Βανδαλισμοί στο γραφείο του Βασσάλου...

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
nocturna_gr
byte level
byte level

Post by nocturna_gr » Tue Jun 27, 2006 9:12 pm

aggelos wrote:Ποιοι ειναι πρωτα απο ολα το εσεις;;;
Ολοι οι φοιτητες που ψηφισαν τοσο καιρο υπερ της καταληψης;;;
Η περιφρουρηση -η οποια παιζει χαρτια στα αρχηγεια της στο υπογειο- και οι φοιτητοπατερες, οι οποιο επρεπε να προβλεψουν πως να αντιμετωπισουν τετοιες καταστασεις.
ikapod
bit level
bit level

Post by ikapod » Tue Jun 27, 2006 9:13 pm

aggelos wrote:ikapod γραψε λαθος.
Το ασυλο θεσπιστηκε με το νομο-πλαισιο του 1982.

Διαβασε στην τριτη σελιδα αυτου του αρχειου pdf και θα το διαπιστωσεις.

http://www.edopolytexneio.org/mediawiki ... 8-1982.pdf

"5. Το Πανεπιστημιακό Ασυλο καλύπτει όλους τους
χώρους των Α.Ε.Ι. και συνίστανται στην απαγόρευση επέμβασης της δημοσίας
δύναμης στους χώρους αυτούς χωρίς την πρόσκληση ή άδεια του αρμοδίου οργάνου
του Α.Ε.Ι., όπως αναφέρεται στη συνέχεια."
Τώρα μιλάς σωστά αδερφέ.

Πάμε στο νόμο λοιπόν!

