Οικονομική βοήθεια για τα cslabs. (από εμάς τους φοιτητές)

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.

Διατίθεστε να δώσετε οικονομική βοήθεια για τα cslabs;

Ναί
15
17%
Ναί, αλλά μέχρι 10 ευρώ τον μήνα
4
4%
Ναί, αλλα μόνο μία φορά
10
11%
Όχι
60
67%
ΔΞ/ΔΑ
1
1%

Total votes: 90
samiwinch
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: MSc

Re: Οικονομική βοήθεια για τα cslabs. (από εμάς τους φοιτητές)

Post by samiwinch » Wed Apr 20, 2011 7:50 pm

gasparosoft++

:roll: :roll:
When you walk through a storm Hold your chin up high And don't be afraid of the dark.
At the end of a storm Is a golden sky And the sweet, silver song of a lark.

Walk on, through the wind Walk on, through the rain, Though your dreams be tossed and blown.
Walk on, walk on with hope in your heart, And YOU'LL NEVER WALK ALONE, YOU'LL NEVER WALK ALONE...
http://www.youtube.com/watch?v=lR4n_Ttx ... re=related
L30N
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: N>4

Post by L30N » Wed Apr 20, 2011 8:09 pm

PASCAL wrote:
β)να μην υπάρχουν σπόνσορες(πχ ΠΛΑΙΣΙΟ, MULTIRAMA,...)
Αυτό γιατί σε χάλασε ? :???:
Προτιμάς να χρησιμοποιείς υπολογιστή 7ετίας χωρίς αυτοκολλητάκι Δωρεά της Τάδε εταιρείας , παρά σύγχρονο υπολογιστή με το συγκεκριμένο αυτοκολλητάκι ? Χορηγίες στα πλαίσια προγραμμάτων κοινωνικής ευθύνης δεν πιστεύω να είχανε τίποτα αλλο παρα μόνο θετικό αντίκτυπο στην λειτουργία των εργαστηρίων.
Μπορεί να ασπάζεσαι απόψεις ια γαλατικά χωριά ανεξάρτητα και ανένταχτα , αλλα σε τέτοιες περιπτώσεις όπου έχεις μόνο ωφέλη να αποκομίσεις απο τετοιες πράξεις είναι ανόητο να εθελοτυφλείς.
PASCAL
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by PASCAL » Wed Apr 20, 2011 8:26 pm

L30N wrote:
PASCAL wrote:
Προτιμάς να χρησιμοποιείς υπολογιστή 7ετίας χωρίς αυτοκολλητάκι Δωρεά της Τάδε εταιρείας , παρά σύγχρονο υπολογιστή με το συγκεκριμένο αυτοκολλητάκι ? Χορηγίες στα πλαίσια προγραμμάτων κοινωνικής ευθύνης δεν πιστεύω να είχανε τίποτα αλλο παρα μόνο θετικό αντίκτυπο στην λειτουργία των εργαστηρίων.
Μπορεί να ασπάζεσαι απόψεις ια γαλατικά χωριά ανεξάρτητα και ανένταχτα , αλλα σε τέτοιες περιπτώσεις όπου έχεις μόνο ωφέλη να αποκομίσεις απο τετοιες πράξεις είναι ανόητο να εθελοτυφλείς.
Δικαίωμα του καθενός και ενδεικτικό της νοημοσύνης του να πιστεύει ότι η "εταιρική κοινωνική ευθύνη" δεν είναι marketing. Από εκεί και πέρα σε ένα εργαστήριο που θέλει να λέγεται δημόσιο δε χωράνε ούτε λογότυπα ούτε ειδικές μνείες σε ιδιώτες. Διαφορετικά δεν είναι δημόσιο.
Ισοβίτης
Venus Former Team Member

Post by Ισοβίτης » Wed Apr 20, 2011 8:53 pm

PASCAL wrote:
L30N wrote:
PASCAL wrote:
Δικαίωμα του καθενός και ενδεικτικό της νοημοσύνης του να πιστεύει ότι η "εταιρική κοινωνική ευθύνη" δεν είναι marketing. Από εκεί και πέρα σε ένα εργαστήριο που θέλει να λέγεται δημόσιο δε χωράνε ούτε λογότυπα ούτε ειδικές μνείες σε ιδιώτες. Διαφορετικά δεν είναι δημόσιο.
Η "εταιρική κοινωνική ευθύνη" είναι marketing, και μάλιστα αρκετά αποτελεσματικό αν γίνει σωστά (όλοι το ξέρουν, δεν ανακάλυψες την Αμερική).

