Λειτουργία Πανεπιστημίου και Γενικά Θέματα
- Stayrakas
- Mbyte level
- Academic status: N>4
Re: Λειτουργία Πανεπιστημίου
Μου φαίνεται πρεπει να την αρχισουμε ολοι αυτη την τακτικη.... 

Three Rings for the Elven-kings under the sky,Seven for the Dwarf-lords in their halls of stone,Nine for Mortal Men doomed to die,
One for the Dark Lord on his dark throne,In the Land of Mordor where the Shadows lie.
One Ring to rule them all, One Ring to find them,One Ring to bring them all and in the darkness bind them
In the Land of Mordor where the Shadows lie.
One for the Dark Lord on his dark throne,In the Land of Mordor where the Shadows lie.
One Ring to rule them all, One Ring to find them,One Ring to bring them all and in the darkness bind them
In the Land of Mordor where the Shadows lie.
- miv
- Kilobyte level
- Academic status: 2nd year
Ειδικά όταν μπαίνουν μέσα για να ενημερώσουν για άσχετα θέματα, για να κάνουν promotion σε κινητοποιήσεις του "μητρικού" κόμματος ή για να ανεβάσουν λίγο τους τόνους για την...τηλεθέαση. (Επίσης παρακαλούνται ορισμένοι να σέβονται τα αυτιά μας, υπάρχουν και τα μικρόφωνα για να διατηρείται το επίπεδο φωνής σε ανεκτά όρια, συμπαθητική, κατά τ'άλλα, φίλη μου απ'τα ΕΑΑΚ και κύριε απ'το ΚΚΕ). 

Προτιμήστε ανοιχτές και δωρεάν λύσεις λογισμικού, σε όλα τα λειτουργικά, έναντι τις κλειστές και πειρατικές. Μπορεί να σώζουν προσωρινά την τσέπη σας, είναι εμπόδιο όμως στην ελευθερία της γνώσης.
Βρείτε εδώ με τί μπορείτε να αντικαταστήσετε το πανάκριβο πρόγραμμα το οποίο είστε έτοιμοι να κατεβάσετε παράνομα: http://www.osalt.com
Εν τέλει θα ανακαλύψετε κάτι καλύτερο, πραγματικά δωρεάν και πραγματικά ελεύθερο
Βρείτε εδώ με τί μπορείτε να αντικαταστήσετε το πανάκριβο πρόγραμμα το οποίο είστε έτοιμοι να κατεβάσετε παράνομα: http://www.osalt.com
Εν τέλει θα ανακαλύψετε κάτι καλύτερο, πραγματικά δωρεάν και πραγματικά ελεύθερο
- stranger
- Mbyte level
Ρε παιδιά έχετε δίκιο σε όλα αυτά που λέτε αλλά εγώ απλά λέω αγνοήστε τους. Με το να μιλάμε γι'αυτούς απλά τους δίνουμε αξία. Βέβαια απ'την άλλη εγώ κάνω όλο το διάβασμα στο σπίτι και δεν πατάω σχεδόν ποτέ στη σχολή. Φαντάζομαι όσοι από σας πηγαίνετε τακτικά έχετε παραπάνω λόγο από μένα να εκνευρίζεστε. Όπως και να 'χει όμως η κατάσταση δεν πρόκειται να αλλάξει ό,τι και να κάνουμε εμείς. Η σχολή μας και η νομική έχουν τις πιο φανατικές παρατάξεις και γενικά η Ελλάδα ήταν πάντοτε διχασμένη σε όλα κι αυτό θα παραμείνει έτσι δυστυχώς για πάντα απ'ότι φαίνεται. Οπότε διασκεδάστε το και προσπαθήστε να τους κάνετε και χάζι. Αν αυτοί είναι απλά κομματόσκυλα (party-dogs στα αγγλικά
) εμείς ας γίνουμε γενικά party-animals
...κακόγουστο το αστειάκι έ
;;;
Anyway, νομίζω το πέρασα και το δικό μου μήνυμα

