Συζήτηση περί Καταλήψεων, Νόμου Πλαισίου και Συνελεύσεων

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
marios
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: Alumnus/a

Re: Συζήτηση περί Καταλήψεων, Νόμου Πλαισίου και Συνελεύσεων

Post by marios » Tue Sep 13, 2011 11:11 pm

PASCAL wrote:Το ότι σε αναγκάζουν να δώσεις Καπιταλιστική Πολιτική Οικονομία στο πρώτο έτος Πληροφορικής είναι ένα παράδειγμα.
Αρχικά, αυτό δεν είναι καπιταλιστική αναπαραγωγή γνώσεων, είναι αναπαραγωγή καπιταλιστικών γνώσεων. Και όχι, δεν είναι παιχνίδι με τις λέξεις, είναι ουσιώδες για να καταλαβαινόμαστε.

Αφετέρου, το περιεχόμενο μαθημάτων, δεν νομίζω ότι μπορεί να προκαλέσει σε οποιονδήποτε (που δεν θέλει τουλάχιστον) οποιουδήποτε είδους εφησυχασμό ή να σταματήσει το πανεπιστημίο από το να γίνει ένα "ζωντανό κέντρο αγώνα"(εκτός αν ως αγώνα ορίζεις μόνο την κατάληψη).
Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα επειδή συνέβη- G.G.M.
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
WoLfeN Ilic
Mbyte level
Mbyte level

Post by WoLfeN Ilic » Tue Sep 13, 2011 11:17 pm

barbarosa wrote:Super fail σήμερα που δεν ψηφίστηκαν τα πλαίσια. Γιατί ρε παιδιά? Μόνο η κατάλειψη ή η άρση της μετράει? Τι σηκωθήκαν και φύγαν όλοι μόλις τέλειωσε αυτή η ψηφοφορία?

Το τι μέσα διαμαρτυρίας θα χρησιμοποιήσουμε για να αντισταθούμε στον νέο νόμο για την παιδεία (άρα και ποιο πλαίσιο θα περάσει) κανέναν δεν ενδιαφέρει? Κρίμα γιατί οι περισσότεροι (υπέρ και κατά της κατάληψης) λένε ότι είναι εναντίον του (συνολικά ή εν μέρη) αλλά στην πράξη κανέναν δεν νοιάζει να κανονιστεί κάποιο είδος οργανωμένης αντίδρασης.
Αυτο αποδεικνυει την απαξιωση προς τις παραταξεις. Ο κοσμος που ηθελε καταληψη ψηφισε καταληψη και τα μεσα και τους τροπους διαμαρτυριας μπορει να τα συζητησει στο συντονιστικο. Για αυτο αλλωστε γινονται τα συντονιστικα οχι για να συζητιεται τι χρωμα θα ειναι το πανο
rose
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: 4th year

Post by rose » Tue Sep 13, 2011 11:25 pm

marios wrote:
PASCAL wrote:Το ότι σε αναγκάζουν να δώσεις Καπιταλιστική Πολιτική Οικονομία στο πρώτο έτος Πληροφορικής είναι ένα παράδειγμα.
Αρχικά, αυτό δεν είναι καπιταλιστική αναπαραγωγή γνώσεων, είναι αναπαραγωγή καπιταλιστικών γνώσεων. Και όχι, δεν είναι παιχνίδι με τις λέξεις, είναι ουσιώδες για να καταλαβαινόμαστε.

Αφετέρου, το περιεχόμενο μαθημάτων, δεν νομίζω ότι μπορεί να προκαλέσει σε οποιονδήποτε (που δεν θέλει τουλάχιστον) οποιουδήποτε είδους εφησυχασμό ή να σταματήσει το πανεπιστημίο από το να γίνει ένα "ζωντανό κέντρο αγώνα"(εκτός αν ως αγώνα ορίζεις μόνο την κατάληψη).
Και οπως ειπε ο John Stuart Mill,
Να ειστε βεβαιοι οτι, αν δεν ειστε ηδη εγωιστες ή χωρις καρδιά, η πολιτική Οικονομία δεν προκειται να σας κανει ετσι.
που θα πάει θα το δουμε...
Zifnab
Venus Former Team Member
Academic status: MSc