Από εκεί και πέρα, δεν καταλαβαίνω το λόγο να μην διαφημιστεί όποιος προσφέρει στο Πανεπιστήμιο. Το να έχουν τα PC αυτοκόλλητο από τον δωρητή δεν είναι καθόλου μεμπτό: Ο δωρητής κάνει τη διαφήμισή του και η σχολή αποκτά καλύτερους υπολογιστές. Fair enough imho...
Συγχώρα με που δεν καταλαβαίνω τι λένε τα κομπιούτερς κι οι αριθμοί...

Image

Find me: Image Image Image Image Image
necrofear_13
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by necrofear_13 » Wed Apr 20, 2011 8:57 pm

L30N wrote:
PASCAL wrote:
Το κακό δεν είναι να έχουμε τα αυτοκολλητάκια. Το κακό είναι να μην μας δίνουν δυνατότητα να έχουμε επιλογή λειτουργικού. Προφανώς να έχουμε windowz αλλά να υπάρχει δυνατότητα και για linux. Έχω pc του 98 σπίτι μου με linux(και όχι κάτι πολύ χαμηλό Ubuntu έχει) και πηγαίνει καλύτερα από τα pc της σχολής(και μόνο αυτό κατα τη γνώμη μου είναι λόγος να βάλουμε και linux). Υποτίθεται πως είμαστε σε σχολή πληροφορικής, οπότε νομίζω δεν λέω κάτι υπερβολικό. Κατά τα άλλα συμφωνώ να έχουμε τέτοιου είδους 'χορηγίες´, χωρίς όμως να μας περιορίζουν στο τι λειτουργικό θα χρησιμοποιούμε στα lab.
No matter what kind of sadness envelops the darkness of our despair, if you put one foot in front of the other, at some point you will reach a place where you can see the light.

In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
The Punisher
Venus Former Team Member

Post by The Punisher » Thu Apr 21, 2011 3:04 pm

Προσπαθώ να θυμηθώ σε ποια ακριβώς περίπτωση ήταν "αργά" τα PC των labs, επειδή το αναφέρετε συνέχεια. Μπορεί να έχουν χάλια οθόνες τα περισσότερα, ελάχιστη μνήμη, να κολλάνε τα hd video (!), αλλά το μόνο πρόγραμμα της σχολής που δεν είχε καλό performance ήταν το Quartus (που και στο σπίτι μου έκανε κάμποση ώρα, 30'' λιγότερα απ' ότι στη σχολή). Εκτός αν θέλουμε internet cafe στη σχολή και όχι lab ...
necrofear_13
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by necrofear_13 » Thu Apr 21, 2011 3:34 pm

The Punisher wrote:Προσπαθώ να θυμηθώ σε ποια ακριβώς περίπτωση ήταν "αργά" τα PC των labs, επειδή το αναφέρετε συνέχεια. Μπορεί να έχουν χάλια οθόνες τα περισσότερα, ελάχιστη μνήμη, να κολλάνε τα hd video (!), αλλά το μόνο πρόγραμμα της σχολής που δεν είχε καλό performance ήταν το Quartus (που και στο σπίτι μου έκανε κάμποση ώρα, 30'' λιγότερα απ' ότι στη σχολή). Εκτός αν θέλουμε internet cafe στη σχολή και όχι lab ...
Εμ στα πάντα πάνε αργά. Από response time από execution time π.χ. προγραμμάτων java κλπκλπ. Είπα και πιο πάνω έχω pc του 98 σπίτι. Και σε linux και σε windows πάει πολύ καλύτερα από τα pc της σχολής. Δεν ξέρω τι φταίει αλλά επειδή έτυχε μια περίοδο να μείνω χωρίς pc και χρησιμοποιούσα τα labs, δουλειά στα pc της σχολής δεν κάνεις(τουλάχιστον χωρίς προβλήματα). Την μια κλείνει το pc μόνο του την μια το ένα την άλλη το άλλο. Δεν ξέρω αν είμαι 'τόσο' υπερβολικός αλλά και με το παλιό μου pc μια χαρά δουλέυω σπίτι. Τώρα ο καθένας όπως το βλέπει.
Υ.Σ. Να έχεις εξέταση πάνω σε pc στα lab σε άποιο μάθημα να ανοιγοκλείνει μόνο του το pc, να αλλάζεις pc να συμβαίνει και στο νέο pc. Να κολλάει το pc. Τι να πω μόνο σε εμένα συμβαίνουν αυτά??
No matter what kind of sadness envelops the darkness of our despair, if you put one foot in front of the other, at some point you will reach a place where you can see the light.

