Παιδια εγω δεν ξερω, επειδη διαφοροι με ρωτουσανε που το εμαθα κτλ, δηλαδη αν σας πω οτι μου το ειπε ο Μαρινος απο το ΔΕΤ ας πουμε θα το θεωρησετε αξιοπιστο? (το ονομα τυχαιομ, δεν ξερω καν αν υπαρχει :P )
Οπως ειπε και ο alexo (thanx) συνηθως δε δημοσιευω κατι αν δεν ειμαι (99%) σιγουρος. Μετα που το εγραψα ειδα το εβαλε και η ΠΑΣΠ στο site της. Προφανως λοιπον θα ισχυει.
Το θεμα με το προγραμμα ειναι μεγαλο και ειναι απαραδεκτο που δεν υπαρχει ηδη εστω να ξεραμε τη σειρα που θα τα δωσουμε τα μαθηματα. Απο τη στιγμη που ομως η αποφαση αργησε απελπιστικα να παρθει για τις ημερομηνιες, ειναι λογικο να αργει και το προγραμμα. (τι προγραμμα να βγαζαν αφου δεν ξεραμε ποτε θα δωσουμε) Γενικα παντως πιστευω και ελπιζω το αργοτερο μεχρι Δευτερα να εχουν δημοσιευσει το προγραμμα, η να υπαρχουν οι πρωτες "διαρροες" ωστε να ξερουμε που βαδιζουμε!

Και κατι τελευταιο. Αν και θα προτιμουσα (παρα πολυ ομως το προτιμουσα) σημερα να ειχε αποφασιστει το 25-14 που λενε οτι προταθηκε επειδη θα με βολευε καλυτερα, πιστευω οτι εδω που εχουμε φτασει (1 Ιουνη) το καλυτερο που εχει να γινει ειναι να το πιουμε με το ζουμακι μας και να το αφησουμε ωστε να βγει καποια στιγμη αυτο το αναθεματισμενο το προγραμμα να ξερουμε τι θα κανουμε. Αλλιως για να γινει νεα Συγκλητος κτλ, θα παρουμε προγραμμα 10 Ιουνη για να δωσουμε 25.