Καλωσόρισμα Πρωτοετών 2010-2011 στο τμήμα Πληροφορικής ΑΣΟΕΕ

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
XaviannNJ
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: N>4

Re: Καλωσόρισμα Πρωτοετών 2010-2011 στο τμήμα Πληροφορικής ΑΣΟΕΕ

Post by XaviannNJ » Mon Oct 04, 2010 10:52 pm

Τέλεια η παρουσίαση! :-D Μπράβο σε όλους σας για την καλή δουλειά!!!!!!!

*bows to Venus greatness :clap: :smt024 *
Cause we all live under the same sun......

http://www.youtube.com/watch?v=MwyXnft6ZVk
ja_the_invincible
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ja_the_invincible » Tue Oct 05, 2010 12:05 am

Ωραίες διαφάνειες ειδικά το κεφαλοκλείδωμα σε ένα σπαστικό τύπο ήταν πολύ ωραίο :smt016 .Το γήπεδο μπάσκετ είναι στους αμπελόκηπους ε?
f**k robin and batman i'm robbin with a bat man
Stayrakas
Mbyte level
Mbyte level

Post by Stayrakas » Tue Oct 05, 2010 12:32 am

Φτου..κριμα που εχασα τετοια παρουσιαση...Υπεροχα τα slides!! (με αγαπημενο τη φωτο στο tidbit :-D )
Three Rings for the Elven-kings under the sky,Seven for the Dwarf-lords in their halls of stone,Nine for Mortal Men doomed to die,
One for the Dark Lord on his dark throne,In the Land of Mordor where the Shadows lie.
One Ring to rule them all, One Ring to find them,One Ring to bring them all and in the darkness bind them
In the Land of Mordor where the Shadows lie.
miv
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: 2nd year

Post by miv » Tue Oct 05, 2010 12:44 am

Πωπω tidbit....με μασκότ της βραδιάς τον τύπο που έφτιαχνε τις κρέπες.....το τι είχαμε φάει κι είχαμε πιει εκείνο το βράδυ...για να μη μιλήσω για την TV και το πως διώξαμε τους άκυρους απ'τον όροφο. :-D
Προτιμήστε ανοιχτές και δωρεάν λύσεις λογισμικού, σε όλα τα λειτουργικά, έναντι τις κλειστές και πειρατικές. Μπορεί να σώζουν προσωρινά την τσέπη σας, είναι εμπόδιο όμως στην ελευθερία της γνώσης.
Βρείτε εδώ με τί μπορείτε να αντικαταστήσετε το πανάκριβο πρόγραμμα το οποίο είστε έτοιμοι να κατεβάσετε παράνομα:
http://www.osalt.com
Εν τέλει θα ανακαλύψετε κάτι καλύτερο, πραγματικά δωρεάν και πραγματικά ελεύθερο
emperormario
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by emperormario » Tue Oct 05, 2010 1:05 am

Στην παρουσίαση χρησιμοποιήθηκε φωτογραφία μου, χωρίς να ερωτηθώ/χωρίς να πληρώσετε τα απαραίτητα δικαιώματα..Αυριο να περιμένετε τηλεφώνημα απο το δικηγόρο μου. Μάθατε στο clopy-right πουλάκια μου
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Giggity giggity goo! [img]http://www.eternalduel.com/forums/images/smiles/quag.gif[/img]
[color=#800000][size=85]1) You are on the internet 2) You are visiting Venus forum 3) You are reading my signature 5) You didn't notice that point 4 is missing 6) You just checked for point 4 7) You are smiling [/size][/color]
stoupeace
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: High school

Post by stoupeace » Tue Oct 05, 2010 1:08 am

emperormario wrote:Στην παρουσίαση χρησιμοποιήθηκε φωτογραφία μου, χωρίς να ερωτηθώ/χωρίς να πληρώσετε τα απαραίτητα δικαιώματα..Αυριο να περιμένετε τηλεφώνημα απο το δικηγόρο μου. Μάθατε στο clopy-right πουλάκια μου
Facebook Terms Of Usage φίλος. Εχεις συμφωνήσει ότι δεν έχεις πνευματικά δικαιώματα σε καμία απο τις φωτογραφίες που ανεβαίνουν. :-p
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
emperormario
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by emperormario » Tue Oct 05, 2010 1:12 am