In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
marios
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by marios » Thu Apr 21, 2011 10:26 pm

Εγώ απλά θα πω ότι μου είχε τύχει πέρσυ να ανοίγω το netbeans και να βαράει bsod. Κάθε φορά! Μπροστά ήταν ο netharis, ίσως να το θυμάται :-p
Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα επειδή συνέβη- G.G.M.
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
Erevodifwntas
Gbyte level
Gbyte level

Post by Erevodifwntas » Fri Apr 22, 2011 6:20 am

Αν θυμάμαι καλά, δεν υπάρχει μηχάνημα παλιότερο του 2004 (ο MikeM είχε αλλάξει ένα μέρος του εργαστηρίου τα Χριστούγεννα του 2003-2004, και από τότε έχουν έρθει και νέα μηχανήματα). Επίσης θυμάμαι τουλάχιστον 2 προσπάθειες να γίνουν τα μηχανήματα dual boot (windows και linux), αλλά ΚΑΝΕΙΣ δεν χρησιμοποιούσε το Linux (οπότε μην κατηγορείτε τη σχολή αλλά τους συμφοιτητές σας). Μάλιστα κάποτε είχαν στηθεί μηχανήματα μόνο με linux και ο κόσμος νόμιζε ότι ήταν χαλασμένα windows :p Τα μηχανηματάκια είναι αξιοπρεπή (καλά δεν λέω ότι είναι super, αλλά το ρόλο τους για ένα εργαστήριο πληροφορικής μπορούν να τον παίξουν άνετα -εκτός και αν θέλετε 3d graphics). Ωστόσο αυτό που θέλουν είναι συντήρηση. Imho αντί για έρανο, οργανώστε εθελοντικό ρεκτιφιέ των συστημάτων (κανιβαλισμό μνημών από παλιότερα μηχανήματα, format των συστημάτων κτλπ). Θα είναι πολύ πιο χρήσιμο και για το εργαστήρι, αλλά και κάποιοι από τους εθελοντές θα μάθουν και 2-3 πράγματα παραπάνω.
Go To Statement Considered Harmful (Τιτλος δημοσίευσης του Edsger Dijkstra).

my personal site
ja_the_invincible
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ja_the_invincible » Fri Apr 22, 2011 1:38 pm

Erevodifwntas wrote:Imho αντί για έρανο, οργανώστε εθελοντικό ρεκτιφιέ των συστημάτων (κανιβαλισμό μνημών από παλιότερα μηχανήματα, format των συστημάτων κτλπ). Θα είναι πολύ πιο χρήσιμο και για το εργαστήρι, αλλά και κάποιοι από τους εθελοντές θα μάθουν και 2-3 πράγματα παραπάνω.
++
f**k robin and batman i'm robbin with a bat man
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Fri Apr 22, 2011 1:59 pm

Format γινεται τουλαχιστον 1-2 φορες την σεζον.Νομιζω πως το dual boot παραμενει η καλυτερη λυση.Τωρα αν καποιοι νομιζουν οτι ειναι χαλασμενα windows δεν μπορουμε να κανουμε πολλα ουτε να κινηθουμε βασει αυτων.Και η γιαγια μου το ιδιο θα νομιζε.
zweistein
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by zweistein » Sat Apr 23, 2011 2:06 am

tsilochr wrote:Όχι, δεν πρέπει να πληρώσετε εσείς τις ελλείψεις του κομματικού κράτους. Αν σας περισεύουν τα λεφτά, κάντε τα ό,τι θέλετε έξω από το χώρο του κομματικού πανεπιστημίου. Διαφορετικά οι καλοθελητές θα εμφανιστούν από το πουθενά.