Στρέφψ την προσοχή σου στο άρθρο 2:
Κείμενο Αρθρου
1. Η ακαδημαϊκή ελευθερία στη διδασκαλία και την έρευνα καθώς και η ελεύθερη
διακίνηση των ιδεών κατοχυρώνεται στα Α.Ε.Ι. 2. Δεν επιτρέπεται η επιβολή
ορισμένων μόνον επιστημονικών απόψεων και ιδεών και η διεξαγωγή απόρρητης
έρευνας. 3.(α) Ολοι οι εργαζόμενοι στα Α.Ε.Ι. όπως και οι φοιτητές είναι ελεύθεροι
να εκφράζονται συλλογικά μέσα από τα συνδικαλιστικά τους όργανα που
διευκολύνονται στη λειτουργία τους από τις Πανεπιστημιακές αρχές. "(β) Η
ανάδειξηξ των εκπροσώπων των φοιτητών στα πανεπιστημιακά όργανα γίνεται για
ετήσια θητεία από το φοιτητικό σύλλογο για ετήσια θητεία από το φοιτητικό σύλλογο
κάθε τμήματος, ο οποίος λειτουργεί κατά τη δημοσίευση του νόμου αυτού (Νόμ.
1268/1982) είτε ως νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου είτε μέχρι την έγκριση του
καταστατικού ως ένωση προσώπων. Μέλη του φοιτητικού συλλόγου μπορούν να
είναι όλοι οι φοιτητές του τμήματος, εκτός από εκείνους που έχουν νομίμως
διαγραφεί. Η εκλογή των τακτικών και αναπληρωματικών μελών του διοικητικού
συμβουλίου του συλλόγου από τους φοιτητές του τμήματος και με βάση τον αριθμό
των ψήφων που συγκέντρωσε σε κάθε ψηφοδέλτιο, ο καθορισμός από το Δ.Σ. των
τακτικών και αναπληρωματικών εκπροσώπων των φοιτητών στη γενική συνέλευση
του τμήματος και στο εκλεκτορικό σώμα που αναδεικνύει τον πρόεδρο τμήματος, τον
κοσμήτορα και τις πρυτανικές αρχές, καθώς και στα άλλα πανεπιστημιακά όργανα
διενεργείται με το σύστημα της απλής αναλογικής. Οι εκπρόσωποι των φοιτητών
ορίζονται από το Δ.Σ. του συλλόγου, ακόμη και αν αυτό δεν έχει συγκροτηθεί σε
σώμα". 4. Γιά την κατοχύρωση της ακαδημαϊκής ελευθερίας, της ελεύθερης
επιστημονικής αναζήτησης και της ελεύθερης διακίνησης των ιδεών, αναγνωρίζεται
το Πανεπιστημιακό Ασυλο. 5. Το Πανεπιστημιακό Ασυλο καλύπτει όλους τους
χώρους των Α.Ε.Ι. και συνίστανται στην απαγόρευση επέμβασης της δημοσίας
δύναμης στους χώρους αυτούς χωρίς την πρόσκληση ή άδεια του αρμοδίου οργάνου
του Α.Ε.Ι., όπως αναφέρεται στη συνέχεια. 6. (α) Το όργανο αυτό είναι τριμελές και
αποτελείται από τον Πρύτανη ή το νόμιμο αναπληρωτή του και ανά ένα εκπρόσωπο
του Διδακτικού - Ερευνητικού Προσωπικού (Δ.Ε.Π.) και των φοιτητών.
(β) Ο
εκπρόσωπος του Δ.Ε.Π., μαζί με έναν αναπληρωτή είναι μέλη της Συγκλήτου και
εκλέγονται από το σύνολο των συγκλητικών μελών του Δ.Ε.Π. Ο εκπρόσωπος των
φοιτητών μαζί με τον αναπληρωτή του είναι μέλη της Συγκλήτου και εκλέγονται από
το σύνολο των φοιτητών συγκλητικών. (γ) Το όργανο αυτό αποφασίζει μόνο με
ομοφωνία όλων των μελών του. Σε περίπτωση διαφωνίας συγκαλείται έκτακτα η
Σύγκλητος του Α.Ε.Ι. την ίδια μέρα προκειμένου να αποφασίσει σχετικά. Η τελική
απόφαση παίρνεται με πλειοψηφία των 2/3 του συνόλου των παρόντων. 7. Επέμβαση
δημόσιας δύναμης χωρίς την άδεια του αρμόδιου οργάνου του Α.Ε.Ι., επιτρέπεται
μόνον εφ' όσον διαπράττονται αυτόφωρα κακουργήματα ή αυτόφωρα εκγλήματα
κατά της ζωής. 8. Οι παραβάτες των διατάξεων της παρ. 5 γιά το Πανεπιστημιακό
Ασυλο τιμωρούνται με φυλάκιση τουλάχιστον 6 μηνών μετά από έγκληση του
οργάνου της παρ. 6 ή της Συγκλήτου.
όπως βλέπουμε από την παράγραφο 5 και 6, το άσυλο δύναται να παυθεί. Ακόμη και ένας ακραίος συντηρητικός νόμος όπως ο 1268 με τα δεδομένα του 2006, προβλέπει και κάποια μικρά παραθυράκια, χρήσιμα όταν έχεις να κάνεις με μπαμπουίνους σαλαμάνδρες και λοιπά μέλη του όμορφου κόσμου των ζώων.
auebstudent
byte level
byte level

Post by auebstudent » Tue Jun 27, 2006 9:14 pm

aggelos wrote:nocturna_gr ποιοι ειναι πρωτα απο ολα το εσεις;;;
Ολοι οι φοιτητες που ψηφισαν τοσο καιρο υπερ της καταληψης;;;
Α το πας εκεί τώρα πονηρούλη.....
Formax
bit level
bit level

Post by Formax » Tue Jun 27, 2006 9:15 pm

Παιδιά αυτό που συνέβη στο γραφείο του κ.Βασσάλου ( αλλά όποιoς και αν ήταν άλλος καθηγητής ) ήταν κατά τη γνώμη μου μια απόδειξη οτι ανάμεσα στα παιδιά που πραγματικά ξέρουν τι γίνεται με το νομοσχέδιο και δεν το ανέχονται ηθικά, υπάρχουν και κάποιοι για τους οποίους δεν έχω λόγια! Δηλαδή τι το κάναμε; Θα μου επιβάλει ο οποιοσδήποτε να μην πω τη γνώμη μου με την αλητεία; Αλλά τους ξέρουμε, τους έχουμε δει από την εποχή που πηγαίναμε στο Δημοτικό! Σαν βρεγμένες γάτες κάνουν αυτό που θέλουν και μετά κρύβονται για να μην τους δει κανένας και το πει στον μπαμπά τους και δεν τους αφήσει να πάρουν την BMW για το βράδυ ή να μην κάνουν κακή εντύπωση στην παραταξούλα τους και δεν τους δώσουν την ελπίδα να γίνουν βουλευτάκια! Αίσχος με τις παρατάξεις σας και αίσχος και για τους κυρίους που το έκαναν! Να το κάνουν και στα σπίτια τους ή και στα νησάκια που θα πάνε διακοπούλες όπου να ναι!