Stoupeace wrote:
emperormario wrote:Στην παρουσίαση χρησιμοποιήθηκε φωτογραφία μου, χωρίς να ερωτηθώ/χωρίς να πληρώσετε τα απαραίτητα δικαιώματα..Αυριο να περιμένετε τηλεφώνημα απο το δικηγόρο μου. Μάθατε στο clopy-right πουλάκια μου
Facebook Terms Of Usage φίλος. Εχεις συμφωνήσει ότι δεν έχεις πνευματικά δικαιώματα σε καμία απο τις φωτογραφίες που ανεβαίνουν. :-p
Δεν την ανέβασα εγώ στο facebook :smt019 Επομένως έχουμε και κατάφωρη υποκλοπή προσωπικών δεδομένων. Χοντραίνει το ζήτημα. Ο Αλέξης θα μεριμνήσει, και θα αποδώσει (όπως κάνει πάντα) δικαιοσύνη
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
Giggity giggity goo! [img]http://www.eternalduel.com/forums/images/smiles/quag.gif[/img]
[color=#800000][size=85]1) You are on the internet 2) You are visiting Venus forum 3) You are reading my signature 5) You didn't notice that point 4 is missing 6) You just checked for point 4 7) You are smiling [/size][/color]
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Tue Oct 05, 2010 1:33 am

Maria :) wrote:Και επιτέλους έκανα το πρώτο μάθημα.Και απογοητεύτηκα κυρίως με τα Μαθηματικα Ι. :-( Ένιωσα λες και δεν ήξερα τίποτα.Ουφ,ελπίζω να καταλάβω τίποτα,αλλιώς δεν με βλέπω καλά.Κατά τα άλλα μια χαρά.Λίγο χαμός βέβαια,αλλά είχε πλάκα. ;) Α,και κάτι άλλο.Πολύ καλή η παρουσίαση του forum σήμερα.Μπράβο σας,όποιοι κι αν ήσασταν. :smt023

αν και δεν το εχω περασει ακομα, τα μαθηματικα 1 (γιατι δεν ασχοληθηκα απο ενα σημειο και μετα) δν ειναι ιδιαιτερα δυσκολο μαθημα - μην απογοητευτεις απο τωρα
και ο τουμπης δεν ειναι καθολου κακος καθηγητης, ακομα και να σου φανουν δυσκολα στην αρχη θα τα εξηγησει αρκετα καλα - αρκει να πατας προφανως στα μαθηματα . γιατι κι ας εχει δωσει τοσες σημειωσεις αμα δεν το παρακολουθησεις δεν βγαινει ευκολα
Stayrakas
Mbyte level
Mbyte level

Post by Stayrakas » Tue Oct 05, 2010 2:50 am

Η γμωμη μου για μαθηματικα 1 ειναι οτι ειναι αρκετα ευκολα..
Ευκολα μπορεις να παρεις καλο βαθμο (που δεν αξιζει να μην παρεις...)

(Ολο αυτο προσωπικη πειρα,αφου δεν πατησα σχεδον ποτε και το περασα με 3 4 μερες (το πολυ) διαβασμα το Σεπτεμβρη.. )

Μην σε ανχωνει το συγκεκριμενο μαθημα..Γινεται απο πολυ καλο καθηγητη και οι διαφανειες στο Ιντερνετ και τα βιβλια ειναι πολυ κατατοπιστικα..
Three Rings for the Elven-kings under the sky,Seven for the Dwarf-lords in their halls of stone,Nine for Mortal Men doomed to die,
One for the Dark Lord on his dark throne,In the Land of Mordor where the Shadows lie.
One Ring to rule them all, One Ring to find them,One Ring to bring them all and in the darkness bind them
In the Land of Mordor where the Shadows lie.
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Tue Oct 05, 2010 7:01 pm

ja_the_invincible wrote:Ωραίες διαφάνειες ειδικά το κεφαλοκλείδωμα σε ένα σπαστικό τύπο ήταν πολύ ωραίο :smt016 .Το γήπεδο μπάσκετ είναι στους αμπελόκηπους ε?
Δεν σε ειδα πουθενα ρε. :smt017 :smt016
necrofear_13
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by necrofear_13 » Thu Oct 07, 2010 5:55 pm

ja_the_invincible wrote:Ωραίες διαφάνειες ειδικά το κεφαλοκλείδωμα σε ένα σπαστικό τύπο ήταν πολύ ωραίο :smt016 .Το γήπεδο μπάσκετ είναι στους αμπελόκηπους ε?
Yeap εκεί γίνεται συνήθως το μπασκετάκι.
No matter what kind of sadness envelops the darkness of our despair, if you put one foot in front of the other, at some point you will reach a place where you can see the light.