exactly.
Image
Gewitter
Venus Former Team Member
Academic status: PhD

Post by Gewitter » Sat Apr 23, 2011 9:31 pm

Punisher ++
Καταρχήν δεν ξαναπληρώνω για κάτι για το οποίο ήδη έχουν πληρώσει οι γονέις μου(και όλων των άλλων παιδιών-φοιτητών και μη-)...
Κατά δεύτερον δεν μπορώ να καταλάβω πραγματικά το θέμα με το αυτοκολλητάκι...
Κατα τρίτον με εξαίρεση τη μνήμη ,που θα ήθελα λίγη παραπάνω για να έχω άνεση ,οι υπολογιστές είναι μία χαρά...Τρέχουν μια χαρά τα προγράμματα που χρειαζόμαστε για τις εργασίες της σχολής με μια μικρή εξαίρεση στο Quartus και το Netbeans(που και πάλι απλά αργούν...)...Προφανώς και μερικά θα εμφανίζουν πρόβλημα,μηχανήματα είναι αλλά επισκευάζονται συνήθως μετά από κάποιες μέρες....οπότε δεν κατανοώ που είναι το μεγάλο πρόβλημα.. :-k :-k :-k
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
[i][b][color=#004080]No,no...Listen...He said that if they dug his father's body up, it would be gone. They planted a seed over his grave. The seed became a tree. Moses said his father became a part of that tree. He grew into the wood, into the bloom. And when a sparrow ate the tree's fruit, his father flew with the birds. He said... death was his father's road to awe!.[/color][/i][/b]
ja_the_invincible
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ja_the_invincible » Sat Apr 23, 2011 9:47 pm

Gewitter wrote: Κατα τρίτον με εξαίρεση τη μνήμη ,που θα ήθελα λίγη παραπάνω για να έχω άνεση ,οι υπολογιστές είναι μία χαρά...Τρέχουν μια χαρά τα προγράμματα που χρειαζόμαστε για τις εργασίες της σχολής με μια μικρή εξαίρεση στο Quartus και το Netbeans(που και πάλι απλά αργούν...)...Προφανώς και μερικά θα εμφανίζουν πρόβλημα,μηχανήματα είναι αλλά επισκευάζονται συνήθως μετά από κάποιες μέρες....οπότε δεν κατανοώ που είναι το μεγάλο πρόβλημα.. :-k :-k :-k
Όταν σε πιέζει ο χρόνος τότε δεν έχεις την πολυτέλεια να περιμένεις ένα αργό μηχάνημα να τρέξει..Π.χ σε εργαστήρια κλπ δεν μπορείς να περιμένεις το netbeans να τρέξει και να χάνεις στο μεταξύ την μπάλα σε ό,τι έχει πει ο βοηθός.Και από την άλλη , ξέρω δεν είναι αρκετοί , αυτοί που δουλεύουν τα projects στα εργαστήρια και είναι υπό καθεστώς πίεσης δεν μπορούν να περιμένουν το netbeans να κάνει update κανά 5λεπτο και άλλο τόσο μέχρι να αρχίσει να τσουλάει.Μην πω για φάσεις που μπαίνεις στο εργαστήριο και καμιά 10ρια υπολογιστές είναι εκτός λειτουργίας...
dexter
Venus Former Team Member

Post by dexter » Sun Apr 24, 2011 5:26 am

η αλήθεια είναι ειδικά όποτε πρέπει να εξεταστείς και σε πιέζει ο χρ'όνος δεν έχεις την πολυτέλεια να αργείς να τρέξεις τα προγράμματα ειδικά αν τύχεις στον μόνο αργό υπολογιστή(αδικία γιατί οι άλλοι έχουν πιο γρήγορους ή "καθαρισμένους" από περιττά αρχεία υπολογιστές)..

