*bows to Venus greatness

Facebook Terms Of Usage φίλος. Εχεις συμφωνήσει ότι δεν έχεις πνευματικά δικαιώματα σε καμία απο τις φωτογραφίες που ανεβαίνουν.emperormario wrote:Στην παρουσίαση χρησιμοποιήθηκε φωτογραφία μου, χωρίς να ερωτηθώ/χωρίς να πληρώσετε τα απαραίτητα δικαιώματα..Αυριο να περιμένετε τηλεφώνημα απο το δικηγόρο μου. Μάθατε στο clopy-right πουλάκια μου
Δεν την ανέβασα εγώ στο facebookStoupeace wrote:Facebook Terms Of Usage φίλος. Εχεις συμφωνήσει ότι δεν έχεις πνευματικά δικαιώματα σε καμία απο τις φωτογραφίες που ανεβαίνουν.emperormario wrote:Στην παρουσίαση χρησιμοποιήθηκε φωτογραφία μου, χωρίς να ερωτηθώ/χωρίς να πληρώσετε τα απαραίτητα δικαιώματα..Αυριο να περιμένετε τηλεφώνημα απο το δικηγόρο μου. Μάθατε στο clopy-right πουλάκια μου
Maria :) wrote:Και επιτέλους έκανα το πρώτο μάθημα.Και απογοητεύτηκα κυρίως με τα Μαθηματικα Ι.Ένιωσα λες και δεν ήξερα τίποτα.Ουφ,ελπίζω να καταλάβω τίποτα,αλλιώς δεν με βλέπω καλά.Κατά τα άλλα μια χαρά.Λίγο χαμός βέβαια,αλλά είχε πλάκα.
Α,και κάτι άλλο.Πολύ καλή η παρουσίαση του forum σήμερα.Μπράβο σας,όποιοι κι αν ήσασταν.
Δεν σε ειδα πουθενα ρε.ja_the_invincible wrote:Ωραίες διαφάνειες ειδικά το κεφαλοκλείδωμα σε ένα σπαστικό τύπο ήταν πολύ ωραίο.Το γήπεδο μπάσκετ είναι στους αμπελόκηπους ε?
Yeap εκεί γίνεται συνήθως το μπασκετάκι.ja_the_invincible wrote:Ωραίες διαφάνειες ειδικά το κεφαλοκλείδωμα σε ένα σπαστικό τύπο ήταν πολύ ωραίο.Το γήπεδο μπάσκετ είναι στους αμπελόκηπους ε?
Zifnab wrote:Θέμα για τις παρατάξεις ξεπηδάει από κάθε συζήτηση πολιτικού περιεχομένου και συνήθως δεν βγάζει πουθενά οπότε κλειδώνεται...Συνεπώς δεν νομίζω ότι υπάρχει ανάγκη για να ανοίξει ακόμα ένα θέμα...Άλλο η πολιτική συζήτηση και άλλο οι παρατάξεις φυσικά!![]()
Νέο! - Εισαγωγικό Εργαστήριο Η/Υ για πρωτοετείς φοιτητές
Στα πλαίσια της προσαρμογής των πρωτοετών φοιτητών του Τμήματος Πληροφορικής του ΟΠΑ στο νέο τους περιβάλλον, θα πραγματοποιηθούν εργαστηριακά μαθήματα με σκοπό την εξοικείωσή τους με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και το περιβάλλον εργασίας των Εργαστηρίων Πληροφορικής του Τμήματος.
Τα μαθήματα ξεκινούν από την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010
Χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος, κάθε χρόνο μπαίνουν 250, χωρίς τις μεταγγραφές και τους Κύπριους.Eldebryn wrote:Μια ερώτηση τώρα που μου ήρθε, πόσοι περίπου μπήκανε φέτος στο τμήμα πληροφορικής, και πόσοι απο αυτούς θα πάρουν επιδότηση για laptop?
Πέρσι πήρε 180 άτομα με το 90%, άλλα 20 με το 10% συν τις μετεγγραφές.Eldebryn wrote:Μια ερώτηση τώρα που μου ήρθε, πόσοι περίπου μπήκανε φέτος στο τμήμα πληροφορικής, και πόσοι απο αυτούς θα πάρουν επιδότηση για laptop?
chriskin wrote:250 μπαινουν ; ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ, εγω μπηκα νουμερο 249![]()
![]()
zaveti wrote:εχμ εχει ξεφυγει λιγο το θεμα ή ειναι ιδεα μου?