Αβάντα ...

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
semis19
Gbyte level
Gbyte level

Post by semis19 » Mon Oct 04, 2004 6:25 pm

Σοβαρά ε;Τόσο χάλια στο marketing;
Έτσι και χειρότερα ... :twisted:
Κρίμα και ήθελα να το δώσω κάποια στιγμή...
Δεν έχεις να χάσεις τπτ ...
Γενικά όλοι οι καθηγητές που μας έχουν κάνει το συγκεκριμένο μάθημα είναι έτσι ή μόνο ο συγκεκριμένος που σας εξέτασε τώρα;-παρακαλώ μήν πείτε όνοματα...
Εγώ μέχρις στιγμής έχω πάρει 4 μαθήματα και στην καλύτερη περίπτωση ο καθηγητής τσεκουρώνει και εμάς και αυτούς ...
Μην ψαρωνετe, μεγαλυτερη βαση, δε σημαινει κατι...
Μια σκέψη έκανα πάνω στην απελπισία μου ... δε το πίστεψα ...
Η αδερφη μου που εχει τελειωσει μαρκετινγκ, λεει μαλλον το δικο μας ειναι πιο δυσκολο τμημα...
Πιστεύω ότι εμείς με το οικονομικό είμαστε τα πιο δύσκολα τμήματα στην ΑΣΟΕΕ με διαφορά ξέρετε κανένα άλλον εκτός από εμάς που να δίνει στο τέλος 3ωρα μαθήματα ... :evil: :evil:
"Make way for the bad guy.", Al Pacino, Playing Tony Montana in Scarface
"Elementary, my dear Watson.",The adventures of Sherlock Holmes
"A boy's best friend is his mother.", Antony Perkins, Psycho
"P.M.P. Fight Hey, Juohmaru, you are a fighter of hope, P.M.P. Fight Put your love into machines ..." - Plawres SanShiro
dimitra
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: MSc
Post by dimitra » Tue Oct 05, 2004 10:51 am

silegav wrote: Μπορεί να θεωρεί ότι τα καλά μαθήματα είναι αυτά με άριστα το 8 και ότι δεν πρέπει να μπάινει σε κανένα προπτυχιακό το 10, γιατί αν είχε 10 θα έπρεπε να είναι ο καθηγητής και όχι προπτυχιακός.
Σκέψεις κάνω...
Φίλε silegav υποτίθεται ότι αυτή η κλίμακα είναι για να βαθμολογήσει φοιτητές και όχι καθηγητές.Οπότε αν κάποιος πάρει 10 είναι γιατί σαν φοιτητής αξίζει 10,όχι ότι επειδή πήρε κάποιος 10 είναι και καθηγητής.Με αυτή τη λογική με το 9 είσαι λέκτορας κ.ο :shock: !Πάντως όσο αφορά την όλη κουβέντα αν εξαιρέσεις κάποια μαθήματα(εγώ προσωπικά ένα-δύο ξέρω)που υπήρχε μια σχετική"ανοιχτοχεριά" στα περισσότερα μάλλον το αντίθετο ισχύει πάντα βέβαια έχοντας υπόψην μας τι πρέπει να κάνουμε για κάθε μάθημα μέσα στο εξάμηνο :???: !!!Οπότε και αυτά τα ένα-δυο μαθήματα που υπήρξε μια σχετική τάση για μεγάλους βαθμούς σίγουρα αντισταθμίζονται.Και όσο για τις άλλες σχολές,αν εξαιρέσεις τις Πολυτεχνικές,για όσες ξέρω εγώ και πιο εύκολα παίρνουν βαθμούς και λιγότερα έχουν να κάνουν.Αφήστε που έχω δει και πολλά παραδείγματα καθηγητών σε άλλα Πανεπιστήμια που βάζεις μια ρήτρα π.χ 7 οι φοιτητές και ακόμα και αν δεν αξίζει για π.χ4 το γραπτό στο βάζουν για να μην σ'έχουν το Σεπτέμβρη...
Η τιμωρία του ψεύτη δεν είναι ότι δεν τον πιστεύουν, αλλά ότι αυτός δεν μπορεί να πιστέψει.

