Πόσο ασφαλές είναι να κατέβουμε στη Σχολή;-Προτάσεις διαδρομών

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
stoupeace
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: High school
Re: Πόσο ασφαλές είναι να κατέβουμε στη Σχολή;-Προτάσεις διαδρομών

Post by stoupeace » Thu May 12, 2011 9:30 pm

crash_override wrote:
stoupeace wrote:Mεγάλη ανευθυνότητα της διοίκησης να διώξει τους φοιτητές πάντως. Θα μπορούσε να κλειδώσει τις πόρτες μέχρι να ηρεμήσουν λίγο τα πράγματα.

Γιατί όπως έγινε τώρα, απλά ξαμόλυσε έξω στον πανικό φοιτητές.

Ανάμεσα στους "φοιτητές" όμως ήταν και κάποιοι που θέλανε να βγούνε έξω για να συμμετάσχουν στο γλέντι. Οπότε δεν θα ήθελα να δω τι θα γινόταν αν μας κλειδώνανε μέσα.
Οφφτοπικ.
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Εσύ ο ίδιος είπες ότι έτρεχες να φύγεις, δεν ξέρω που θα ήταν πιο επικίνδυνο να είσαι. Πάντως το "κλεινουμε, γεια σας" δε μου φαίνεται και προσεγμένη λύση. Κατα τα άλλα η πρυτανεία ζητά απο τους ίδιους τους φοιτητές να υπερασπιστούν την ομαλή ζωή της σχολής, αλλά δεν προσπαθεί να προστατέυσει. Το μονο συμπερασμα που βγαζω ειναι οτι σήμερα όσοι ήταν κέντρο, ήταν απροστάτευτοι από παντού.
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
johnnyextrem
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: PhD

Post by johnnyextrem » Thu May 12, 2011 9:33 pm

Πάντως δεν ξέρω τι αντίκτυπο θα έχουν αυτά τα γεγονότα τόσο για την παράδοση της ύλης όσο και για την εξεταστική.
Image
ja_the_invincible
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: N>4

Post by ja_the_invincible » Thu May 12, 2011 9:37 pm

johnnyextrem wrote:Πάντως δεν ξέρω τι αντίκτυπο θα έχουν αυτά τα γεγονότα τόσο για την παράδοση της ύλης όσο και για την εξεταστική.
Κάτσε ρε συ εδώ πεθαίνουν άνθρωποι και κοιτάς την ύλη? :-p
f**k robin and batman i'm robbin with a bat man
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Thu May 12, 2011 9:40 pm

αμα ζησει ο διαδηλωτης (ακομα δεν εχω μαθει το ονομα του :cool: ) λογικα δεν θα υπαρχει κανενα προβλημα - αμα δεν γινει κατι αλλο στο ενδιαμεσο παντα

(@ja ας το κοιταει Και αυτο , αρκει να μην χανει τη μεγαλη εικονα)
johnnyextrem
Gbyte level
Gbyte level

Post by johnnyextrem » Thu May 12, 2011 9:42 pm

Πάντως πάλι καλά που μας αφήσανε να φύγουμε και δεν μας κλειδώσανε μέσα αυτό το απόγευμα. Από 'τι φαίνεται, ζούμε πάλι σε καταστάσεις κατάληψης.
Last edited by johnnyextrem on Thu May 12, 2011 10:39 pm, edited 1 time in total.
Image
sinty
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: MSc

Post by sinty » Thu May 12, 2011 10:29 pm

Την ώρα που μας αφήσανε είχε ακόμα λεωφορεία και τρόλεϊ επί της πατησίων και από πίσω, οπότε από τη μία καλύτερα! Το κορυφαίο είναι ότι το ντου έγινε μόλις εγώ κατέβηκα σχολή και φρίκαρα! :shock: Νόμιζα ότι θα με έπαιρναν και μένα με τα ξύλα!!! Απαράδεκτο!!!
She's lost in the darkness, fading away
I'm still around here, screaming her name
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Thu May 12, 2011 10:34 pm

johnnyextrem wrote:
ja_the_invincible wrote:
johnnyextrem wrote:Πάντως δεν ξέρω τι αντίκτυπο θα έχουν αυτά τα γεγονότα τόσο για την παράδοση της ύλης όσο και για την εξεταστική.
Κάτσε ρε συ εδώ πεθαίνουν άνθρωποι και κοιτάς την ύλη? :-p
Πάντως πάλι καλά που μας αφήσανε να φύγουμε και δεν μας κλειδώσανε μέσα αυτό το απόγευμα. Από 'τι φαίνεται, ζούμε πάλι σε καταστάσεις κατάληψης.
το quote ηταν λιγο ακυρο η ιδεα μου;
nickpro
Gbyte level
Gbyte level

Post by nickpro » Thu May 12, 2011 10:49 pm

Νομίζω την συναυλία την διοργάνωνε η actionaid σε συνεργασία με το Μάρκετινγκ. Εγώ είχα πάει να πάρω να φάω από το "Χωριάτικο" όταν έγινε το ντου, και ο μαγαζάτορας αμέσως ψιλοέκλεισε τα ρολά, και κρατούσε έναν σωλήνα και έλεγε ότι "προχθές μου το σπάσαν το μαγαζί, αν γίνει κάτι σήμερα θα τους σπασω τα κεφάλια". Απλά το αναφέρω ενδεικτικά.