και εγώ είμαι κατά της δωρεάς εφόσον υπάρχει προσωπικό που πληρώνεται ως admin και πάει για δουλειά 9 και φεύγει 12 και δεν έχει και καμία σχέση με το αντικείμενο οποτε η λειτουργία των labs στηρίζεται σε εθελοντές φοιτητές..
http://foss.aueb.gr
always aim for for the sky for if you fail you can at least reach the clouds..
ALL BLACKS supporter..
http://www.bringthemback.org/
Gewitter
Venus Former Team Member
Academic status: PhD

Post by Gewitter » Mon Apr 25, 2011 12:25 pm

ja_the_invincible wrote:
Gewitter wrote: Κατα τρίτον με εξαίρεση τη μνήμη ,που θα ήθελα λίγη παραπάνω για να έχω άνεση ,οι υπολογιστές είναι μία χαρά...Τρέχουν μια χαρά τα προγράμματα που χρειαζόμαστε για τις εργασίες της σχολής με μια μικρή εξαίρεση στο Quartus και το Netbeans(που και πάλι απλά αργούν...)...Προφανώς και μερικά θα εμφανίζουν πρόβλημα,μηχανήματα είναι αλλά επισκευάζονται συνήθως μετά από κάποιες μέρες....οπότε δεν κατανοώ που είναι το μεγάλο πρόβλημα.. :-k :-k :-k
Όταν σε πιέζει ο χρόνος τότε δεν έχεις την πολυτέλεια να περιμένεις ένα αργό μηχάνημα να τρέξει..Π.χ σε εργαστήρια κλπ δεν μπορείς να περιμένεις το netbeans να τρέξει και να χάνεις στο μεταξύ την μπάλα σε ό,τι έχει πει ο βοηθός.Και από την άλλη , ξέρω δεν είναι αρκετοί , αυτοί που δουλεύουν τα projects στα εργαστήρια και είναι υπό καθεστώς πίεσης δεν μπορούν να περιμένουν το netbeans να κάνει update κανά 5λεπτο και άλλο τόσο μέχρι να αρχίσει να τσουλάει.Μην πω για φάσεις που μπαίνεις στο εργαστήριο και καμιά 10ρια υπολογιστές είναι εκτός λειτουργίας...

Η αλήθεια είναι πως έχει δίκιο όσο αφορά την εξέταση...όσον αφορά τον εργαστήριο απλά πας 5 λεπτά νωρίτερα και φτιάχνεις τα προγράμματα σ(νταξ και στο δικό μου pc που είναι πιο νέο από τις σχολής με κάποια προγράμματα αργεί κάπως)...
Επίσης δεν μου έχει τύχει να μην δουλεύουν πάνω από 3 pc ποτέ(έτυχε προφανώς) οπότε οκ δεν μπορώ να εκφέρω άποψη....
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
[i][b][color=#004080]No,no...Listen...He said that if they dug his father's body up, it would be gone. They planted a seed over his grave. The seed became a tree. Moses said his father became a part of that tree. He grew into the wood, into the bloom. And when a sparrow ate the tree's fruit, his father flew with the birds. He said... death was his father's road to awe!.[/color][/i][/b]
Serendipity
Gbyte level
Gbyte level

Post by Serendipity » Mon Apr 25, 2011 10:50 pm

ja_the_invincible wrote:
Όσοι είχαν πάρει κατανεμημένα και επικοινωνία ανθρώπου υπολογιστή.. Πώς καταφεραν να τρέξουν τον emulator του android γιατί εμείς 3 ώρες είμασταν εκεί και όλο φόρτωνε... ανοιγμένο emulator δεν είδαμε. Και μετά από κάποιες ώρες το έπιασαν κ τα ψυχολογικα του το pc και δεν δούλευε με τπτ.
-Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
--Albert Einstein--