Λειτουργία Πανεπιστημίου

Post by Zifnab » Tue Sep 13, 2011 11:52 pm

Νομίζω ότι έφτασε στο peak η συσπείρωση - ο κόσμος απογοητεύτηκε οπότε με βάση την εμπειρία μου θα κλείσει η σχολή και την επόμενη Τρίτη και θα έρθουν λιγότεροι από 500 κατά της κατάληψης. Όπως είχα πει και σε ένα post την πρώτη μέρα της κατάληψης, είχα αναφέρει τουλάχιστον 4 βδομάδες - και είχα πει ότι δεν θέλω να τρομοκρατήσω κανέναν - αλλά έτσι λέει η εμπειρία μου.
barbarosa
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: N>4
Re: Λειτουργία Πανεπιστημίου

Post by barbarosa » Tue Sep 13, 2011 11:57 pm

O τρόπος ψηφοφορίας είναι καθορισμένος σε κάποιο καταστατικό? Τι χρειάζεται για να αλλάξει? Αν το ξέρει κάποιος αυτό ας μου το απαντήσει.
Γιατί η αλήθεια είναι πως αυτό το πράγμα είναι ξεφτίλα. Απέλλα είναι όχι δημοκρατία.
kwnccc
Mbyte level
Mbyte level

Post by kwnccc » Wed Sep 14, 2011 12:11 am

Προφανώς όταν ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ είδαν ότι το πλαίσιο τους δεν θα παίρναγε και ότι οι 979 ψήφοι θα έπρεπε να σπάσουν στα 4 ενώ οι 707 στα 2 (που οι περισσότεροι ήταν μάλλον για το αναξάρτητο πλαίσιο) αποφάσισαν να διακόψουν στη μέση την ψήφιση των πλαισίων και να αποφασίσουν πως αφού βρε αδερφέ είμαστε περισσότεροι υπέρ της κατάλληψης πολύ λογικό να μην χρειάεται να ψηφιστεί πλαίσιο... Αυτή τη στιγμή η σχολή είναι κλειστή χωρίς πλαίσιο!!
Πόσο πολιτισμένο και δημοκρατικό είναι ενώ έχει ξεκινήσει η ψήφιση των πλαισίων ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ να μπαινοβγαίνουν στο αμφιθέατρο μιλώντας στο κινητό και να διακόπτουν τη διαδικασία και σαν μην φτάνει όλο αυτό ενώ αποφασίζεται απο τα άτομα στο αμφιθέατρο να συνεχίσει η ψήφιση των πλαισίων να ΑΥΤΟΙ να μην συμμετέχουν και να παρεμποδίζουν την ψηφοφορία!

Για αλλη μια φορά κάνατε το Πανεπιστήμιο τσιφλίκι σας, είστε οι χειρότεροι φασίστες και νταβαντζίδες.
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Mods κάντε ότι θέλετε edit!
tsilochr
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: PhD

Post by tsilochr » Wed Sep 14, 2011 12:12 am

Νομίζω ότι στην Πάντειο είναι τίγκα στην μαρξιστική θεωρία. Δεν θα είχε πλάκα να κάνανε κατάληψη ότι θέλουν πιο πολύ καπιταλισμό; :smt005
kwnccc
Mbyte level
Mbyte level

Post by kwnccc » Wed Sep 14, 2011 12:30 am

MoonShadow wrote:
Αυτοι οι 339 είχαν άποψη μόνο για την κατάληψη και όχι για τον νόμο? :smt021

Μπορεί να ήταν entries της τελευταίας στιγμής... :smt021
nickpro
Gbyte level
Gbyte level

Post by nickpro » Wed Sep 14, 2011 12:33 am

barbarosa wrote:O τρόπος ψηφοφορίας είναι καθορισμένος σε κάποιο καταστατικό? Τι χρειάζεται για να αλλάξει? Αν το ξέρει κάποιος αυτό ας μου το απαντήσει.
Γιατί η αλήθεια είναι πως αυτό το πράγμα είναι ξεφτίλα. Απέλλα είναι όχι δημοκρατία.
Λοιπόν εδώ ευτυχώς υπάρχει καθαρή απάντηση. Υπάρχει καταστατικό του Φοιτητικού Συλλόγου ΑΣΟΕΕ "Σωτήρης Πέτρουλας", το οποίο είχε κατατεθεί με την ίδρυσή του στο Πρωτοδικείο Αθηνών.

