Πολύ θεωρητικούρα τα συστήματα, στα οποία με το συμπάθιο έχουμε πήξει κυριολεκτικά σε όλα αυτά!redlabel wrote: ΥΓ. Και αν δεν είναι τελικά αυτό, αλλά προκύψει καμμιά "Θεωρία Συστημάτων" (ξέρω ότι έτσι αλλάζει το ...γήπεδο), τότε ακόμη καλύτερα!
Μάθημα Φυσικής;
-
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Professor
Καταλαβαίνω, αλλά η γνωστική περιοχή που εννοώ είναι ευρεία, πραγματικά συναρπαστική και δεν περιορίζεται σε Πληροφοριακά Συστήματα, αλλά αφορά γενικά κάθε είδους "Σύστημα".*estrngd wrote:Πολύ θεωρητικούρα τα συστήματα, στα οποία με το συμπάθιο έχουμε πήξει κυριολεκτικά σε όλα αυτά!redlabel wrote: ΥΓ. Και αν δεν είναι τελικά αυτό, αλλά προκύψει καμμιά "Θεωρία Συστημάτων" (ξέρω ότι έτσι αλλάζει το ...γήπεδο), τότε ακόμη καλύτερα!
Δ. Γκρ.
- Swtos
- Kilobyte level
- Academic status: MSc
Εγώ πιστεύω πως θα έπρεπε να υπάρχει ένα τέτοιο μάθημα, έστω σαν μάθημα επιλογής. Νομίζω πως κατι τέτοιες "θεωρητικούρες" μας κάνουν Πανεπιστήμιο και όχι απλά μία τεχνική σχολή...*estrngd wrote:Πολύ θεωρητικούρα τα συστήματα, στα οποία με το συμπάθιο έχουμε πήξει κυριολεκτικά σε όλα αυτά!
-My father made him an offer he couldnt refuse
-What was that?
-Luca Brasi held a gun to his head and my father assured him that either his brain or his signature would be on the contract
-The Godfather
-What was that?
-Luca Brasi held a gun to his head and my father assured him that either his brain or his signature would be on the contract
-The Godfather