Gewitter wrote:chriskin wrote:δηλαδη θα πατε στη σχολη να μην κανετε μαθημα απλα για να ικανοποιησετε την αναγκη σας να νιωσετε οτι δεν επελεξαν αλλοι για σας; μα και να πατε παλι αλλοι δεν θα αποφασισουν αμα η σχολη ειναι ανοιχτη η οχι;
Αλλαξε η σχολη μας και ψηφιζουν τωρα οι μαθητες αμα θελουν μαθημα και δεν το προσεξα;

και τι να κάνουμε?τι προτείνεις?
αμα δεν εχετε σκοπο να συμμετεχετε σε καποια διαμαρτυρια καλυτερα να προσεχετε αυτες τις μερες την ασφαλεια σας, αυτο προτινω.
αμα θεωρεις, προφανως, οτι το μαθημα που θα γινει - αμα γινει - θα ειναι τοσο σημαντικο που αξιζει , πηγαινε . δεν προκειται να πω ποτε σε καποιον που θελει να κανει μαθημα οτι ειναι "κακη" επιλογη (κι εγω θα κατεβω για μαθημα αυριο, οχι στη σχολη αλλα η ιδια θεληση με τραβαει)
Απλα αυτο που λεω ειναι πως , αμα δεν ειναι σιγουρο οτι η σχολη θα ειναι ανοιχτη (οπως με τα δικα μου μαθηματα που ρωτησα και εμαθα οτι θα γινουν), δεν αξιζει να πατε λογω κινδυνου. Απλα σκεψου οτι , αμα πεθανει τριτος ανθρωπος σημερα η αυριο, θα γινουν παρομοια επεισοδια με του 08. Οπως και τοτε, οποιαδηποτε βολτα στην αθηνα περα των διαμαρτυριων δεν μου φαινεται σοφη επιλογη