Anyway, νομίζω το πέρασα και το δικό μου μήνυμα

- ja_the_invincible
- Wow! Terabyte level
Προφανώς.Όταν κάποιος αποφασίζει στα 20 του να γίνει το δεκανίκι ενός συστήματος που είναι έτοιμο να καταρρεύσει γυρνώντας την πλάτη σε οποιαδήποτε ακαδημαική ευκαιρία (από τον να βγει ως απόφοιτος ένας άρτιος επιστήμονας μέχρι να ασχοληθεί με την έρευνα ) δεν είναι στο χέρι σου να το ανατρέψεις.Αυτά είναι τα κακώς κείμενα μίας ολόκληρης κοινωνίας.Και συμφωνώ ότι ο δρόμος της αδιαφορίας είναι ο καλύτερος , άλλωστε αργά ή γρήγορα αυτόν ακολουθούν όλοι , αλλά μέχρι ένα σημείο.Και μόνο να σκεφτείς ότι πριν 2 χρόνια οι μπάχαλοι αφήσαν μόνο βαμμένους τοίχους ενώ η π.χ πασπ μετά από εκλογική της νίκη άφησε 2 σπασμένα αμφιθέατρα καταλαβαίνεις ότι δεν πάμε καθόλου καλά..stranger wrote:Ρε παιδιά έχετε δίκιο σε όλα αυτά που λέτε αλλά εγώ απλά λέω αγνοήστε τους. Με το να μιλάμε γι'αυτούς απλά τους δίνουμε αξία. Βέβαια απ'την άλλη εγώ κάνω όλο το διάβασμα στο σπίτι και δεν πατάω σχεδόν ποτέ στη σχολή. Φαντάζομαι όσοι από σας πηγαίνετε τακτικά έχετε παραπάνω λόγο από μένα να εκνευρίζεστε. Όπως και να 'χει όμως η κατάσταση δεν πρόκειται να αλλάξει ό,τι και να κάνουμε εμείς.
f**k robin and batman i'm robbin with a bat man
- stranger
- Mbyte level
Ακριβώς! Και γι'αυτό χαίρομαι με καθετί καινούριο που μαθαίνω - πόσο μάλλον όταν είναι και σχετικό με το τμήμα μας - γιατί συνειδητοποιώ πόσο πιο έξυπνος και χρήσιμος είμαι απ'όλους αυτούς. Γιατί την ώρα που εκείνοι ξοδεύουν την ώρα τους σε αντιμαχίες και στους δήθεν αγώνες τους εγώ μαθαίνω μια καινούρια γλώσσα ή/και τεχνική προγραμματισμού, μια ξένη γλώσσα, μια τέχνη και ό,τι άλλο μπορείς να βάλεις στο μυαλό σου. Και όσο ψώνιο κι αν ακουστώ, ο λόγος που δεν με ενοχλούν είναι ότι όταν είμαι κοντά τους συνειδητοποιώ πόσο ανώτερος είμαι απ'αυτούς σε όλους τους τομείς και χαίρομαι αφάνταστα. Το μόνο μπορώ να πω που με ενοχλεί ακόμα σε αυτούς είναι ότι κάποια μέρα θα αποφοιτήσουν και όταν χαλάσει κάποιος υπολογιστής κάπου μπορεί να αναλάβουν εκείνοι να τον φτιάξουν. Ή μπορεί να αναλάβουν να διδάξουν κάπου πληροφορική που είναι ακόμα χειρότερο για την κοινωνία.ja_the_invincible wrote: Όταν κάποιος αποφασίζει στα 20 του να γίνει το δεκανίκι ενός συστήματος που είναι έτοιμο να καταρρεύσει γυρνώντας την πλάτη σε οποιαδήποτε ακαδημαική ευκαιρία (από τον να βγει ως απόφοιτος ένας άρτιος επιστήμονας μέχρι να ασχοληθεί με την έρευνα ) δεν είναι στο χέρι σου να το ανατρέψεις.Αυτά είναι τα κακώς κείμενα μίας ολόκληρης κοινωνίας.
PS: Η διαφορά στο επίπεδο το δικό μας και το δικό τους φαίνεται κι απ'το γεγονός ότι εμείς εδώ ασχολούμαστε κυρίως με προγραμματισμό και προσπαθούμε να βελτιωθούμε, ενώ εκείνοι στα δικά τους site το πιο πιθανό είναι να μιλάνε για άσχετα και ανώφελα πράγματα. Αφού προφανώς ή δεν είναι στο Venus ή απλά δεν απαντάνε σ'αυτά που λέμε γιατί κρύβονται/φοβούνται. Πράγμα που με κάνει ακόμα πιο χαρούμενο

