Κλοπή εξοπλισμού από CSLAB1

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
Hakk
bit level
bit level
Location: Σεπόλια και τη νύχτα μερικοί γύροι testing με την MP4/23 στο Montmello (στον ύπνο μου!!!)

Post by Hakk » Wed Jul 04, 2007 1:47 am

Costantine wrote:Κλέψαν τον εκτυπωτή? Χεχεχε..τώρα το μαθαίνω.. :-D .............
...........ας τον χαίρονται :cool:
(Προσοχή μόνο guys όταν μασάει τα χαρτιά, γιατί καίει μέσα.. :-D )
Δεν είχε και toner (έδειχνε ένδειξη low toner)... Ο κούκος αηδόνι θα τους κοστίσει να πάρουν νέο toner... δε προγραμμάτισαν σωστά τη κλοπή... Αρχάριοι... :lol:
Vodafone McLaren Mercedes MP4/23
Lewis Hamilton (22)
??? (23)
Image
tsilochr
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: PhD

Post by tsilochr » Wed Jul 04, 2007 8:38 am

Serendipity wrote:
tsilochr wrote:στο cslab1, τα μισά pc είναι νεότερα από τον εκτυπωτή
εισαι σιγουρος?γιατι εγω σε κατι pc που εχω κατσει εχουν κατι οθονες γομαρια που ειτε τρεμοπαιζουν ειτε τα δειχνουν ολα σε αποχρωση ροζ η γρι-μπλε,και επισης το πληκτρολογιο ειναι βρομερο...σε λιγο θα βγαλω κανα μαμουνι απο εκει μεσα και τελος τα μισα ποντικια δεν εχουν μπιλια απο κατω....
Προφανώς αναφέρομαι στα άλλα μισά pc :-) . Ακόμα και οι οθόνες Samsung είναι σχετικά φρέσκος εξοπλισμός
ciao
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: PhD

Post by ciao » Wed Jul 04, 2007 9:32 am

Τι απίστευτη ελεεινότητα!...
Μα καλά πώς "μαγικά" σκαρφάλωσαν και ακόμα πώς "μαγικά" κατέβηκαν?
Δυστυχώς λείπει ο σεβασμός και η παιδεία...μαζί με πολλά άλλα...
Αλλά να μου πεις εδώ κλέβουν πράγματα από το cslab όταν είσαι και εδύ μέσα εκεί θα κολώσουν...
(ενός γνωστού του ειχαν κλέψει την τσάντα, με άτομα μέσα στο εργαστήριο (δεν το λέω για να κατηγορήσω κάποιον/α απλά για το μέγεθος της γυφτιάς!))
S.S.D.D.
Post Reply

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”