Προφανώς υπήρχε και αντίγραφο εκτός πρωτοδικείου, αλλά έχει χαθεί εδώ και πολλά χρόνια. Οπότε το μόνο αντίγραφο υπάρχει στο πρωτοδικείο.

Βεβαίως μπορεί κάποιος αν θέλει να πάει να ζητήσει ένα έγγραφο 30+ ετών από το πρωτοδικείο, αλλά για πολλούς και διάφορους λόγους ή δεν θα του δοθεί, ή και άμα του δοθεί, οι παρατάξεις θα ζητήσουν να δούν το επικυρωμένο αντίγραφο για να διαβάσουν τι λέει, οπότε εντελώς τυχαία θα χαθεί και πάλι.

Επίσης πιστεύω ότι αν διαπιστώσεις παρατυπίες έχεις δικαίωμα να κάνεις καταγγελία ως μέλος του Φ.Σ. ΑΣΟΕΕ για παράβαση του καταστατικού, αλλά επίσης μαντεύω ότι το μέλλον σου θα είναι σε κάποιο χαντάκι, ή στην καλύτερη των περιπτώσεων θα πρέπει να απευθυνθείς στην αστυνομία για να επιβάλει τυχόν δικαιοτική απόφαση κάποιου δικαστηρίου, η οποία θα προκύψει μετά από τουλάχιστον 1 χρόνο....

Τα συμπεράσματα δικά σου. :smt001
Rotundjere
bit level
bit level

Post by Rotundjere » Wed Sep 14, 2011 1:13 am

Ρε παιδιά,μιας και κατέβηκα σήμερα μόνο και μόνο για να ψηφίσω να ανοίξει η σχολή,έχω να σας κανω 2 ερωτήσεις.Το ότι μερικά άτομα ψήφισαν σηκώνοντας το δίπλωμα το είδατε?Ακόμη το ότι τα μισά, ίσως και παραπάνω, άτομα που ήταν στο έδρανο (ήμουν στο αμφιθέτρο Χ) ψήφισαν απλά σηκώνοντας το χέρι το είδε κανείς?Νομίζω ότι πιο αλλοιωμένα αποτελέσματα δεν γίνονται...

Υ.Γ. Άνετα θα πίστευα ότι ήρθανε και άτομα εκτός ΑΣΟΕΕ να ψηφίσουν, καθώς χρειάζεται φοιτητική ταυτότητα ή πάσο (το οποίο είναι ίδιο παντού αν δεν κάνω λάθος...).
Zifnab
Venus Former Team Member

Post by Zifnab » Wed Sep 14, 2011 1:19 am

Rotundjere welcome to the jungle! Πάντα έτσι γινόταν γιατί πάντα υπήρχαν παραθυράκια και θα υπάρχουν... βλέπουν κόσμο κόβουν φάτσες και πέφτουν τα κατάλληλα τηλέφωνα για να έρθει ο επιθυμητός αριθμός. Αν πάλι δεν βγαίνουν ενώνουν τα πλαίσια ή κάνουν ψηφίσματα, φυσικά μπορώντας να ψηφίσουν με το χέρι ή με το δίπλωμα εκπαιδευτή pokemon...

btw όπως γράφει το site παράταξης το ψήφισμα ήταν για κατάληψη ή όχι μέχρι την Τρίτη 20/9. Που σημαίνει ότι αν άνοιγε θα είχαμε Γ.Σ σε μία βδομάδα και άρα όχι αρκετό χρόνο για να μπει το πανεπιστήμιο στην "κανονική" ροή του.. διορθώστε με αν κάνω λάθος..

