Μάθημα Φυσικής;

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
*estrngd
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: N>4

Post by *estrngd » Wed Oct 24, 2007 12:03 pm

redlabel wrote: ΥΓ. Και αν δεν είναι τελικά αυτό, αλλά προκύψει καμμιά "Θεωρία Συστημάτων" (ξέρω ότι έτσι αλλάζει το ...γήπεδο), τότε ακόμη καλύτερα!
Πολύ θεωρητικούρα τα συστήματα, στα οποία με το συμπάθιο έχουμε πήξει κυριολεκτικά σε όλα αυτά!
redlabel
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: Professor
Post by redlabel » Wed Oct 24, 2007 5:17 pm

*estrngd wrote:
redlabel wrote: ΥΓ. Και αν δεν είναι τελικά αυτό, αλλά προκύψει καμμιά "Θεωρία Συστημάτων" (ξέρω ότι έτσι αλλάζει το ...γήπεδο), τότε ακόμη καλύτερα!
Πολύ θεωρητικούρα τα συστήματα, στα οποία με το συμπάθιο έχουμε πήξει κυριολεκτικά σε όλα αυτά!
Καταλαβαίνω, αλλά η γνωστική περιοχή που εννοώ είναι ευρεία, πραγματικά συναρπαστική και δεν περιορίζεται σε Πληροφοριακά Συστήματα, αλλά αφορά γενικά κάθε είδους "Σύστημα".

Δ. Γκρ.
Swtos
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: MSc

Post by Swtos » Wed Oct 24, 2007 10:49 pm

*estrngd wrote:Πολύ θεωρητικούρα τα συστήματα, στα οποία με το συμπάθιο έχουμε πήξει κυριολεκτικά σε όλα αυτά!
Εγώ πιστεύω πως θα έπρεπε να υπάρχει ένα τέτοιο μάθημα, έστω σαν μάθημα επιλογής. Νομίζω πως κατι τέτοιες "θεωρητικούρες" μας κάνουν Πανεπιστήμιο και όχι απλά μία τεχνική σχολή...
-My father made him an offer he couldnt refuse
-What was that?
-Luca Brasi held a gun to his head and my father assured him that either his brain or his signature would be on the contract

-The Godfather
Post Reply

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”