Σα δε ντρεπόμαστε λιγάκι λεω εγώ! Θέλουμε να το παίζουμε και σύγχρονος λαός! Τρύφλα μες στα μάτια μας είμαστε! Έπρεπε να γνωρίζουμε ποιοι είναι, να το έκαναν δημοσίως, όχι έτσι δειλά και κρυφά!

Μια ευχή στους "ήρωες" που σπάνε και καίνε και σκίζουν βιβλία :
Άντε παιδια! Και με το καλό στις δημοτικές εκλογές με καραμπίνες! Γελοίοι!
The power of the Dark Side of the Force...
theo_
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by theo_ » Tue Jun 27, 2006 9:16 pm

Ganther θα σου πω τι κατάλαβα/ένιωσα όταν παραβρέθηκα σε Γ.Σ. :

αν διαφωνούμε με την ομιλούντα μπορούμε να :
1. να φωνάξουμε οοουυυυ και να βρίσουμε
2. να φύγουμε τρέχοντας από τη θέση μας και να κατευθυνθούμε με ορμή προς αυτόν που μιλάει
3. να πηδήξουμε πάνω στην έδρα κ να σπρωχτούμε με άλλους 20
(δεν ήμουν στα αυγά...)

δημοκρατία δεν είναι όταν είσαι ελεύθερος να κάνεις τα παραπάνω

δυστυχώς το πνεύμα που επικρατεί είναι φασιστικό (αφού αυτή η λέξη είναι της μόδας) κ είναι θλιβερό το ότι ενώ η διαδικασία της Γ.Σ. είναι πράγματι πολύ δημοκρατική νέα παιδιά καταφέρνουν τόσο αυθόρμητα να δημιουργούν κλίμα τρομοκρατίας κ εκφοβισμού.
Last edited by theo_ on Tue Jun 27, 2006 9:20 pm, edited 1 time in total.
People are never more insecure than when they become obsessed with their fears at the expense of their dreams
aggelos
byte level
byte level

Post by aggelos » Tue Jun 27, 2006 9:18 pm

Περιφρουρηση ειναι ο καθενας που βρισκεται μεσα στη σχολη.
Ο καθενας που μπαινει στη σχολη- ειτε εχει καταληψη ειτε οχι- πρεπει να περιφρουρει τη σχολη.
Τα παιδια που παιζουν χαρτια, ταβλι κα καθονται εκει ωστε να μην γινουν καταστροφες.
Καθονται πολλες ωρες και δεν ειναι δυνατον να καθονται σκοπια.
Κατι πρεπει να κανουν για να περασει η ωρα.
Οταν υπαρχει αναγκη επεμβαινουν.
Δυστυχως, οι καταστροφες στο κτιριο Βανκουβερ δεν ηταν δυνατον να γινουν αντιληφτες αφου οπως ειπε και ο κ.Βασσαλος ουτε αυτος καταλαβε τι ειχε γινει αφου εξωτερικα δε φαινοταν τιποτα και η πορτα ηταν κλειδωμενη.
Ακομη, η νομικη υπηρεσια του Πανεπιστημιου δεν αντιληφθηκε τιποτα αν και βρισκεται τιποτα.

Και για να προλαβω τυχον σχολια( αμυντικη τακτικη οπως τη χαρακτηρισε καποιος): οι οποιες φθορες εχουν γινει μεχρι στιγμης, τα συνθηματα που εχουν γραφτει κτλ θα αποκατασταθουν.
ikapod
bit level
bit level

Post by ikapod » Tue Jun 27, 2006 9:19 pm

theo_ wrote:τι κατάλαβα/ένιωσα όταν παραβρέθηκα σε Γ.Σ. :

αν διαφωνούμε με την ομιλούντα μπορούμε να :
1. να φωνάξουμε οοουυυυ και να βρίσουμε
2. να φύγουμε τρέχοντας από τη θέση μας και να κατευθυνθούμε με ορμή προς αυτόν που μιλάει
3. να πηδήξουμε πάνω στην έδρα κ σπρωχτούμε με άλλους 20
(δεν ήμουν στα αυγά...)

