Kαι afro περούκα! Και afro περούκα!MpoMp wrote:Embrace yourselves ρε, φέτος θα πάρω Μαθηματικά Ι και θα έχω ντουντούκα μαζί.

Kαι afro περούκα! Και afro περούκα!MpoMp wrote:Embrace yourselves ρε, φέτος θα πάρω Μαθηματικά Ι και θα έχω ντουντούκα μαζί.
Ίσως περάσω απο μερικές διαλέξεις στα Μαθηματικά Ι που χρωστάω μπας και συγκρατήσω και τον Mpomp..cypher wrote:Kαι afro περούκα! Και afro περούκα!MpoMp wrote:Embrace yourselves ρε, φέτος θα πάρω Μαθηματικά Ι και θα έχω ντουντούκα μαζί.![]()
Χριστε μου η σχολη γηπεδο^^ πως τα χανω εγω αυτα να ριχνω και κανα γελιο...???stoupeace wrote:Συγνώμη το είδα χθες και δεν μπορώ να μη γελάσω.
Ταμπλό "Μετά από αίτημα της ΠΑΣΠ, το κλίμα στα αμφιθέατρα άλλαξε". Εννοεί ότι τα βάψανε, που όντως τα βάψανε.
Η φωτό με τη σαπιόλα την πασπίτισα πάνω σε σπασμένα έδρανα όταν κέρδισε η ΠΑΣΠ τις εκλογές πριν μερικά χρόνια, που είναι?![]()
Καλή αρχή <3
Link
Δεν σου δωσαν ένα φάκελο που περιείχε το μαιλ σου ,κάτι σε φάση p3112xxx (αριθμός φοιτητικής ταυτότητας),και έναν κωδικό ; (Που μπήκες ; e-class ή e-grammateia ?)aueb2012 wrote:Καλησπέρα από έναν ακόμη πρωτοετή!!!Έχω ολοκληρώσει και εγώ την εγγραφή μου στο πανεπιστήμιο και έχω προμηθευτεί τους κωδικούς...Ύστερα από περιέργεια μπήκα να ενεργοποιήσω το λογαριασμό μου χωρίς να έχει βγεί σχετική ανακοίνωση και είδα ότι ζήταγε έναν αριθμό δελτίου ταυτότητας..Η απορία μου τώρα είναι από που θα παραλάβω αυτόν τον κωδικό;;θα πρέπει να ξαναπάω στη σχολή(κάτι που είναι δύσκολο γιατί θα λείπω την επόμενη βδομάδα);;
Επίσης γενικά θα ξαναχρειαστώ κανένα άλλο χαρτί από τη σχολή μέχρι να αρχίσουν τα μαθήματα;;Και κάτι τελευταίο..Τα χαρτιά για τη σίτιση μέχρι πότε είναι να τα δώσω;
Είναι ο αριθμός της ταυτότητάς σου.aueb2012 wrote:Καλησπέρα από έναν ακόμη πρωτοετή!!!Έχω ολοκληρώσει και εγώ την εγγραφή μου στο πανεπιστήμιο και έχω προμηθευτεί τους κωδικούς...Ύστερα από περιέργεια μπήκα να ενεργοποιήσω το λογαριασμό μου χωρίς να έχει βγεί σχετική ανακοίνωση και είδα ότι ζήταγε έναν αριθμό δελτίου ταυτότητας..Η απορία μου τώρα είναι από που θα παραλάβω αυτόν τον κωδικό;;θα πρέπει να ξαναπάω στη σχολή(κάτι που είναι δύσκολο γιατί θα λείπω την επόμενη βδομάδα);;
Επίσης γενικά θα ξαναχρειαστώ κανένα άλλο χαρτί από τη σχολή μέχρι να αρχίσουν τα μαθήματα;;Και κάτι τελευταίο..Τα χαρτιά για τη σίτιση μέχρι πότε είναι να τα δώσω;
Αστυνομικής;;rexes wrote:Αριθμός δελτίου ταυτότητας είναι ο αριθμός της ταυτότητάς σου
Ναιaueb2012 wrote:Αστυνομικής;;rexes wrote:Αριθμός δελτίου ταυτότητας είναι ο αριθμός της ταυτότητάς σου
e-grammateia μπηκα...ναι μου δώσανε...moody wrote:Δεν σου δωσαν ένα φάκελο που περιείχε το μαιλ σου ,κάτι σε φάση p3112xxx (αριθμός φοιτητικής ταυτότητας),και έναν κωδικό ; (Που μπήκες ; e-class ή e-grammateia ?)aueb2012 wrote:Καλησπέρα από έναν ακόμη πρωτοετή!!!Έχω ολοκληρώσει και εγώ την εγγραφή μου στο πανεπιστήμιο και έχω προμηθευτεί τους κωδικούς...Ύστερα από περιέργεια μπήκα να ενεργοποιήσω το λογαριασμό μου χωρίς να έχει βγεί σχετική ανακοίνωση και είδα ότι ζήταγε έναν αριθμό δελτίου ταυτότητας..Η απορία μου τώρα είναι από που θα παραλάβω αυτόν τον κωδικό;;θα πρέπει να ξαναπάω στη σχολή(κάτι που είναι δύσκολο γιατί θα λείπω την επόμενη βδομάδα);;
Νομίζω ότι δεν έχει συγκεκριμένη προθεσμία
ευχαριστώ καλώς σας βρήκαenum21 wrote:Είναι ο αριθμός της ταυτότητάς σου.aueb2012 wrote:Καλησπέρα από έναν ακόμη πρωτοετή!!!Έχω ολοκληρώσει και εγώ την εγγραφή μου στο πανεπιστήμιο και έχω προμηθευτεί τους κωδικούς...Ύστερα από περιέργεια μπήκα να ενεργοποιήσω το λογαριασμό μου χωρίς να έχει βγεί σχετική ανακοίνωση και είδα ότι ζήταγε έναν αριθμό δελτίου ταυτότητας..Η απορία μου τώρα είναι από που θα παραλάβω αυτόν τον κωδικό;;θα πρέπει να ξαναπάω στη σχολή(κάτι που είναι δύσκολο γιατί θα λείπω την επόμενη βδομάδα);;
Όποτε πας θα σου βγάλουν κάρτα δεν έχει προθεσμία.