Ξέρει κανείς κάτι για ΓΣ αύριο??
- zaveti
- Mbyte level
ναι λογικα θα γινει στις 1.μονο η πασπ δεν θελει.
- samiwinch
- Mbyte level
- Academic status: MSc
θα γινουν μαθηματα δηλαδη αυριο 1-5 η μπα??? 

When you walk through a storm Hold your chin up high And don't be afraid of the dark.
At the end of a storm Is a golden sky And the sweet, silver song of a lark.
Walk on, through the wind Walk on, through the rain, Though your dreams be tossed and blown.
Walk on, walk on with hope in your heart, And YOU'LL NEVER WALK ALONE, YOU'LL NEVER WALK ALONE...
http://www.youtube.com/watch?v=lR4n_Ttx ... re=related
Walk on, through the wind Walk on, through the rain, Though your dreams be tossed and blown.
Walk on, walk on with hope in your heart, And YOU'LL NEVER WALK ALONE, YOU'LL NEVER WALK ALONE...
- Kostas1601
- Mbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Υπάρχει τέτοια πιθανότητα??..Είναι σίγουρη η Γενική συνέλευσή ?samiwinch wrote:θα γινουν μαθηματα δηλαδη αυριο 1-5 η μπα???
~Yesterday is History, Tommorow's a Mystery...But Today is a Gift...And That's Why They Call It Present
~

- Loner
- Venus Former Team Member
Θά'ναι πολύ fail αν γίνει κάτι τέτοιο χωρίς ανακοίνωση (4 ώρες μάθημα με 6 ώρες κενό ανάμεσα,δεν θα κατέβαινα καθόλουsamiwinch wrote:θα γινουν μαθηματα δηλαδη αυριο 1-5 η μπα???

Στο σάιτ της σχολής δεν λέει κάτι όμως (ακόμα) οπότε τσεκάρουμε και το πρωί πριν φύγουμε μπας και...
You either die a Spongebob or live long enough to see yourself become the Squidward.
- samiwinch
- Mbyte level
με βαση τα οσα ισχυαν τα προηγουμενα ετη,οταν γινονταν γενικες συνελευσεις,τα μαθηματα εκεινων των ωρων(συνηθως 1-5) ακυρωνονταν...γι'αυτο ρωτησα μηπως γινει κατι παρομοιο και τωρα...παντως,για να μην εχει βγει καποια ανακοινωση μεχρι τωρα,σημαινει οτι μαλλον θα γινουν κανονικα...
When you walk through a storm Hold your chin up high And don't be afraid of the dark.
- Kostas1601
- Mbyte level
Ναί και όταν ακυρώνονται ακυρόνωνται χωρίς καμία ανακοίνωση..όσες φορές έχει γίνει έχω κατέβει άδικα ...samiwinch wrote:με βαση τα οσα ισχυαν τα προηγουμενα ετη,οταν γινονταν γενικες συνελευσεις,τα μαθηματα εκεινων των ωρων(συνηθως 1-5) ακυρωνονταν...γι'αυτο ρωτησα μηπως γινει κατι παρομοιο και τωρα...παντως,για να μην εχει βγει καποια ανακοινωση μεχρι τωρα,σημαινει οτι μαλλον θα γινουν κανονικα...