δημοκρατία δεν είναι όταν είσαι ελεύθερος να κάνεις τα παραπάνω

δυστυχώς το πνεύμα που επικρατεί είναι φασιστικό (αφού αυτή η λέξη είναι της μόδας) κ είναι θλιβερό το ότι ενώ η διαδικασία της Γ.Σ. είναι πράγματι πολύ δημοκρατική νέα παιδιά καταφέρνουν τόσο αυθόρμητα να δημιουργούν κλίμα τρομοκρατίας κ εκφοβισμού.
Πόσο δίκιο έχεις. Και αναρωτιέμαι. Αν τούτοι είναι το μέλλον των κομμάτων στην Ελλάδα τότε την έχουμε πουτ**σει αγρίως.....Η Βενεζουέλα φαντάζει όλο και πιο όμορφος προορισμός - δια βίου.
Theofaman
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by Theofaman » Tue Jun 27, 2006 9:22 pm

aggelos wrote:Περιφρουρηση ειναι ο καθενας που βρισκεται μεσα στη σχολη.
Ο καθενας που μπαινει στη σχολη- ειτε εχει καταληψη ειτε οχι- πρεπει να περιφρουρει τη σχολη.
Τα παιδια που παιζουν χαρτια, ταβλι κα καθονται εκει ωστε να μην γινουν καταστροφες.
Δυστυχως, οι καταστροφες στο κτιριο Βανκουβερ δεν ηταν δυνατον να γινουν αντιληφτες αφου οπως ειπε και ο κ.Βασσαλος ουτε αυτος καταλαβε τι ειχε γινει αφου εξωτερικα δε φαινοταν τιποτα και η πορτα ηταν κλειδωμενη.
Ακομη, η νομικη υπηρεσια του Πανεπιστημιου δεν αντιληφθηκε τιποτα αν και βρισκεται τιποτα.

Και για να προλαβω τυχον σχολια( αμυντικη τακτικη οπως τη χαρακτηρισε καποιος): οι οποιες φθορες εχουν γινει μεχρι στιγμης, τα συνθηματα που εχουν γραφτει κτλ θα αποκατασταθουν.
Ναι σου λεω εγω ποσο επεμβαινουν. Μπροστα μου εβαφαν τον τοιχο κάποιοι καφροι μολις κατεβαινεις στο υπογειο απο την μερια της Δεριγνυ και οι αλλοι επαιζαν μην πω τι. Απεναντι απο τις τουαλετες του υπογειου το ταβανι εχει ξηλωθει. Ωραια περιφρουρηση. Αν πηγαινα να πω τιποτα εγω στον καφρο χ@σμενο θα με ειχαν οι χαρτοπαιχτες.
Theo(pame na)fam(e mprizoles)an!
auebstudent
byte level
byte level

Post by auebstudent » Tue Jun 27, 2006 9:29 pm

Theofaman wrote:

Ναι σου λεω εγω ποσο επεμβαινουν. Μπροστα μου εβαφαν τον τοιχο κάποιοι καφροι μολις κατεβαινεις στο υπογειο απο την μερια της Δεριγνυ και οι αλλοι επαιζαν μην πω τι. Απεναντι απο τις τουαλετες του υπογειου το ταβανι εχει ξηλωθει. Ωραια περιφρουρηση. Αν πηγαινα να πω τιποτα εγω στον καφρο χ@σμενο θα με ειχαν οι χαρτοπαιχτες.
:-D :-D :-D :-D :-D θα χες εσύ καρέ του βαλέ και θα πήγαινες να παρατηρήσεις τους τυπάδες επειδή είχαν καλλιτεχνικές ανησυχίες;; Μας δουλεύουν στα μούτρα μας οι "αγωνιστές"
ikapod
bit level
bit level

Post by ikapod » Tue Jun 27, 2006 9:30 pm

Συντροφε/συναδελφε/συνοδοιπόρε/συναγωνιστή

Με έχεις ανεβάσει πολύ και γουστάρω άσχημα! :-D

"Τα παιδια που παιζουν χαρτια, ταβλι κα καθονται εκει ωστε να μην γινουν καταστροφες.
Κατι πρεπει να κανουν για να περασει η ωρα."

Θεικόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

Εχω περίπου βρέξει τα παντελονάκια μου από τα γέλια. Μετά τους φρουρούς της Αχαίας, οι ταβλαδόροι της στρούγκας. Τι θεικά πράγματα είναι δαύτα! Ποπο.
auebstudent
byte level
byte level

Post by auebstudent » Tue Jun 27, 2006 9:35 pm

Αυτό με τη νομική υπηρεσία βέβαια το θεωρώ κορυφή aggele. Και γω απορώ πως οι ειδικά εκπαιδευμένοι ΡΑΜΠΟ της νομικής υπηρεσίας του πανεπιστημίου δεν κατάλαβαν τίποτα;;
aggelos
byte level
byte level

Post by aggelos » Tue Jun 27, 2006 9:41 pm

auebstudent wrote:Αυτό με τη νομική υπηρεσία βέβαια το θεωρώ κορυφή aggele. Και γω απορώ πως οι ειδικά εκπαιδευμένοι ΡΑΜΠΟ της νομικής υπηρεσίας του πανεπιστημίου δεν κατάλαβαν τίποτα;;
Αυτο για τη νομικη υπηρεσια στο λεω για να σου δειξω οτι δεν ειναι δυνατον να γινει αντιληπτο το γεγονος απο την περιφρουρηση απο τη στιγμη που οι ζημιες ηταν εμφανεις μονο μεσα απο την πορτα του γραφειου και ακομα και η νομικη υπηρεσια δεν καταλαβε τιποτα χθες αν και ηταν διπλα.

Η νομικη υπηρεσια δε σου ειπα οτι ειναι ραμπο για τετοια θεματα, αφου δεν ειναι η δουλεια τους.

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΟΠΩΣ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΑΥΤΗ.

ΥΓ: Καλα λες: φανταζεσαι να εισαι ετοιμος για ξερη και να γινει μανουρα;;; :)
silegav
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by silegav » Tue Jun 27, 2006 9:50 pm

Τραγικό το γεγονός. Τώρα τα περι ασύλου νομίζω πως στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν έχουν απολύτως μα απολύτως καμία βάση και δεν θα έπρεπε να το αναφέρει κανείς απολύτως αν κι εφόσον είναι λογικός άνθρωπος και θέλει να εκφέρει σοβαρή άποψη.

Η Βανκούβερ, όπως πολύ σωστά είπες, μπορεί μεν να μοιάζει με ελληνικό πανεπιστήμιο (στην κατάσταση που βρίσκεται) αλλά δεν είναι τίποτα πέρα από μια πόρτα δίπλα στην πόρτα του πανεπιστημίου η οποία είναι η είσοδος για τον χώρο όπου εργάζονται μερικές δεκάδες ανθρώπων. Απλά μερικοί από αυτούς τυχαίνει να είναι ακαδημαϊκοί ερευνητές και (δυστυχώς τελικά για αυτούς) καθηγητές στο παρακείμενο πανεπιστήμιο.

Ε πες μου εσύ τώρα...αν το γραφείο που δουλεύεις και χαλάς το 80% του χρόνου σου το έβρισκες σπασμένο και σε τέτοιο χάλι, με πιθανώς δουλειά μηνών χαμένη, δεν θα καλούσες την αστυνομία για να βρείς ποιο κ@@κι το έκανε????

Με την ίδια λογική, αν σπάσουν κάποιο γραφείο στην πολυκατοικία που είναι το cslab 3 δεν πρέπει να πάει αστυνομία γιατί εκεί είναι και χώρος πανεπιστημίου...ρε δεν ασχολείστε με τίποτε άλλο και κάθεστε ψειρίζετε την μαϊμού???