In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
manthoslet
bit level
bit level

Post by manthoslet » Thu Oct 07, 2010 6:31 pm

γεια σας παιδια,

κι εγω ειμαι πρωτοετης στην πληροφορικη οπως αλλοι 249 που μπηκανε κανονικα, και καμποσοι ακομα που θα ρθουν απο μεταγραφες..
διαβασα λιγο στην αρχη του θεαματος τι γραφατε, και οφειλω να ομολογησω πως υπαρχει μια καλη διαθεση απο τους παλαιοτερους και αυτο ειναι θετικο...
αλλωστε, απο την παρουσιαση που εγινε τη δευτερα μετα το μαθημα του (γαματου) τουμπη φανηκε πως ηταν κατι διαφορετικο και καλο. το λεω αυτο γιατι κουραστηκα να μου την πεφτουν οι παραταξεις χωρις λογο και αιτια.. (ενα μεγαλο θεμα που δε γνωριζω αν το εχει ανοιξει κανεις στο forum)
ελπιζω οτι θα αξιζει τον κοπο να ασχοληθει κανεις μ αυτο το φορουμ.

δεν εχω κατσει ακομα να το ψαξω λιγο, αλλα ελπιζω οτι δε θα ειναι μια χαωδης κατασταση γιατι σε αλλα forum πρεπει να ψαξεις αρκετα για να βρεις αυτο που θες..
τελικα.. το παν στη ζωη ειναι το καλο timing...
Zifnab
Venus Former Team Member
Academic status: MSc

Post by Zifnab » Thu Oct 07, 2010 6:42 pm

Καλωσήλθες mantho! Συγχαρητήρια! :smt023
Η παρουσίαση που έγινε ήταν απ' ότι φαίνεται αναγκαία - διότι δεν γίνεται για 3η συνεχόμενη χρονιά η γραμματεία μας να παραμελεί να δώσει ενημερωτικά του Venus στους φακέλους κατά την εγγραφή σας, και να θάβει την εθελοντική προσπάθεια που γίνεται...Ευχαριστούμε και πάλι τον κ.Τουμπή που διέθεσε λίγο χρόνο από το μάθημά του! :smt020

Το forum δεν είναι χαώδες και νομίζω ότι είναι αρκετά καλά χωρισμένο σε κατηγορίες - οτιδήποτε παρ'όλα αυτα δεν μπορείς να βρεις μπορείς να ρωτήσεις εμάς ή τους συμφοιτητές σου.

Η ενασχόληση με το forum (είτε ενεργά στην ομάδα είτε αρχικά σαν μέλος) είναι και η ουσία διότι έτσι παραμένει λειτουργικό και έχει αξία για όλους!! Όσο περισσοτεροι από το ίδιο έτος τόσο καλύτερα :-D Μην ξεχνάμε το venus είναι μια παρέα :smt023

Θέμα για τις παρατάξεις ξεπηδάει από κάθε συζήτηση πολιτικού περιεχομένου και συνήθως δεν βγάζει πουθενά οπότε κλειδώνεται...Συνεπώς δεν νομίζω ότι υπάρχει ανάγκη για να ανοίξει ακόμα ένα θέμα...Άλλο η πολιτική συζήτηση και άλλο οι παρατάξεις φυσικά! :smt023

Καλή περιήγηση στα topics των μαθημάτων και στα υπόλοιπα threads και ό,τι θελήσεις μην διστάσεις να το ρωτήσεις! :cool:
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Thu Oct 07, 2010 7:48 pm

Zifnab wrote:Θέμα για τις παρατάξεις ξεπηδάει από κάθε συζήτηση πολιτικού περιεχομένου και συνήθως δεν βγάζει πουθενά οπότε κλειδώνεται...Συνεπώς δεν νομίζω ότι υπάρχει ανάγκη για να ανοίξει ακόμα ένα θέμα...Άλλο η πολιτική συζήτηση και άλλο οι παρατάξεις φυσικά! :smt023
[b]χωρις[/b] να ειμαι αθωος :
συχνα , το θεμα με τις παραταξεις καταφερνει να ξεπηδησει και σε συζητησεις μη πολιτικου περιεχομενου :-D :-D
sandra
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by sandra » Thu Oct 07, 2010 7:50 pm

Δεν ξερω αν το ειδατε στην κεντρικη σελιδα του cs.aueb εχει ανακοινωση για:
Νέο! - Εισαγωγικό Εργαστήριο Η/Υ για πρωτοετείς φοιτητές
Στα πλαίσια της προσαρμογής των πρωτοετών φοιτητών του Τμήματος Πληροφορικής του ΟΠΑ στο νέο τους περιβάλλον, θα πραγματοποιηθούν εργαστηριακά μαθήματα με σκοπό την εξοικείωσή τους με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και το περιβάλλον εργασίας των Εργαστηρίων Πληροφορικής του Τμήματος.