ImageImage

My new blog Serendipity's thoughts!
Zifnab
Venus Former Team Member

Post by Zifnab » Tue Apr 26, 2011 1:56 am

Δεν έχω παρακολουθήσει την συζήτηση - να πω όμως πως στο παρελθόν που είχαμε κάτι παλιές CRT οι οποίες είχαν πρόβλημα - ήθελα να δωρίσω μια καλή δική μου CRT, που και LCD να ήτανε, η γραφειοκρατεία όπως με ενημέρωσαν ήταν απαγορευτική - τελικά την πέταξα στα σκουπίδια - και όλο και κάποιος την τσίμπισε... Οπότε και να υπάρχουν λεφτά, δεν νομίζω ότι είναι εύκολο να ενσωματωθεί νέος εξοπλισμός στα εργαστήρια. Οι δε admins με έχουν ενημερώσει πως διατηρούν ένα hardware profile για κάθε υπολογιστή και για αυτό δεν είναι εύκολη η αναβάθμιση, διότι θα πρέπει να διατηρούν περισσότερα profiles. Μόλις βρω χρόνο θα διαβάσω τα υπόλοιπα απ' όσα έχουν αναφερθεί. :smt024
ja_the_invincible
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ja_the_invincible » Tue Apr 26, 2011 10:37 am

Εμένα πάντως προσωπικά μου φαίνεται απαράδεκτο να έχουν linux τα εργαστήρια του Δετ και όχι τα δικά μας..Επίσης το να σπουδάζεις πληροφορική και να χρησιμοποιείς μόνο 1 λειτουργικό ( και κατά επέκταση μόνο 1 γλώσσα , μόνο 1 εργαλείο κλπ κλπ ) μου φαίνεται μεγάλη αποτυχία.Επίσης όσον αφορά αυτό :
Erevodifwntas wrote: Μάλιστα κάποτε είχαν στηθεί μηχανήματα μόνο με linux και ο κόσμος νόμιζε ότι ήταν χαλασμένα windows :p
Kάπως τραβηγμένο κάποιος να μην μπορεί να χρησιμοποιήσει καν το λειτουργικό πόσο μάλλον αν μιλάμε για τις εκδόσεις ubuntu που τελευταία είναι αρκετά windows-like.
Erevodifwntas
Gbyte level
Gbyte level

Post by Erevodifwntas » Tue Apr 26, 2011 6:52 pm

ja_the_invincible wrote: Kάπως τραβηγμένο κάποιος να μην μπορεί να χρησιμοποιήσει καν το λειτουργικό πόσο μάλλον αν μιλάμε για τις εκδόσεις ubuntu που τελευταία είναι αρκετά windows-like.
Κάτσε μια μέρα στο εργαστήρι και θα δείς πολύ χειρότερα.... Δοκίμασέ το!! :P
Go To Statement Considered Harmful (Τιτλος δημοσίευσης του Edsger Dijkstra).

my personal site
sinty
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by sinty » Tue Apr 26, 2011 11:29 pm

Ιδανική πρόταση... άλλα πριν σκεφτούμε να δώσουμε χρήματα, μήπως να σκεφτούμε να σεβόμαστε το χώρο... Μη μου πείτε ότι τα τόσα ελαττωματικά μηχανήματα χαλάσαν από μόνα τους! Δε διαφωνώ με την πρόταση, ούτε συμφωνώ. Απλά πιστεύω πώς πρώτα πρέπει να κοιτάξουμε άλλα πράγματα, πιο "ασήμαντα"
She's lost in the darkness, fading away
I'm still around here, screaming her name
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Wed Apr 27, 2011 6:55 am

sinty wrote:Ιδανική πρόταση... άλλα πριν σκεφτούμε να δώσουμε χρήματα, μήπως να σκεφτούμε να σεβόμαστε το χώρο... Μη μου πείτε ότι τα τόσα ελαττωματικά μηχανήματα χαλάσαν από μόνα τους! Δε διαφωνώ με την πρόταση, ούτε συμφωνώ. Απλά πιστεύω πώς πρώτα πρέπει να κοιτάξουμε άλλα πράγματα, πιο "ασήμαντα"

παραδειγμα : εγω προσεχω το χωρο, ο "Χ" δεν τον προσεχει
αμα εγω σκοπευα να βοηθησω να τον φτιαξω (διορθωνοντας τις βλακειες του "Χ") δεν σημαινει οτι πρεπει πρωτα εγω να αρχισω να προσεχω περισσοτερο...
Post Reply

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”