Αναβάλονται μαθήματα ? ? ?
Για ασυρματα οχι αλλα για εξορυξη... ειχε εργασια που επιανε(προαιρετικη)απο 50-70% για ενα ή 2 ατομα(50 για βιβλιογραφικη ,60 για προγραμματιστικη 2 ατομα,70 1 ατομο προγραμματιστικη). Απο βιβλιο 150 σελ. .Γραφαμε με ανοιχτα βιβλια και σημειωσεις.Θεματα 2/3 λυμενα στο φροντηστηριο(εγω διαβασα εκεινη την ωρα της σημειωσεις και εβγαλα το ενα, το αλλο δεν ειχα εκτυπωσει τις σημειωσεις και δεν το ελυσα
)και μια θεωριτικη απο το βιβλιο που επρεπε να το ειχες κανει μια φορα αναγνωση για να γραψεις.

-
- Venus Project Founder
κανονικά θα έπρεπε να αναβληθούν οι εξετάσεις εκέινη την περίοδο!
1) από σεβασμό στον αγώνα αυτών των ανθρώπων
2)για τυχόν εθελοντές
3) μου φαίνεται ρατσισμός να μην αναβληθούν..
ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΦΡΟΙ
2)για τυχόν εθελοντές
ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΦΡΟΙ
People are never more insecure than when they become obsessed with their fears at the expense of their dreams
- HdkiLLeR
- Venus Project Founder
- Academic status: Alumnus/a
Ρέ συ, μήπως να σταματάγανε και όλοι την δουλειά τους επειδή έχει ολυμπιάδα; Να το κάνουμε εθνική εορτή λέω εγώ καλύτερα.Στο euro γιατί δεν σταματήσανε όλα; Τώρα σοβαρά:theo_ wrote:κανονικά θα έπρεπε να αναβληθούν οι εξετάσεις εκέινη την περίοδο!
2)για τυχόν εθελοντές
ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΦΡΟΙ
1)Το 90% των φοιτητών θα πάνε για καφεδάκι, μπανάκι(και εγώ πρώτος ενοείται) εκείνη την περίοδο οπότε περισσότερο σεβασμό θα δείξουμε εάν κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε παρά να μην γίνουν εξετάσεις και καλά για στήριξη και να μην πατήσει κανείς.
2)Ας προσέχανε. Και άλλος δουλεύει 8ωρο(κανονικά) εκεί θα έπρεπε να παίξει πάλι αναβολη;
3)...Προσωπική άποψη...
-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
- HdkiLLeR
- Venus Project Founder
- Academic status: Alumnus/a
Το πρωσωπική άποψη αναφέρονταν στο ρατσισμό βρε σύ! Σχετικά με το εθελοντιλίκι και το καθισιό άλλές 10 μέρες δεν θα είναι και μεγάλο πλήγμα αλλά γιατί να είναι έστω και λίγο; Αν θεωρείς τόσο φοβερή την (παρ)ολυμπιάδα τότε μιας και μία φορά έγειναν στην χώρα σου και το βίωσες θυσίασε τα πάντα και πήγενε στα αγωνίσματα. Εγώ όμως που ο καημένος δίνω αρκετά δεν έχω τέτοιες δυνατότητες, όπως και τα άτομα που χρωστάνε για πτυχίο. θα ξεκινήσουν τα μεταπτυχιακά...
-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Χιχί!Einherjar wrote:και επειδή γίνεται της μόδας... (προσωπική άποψη)
Einherjar ναι μεν τα βγάλαμε πέρα αλλά μας βγήκε η ψυχή...Μόνο που σκέφτομαι το οθέλλο, το μηχάνημα έκδοσης εισιτηρίων του ΟΣΕ, το clips, τη μετάδοση δεδομένων και το προφισιενσι που έπρεπε να τελειώσω σχεδόν ταυτόχρονα με πιάνει ανάτριχα.
--------
p3 συμφωνώ μαζί σου. Και εγώ θα ήθελα ιδανικά να καθόμουνα 1 βδομαδίτσα, αλλά όταν σκέφτομαι τις συνέπειες το μετανοιώνω.
-
- Venus Project Founder
εγώ πάντως το εννοούσα! αναβληθεί δεν αναβληθεί τα ίδια μαθήματα θα έδινα.. πάντως όντως αυτό δυστυχώς είναι λογική πολλών που στην τέλικηp3 wrote:Όχι ο καθένας το βλέπει όπως τον βολεύει.Εγώ πιστεύω ότι βολεύει πολλούς που ζητούν ευκαιριά για καθισιό να πουν ότι αξίζει να δούν τους παραολυμπιακούς ενώ στ'αλήθεια όντως θα πάνε για μπανάκι.
είναι χειρότερη κάθώς παραπέμπει σε εκμετάλλευση..
People are never more insecure than when they become obsessed with their fears at the expense of their dreams