Τα μαθήματα ξεκινούν από την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010
Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
Eldebryn
Venus Former Team Member

Post by Eldebryn » Thu Oct 07, 2010 10:12 pm

Μια ερώτηση τώρα που μου ήρθε, πόσοι περίπου μπήκανε φέτος στο τμήμα πληροφορικής, και πόσοι απο αυτούς θα πάρουν επιδότηση για laptop?
Image<-- My profile playlists
nickpro
Gbyte level
Gbyte level

Post by nickpro » Thu Oct 07, 2010 10:19 pm

Eldebryn wrote:Μια ερώτηση τώρα που μου ήρθε, πόσοι περίπου μπήκανε φέτος στο τμήμα πληροφορικής, και πόσοι απο αυτούς θα πάρουν επιδότηση για laptop?
Χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος, κάθε χρόνο μπαίνουν 250, χωρίς τις μεταγγραφές και τους Κύπριους.

Όσο για την επιδότηση, κάτι πήρε το αυτί μου ότι καταργήθηκε. Ή μήπως ήταν για τα λαπτοπ του γυμνασίου αυτό?? :smt017 Αλλιώς νομίζω παίρνει το 20% με την μεγαλύτερη βαθμολογία.
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Thu Oct 07, 2010 10:24 pm

250 μπαινουν ; ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ, εγω μπηκα νουμερο 249 :lol: :lol: :lol:
miv
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by miv » Thu Oct 07, 2010 10:26 pm

Eldebryn wrote:Μια ερώτηση τώρα που μου ήρθε, πόσοι περίπου μπήκανε φέτος στο τμήμα πληροφορικής, και πόσοι απο αυτούς θα πάρουν επιδότηση για laptop?
Πέρσι πήρε 180 άτομα με το 90%, άλλα 20 με το 10% συν τις μετεγγραφές.
Την επιδότηση από το GRNET πήρε το 25%, δηλαδή μέχρι και ο 45ος.
Όλα αυτά ίσως να μην ισχύουν φέτος λόγω κατάστασης, αν και διατηρώ κάποιες επιφυλάξεις. Νομίζω το πρόγραμμα πέρσι μπήκε στο ΕΣΠΑ που σημαίνει ότι θα τρέξει μέχρι το 2013 (φαντάζομαι). Γενικά, πάντως, παίρνει το 25%, αυτό που ίσως αλλάζει είναι το ανώτατο ποσό επιδότησης (πέρσι 400 ευρώ, πρόπερσι 500).
Προτιμήστε ανοιχτές και δωρεάν λύσεις λογισμικού, σε όλα τα λειτουργικά, έναντι τις κλειστές και πειρατικές. Μπορεί να σώζουν προσωρινά την τσέπη σας, είναι εμπόδιο όμως στην ελευθερία της γνώσης.
Βρείτε εδώ με τί μπορείτε να αντικαταστήσετε το πανάκριβο πρόγραμμα το οποίο είστε έτοιμοι να κατεβάσετε παράνομα:
Εν τέλει θα ανακαλύψετε κάτι καλύτερο, πραγματικά δωρεάν και πραγματικά ελεύθερο
miv
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by miv » Thu Oct 07, 2010 10:27 pm

chriskin wrote:250 μπαινουν ; ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ, εγω μπηκα νουμερο 249 :lol: :lol: :lol:

Ή μήπως τα νούμερα που λέω είναι για το 2008? :-D
zaveti
Mbyte level
Mbyte level

Post by zaveti » Thu Oct 07, 2010 10:31 pm

εχμ εχει ξεφυγει λιγο το θεμα ή ειναι ιδεα μου?
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Thu Oct 07, 2010 10:36 pm

zaveti wrote:εχμ εχει ξεφυγει λιγο το θεμα ή ειναι ιδεα μου?
καποιος θελει να κατεβει για moderator ? :lol:
Locked

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”