Εκτίμηση μου είναι ότι με βάση αυτό που αποφάσισε ο Φ.Σ δηλαδή το ψήφισμα δείχνουν ότι το σημαντικότερο είναι αν θα γίνει κατάληψη ή όχι..
Προτείνω και άλλες αλχημείες για την επόμενη φορά: Διπλή ψηφοφορία και μάλιστα πρώτα το πλαίσιο και μετά για το αν θα μείνει ανοικτή η σχολή ή κλειστή. Έτσι κρατάς το καλύτερο για το τέλος όπως το δελτίου καιρού στις ειδήσεις :smt021

edit:

( Εγώ αν ήμουν φοιτητής που ψήφισε σήμερα μετά από αυτή την ξεφτίλα (που έχω δει και το 2007)- απλά δεν θα ξανακατέβαινα στην επόμενη Γ.Σ.

Έχοντας μπλοκαριστεί από το facebook για >5 μέρες επειδή είπα τη γνώμη μου για ανοικτή σχολή στα αντίστοιχα groups, λόγω άπειρων report ότι είμαι χρήστης ψευδών στοιχείων ή ότι παραποιώ άλλους - τώρα ενώ έχω δώσει την αστυνομική μου ταυτότητα η υπόθεσή μου δεν έχει ξεκαθαρίσει. Και όλα αυτά τα report λίγα λεπτά μετά που άνοιξε το Συντονιστικό Κατάληψης (ως user) λογαριασμό στο facebook (τυχαίο?), έχοντας παραβιάσει έναν από τους κανονισμούς του facebook που λέει ότι δεν μπορεί λογαριασμός να μην έχει όνομα και επώνυμο, απαγορεύοντας δηλαδή να αποτελεί οργάνωση/οργανισμό/ιδέα κτλ.. ). Μην βιαστείτε να πείτε έφαγαν άλλοι >3 report και το facebook group για την Γ.Σ με >300 μέλη - προφανώς όλα δεν ξαναάνοιξαν..
nikolas17
Gbyte level
Gbyte level

Post by nikolas17 » Wed Sep 14, 2011 1:24 am

btw όπως γράφει το site παράταξης το ψήφισμα ήταν για κατάληψη ή όχι μέχρι την Τρίτη 30/9. Που σημαίνει ότι αν άνοιγε θα είχαμε Γ.Σ σε μία βδομάδα και άρα όχι αρκετό χρόνο για να μπει το πανεπιστήμιο στην "κανονική" ροή του.. διορθώστε με αν κάνω λάθος..

!!!!

Κάποιος να επιβεβαιώσει??
Image
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Wed Sep 14, 2011 1:27 am

nikolas17 wrote:btw όπως γράφει το site παράταξης το ψήφισμα ήταν για κατάληψη ή όχι μέχρι την Τρίτη 30/9. Που σημαίνει ότι αν άνοιγε θα είχαμε Γ.Σ σε μία βδομάδα και άρα όχι αρκετό χρόνο για να μπει το πανεπιστήμιο στην "κανονική" ροή του.. διορθώστε με αν κάνω λάθος..

!!!!

Κάποιος να επιβεβαιώσει??

20 θα εννοεις, στις 30 ειναι παρασκευη

Zifnab wrote:guys το έκανα edit - γράφω από το notebook type - sorry
αυτο , χωρις να καταλαβα τι σημαινει το notebook type :-D

εδιτ : :lol:

barbarosa wrote:Όχι ρε παιδιά μέχρι 20/9 είναι η κατάληψη. Όπως πάντα μια βδομάδα. Αλλά τώρα που το σκέφτομαι πουθενά δεν αναφέρθηκε μέχρι πότε ψηφίζαμε η όχι κατάληψη γιατί δεν ψηφίσαμε πλαίσια.

