tsilochr wrote:Και στην τελική συμφωνώ με την ουσία αυτών που λες αλλά όχι με τον τρόπο.
γιατί, δεν σε ενόχλησε αυτό εδώ ας πούμε??
semis19 wrote:
Tο γνωρίζω Κώστα ότι είναι ακράιο για να εφαρμοσθεί στην Ελλάδα με την νοοτροπία που έχουμε ...
Το να περνάει κάποιος 10++ ...ταπεινώνει το σύστημα του οδηγού σπουδών που σου λέει πάρε μέχρι 5 μαθήματα γιατί ο φόρτος είναι μεγάλος ...
Δεν βλέπετε ότι κάτι δεν παέι καλά ... αν έμπαινε σε εφαρμογή το προηγούμενο μέτρο ο συγκεκριμένος φοιτητής δεν θα είχε φτάσει στο σημείο αυτό γιατί θα είχε προπολού χαιρετήσει τη σχολή ...
Είναι σκληρό το γνωρίζω αλλά έτσι θα είχαν λυθεί πολλά προβλήματα ...
Και χωρίς να θέλω να θίξω τον Σωτήρη, αλλά... Σωτήρη άλλη φορά να μην λες ότι πρέπει να μας αποβάλλουν και από τη σχολή επειδή βρεθήκαμε σε άσχημη οικονομική κατάσταση και πρέπει να δουλέψουμε!
merged
tsilochr wrote:Αν κάποιος είναι Αθηναίος δεν σημαίνει ότι κάθεται στην πολυθρόνα του. Εγώ είμαι Πειραιώτης αλλά χρειάστηκε για κάποιο διάστημα να δουλέψω και να πάω πίσω στις σπουδές. Επίσης υπάρχουν και φοιτητές από επαρχία που δεν δουλεύουν και είναι πολύ cool στο τρόπο ζωής τους.
Δεν αναφέρθηκα σε όλους τους Αθηναίους φίλε tsilochr. Αναφέρθηκα στον τρόπο που μίλησε ο semis19, ο οποίος (προφανώς) δεν έχει βρεθεί στην άσχημη κατάσταση που έχω βρεθεί εγώ (να μην έχω να πληρώσω το ενοίκιο, κλπ... κλπ) και μιλάει τόσο προκλητικά λέγοντας ότι πρέπει να μας έχουν αποβάλλει από τη σχολή επειδή αφήσαμε κάποια μαθήματα πίσω....!
Διάβασε άλλη μια φορά αυτά που ειπώθηκαν και θα δεις ότι δεν ήταν σωστά τα λόγια του Σωτήρη
Και το λέω για άλλη μια φορά:
Αν κάποιος είναι διατεθημένος να δώσει 10-20 μαθήματα μέσα σε μια εξεταστική είναι δικό του πρόβλημα - αυτός θα κουραστεί να διαβάζει στο κάτω-κάτω! Δεν μπορείς να του στερείς αυτό το δικαίωμα όταν έχει τη θέληση να το κάνει και από πίσω τρέχουν τα ενοίκια, οι δόσεις των δανείων, κλπ..
όλα στη ζωή είναι ένας κύκλος...