Θα ψιλοσυμφωνήσω με τον stou, αν και νομίζω ότι μέλημα του ΟΠΑ ήταν να αδειάσει το πανεπιστήμιο, για να το κλειδαμπαρώσουν, για να μην συμβεί κάνα ευτράπελο. Εξάλλου, μας διώχναν, μας κρατάγαν, πάλι απροστάτευτοι θα είμασταν. Πόσο μάλλον να κλείναν και την πόρτα. Συγκεκριμένα την είχαν ανοίξει διάπλατα για να μπουν μέσα οι μετανάστες που τους κυνηγούσαν.

Εγώ αύριο θα πάω. Δεν μαρέσει να αποφασίζουν άλλοι για το πότε θα κάνω μάθημα και πότε όχι. Αν μη τι άλλο αυτό το δικαίωμα θέλω να το κρατήσω.Δεν νομίζω ότι θα κινδυνεύσω ιδιαίτερα πάντως.

Γενικά μπορώ να προτείνω ότι η ασφαλέστερη διαδρομή είναι το τρόλλευ 14 προς Αλεξάνδρας, και μετά από Αμπελόκηπους, μπορείς να πας όπου θες. Αλλά ελπίζω να μην φτάσω στο σημείο να κολώνω να περάσω από κέντρο...
Gewitter
Venus Former Team Member

Post by Gewitter » Thu May 12, 2011 10:54 pm

Κεγω θα πάω αύριο για τον ίδιο λόγο...ήμαρτον πια...μια ζωή να αποφασίζουν οι λίγοι για τους πολλούς...η βία δεν είναι λύση...
[i][b][color=#004080]No,no...Listen...He said that if they dug his father's body up, it would be gone. They planted a seed over his grave. The seed became a tree. Moses said his father became a part of that tree. He grew into the wood, into the bloom. And when a sparrow ate the tree's fruit, his father flew with the birds. He said... death was his father's road to awe!.[/color][/i][/b]
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Thu May 12, 2011 11:00 pm

δηλαδη θα πατε στη σχολη να μην κανετε μαθημα απλα για να ικανοποιησετε την αναγκη σας να νιωσετε οτι δεν επελεξαν αλλοι για σας; μα και να πατε παλι αλλοι δεν θα αποφασισουν αμα η σχολη ειναι ανοιχτη η οχι;
Αλλαξε η σχολη μας και ψηφιζουν τωρα οι μαθητες αμα θελουν μαθημα και δεν το προσεξα;
:smt017
voula13
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by voula13 » Thu May 12, 2011 11:06 pm

Δεν ανοιγουν και το ρημαδι το σταθμο στη πλατεια βικτωριας να μπορουμε να φυγουμε πιο ευκολα......
:smt013 :smt013 :smt013
"The one with the power to vanquish the Dark Lord approaches ... born to those who have thrice defied him,
born as the seventh month dies ... and the Dark Lord will mark him as his equal,
but he will have power the Dark Lord knows not ... and either must die at the hand of the other for neither can live while the other survives ...
the one with the power to vanquish the Dark Lord will be born as the seventh month dies ..."
Gewitter
Venus Former Team Member

Post by Gewitter » Thu May 12, 2011 11:15 pm

chriskin wrote:δηλαδη θα πατε στη σχολη να μην κανετε μαθημα απλα για να ικανοποιησετε την αναγκη σας να νιωσετε οτι δεν επελεξαν αλλοι για σας; μα και να πατε παλι αλλοι δεν θα αποφασισουν αμα η σχολη ειναι ανοιχτη η οχι;
Αλλαξε η σχολη μας και ψηφιζουν τωρα οι μαθητες αμα θελουν μαθημα και δεν το προσεξα;

και τι να κάνουμε?τι προτείνεις?
[i][b][color=#004080]No,no...Listen...He said that if they dug his father's body up, it would be gone. They planted a seed over his grave. The seed became a tree. Moses said his father became a part of that tree. He grew into the wood, into the bloom. And when a sparrow ate the tree's fruit, his father flew with the birds. He said... death was his father's road to awe!.[/color][/i][/b]
nickpro
Gbyte level
Gbyte level

