Που το ξέρεις οτι πήρα τόσο??a_s wrote:Προς Semika: Πάντως, δεν ήταν και λίγο το 8.5 αυτό που πήρες... εμένα με έκοψαν
Ναι ρε συ..Δεν είναι λίγο, αλλά συγκριτικά με τον κόπο ολης της χρονιάς είναι λίγο!
Η κ. Δημέλη δικαιολογείται. Πέθανε ξαφνικά ένα πολύ κοντινό της πρόσωπο την περασμένη Πέμπτηsudtuwup wrote:Επισης εκκρεμει και η οικονομια.
Δεν είναι και δύσκολο να το μάθει κάποιος. Στη γραμματεία ανακοινώνουν ανέκαθεν τους βαθμούς με τα ονόματα...semika wrote:Που το ξέρεις οτι πήρα τόσο??
΄ailouros wrote:Αλήθεια γιατί θα μπορούσε κάποιος να αρνηθεί πρακτική άσκηση;;;;ή μου αρνιόταν κάποιος να κάνω πρακτική άσκηση για βλακώδης λόγους (άκουσα και αυτό τώρα τελευταία)
A βρήκα υποψηφιότητα για τα venus-βατόμουρα στην κατηγορία "κουτσομπόλα"... Όλα τα ξέρεις; Τι θα γίνει με σένα;a_s wrote:Η κ. Δημέλη δικαιολογείται. Πέθανε ξαφνικά ένα πολύ κοντινό της πρόσωπο την περασμένη Πέμπτηsudtuwup wrote:Επισης εκκρεμει και η οικονομια.
θα παραδώσει βαθμολογία την Τρίτη
Δεν είναι και δύσκολο να το μάθει κάποιος. Στη γραμματεία ανακοινώνουν ανέκαθεν τους βαθμούς με τα ονόματα...semika wrote:Που το ξέρεις οτι πήρα τόσο??
Η γραμματεία η δικιά μας δεν λέει ποτέ ψέμματα για αυτό το θέμα ... μου έχουν πει πολλάκις ότι αν αργούν να βγουν τα αποτελέσματα είναι καθαρά ευθύνη των καθηγητών και όχι δικιά τους ...Erevodifwntas wrote:Η θέση της γραμματείας είναι ότι ποτέ δεν έλαβε τις βαθμολογίες της εξόρυξης.
(τώρα το τι συνέβη και ποιος λέει αλήθεια ένας θεός ξέρει... αλλά γιατί η γραμματεία να μας λέει ψέμματα?)
σε 1-2 ώρες ρε!semis19 wrote: Όταν κάποιος τους δίνει αποτελέσματα σε 1 - 2 άντε 3 μέρες τα έχουν βγάλλει!
Ναι, είμαι κουτσομπόλης και το έχω πει και δημόσια. Το δικό μου κους-κους όμως έχει το καλό ότι λέγεται πάντα μπροστά και όχι πίσω από την πλάτη όπως κάνουν οι περισσότεροιEthel wrote:A βρήκα υποψηφιότητα για τα venus-βατόμουρα στην κατηγορία "κουτσομπόλα"... Όλα τα ξέρεις; Τι θα γίνει με σένα;
(κοίτα μη θιγείς ρε)
Δεν το ξέρα ότι είναι και τόσο γρήγοροι! Μπράβο τους!a_s wrote:σε 1-2 ώρες ρε!semis19 wrote: Όταν κάποιος τους δίνει αποτελέσματα σε 1 - 2 άντε 3 μέρες τα έχουν βγάλλει!Δεν έχουμε παράπονο από αυτούς τους ανθρώπους. Κάνουν πολύ καλά τη δουλειά τους
Νομίζω βγήκαν στη γραμματεία σήμερα.Katerina wrote:Μήπως έχει κανείς ιδέα τι έχει γίνει με τους βαθμούς στην Εισαγωγή στην Επιστήμη Υπολογιστών;