Πώς μπορεί να γίνει κανείς administrator?
- Stefano
- byte level
- Academic status: Alumnus/a
Υπάρχει προϋπόθεση για παράδειγμα να έχεις περάσει συγκεκριμένα μαθήματα και με βαθμό? π.χ. Κατανεμημένα, Δίκτυα κτλπ?
Web Hosting - Internet Radio Hosting - Linux/Windows VPS - Web Design - e-Commerce Development
http://www.netshop-isp.com.cy
http://www.netshop-isp.com.cy
Όχι ,απλά να χρωστάς 2 ή λιγότερα υποχρεωτικά.Stefano wrote:Υπάρχει προϋπόθεση για παράδειγμα να έχεις περάσει συγκεκριμένα μαθήματα και με βαθμό? π.χ. Κατανεμημένα, Δίκτυα κτλπ?
Γίνονται αρκετά σκηνικά στα Labs που έχουν γέλιο και γενικότερα σαν εμπειρία είναι πολύ καλή και περνάς και καλά.
Στο μόνο λίγο που χαλιέσαι είναι όταν λες σε κάποιον με φαγητό-ποτό
να περάσει έξω να φάει/πιεί και νομίζει ότι έχεις προσωπικά μαζί του.

- AnINffected
- Gbyte level
[offtopic](Παρένθεση:Αυτό απαιτείται για να κάνεις πρακτική άσκηση γενικά, όχι μόνο ως admin)[/offtopic]alexo wrote:Όχι ,απλά να χρωστάς 2 ή λιγότερα υποχρεωτικά.Stefano wrote:Υπάρχει προϋπόθεση για παράδειγμα να έχεις περάσει συγκεκριμένα μαθήματα και με βαθμό? π.χ. Κατανεμημένα, Δίκτυα κτλπ?
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace
Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!!

Ada Lovelace
Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!!

Ναι όντως.Είναι πολύ ενοχλητικό...μα να μην μπορείς να πιεις ένα καφεδάκι και να κάνει καμιά εργασία συγχρόνως?μλκια......alexo wrote:Stefano wrote:Γίνονται αρκετά σκηνικά στα Labs που έχουν γέλιο και γενικότερα σαν εμπειρία είναι πολύ καλή και περνάς και καλά.
Στο μόνο λίγο που χαλιέσαι είναι όταν λες σε κάποιον με φαγητό-ποτό
να περάσει έξω να φάει/πιεί και νομίζει ότι έχεις προσωπικά μαζί του.

- HdkiLLeR
- Venus Project Founder
Μικρούλη...εγω έχω χάσει το μέτρημαTaRaNTuLa wrote: Λέτε να το έχω, μιας και καλώς εχόντων των πραγμάτων, τον Ιούνιο θα κλείνω 2,5 χρόνια σε θέση administrator σε CSLabs;;;![]()

-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
- tsilochr
- Wow! Terabyte level
- Academic status: PhD
αχ παλιόπαιδα τι μου θυμήσατε τώρα. Να πω ότι πριν έρθει ο Γιάννης οι student-admins σηκώναν όλη τη διαχείρηση και ήταν συνυπέθυνοι με τον Παναγιώτη για τα πάντα εκεί μέσα. Οπότε ήμαστε και ωραίοι και μοιραίοι.
Για τους καφέδες να ξέρετε ότι τώρα είναι πολύ ελαστική η κατάσταση, 2 χρόνια πριν δεν έμπαινε ούτε τσίχλα. Ακόμα και τώρα όταν ως επισκέπτης είμαι σε κάποιο lab, αγριοκοιτάζω φοιτητές με καφέδες και χυμούς.
Επίσης μπορείτε να ψαρώσετε εύκολα πολύ κόσμο, για αυτούς που καμακώνουν δλδ, διότι ως γνωστόν είμαστε και άγια παιδιά και δεν τσιλιμπουρδίζουμε
Για τους καφέδες να ξέρετε ότι τώρα είναι πολύ ελαστική η κατάσταση, 2 χρόνια πριν δεν έμπαινε ούτε τσίχλα. Ακόμα και τώρα όταν ως επισκέπτης είμαι σε κάποιο lab, αγριοκοιτάζω φοιτητές με καφέδες και χυμούς.
Επίσης μπορείτε να ψαρώσετε εύκολα πολύ κόσμο, για αυτούς που καμακώνουν δλδ, διότι ως γνωστόν είμαστε και άγια παιδιά και δεν τσιλιμπουρδίζουμε
-
- Gbyte level
- TaRaNTuLa
- Gbyte level
HdkiLLeR wrote:Μικρούλη...εγω έχω χάσει το μέτρημαTaRaNTuLa wrote: Λέτε να το έχω, μιας και καλώς εχόντων των πραγμάτων, τον Ιούνιο θα κλείνω 2,5 χρόνια σε θέση administrator σε CSLabs;;;![]()
![]()
![]()

Tamiya rulezZz....
TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
- AmmarkoV
- Wow! Terabyte level
Μπιχτή HdKiLLeR , στην είπε..maria_ wrote:Σημασία δεν έχει η ποσότητα(των χρόνων) αλλά η ποιότητα
Ban γρήγορα (και από το Venus και από τα CSLAB

- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη

- TaRaNTuLa
- Gbyte level
Ποιο είναι το p3060xxx σου;;;;maria_ wrote:Ωχ αμάν!!!Μαλλον έχω μπλέξει με υψηλά υφιστάμενα πρόσωπα...Δεν θα ξαναπώ τίποτα αν είναι να μου στερήσετε cslab και venus!

Tamiya rulezZz....
- AmmarkoV
- Wow! Terabyte level
Αααα.. Είναι και αντιεξουσιάστρια (λέξη καραμέλα τώρα τελευταία..maria_ wrote:Αμέσως να επιβληθείτε εσείς οι administrators...

Όχι απλά ban , αφορισμό προτείνω

- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη

- vagalati
- Mbyte level
Πάντως εγώ έχω να το λέω.. το καλύτερο administriliki ήταν στο cslab2 επί εποχής παλιών μηχανημάτων.... Δύσκολη δουλειά αλλά πολλά τα πλεονεκτήματαtsilochr wrote:αχ παλιόπαιδα τι μου θυμήσατε τώρα. Να πω ότι πριν έρθει ο Γιάννης οι student-admins σηκώναν όλη τη διαχείρηση και ήταν συνυπέθυνοι με τον Παναγιώτη για τα πάντα εκεί μέσα. Οπότε ήμαστε και ωραίοι και μοιραίοι.

Ααχχχ... γεράσαμε..
Ni!! Ni!! Ni!!
- HdkiLLeR
- Venus Project Founder
Οι καλύτερες εποχές...κανένας στο lab εκτός τους κλασικούς: vagalati, einherjar,tsilo,minas,hdkillertsilochr wrote:Ελάχιστοι εδώ μέσα ρε θα θυμούνται εκείνο το εργαστήριο με τα Pentium 166 και μόνο debian.vagalati wrote:Πάντως εγώ έχω να το λέω.. το καλύτερο administriliki ήταν στο cslab2 επί εποχής παλιών μηχανημάτων.... Δύσκολη δουλειά αλλά πολλά τα πλεονεκτήματα
Ααχχχ... γεράσαμε..

-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----