Εδώ ένας άνθρωπος ο οποίος έχει φάει την ζωή του στην έρευνα και στα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου προπυλακίζεται και απειλείται από κάφρους εσείς ασχολείστε με το γράμμα του νόμου και σας πειράζει που η αστυνομία έψαξε τους ενόχους ???
AnINffected
Gbyte level
Gbyte level

Post by AnINffected » Tue Jun 27, 2006 9:53 pm

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Πέτυχα μόνο το τέλος της συνέντευξης με τον κ.Βασσαλο.Τί ειπώθηκε;

Ρε παιδια δεν αντέχω άλλο την κατάσταση που επικρατεί.Την έχω σιχαθεί.Και παρακολουθώ και από απόσταση, που να κατέβαινα στη σχολή!
Τέλοσπάντων, από τα νεύρα μου δε μπορώ ούτε να γράψω τώρα.Θα επανέλθω αργότερα.
Last edited by AnINffected on Tue Jun 27, 2006 9:53 pm, edited 1 time in total.
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace

Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!! :-( :-(
Tomahawk
Mbyte level
Mbyte level

Post by Tomahawk » Tue Jun 27, 2006 9:53 pm

silegav+++
Marauder
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Marauder » Tue Jun 27, 2006 10:00 pm

Δεν έχω κάτι να πώ πέρα από το πόσο έχω αηδιάσει, τόσο με τους βάνδαλους, όσο και με τος απολογητές τους.

Ο Βασσάλος είναι σπανίου επιπέδου καθηγητής για τα ελληνικά δεδομένα. Και το μόνο που ξέρει η κοινότητα να κάνει υπό μορφή αντίδρασης είναι να βανδαλίσει η να καταδικάσει την αντίδραση. Δεν είναι να έχει άγχος να βρεί αυτούς τους ανθρώπους που σε οποιοδήποτε πανεπιστήμιο του Πλανήτη θα είχαν διαγραφεί και θα είχαν οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Και αν θεωρούμε καταδικαστέο το ότι πηγε η αστυνομία να πάρει αποτυπώματα έπειτα από τη διάπραξη τετοιων πράξεων, τότε η θέση μας είναι στο ζωολογικό κήπο, εκτός και αν μας διώξουν και από εκεί οι άλλοι θαμώνες του κήπου.
Υποτίθεται ότι η όλη κατάληψη γίνεται από άτομα που θεωρούν εαυτούς αριστερούς.
H αριστερά στο πανεπιστήμιο συνήθιζε στον καιρό μου να φωνάζει ένα σύνθημα "Ζει ο Τεμπονέρας Ζεί".

Με δεδομένο ότι ο Τεμπονέρας δολοφονήθηκε ενώ ο κ.Βασσάλος προπυλακίστηκε (δόξα τω Θεώ), αναρωτιέμαι, σε ένα θετικό μυαλό, οι δύο περιπτώσεις δεν έχουν την παραμικρή ομοιότητα; Εκτός και όταν μιλάμε για ελεύθερη διακίνηση ιδεών μιλάμε για τις ιδέες με τις οποίες συμφωνουμε. Πριν από μέρες, είχε την τύχη να προπυλακιστεί γνωστός μου από μέλη γνωστής παράταξης επειδή δεν τον γουστάρουν - και μαζεύτηκαν 30 γύρω του και τον απειλούσαν. Οι ίδιοι φωνάζουν Ζεί ο Τεμπονέρας

Και αναρωτιέμαι - μήπως ήταν αυτοί που τον σκότωσαν τον Τεμπονέρα; Οι ίδιοι που προπυλακίζουν σήμερα το Βασσάλο; Αλλά ξέχασα - ο Τεμπονέρας ήταν αριστερος. Μάλιστα, μάλιστα.

Καμία ιδέα δεν διαφυλάχτηκε/καταργήθηκε από το πανεπσιτημιακό άσυλο - οι μόνοι που διαφυλάσσονται είναι οι κότες που έχουν τα γεννητικά όργανα να διαπράττουν τα εν λόγω συμβάντα μόνο εκει μέσα, σαν συμμορίτες/γερμανοτσολιάδες του 2006 που κρύβονται πίσως από τις πύλες των Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων επειδή ο 1268 τους δίνει άσυλο ιδεών. Και ο Βασσάλος, που όλη του τη ζωή το μόνο του αμάρτημα ήταν να τελειώσει 1ος το Πολυτεχνείο και το Stanford και να δέιξει έμπρακτα το ενδιαφέρον του για μια φοιτητική υπόθεση - με τη δική του διακριτή γνώμη, ανταμοίβεται από το φοιτητικό κόσμο έτσι. Με νερό στο κεφάλι και βανδαλισμό στο γραφείο. Και δεν μου αρκεί φίλοι μου το καταδικάζω. Καταδικάζω θυμίζει πόντιο Πιλάτο. Γιατί ενώ τόσοι είδαν τι συνέβαινε δεν πήγαν να τον βοηθήσουν; Γιατί το status quo στην ΑΣΟΕΕ είναι το Status Quo της Βιας - ή το status quo που έζησε ο γνωστός μου όταν του είπαν "Η τάδε παράταξη ζητά να αποχωρήσεις από το πανεπιστήμιο", για να αρνηθεί και να εισπράξει καφέδες. Γιατί οι δημοκρατες του 2006 έτσι γνωρίζουν να συμπεριφέρονται. Αφού φυσικά θυμηθούν το θάνατο - το φρικτό και αποτρόπαιο θάνατο - του Τεμπονέρα.