Post by nickpro » Thu May 12, 2011 11:15 pm

chriskin wrote:δηλαδη θα πατε στη σχολη να μην κανετε μαθημα απλα για να ικανοποιησετε την αναγκη σας να νιωσετε οτι δεν επελεξαν αλλοι για σας; μα και να πατε παλι αλλοι δεν θα αποφασισουν αμα η σχολη ειναι ανοιχτη η οχι;
Οχι ρε σκεψου λίγο. Αν δεν γίνει μάθημα δεν θα πάω. Αλλά αν γίνει, ή σε περίπτωση που δεν ανακοινωθεί κλείσιμο, τότε θα πάω.Δεν θα μείνω προληπτικά σπίτι.
nks
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by nks » Thu May 12, 2011 11:24 pm

Εστειλα mail σε ενα βοηθο αν θα γινει αυριο εργαστηριο 11-1 και μου λεει πως δεν ξερει κατι..
να κοιταξω αμα βγει ανακοινωση το πρωι,και πως αυτος θα προσπαθησει να ερθει

σιγα μην βγαλουν τα τζιμανια μας ανακοινωση πρωινιατικα
τι πρεπει να κανω δηλαδη,να κατεβω και να δω οτι ειναι κλειστα κ αντε παλι πισω?
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Thu May 12, 2011 11:29 pm

Gewitter wrote:

και τι να κάνουμε?τι προτείνεις?

αμα δεν εχετε σκοπο να συμμετεχετε σε καποια διαμαρτυρια καλυτερα να προσεχετε αυτες τις μερες την ασφαλεια σας, αυτο προτινω.

αμα θεωρεις, προφανως, οτι το μαθημα που θα γινει - αμα γινει - θα ειναι τοσο σημαντικο που αξιζει , πηγαινε . δεν προκειται να πω ποτε σε καποιον που θελει να κανει μαθημα οτι ειναι "κακη" επιλογη (κι εγω θα κατεβω για μαθημα αυριο, οχι στη σχολη αλλα η ιδια θεληση με τραβαει)

Απλα αυτο που λεω ειναι πως , αμα δεν ειναι σιγουρο οτι η σχολη θα ειναι ανοιχτη (οπως με τα δικα μου μαθηματα που ρωτησα και εμαθα οτι θα γινουν), δεν αξιζει να πατε λογω κινδυνου. Απλα σκεψου οτι , αμα πεθανει τριτος ανθρωπος σημερα η αυριο, θα γινουν παρομοια επεισοδια με του 08. Οπως και τοτε, οποιαδηποτε βολτα στην αθηνα περα των διαμαρτυριων δεν μου φαινεται σοφη επιλογη
nks
Mbyte level
Mbyte level

Post by nks » Thu May 12, 2011 11:41 pm

Μία ομάδα αλλοδαπών επιτέθηκε σε ένα άνδρα επί της οδού Κοδριγκτώνος και τον έδειρε με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Γενικό Κρατικό. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το θύμα που είναι διευθυντής σε ελληνικό Λύκειο και φορούσε μία τραγιάσκα η οποία είχε πάνω ανάγλυφη την ελληνική σημαία.
Οι αλλοδαποί τον πλησίασαν και του ζήτησαν εξηγήσεις γιατί φέρει το έμβλημα της χώρας του. Ο Λυκειάρχης απάντησε: «Γιατί είμαι Έλληνας» και έτσι δέχθηκε επίθεση από τους αλλοδαπούς οι οποίοι εικάζεται ότι είναι είτε Πακιστανοί, είτε Αφγανοί. Το θύμα χρειάστηκε ασθενοφόρο μετά την επίθεση και πλέον νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Να σημειωθεί ότι και δεύτερος Έλληνας δέχθηκε επίθεση. Πρόκειται για κάτοικο της ευρύτερης περιοχής της πλατείας Βικτωρίας, στον οποίο επίσης επιτέθηκαν αλλοδαποί. Και οι δύο δεν είχαν εμπλοκή με τον «πόλεμο» που έχει ανοίξει ανάμεσα στις οργανώσεις των κατοίκων, τα μέλη της Χρυσής Αυγής και τους αλλοδαπούς.
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/0 ... _2203.html

και εμεις στη μεση
photisd
Mbyte level
Mbyte level

Post by photisd » Thu May 12, 2011 11:44 pm

τώρα φταίμε να από αύριο να βγαίνουμε όλοι με διακριτικά τέτοια να τους στείλουμε από εκεί που ήρθαν? :-D
‎...Τα μεγαλύτερα όνειρα δεν βγαίνουν ποτέ έξω απ' το κουτί. Χρειάζεται μεγάλο θάρρος για να τα βγάλεις στο φως, να τα κρατήσεις ψηλά και να δεις τον πραγματικό σου εαυτό να αντικατοπτρίζεται μέσα τους...
Lifer
Mbyte level
Mbyte level