Σω, Τζορτζ Μπέρναρντ
HdkiLLeR
Venus Project Founder
Venus Project Founder
Academic status: Alumnus/a

Post by HdkiLLeR » Tue Oct 05, 2004 12:47 pm

Ναι όντως το παραπάνω ισχύει. Σε πολά τμήματα μπορεί να έχουν 50-60 μαθήματα αλλά τα περισσότερα είναι 20 σελ σημειώσεις και χτυπάνε και βαθμούς αβέρτα. Για τις Πολυτεχνικές πιο συγκεκριμένα η πτυχιακή είναι 20 ή 30% στο πτυχίο απ' όσο ξέρω και όχι 1/36.
-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------

"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
semis19
Gbyte level
Gbyte level

Post by semis19 » Tue Oct 05, 2004 12:54 pm

Για τις Πολυτεχνικές πιο συγκεκριμένα η πτυχιακή είναι 20 ή 30% στο πτυχίο απ' όσο ξέρω και όχι 1/36.
Αυτό πιστεύω είναι μεγάλη αδικία πρέπει να έχουμε ίσα μέτρα και ίσα σταθμά για όλους ...
Σε πολά τμήματα μπορεί να έχουν 50-60 μαθήματα αλλά τα περισσότερα είναι 20 σελ σημειώσεις και χτυπάνε και βαθμούς αβέρτα.
Ειλικρινά το σπαστικό δεν είναι αυτό HdkiLLeR είναι το ότι (θα το πω για πολλοστή φορά) σε εμάς δεν αναγνωρίζουν ότι παιρνάμε δύσκολα ... το ξέρουμε εσύ και εγώ ... :evil: :evil:
"P.M.P. Fight Hey, Juohmaru, you are a fighter of hope, P.M.P. Fight Put your love into machines ..." - Plawres SanShiro
AnINffected
Gbyte level
Gbyte level

Post by AnINffected » Tue Oct 05, 2004 12:55 pm

Δήμητρα wrote:Πάντως όσο αφορά την όλη κουβέντα αν εξαιρέσεις κάποια μαθήματα(εγώ προσωπικά ένα-δύο ξέρω)που υπήρχε μια σχετική"ανοιχτοχεριά" στα περισσότερα μάλλον το αντίθετο ισχύει πάντα βέβαια έχοντας υπόψην μας τι πρέπει να κάνουμε για κάθε μάθημα μέσα στο εξάμηνο !!!
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. :-)
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace

Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!! :-( :-(
HdkiLLeR
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by HdkiLLeR » Tue Oct 05, 2004 12:56 pm

Δεν πειράζει μην στεναχωριέσαι ρε σύ. Το ξέρουν οι εργοδότες σου!! Τουλάχιστον αρκετοί με τους οποίους έχω μιλήσει.
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++

"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
silegav
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by silegav » Wed Oct 06, 2004 3:14 pm

Τα παραπάνω που είπα απλά τα ανέφερα...δεν σημαίνει οτι συμφωνώ και με αυτά.
Έχω ακούσει καθηγητές (όχι στην ΑΣΟΕΕ) να το λένε αυτό.
semis19
Gbyte level
Gbyte level

Post by semis19 » Wed Oct 06, 2004 11:38 pm

Ποια εννοείς silegav ότι το 10 το παίρνει ο θεός το 9 εγώ κοκ ... υπενθύμησέ μας γιατί έχουμε λίγο χαθεί ... :razz:
ailouros
Gbyte level
Gbyte level

Post by ailouros » Thu Oct 07, 2004 12:17 am

Δεν πα να χουμε και 10 μαθήματα στο τέλος τέλος; :-D .Ο Θεός και η ψυχή μας..Στα Τ.Ε.Ι λόγου χάρη αυτό που κάνουμε εμείς σε φροντιστήριο,εργαστήριο,θεωρία είναι 3 διαφορετικά μαθήματα.Πάντως παιδιά αυτό που με ενοχλεί είναι η μπαρκουλίτιδα που καλλιεργείται σε όλες ανεξαιρέτως τις σχολές.Λίγο ψωνισμένος να είσαι πάει λάλησες.Τελευταία ένα παιδί απο Τ.Ε.Ι πληροφορικής μου ανακοίνωσε ότι με τις γνώσεις που έχει αποκτήσει μέσω της σχολής "πατάει" άνετα οποιονδήποτε από Α.Ε.Ι. Αυτό που με καραφλιάζει είναι το κλίμα ανελέητου ανταγωνισμού και πόλωσης που καλλιεργείται σε όλα τα επίπεδα και η αέναη αγωνία να αποδείξει ο ένας ότι είναι καλύτερος από τον άλλον,ενώ τις περισσότερες φορές είναι απλά διαφορετικός.Ψυχολογικά αυτό δεν δείχνει μια λανθάνουσα ανασφάλεια που τείνει να γυρίσει σε μανιοκαταθλθπτική εγωπάθεια με στοιχεία σχιζοφρενούς κανιβαλισμού;
Ganther
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: 3rd year
Post by Ganther » Thu Oct 07, 2004 12:25 am

ailouros wrote:Ψυχολογικά αυτό δεν δείχνει μια λανθάνουσα ανασφάλεια που τείνει να γυρίσει σε μανιοκαταθλθπτική εγωπάθεια με στοιχεία σχιζοφρενούς κανιβαλισμού;
Λαθος σχολη δηλωσες στο μηχανογραφικο σου φιλε μου! :smt039
semis19
Gbyte level
Gbyte level

