Αν απλά το ανοίγεις σου κρατάει στην cache του browser την temporary version και σου εμφανίζει αυτή.evi_k wrote:ok... το κατέβασα και είδα το αλλαγμένο. Κάνοντας απλό άνοιγμα μου έβγαζε το παλιό.Δεν ξέρω γιατι... Thanks...SpUga5 wrote:Ξανακατέβασέ το, το κατέβασα μόλις τώρα και ξεκινάει απο 21 Σεπτεμβρη, στα properties του αρχείου έχει date created 28/8/2007evi_k wrote:Σε ποιό πρόγραμμα αναφέρεσαι;
Αυτό που αναφέρει στην αρχική οτι διαμορφώνεται λόγω βουλευτικών εκλογών είναι το ίδιο με πριν και ξεκινάει 18 Σεπτέμβρη... Που βρίσκεται αυτό που λες εσυ;
Μετάθεση μαθημάτων εξεταστικής
- lumenintervalum
- Wow! Terabyte level
We are just a moment in time
A blink of an eye
A dream for the blind
Visions from a dying brain
I hope you don't understand
Visions from a dying brain
I hope you don't understand
Τουλάχιστον τώρα ο λόγος είναι όντως σοβαρός...
Γίνε κι εσύ βρυκόλακας και δάγκωνε όποιον βρεις!!! -> http://s1.bitefight.gr/c.php?uid=32862
- Kandy_Kandy
- Kilobyte level
- Academic status: N>4
Είναι σοβαρός ο λόγος σίγουρα...Εμάς όμως από την Κύπρο δεν μας λυπούνται...Εδώ και δύο χρόνια αναβολές και αναβολές...και δεν φτάνει αυτό δεν μας αλλάζουν ούτε τα αεροπορικά εισιτήρια...Πήρα τηλ στην Aegean και δεν μπορούν λένε να μου αλλαξουν το εισιτήριο, ούτε να επιστρέψουν χρήματα...Θα μπορούσαν αν ήμουν από αυτους που έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές....
Είναι σίγουρα μια καταστροφή για την Ελλάδα, και εμείς στην Κύπρο πονάμε και το δείξαμε...αλλά αυτές οι συμπεριφορές και η αδιαφορία δεν βγάζει πουθενά.....
Αλλά αφού δεν είναι στο χέρι μας τι να κάνουμε...
Είναι σίγουρα μια καταστροφή για την Ελλάδα, και εμείς στην Κύπρο πονάμε και το δείξαμε...αλλά αυτές οι συμπεριφορές και η αδιαφορία δεν βγάζει πουθενά.....
Αλλά αφού δεν είναι στο χέρι μας τι να κάνουμε...
The Grand essentials of happiness are: something to do, something to love, and something to hope for.