Καλώς όρισες!
οκ thanks νομιζα ότι ήθελε φοιτητικής ταυτότητας και αγχώθηκα!!!enum21 wrote:Ναιaueb2012 wrote:Αστυνομικής;;rexes wrote:Αριθμός δελτίου ταυτότητας είναι ο αριθμός της ταυτότητάς σου
Απ'ότι είδα η νομοθεσία για την σίτιση έχει αλλάξει.Προθεσμία για τη σίτιση είναι μέχρι 30/09!aueb2012 wrote:Καλησπέρα από έναν ακόμη πρωτοετή!!!Έχω ολοκληρώσει και εγώ την εγγραφή μου στο πανεπιστήμιο και έχω προμηθευτεί τους κωδικούς...Ύστερα από περιέργεια μπήκα να ενεργοποιήσω το λογαριασμό μου χωρίς να έχει βγεί σχετική ανακοίνωση και είδα ότι ζήταγε έναν αριθμό δελτίου ταυτότητας..Η απορία μου τώρα είναι από που θα παραλάβω αυτόν τον κωδικό;;θα πρέπει να ξαναπάω στη σχολή(κάτι που είναι δύσκολο γιατί θα λείπω την επόμενη βδομάδα);;
Αυτό είναι για ανανέωση.XaviannNJ wrote:Απ'ότι είδα η νομοθεσία για την σίτιση έχει αλλάξει.Προθεσμία για τη σίτιση είναι μέχρι 30/09!aueb2012 wrote:Καλησπέρα από έναν ακόμη πρωτοετή!!!Έχω ολοκληρώσει και εγώ την εγγραφή μου στο πανεπιστήμιο και έχω προμηθευτεί τους κωδικούς...Ύστερα από περιέργεια μπήκα να ενεργοποιήσω το λογαριασμό μου χωρίς να έχει βγεί σχετική ανακοίνωση και είδα ότι ζήταγε έναν αριθμό δελτίου ταυτότητας..Η απορία μου τώρα είναι από που θα παραλάβω αυτόν τον κωδικό;;θα πρέπει να ξαναπάω στη σχολή(κάτι που είναι δύσκολο γιατί θα λείπω την επόμενη βδομάδα);;
http://www.aueb.gr/pages/foithsh/lesxi.php?anchor=12
Το pdf ισχύει.(και λειτουργεί.)
τον αριθμο μητρωου σου τον λεει κατω κατω στη φόρμα που συμπλήρωσες στο πρωτο στάδιο της ηλεκτρονικής εγγραφής σου...αν δε βρίσκεις αυτή τη φόρμα ο αριθμός μητρώου σου είναι ο αριθμός που υπάρχει στο username μετά το ''p'' σου στο φακελο με τους κωδικούς που σου δώσανε όταν γράφτηκες...th0d0ris wrote:γεια σας κι απο μενα! πρωτοετης κι εγω σαν καλο παιδακι! κι εχω δυο βασικες απορριες!
1.απο το Α' εξαμηνο 8α εχουμε ''εργαστηρια'' ¨??? δηλαδη μαθηματα στα οποια θα παιρνουμε απουσιες?
2.στην ενεργοποιηση λογαριασμου ζηταει αριθμο μητρωου,αυτο τι ειναι???
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ κι ξεχασα να πω,οτι εμενα μαρεσε αυτο που γινοταν με τα κομματα,ειχε φαση να μου μιλανε ολοι!
Δεν έχει υποχρεωτική παρακολούθηση η σχολή και τα εργαστήρια είναι ενσωματωμένα στα μαθήματα, δεν είναι ξεχωριστά όπως ίσως έχεις ακούσει για τα ΤΕΙ. Εννοώ, γίνονται ξεχωριστά αλλά ο βαθμός είναι ένας. Ξεκινάς σαφώς απ'το πρώτο εξάμηνο, όχι όμως σε όλα τα μαθήματα. Λογικά μόνο 2 θα έχεις, στην Επιστήμη Υπολογιστών και στον Προγραμματισμό.th0d0ris wrote:γεια σας κι απο μενα! πρωτοετης κι εγω σαν καλο παιδακι! κι εχω δυο βασικες απορριες!
1.απο το Α' εξαμηνο 8α εχουμε ''εργαστηρια'' ¨??? δηλαδη μαθηματα στα οποια θα παιρνουμε απουσιες?
2.στην ενεργοποιηση λογαριασμου ζηταει αριθμο μητρωου,αυτο τι ειναι???
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ κι ξεχασα να πω,οτι εμενα μαρεσε αυτο που γινοταν με τα κομματα,ειχε φαση να μου μιλανε ολοι!