Post by semis19 » Thu Oct 07, 2004 12:37 am

Τελευταία ένα παιδί απο Τ.Ε.Ι πληροφορικής μου ανακοίνωσε ότι με τις γνώσεις που έχει αποκτήσει μέσω της σχολής "πατάει" άνετα οποιονδήποτε από Α.Ε.Ι.
Κοίταξε να δεις αυτό μπορεί να συμβαίνει υπο προϋποθέσεις αν αυτό το παιδί στον ελεύθερο χρόνο διαβάζει τη C++ του Prata, java beans, .NET, SQL server και δε ξέρω και γω τι άλλο στέκεται και παρά στέκεται στο τμήμα μας!
υγ -> αυτό είναι άλλο θέμα εδώ μιλάμε για αβάντα, αυτο - επανέρχομαι στην τάξη! (διαχειριστές δώστε μου 1 πόντο! ;-) )
HdkiLLeR
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by HdkiLLeR » Thu Oct 07, 2004 12:39 am

take 2

AnINffected
Gbyte level
Gbyte level

Post by AnINffected » Thu Oct 07, 2004 12:42 am

ailouros wrote:Αυτό που με καραφλιάζει είναι το κλίμα ανελέητου ανταγωνισμού και πόλωσης που καλλιεργείται σε όλα τα επίπεδα και η αέναη αγωνία να αποδείξει ο ένας ότι είναι καλύτερος από τον άλλον(...)
Το κλίμα ανταγωνισμού δεν είναι κάτι απαραίτητα κακό...Έτσι φαντάζομαι θα είναι και ο εργασιακός χώρος.
Τα κακά είναι ο ανελέητος χαρακτήρας του, η πόλωση και η αέναη αγωνία όπως είπες και εσύ.Η υπερβολή δηλαδή.
Ανταγωνισμός ας υπάρχει, ας είναι όμως και ευγενής...

Froyd Jr. wrote:Ψυχολογικά αυτό δεν δείχνει μια λανθάνουσα ανασφάλεια που τείνει να γυρίσει σε μανιοκαταθλθπτική εγωπάθεια με στοιχεία σχιζοφρενούς κανιβαλισμού;
Καλοειπωμένο πάντως! :smile:
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, σε χαρακτηρίζω froyd jr καλοπροαίρετα...
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace

Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!! :-( :-(
lumenintervalum
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by lumenintervalum » Thu Oct 07, 2004 1:05 pm

ailoure καλά με έστειλες τελείως..

AnINffected καλό θα ήταν να υπάρχει ευγενής άμιλλα και όχι ψυχρός ανταγωνισμός.

'Εχω την αίσθηση, ίσως να είναι και ουτοπική βέβαια, ότι σε κάθε δουλειά περνάει μια περίοδος προσαρμογής/ελέγχου η οποία δείχνει κατά πόσο το κάθε άτομο is fit for the job. Αν οποιοσδήποτε μπορεί να κάνει καλύτερα και φτηνότερα τη δουλειά που μου έχουν αναθέσει εμένα, τότε σίγουρα θα διαλέξουν αυτόν.

Δε νομίζω ότι οι βαθμοί καθορίζουν το ποσοστό γνώσεων του καθένα από μας, αλλά υπάρχουν. Μου έχει τύχει να ξέρω κάτι αρκετά καλά και ο βαθμός μου να μην αντιπροσωπεύει τη γνώση μου, όπως και το αντίθετο σε μερικές περιπτώσεις.