Και να γίνουν οι επίγονοι τοων δολοφόνων του.
Ιδεολογικά τουλάχιστο.
silegav
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by silegav » Tue Jun 27, 2006 10:09 pm

Marauder++
rapadder
Gbyte level
Gbyte level
Post by rapadder » Tue Jun 27, 2006 10:13 pm

Είχα μιλήσει πριν από ένα χρόνο με έναν έλληνα ερευνητή που ήταν στην Βέρνη. Του είχα στείλει e-mail και με πήρε στο τηλέφωνο! Έψαχνα να βρώ καθηγητή για πτυχιακή εργασία και ήθελα την άποψη του για το θέμα. Επειδή τότε καιγόμουν για να μπώ σε κάποιο μεταπτυχιακό, ήθελα να κάνω μια καλή δουλειά για να μπορώ να την αξιοποιήσω περαιτέρω. Για να μην μακρυγορώ, μου είπε ότι "Η σχολή σου έκανε καλά που βούτηξε τον Βασσάλο και τον Κοντογιάννη." Είχε ακούσει πολύ καλά λόγια για τον πρώτο, με τον δεύτερο είχε και εμπειρία συνεργασίας. Υπάρχουν λοιπόν (λίγα) άτομα τα οποία με την παρουσία τους κοσμούν το Πανεπιστήμιο. Του δίνουν λίγη αίγλη και το βγάζουν από την μιζέρια του. Ας τους φερθούμε λοιπόν με περισσότερο σεβασμό. Το αξίζουν.
... Γράφτε κώδικα όσο είναι καιρός ...
prasinofrouros
Buffer underflow exception
Buffer underflow exception

Post by prasinofrouros » Tue Jun 27, 2006 10:57 pm

moderated by HdkiLLeR

Λοιπόν δεν έχω κάνει ποτέ λογοκρισία στο το έχει πει κανένας εδώ μέσα αλλά εσύ είσαι εντελώς ερειστικός. Γράφεσαι στο forum και μοναδικό σκοπό το flame και επιτίθεσαι σε άτομα της κοινότητας με πολύ περισσότερες ώρες και posts εδώ μέσα κάνοντας προφανώς χρήση της ανωνυμίας που σου προσφέρει το forum. Οι τραμπουκισμοί, τα λαϊκά δικαστήρια συνοδευόμενα με αυγά και διάφορες τέτοιες ζωώδεις πράξεις σίγουρα δεν ανήκουν στο δικό μου σύστημα αξιών γι’ αυτόν το λόγο καλά θα κάνεις να το σκεφτείς πολύ σοβαρά την επόμενη φορά που θα σπαταλήσεις μερίδιο χώρου τούτου - που εσύ δεν έχεις προσφέρει το παραμικρό για να υπάρχει. Ο χώρος αυτός είναι πραγματικός χώρος ελεύθερης έκφρασης του καθενός μέσα στα πλαίσια ανθρώπινης συμπεριφοράς και έχει φτάσει εδώ που έχει φτάσει με αμέτρητες ώρες προσπάθειας από μερικούς οι οποίοι δεν το έκαναν για να διαβάζουν junk. Συμπεριφορές σαν την δικιά σου λοιπόν δεν πρόκειται να επιβιώσουν εδώ μέσα (για να σε γλιτώσω λοιπόν και από το κράξιμο που θα φας από το υπόλοιπο forum προβαίνω στο αποκλεισμό σου).

