Rotundjere welcome to the jungle! Πάντα έτσι γινόταν γιατί πάντα υπήρχαν παραθυράκια και θα υπάρχουν... βλέπουν κόσμο κόβουν φάτσες και πέφτουν τα κατάλληλα τηλέφωνα για να έρθει ο επιθυμητός αριθμός. Αν πάλι δεν βγαίνουν ενώνουν τα πλαίσια ή κάνουν ψηφίσματα, φυσικά μπορώντας να ψηφίσουν με το χέρι ή με το δίπλωμα εκπαιδευτή pokemon...
btw όπως γράφει το site παράταξης το ψήφισμα ήταν για κατάληψη ή όχι μέχρι την
Τρίτη 20/9. Που σημαίνει ότι αν άνοιγε θα είχαμε Γ.Σ σε μία βδομάδα και άρα όχι αρκετό χρόνο για να μπει το πανεπιστήμιο στην "κανονική" ροή του.. διορθώστε με αν κάνω λάθος..
Εκτίμηση μου είναι ότι με βάση αυτό που αποφάσισε ο Φ.Σ δηλαδή το ψήφισμα δείχνουν ότι το σημαντικότερο είναι αν θα γίνει κατάληψη ή όχι..
Προτείνω και άλλες αλχημείες για την επόμενη φορά: Διπλή ψηφοφορία και μάλιστα πρώτα το πλαίσιο και μετά για το αν θα μείνει ανοικτή η σχολή ή κλειστή. Έτσι κρατάς το καλύτερο για το τέλος όπως το δελτίου καιρού στις ειδήσεις
edit:
( Εγώ αν ήμουν φοιτητής που ψήφισε σήμερα μετά από αυτή την ξεφτίλα (που έχω δει και το 2007)- απλά δεν θα ξανακατέβαινα στην επόμενη Γ.Σ.
Έχοντας μπλοκαριστεί από το facebook για >5 μέρες επειδή είπα τη γνώμη μου για ανοικτή σχολή στα αντίστοιχα groups, λόγω άπειρων report ότι είμαι χρήστης ψευδών στοιχείων ή ότι παραποιώ άλλους - τώρα ενώ έχω δώσει την αστυνομική μου ταυτότητα η υπόθεσή μου δεν έχει ξεκαθαρίσει. Και όλα αυτά τα report λίγα λεπτά μετά που άνοιξε το Συντονιστικό Κατάληψης (ως user) λογαριασμό στο facebook (τυχαίο?), έχοντας παραβιάσει έναν από τους κανονισμούς του facebook που λέει ότι δεν μπορεί λογαριασμός να μην έχει όνομα και επώνυμο, απαγορεύοντας δηλαδή να αποτελεί οργάνωση/οργανισμό/ιδέα κτλ.. ). Μην βιαστείτε να πείτε έφαγαν άλλοι >3 report και το facebook group για την Γ.Σ με >300 μέλη - προφανώς όλα δεν ξαναάνοιξαν..