~Yesterday is History, Tommorow's a Mystery...But Today is a Gift...And That's Why They Call It Present
~

- samiwinch
- Mbyte level
και γω δεν θυμομουν να εβγαινε σχετικη ανακοινωση σχεδον ποτε,αλλα δεν ημουν και σιγουρος...οποτε,οποιος ενδιαφερεται,η παιρνει τηλεφωνο το πρωι κανα παιδι απο παραταξεις και ρωταει να του πουν σιγουρα τι θα γινει η πηγαινει σχολη και κανει το σταυρο του να μην ακυρωθουν τα μαθηματα και παει τζαμπα ο κοπος...αλλιως,παει για καφε!!Kostas1601 wrote:Ναί και όταν ακυρώνονται ακυρόνωνται χωρίς καμία ανακοίνωση..όσες φορές έχει γίνει έχω κατέβει άδικα ...samiwinch wrote:με βαση τα οσα ισχυαν τα προηγουμενα ετη,οταν γινονταν γενικες συνελευσεις,τα μαθηματα εκεινων των ωρων(συνηθως 1-5) ακυρωνονταν...γι'αυτο ρωτησα μηπως γινει κατι παρομοιο και τωρα...παντως,για να μην εχει βγει καποια ανακοινωση μεχρι τωρα,σημαινει οτι μαλλον θα γινουν κανονικα...

- The Heart Collector
- Kilobyte level
ή πάει στη συνέλευση και μιλάει κιόλας,γιατί βαρεθήκαμε να ακούμε τις παρατάξεις να μιλάνε.λέω εγώ τώρα...samiwinch wrote:αλλιως,παει για καφε!!
- iDriL..*
- Kilobyte level
Αν δεν βγει ανακοίνωση και έχει μαζευτεί κόσμος κανονικά θα πρέπει να μας αφήσουν να πάμε στη συνέλευση και να μην γίνουν μαθήματα... δεν κάνουμε και συχνά τον τελευταίο καιρό οπότε δεν πρέπει να πάει χαμένη.
" now for wrath,now for ruin and a red nightfall.. " J.R.R.T.
- stoupeace
- Wow! Terabyte level
- Academic status: High school
Στο χειμερινό, όταν έγινε μία ΓΣ, η ανακοίνωση για ακύρωση μαθημάτων 1-5, βγήκε στις 12:50 πάντως 

Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
- samiwinch
- Mbyte level
τελικα,θα γινουν κανονικα τα μαθηματα...δεν θα γινει ΓΣ...
σιγουρα??samiwinch wrote:τελικα,θα γινουν κανονικα τα μαθηματα...δεν θα γινει ΓΣ...
-
- Gbyte level
Παντως 1-3 εγινε μαθημα!
- iDriL..*
- Kilobyte level
Έχει συνελευση στο Α,live ενημέρωση :P Αλλα γίνονται μαθήματα..
" now for wrath,now for ruin and a red nightfall.. " J.R.R.T.
εγιναν επισης τα μαθηματα 3-5
- mxsar.opa
- Mbyte level
Πολύ πολύ πρόχειρα μεταφέρω ό,τι άκουσα από άλλους.
Ψηφίστηκε το πλαίσιο της ΔΑΠ που δεν υποστήριζε κατάληψη. Δεν ξέρω καθόλου άλλες λεπτομέρειες.
Ψηφίστηκε το πλαίσιο της ΔΑΠ που δεν υποστήριζε κατάληψη. Δεν ξέρω καθόλου άλλες λεπτομέρειες.
Laugh as much as you breathe and love as long as you live.