Post by Lifer » Thu May 12, 2011 11:47 pm

nks wrote:
Μία ομάδα αλλοδαπών επιτέθηκε σε ένα άνδρα επί της οδού Κοδριγκτώνος και τον έδειρε με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Γενικό Κρατικό. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το θύμα που είναι διευθυντής σε ελληνικό Λύκειο και φορούσε μία τραγιάσκα η οποία είχε πάνω ανάγλυφη την ελληνική σημαία.
Οι αλλοδαποί τον πλησίασαν και του ζήτησαν εξηγήσεις γιατί φέρει το έμβλημα της χώρας του. Ο Λυκειάρχης απάντησε: «Γιατί είμαι Έλληνας» και έτσι δέχθηκε επίθεση από τους αλλοδαπούς οι οποίοι εικάζεται ότι είναι είτε Πακιστανοί, είτε Αφγανοί. Το θύμα χρειάστηκε ασθενοφόρο μετά την επίθεση και πλέον νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Να σημειωθεί ότι και δεύτερος Έλληνας δέχθηκε επίθεση. Πρόκειται για κάτοικο της ευρύτερης περιοχής της πλατείας Βικτωρίας, στον οποίο επίσης επιτέθηκαν αλλοδαποί. Και οι δύο δεν είχαν εμπλοκή με τον «πόλεμο» που έχει ανοίξει ανάμεσα στις οργανώσεις των κατοίκων, τα μέλη της Χρυσής Αυγής και τους αλλοδαπούς.
εμενα τωρα αυτο γιατι μου φενεται τοσο τραβηγμενο... που μαλλον ειναι μια ακομα ψευδη ειδηση που κυκλοφορει στα blogs.. ?
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Thu May 12, 2011 11:52 pm

ναι ψιλοβρομαει για φτιαχτο - ειδικα αμα σκεφτεις οτι δεν το αναφερουν πουθενα αλλου

photisd wrote:τώρα φταίμε να από αύριο να βγαίνουμε όλοι με διακριτικά τέτοια να τους στείλουμε από εκεί που ήρθαν? :-D
τα ρατσιστικα αντανακλαστικα ειναι επικινδυνα
και αληθινο να ειναι, μην ξεχνας οτι ομαδα ελληνων εκτελεσε αθωο μεταναστη για την πλακα της - δεν γινεται να μην καταλαβαινεις πως μπορει να νιωθουν

--------
επισης ποτε δεν καταλαβα γιατι καποιος που δεν ειναι ρατσιστης να θελει να φορεσει ενα σημαδι που τον ξεχωριζει απο τις αλλες εθνικοτητες
το λεω αυτο με δεδομενο οτι ειμαι κι εγω ελληνας και μαλιστα αρκετα περηφανος για αρκετα μερη της ιστοριας μας (οχι αναγκαστικα της αρχαιας) αλλα δεν εχω φορεσει ποτε καποιο σημαδι που να με ξεχωριζει απο τους υπολοιπους
Last edited by chriskin on Thu May 12, 2011 11:58 pm, edited 1 time in total.
nks
Mbyte level
Mbyte level

Post by nks » Thu May 12, 2011 11:53 pm

ρε Νικ,κοιτα που εστιαζω...στους δρομους και οχι στο οτι πλακωσαν Ελληνες ή και αλλοδαπους..(οχι οτι μενω αδιαφορος απο αυτο)
*τα περι διακριτικων κ τετοια μπορει και να ειναι μπαρουφες..η επιθεση ομως μπορει να εγινε.
Last edited by nks on Thu May 12, 2011 11:53 pm, edited 1 time in total.
DrNio
Mbyte level
Mbyte level

Post by DrNio » Thu May 12, 2011 11:53 pm

Lifer wrote:
nks wrote:
εμενα τωρα αυτο γιατι μου φενεται τοσο τραβηγμενο... που μαλλον ειναι μια ακομα ψευδη ειδηση που κυκλοφορει στα blogs.. ?
Και εμένα,κυκλοφορούν τέτοιοι άνθρωποι?Με τραγιάσκες+ ελληνική σημαία ως έμβλημα?Και μάλιστα διευθυντές σχολείου?? :eh:
Everything that has a beginning has an end
dexter
Venus Former Team Member

Post by dexter » Fri May 13, 2011 12:01 am

πάντως είπαν και στην τηλεόραση στο kontra channel..
δεν ξέρω αν αληθεύει, όμως πιο πριν κάτι κάνανε οι ακροδεξιοί σε ένα μαγαζί σομαλών οπότε παίζει να ήταν αντίποινα..
http://foss.aueb.gr
always aim for for the sky for if you fail you can at least reach the clouds..
ALL BLACKS supporter..
http://www.bringthemback.org/
Post Reply

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”