Καλώς ή κακώς δεν έχω επιλέξει να "τρέχω" στη σχολή, προτιμώ να πηγαίνω λίγο πιο αργά και να μαθαίνω κάποια πράγματα με τους ρυθμούς που μπορώ να τα μάθω και όχι με τους ρυθμούς που μου επιβάλλουν. Έχω όμως την αίσθηση ότι όλοι μας θα βρούμε μια αρκετά αξιοπρεπή δουλειά "εκεί έξω".
We are just a moment in time
A blink of an eye
A dream for the blind
Visions from a dying brain
I hope you don't understand
Gbyte level
Gbyte level

Post by semis19 » Mon Oct 18, 2004 1:13 pm

Τώρα ρε παιδιά που είμαστε μεταξύ μας, τώρα που τελειώνουμε σιγά - σιγά και διανύουμε το τελευταίο χρόνο (πρώτα ο θεός) λέτε οι καθηγητές να μας παίξουν λίγο αβάντα στους βαθμούς; Επειδή η πλειοψηφία από αυτούς γνωρίζουν ότι θέλουμε να κάνουμε μεταπτυχιακό συμμερίζονται τον πόνο μας και πιστεύω θα μας βοηθήσουν ... κάνενα +1, +2 ... :razz: :razz:
Ethel
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by Ethel » Mon Oct 18, 2004 1:17 pm

χαχαχαχα! Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;
There's no place like 127.0.0.1
lumenintervalum
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by lumenintervalum » Mon Oct 18, 2004 1:44 pm

ας μη μιλάμε για βαθμούς καλύτερα...Πονεμένη ιστορία..Να περάσεις σεβαστή ποσότητα μαθημάτων και με βαθμό στο τμήμα δε είναι και τόσο εύκολο πάντως!!Κλαψ!!
We are just a moment in time
A blink of an eye
A dream for the blind
Visions from a dying brain
I hope you don't understand
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by silegav » Mon Oct 18, 2004 2:17 pm

Ας μην αρχίσω το θέμα των βαθμών γιατί φέτος τον Σεπτέμβρη θυμήθηκε ο κος Μυτιληναίος να βάλει δύσκολα θέματα και ας κρατήσω το στόμα μου κλειστό για τον "κο" Γιαννακουδάκη....θου Κύριε!!!!
:mad: :mad: :mad:
semis19
Gbyte level
Gbyte level

Post by semis19 » Mon Oct 18, 2004 5:51 pm

H αλήθεια είναι ότι ο Μυτιληναίος έκανε στροφή στην καριέρα (σσ λες να διάβασε αυτά που είχα γράψει στο επίπεδο σπουδών για το τμήμα μας!), εγώ δε το έδωσα αλλά από γνωστούς και φίλους έμαθα ότι το στάνταρ θέμα της κωδικοποίησης δε το έβαλε!!! :shock: :shock: :shock: κτλ
και ας κρατήσω το στόμα μου κλειστό για τον "κο" Γιαννακουδάκη....θου Κύριε!!!!
Η θέση μου είναι λεπτή! :-# :-#

merged

Από όσες βαθμολογίες Σεπτεμβρίου έχω παρακολουθήσει μάλλον το αντίθετο συμβαίνει δηλ. οι καθηγητές μάλλον κινούνται σε ριχά νερά όσον αναφορά στο θέμα απλοχεριάς στους βαθμούς ... :cry: :cry: :cry:
HdkiLLeR
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by HdkiLLeR » Wed Oct 20, 2004 11:00 pm

Ναι αυτό το επιβεβαιώνω και εγώ. Δώστε όσα περισσότερα μπορείτε στις κανονικές εξεταστικές!

semis19
Gbyte level
Gbyte level

Post by semis19 » Thu Oct 21, 2004 2:07 am

HdkiLLeR wrote:Ναι αυτό το επιβεβαιώνω και εγώ. Δώστε όσα περισσότερα μπορείτε στις κανονικές εξεταστικές!
Nαι συμφωνώ απόλυτα και είναι και εν μέρει σωστό και δίκαιο από την άποψη οι άλλοι που δίνουν στις νορμάλ εξεταστικές τι είναι μ@@ες!!! :shock: :shock:
sudtuwup
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: MSc

Post by sudtuwup » Thu Oct 21, 2004 11:37 am

Βρε παιδια το επιπεδο δυσκολιας δεν το αμφισβητει κανεις.
Πιστευω ξερουν πολλοι οτι για να παρεις 9 πτυχιο απο εμας πρεπει να εισαι TOP χωρις αμφιβολια ενω απο αλλου...
Αυτο ομως δεν σημαινει οτι πρεπει να μας τσεκουρωνουν τοσο γιατι πρεπει να σκεφτομαστε και αλλες σχολες, εκτος κι αν μας παρουν ολους εδω στο μεταπτυχιακο.
Παντως ξερω οτι ειμαστε σημειο αναφορας απο πολλους ειτε απο ζηλεια ειτε απο επιγνωση. Θελει πολυ δουλεια ακομη και οσο αναφορα τους βαθμους πρεπει να μην ειναι ολοι >7 ουτε αριστα το 7 παντου (αυτο συμβαινει).
Image
Post Reply

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”