφωνουν ειτε δεν συμφωνουν οι αποκατω, αμα ο ομιλητης φανει πως ενδιαφερεται δεν νομιζω να πετανε αυγα. τωρα αμα αρχιζει και απλα κραζει τους παντες , οσο λαθος και να ειναι, ανθρωποι ειναι και οι απο κατω - απο ενα σημειο και μετα ειναι λογικο να σπασουν τα νευρα τους