η καταληψη μεχρι τις 20 ηταν κοινο σε ολα τα πλαισια οποτε ειναι το μονο σιγουρο
παντα οι καταληψεις ειναι εβδομαδιαιες ετσι κι αλλιως ομως
Last edited by chriskin on Wed Sep 14, 2011 1:30 am, edited 3 times in total.
Zifnab
Venus Former Team Member

Post by Zifnab » Wed Sep 14, 2011 1:27 am

guys το έκανα edit - γράφω από το notebook typo!! :smt096 - sorry
barbarosa
Gbyte level
Gbyte level

Post by barbarosa » Wed Sep 14, 2011 1:28 am

Όχι ρε παιδιά μέχρι 20/9 είναι η κατάληψη. Όπως πάντα μια βδομάδα. Αλλά τώρα που το σκέφτομαι πουθενά δεν αναφέρθηκε μέχρι πότε ψηφίζαμε η όχι κατάληψη γιατί δεν ψηφίσαμε πλαίσια.
Zifnab
Venus Former Team Member

Post by Zifnab » Wed Sep 14, 2011 1:30 am

άρα αν έβγαινε κατά της κατάληψης θα ήταν για μία βδομάδα και αυτό και μετά νέα ΓΣ?
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Wed Sep 14, 2011 1:33 am

Rotundjere wrote:Ρε παιδιά,μιας και κατέβηκα σήμερα μόνο και μόνο για να ψηφίσω να ανοίξει η σχολή,έχω να σας κανω 2 ερωτήσεις.Το ότι μερικά άτομα ψήφισαν σηκώνοντας το δίπλωμα το είδατε?Ακόμη το ότι τα μισά, ίσως και παραπάνω, άτομα που ήταν στο έδρανο (ήμουν στο αμφιθέτρο Χ) ψήφισαν απλά σηκώνοντας το χέρι το είδε κανείς?Νομίζω ότι πιο αλλοιωμένα αποτελέσματα δεν γίνονται...

Υ.Γ. Άνετα θα πίστευα ότι ήρθανε και άτομα εκτός ΑΣΟΕΕ να ψηφίσουν, καθώς χρειάζεται φοιτητική ταυτότητα ή πάσο (το οποίο είναι ίδιο παντού αν δεν κάνω λάθος...).

αμα κατεβηκες στη ψηφοφορια χωρις προθεση να παρακολουθησεις τη διαδικασια και με ετοιμη ψηφο απο πριν δεν ξερω αμα εισαι λιγοτερο ενοχος για την καταντια μας απο οτι ειναι αυτοι.
ναι , ομως, πολλοι ειπαν οτι το Χ ειχε μεγαλο αριθμο ανθρωπων που ψηφισαν χωρις ταυτοτητα. στα αλλα αμφιθεατρα δεν φαινεται να ισχυε κατι τετοιο (οχι σε τετοιο βαθμο τουλαχιστον, πχ στο Α που ημουν) οποτε αποκλειεται να ηταν αρκετοι ωστε να αλλαξουν τα αποτελεσματα αρκετα ωστε να αλλαξει ο 'νικητης'

Zifnab wrote:άρα αν έβγαινε κατά της κατάληψης θα ήταν για μία βδομάδα και αυτό και μετά νέα ΓΣ?
μπα , δεν νομιζω , λογικα αμα ανοιξει θα μεινει ανοιχτη
Last edited by chriskin on Wed Sep 14, 2011 1:43 am, edited 1 time in total.
barbarosa
Gbyte level
Gbyte level

Post by barbarosa » Wed Sep 14, 2011 1:35 am

Zifnab wrote:άρα αν έβγαινε κατά της κατάληψης θα ήταν για μία βδομάδα και αυτό και μετά νέα ΓΣ?
Αν έβγαινε αντικατάληψη η επόμενη συνέλευση θα ορίζονταν από το πλαίσιο της αντικατάληψης. Γενικά η επόμενη συνέλευση απ ότι έχω καταλάβει ορίζεται από το επικρατές πλαίσιο.
necrofear_13
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by necrofear_13 » Wed Sep 14, 2011 1:37 am

barbarosa wrote:
Αν έβγαινε αντικατάληψη η επόμενη συνέλευση θα ορίζονταν από το πλαίσιο της αντικατάληψης. Γενικά η επόμενη συνέλευση απ ότι έχω καταλάβει ορίζεται από το επικρατές πλαίσιο.
Από το επικρατές πλαίσιο και τους συγγενείς των παραταξιακών. Οπότε από next week ετοιμάζουμε πικ-νικ στην ασοε και φέρνουμε και τις οικογένειές μας.
Last edited by necrofear_13 on Wed Sep 14, 2011 1:47 am, edited 1 time in total.
No matter what kind of sadness envelops the darkness of our despair, if you put one foot in front of the other, at some point you will reach a place where you can see the light.