Προσωπικά τώρα δεν θεωρώ το γεγονός αυτό τυχαίο. Προσπαθείς να ξεκινήσεις flame σε ένα topic τόσο σημαντικό όπου ολόκληρη η κοινότητα δείχνει έμπρακτα την στήριξη στο πρόσωπο του κ. Βασσάλου και καταδικάζει τις πράξεις αυτές.

Παράκληση προς όλα τα ενεργά μέλη του forum: Ο καθένας έχει την άποψη του η οποία είναι σεβαστή και μπορεί να την παραθέτει. Τόσο καιρό δεν είχε μετατραπεί κάποιο topic (βλ. Κατάληψη) σε flame και κάθε πλευρά παραθέτει με επιχειρήματα τις θέσεις της. Θα σας παρακαλούσα να συνεχίσετε έτσι και να μην δίνεται τροφή στον οποιοδήποτε θέλει να διαλύσει την παρούσα ισορροπία. Εάν υπάρχουν περιπτώσεις σαν αυτή θα επιληφθεί ο αρμόδιος moderator.
ikapod
bit level
bit level

Post by ikapod » Tue Jun 27, 2006 11:00 pm

prasinofrouros wrote:moderated by HdkiLLeR
Επεσε γραμμη!! ΧΟ ΧΟ ΧΟ!!

Σε ενημέρωσε το φιλαράκι σου ο Άγγελος ε; ΧΑΧΑΧΑ

Ουστ!
aggelos
byte level
byte level

Post by aggelos » Tue Jun 27, 2006 11:01 pm

Εγω που κολλαω ρε μεγαλε;;;;
tec-goblin
bit level
bit level

Post by tec-goblin » Tue Jun 27, 2006 11:04 pm

Συγγνώμη ρε παλικάρια, αλλά να τα βάλουμε στη θέση τους:
1) Δεν ζητάμε να περιφρουρούν οι μέσα στο ΟΠΑ τι γίνεται στο κτήριο πιο πέρα. Να περιφρουρούν το τι γίνεται μέσα στο ΟΠΑ ζητάμε, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση, όμως, όλοι οι φοιτητοπατέρες είναι ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ. Δεν ήταν δουλειά τους να φυλάνε το κτήριο. Δουλειά τους ήταν όμως να τον προστατεύσουν μέσα στη συνέλευση, να κρατήσουν το επίπεδο του διαλόγου ψηλά, και να κόψουν ΞΕΚΑΘΑΡΑ την όρεξη για τραμπουκισμούς στους δικούς τους. Προληπτικά
Δεν σου λέω να τραμπουκίσουν όποιον τραμπουκίσει - αλλά να τον πετάξουν έξω από το κόμμα τους. Καμία δημοκρατική φοιτητική παράταξη δεν θα έπρεπε να είχε ανθρώπους που βρίζουν, προσβάλλουν και δεν αφήνουν να μιλήσει ένας άνθρωπος που έχει το θάρρος της γνώμης του (Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ). Αλλά αν περίμενα να μάθω για δημοκρατία από τους φοιτητοπατέρες, θα ήμουν για κλάμματα.

2) Στο θέμα του ασύλου, κανείς δεν ρώτησε αν το συμβούλιο του ασύλου έδωσε την άδεια. Τι συζητάμε στον αέρα, αν δεν έχει βγει να πει πχ ο Πρύτανης "όχι, δεν έδωσα την άδεια να πάνε οι αστυνομικοί για την έρευνα". Είναι υποχρεωτικό να του ζητήσουν την άδεια (για να μην παίρνουν φόρα και μπαίνουν και σε άσχετες φάσεις), αλλά προφανώς οποιοσδήποτε άνθρωπος με μυαλό στο κεφάλι του θα την έδινε στη συγκεκριμένη περίπτωση.

3) Και ψιλοάσχετο: πόσοι εδώ πέρα έχουν διαβάσει την τελική πρόταση της επιτροπής σοφών με τα μάτια τους; Εννοώ κανονικά, όλο το κείμενο - ούτε το πώς το έκανε η Μαριέττα ούτε το πώς το εμφανίζουν οι φοιτητοπατέρες.
Ρητορική ερώτηση...
Goo Goo Mucks are Burning Longer
Post Reply

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”