In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
Zifnab
Venus Former Team Member

Post by Zifnab » Wed Sep 14, 2011 1:41 am

necrofear_13 wrote:
barbarosa wrote:
Από το επικρατές πλαίσιο και τους συγγενείς των παραταξιακών. Οπότε από next week ετοιμάζουμε pin nick στην ασοε και φέρνουμε και τις οικογένειές μας.

pin nick?? θα φέρουμε τα pin των κινητών μας σε χαρτάκι και θα τα φάμε :lol: - και καλά δεν κατάλαβα τι γράφεις :smt016

Καλά μου παιδιά σήμερα δεν είχαμε επικρατές πλαίσιο αλλά 2 ψηφοφορίες υπέρ και κατά της κατάληψης και υπέρ και κατά του νόμου... αν γινόταν 3η για τα πλαίσια θα είχαν φύγει άλλοι 400 φοιτητές...
Συνεπώς αν ήταν κατά της κατάληψης οι περισσότεροι δεν θα ξέραν με ποιο πλαίσιο ΔΑΠ ή ανεξάρτητοι... Άρα και για πόσο ανοικτή η σχολή. Σήμερα μπήκαν όλοι σε 2 ενωτικά άσπρο-μαύρο με μια ταμπέλα από πάνω...
Αίσχος!
Stayrakas
Mbyte level
Mbyte level

Post by Stayrakas » Wed Sep 14, 2011 1:57 am

Η μπορει και καποιοι (που ειναι ,νομιζω, πολλοι)... Που δεν τους ενδιαφερει τιποτα για τον νομο, παρα μονο να κανουν τα μαθηματα τους.. (ακομα πιο :smt021 )
Three Rings for the Elven-kings under the sky,Seven for the Dwarf-lords in their halls of stone,Nine for Mortal Men doomed to die,
One for the Dark Lord on his dark throne,In the Land of Mordor where the Shadows lie.
One Ring to rule them all, One Ring to find them,One Ring to bring them all and in the darkness bind them
In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Rotundjere
bit level
bit level

Post by Rotundjere » Wed Sep 14, 2011 5:06 am

αμα κατεβηκες στη ψηφοφορια χωρις προθεση να παρακολουθησεις τη διαδικασια και με ετοιμη ψηφο απο πριν δεν ξερω αμα εισαι λιγοτερο ενοχος για την καταντια μας απο οτι ειναι αυτοι.
ναι , ομως, πολλοι ειπαν οτι το Χ ειχε μεγαλο αριθμο ανθρωπων που ψηφισαν χωρις ταυτοτητα. στα αλλα αμφιθεατρα δεν φαινεται να ισχυε κατι τετοιο (οχι σε τετοιο βαθμο τουλαχιστον, πχ στο Α που ημουν) οποτε αποκλειεται να ηταν αρκετοι ωστε να αλλαξουν τα αποτελεσματα αρκετα ωστε να αλλαξει ο 'νικητης'
Το θέμα είναι ότι κατέβηκα από την πόλη που κατάγομαι (δεν είναι καθόλου κοντά) μόνο και μόνο για να ψηφίσω να ανοίξει η σχολή. Γνώμη μου είναι ότι η κατάληψη αυτή τη στιγμή τα μόνα άτομα που επηρεάζει είναι οι φοιτητές και οι οικογένειες τους, κανέναν άλλον δεν ζημειώνει τόσο πολύ. Τώρα αν η κατάληψη γινόταν σε άλλη χρονική στιγμή (π.χ. σε κάποια χρονική περίοδο που γίνονται διάφορες έρευνες στη σχολή) θα ζημείωνε την κυβέρνηση πολύ και ίσως τότε να υπήρχε περίπτωση αλλαγής...
Post Reply

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”