Επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ?

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
Locked
Zifnab
Venus Former Team Member
Academic status: MSc

Re: Επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ?

Post by Zifnab » Mon Nov 02, 2009 10:42 pm

Έλα παιδιά ηρεμία! :smt023 από το γραπτό λόγο γίνονται σχεδόν πάντα παρεξηγήσεις... :smt010
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Mon Nov 02, 2009 10:45 pm

astronomer wrote:
chriskin wrote:
δεν διαφωνεις μαζι μου, διαφωνεις με αυτο π θελεις να πιστευεις οτι ειπα (!)
καταλαβες γιατι χρησιμοποιησα τη φραση τουλαχιστον ; γιατι δεν απαντησες καν
Επαναλαμβάνω. Διαφωνώ με τον επιθετικό χαρακτηρισμό "δεξιοί", μπροστά απο τη λέξη εγκληματίες. Αυτό που γίνεται στην ασοεε είναι καθαρά οπαδικό.
τοτε θυμησε μου γιατι δεν γινεται απο καποια αλλη παραταξη :)
και πριν πεις οτι και αλλοι εχουν κανει παρομοια, δεν θυμαμαι να ηταν ποτε σε τετοιο επιπεδο, η να υπηρχαν τραυματιες, εκτος αμα μιλας για τα προηγουμενα χρονια οπου ακροδεξιοι ειχαν κανει παρομοια πραγματα...
Zifnab wrote:Έλα παιδιά ηρεμία! :smt023 από το γραπτό λόγο γίνονται σχεδόν πάντα παρεξηγήσεις... :smt010
συγχωρεσε με αλλα δεν μου φαινεται ως παρεξηγηση, αλλα ως υπερασπιση της δαπ
ειναι Πολυ ασχημο να το περασουμε στο "δεν ηταν πολιτικη κινηση, αλλα τυχαια επιθεση" ωστε η δαπ να βγει απο την ολη φαση το ιδιο δυνατη οσο ηταν πριν
Ντροπη για την παιδεια που λεμε οτι παιρνουμε εκει μεσα

οι εγληματιες αυτοι αποφασισαν να ειναι οργανωμενοι στη δαπ, να εχουν αυτοκολητακια "δαπ" πανω στις μπλουζες τους (και σβαστιγκες και στοχαδια...)
αυτο τους κανει δεξιους νομιζω,,
Last edited by chriskin on Mon Nov 02, 2009 10:49 pm, edited 1 time in total.
astronomer
byte level
byte level

Post by astronomer » Mon Nov 02, 2009 10:45 pm

Zifnab wrote:Έλα παιδιά ηρεμία! :smt023 από το γραπτό λόγο γίνονται σχεδόν πάντα παρεξηγήσεις... :smt010
Κλασικό πρόβλημα...ειδικά μέσω msn ... χεχεχε :D

----------------------
chriskin wrote: τοτε θυμησε μου γιατι δεν γινεται απο καποια αλλη παραταξη :)
και πριν πεις οτι και αλλοι εχουν κανει παρομοια, δεν θυμαμαι να ηταν ποτε σε τετοιο επιπεδο, η να υπηρχαν τραυματιες, εκτος αμα μιλας για τα προηγουμενα χρονια οπου ακροδεξιοι ειχαν κανει παρομοια πραγματα...
Το αν γίνεται και απο άλλες παρατάξεις... Μπορούν να στο πουν και τα υπόλοιπα παιδιά του φόρουμ, για να μη λες ότι είμαι προκαταλημένος. Λες ότι "δεν θυμάσαι" να ήταν σε τέτοιο επίπεδο. Λογικό να μη θυμάσαι...αφού είσαι 1οετής. Άρα ό,τι ξέρεις το ξέρεις μέσα από αφηγήσεις τρίτων. Επίσης επειδή βλέπω προσπαθείς να μας πεις μέσες άκρες ότι οι "κακοί δεξιοί" φταίνε για όλα... θα σου πρότεινα ότι αν έχεις κάποια συγκεκριμένη πολιτική τοποθέτηση να την εκφράσεις ελεύθερα και να μην προσπαθείς να περάσεις μυνήματα με "υπόγειους" τρόπους.
Last edited by Loner on Mon Nov 02, 2009 10:56 pm, edited 1 time in total.
Reason: double post merged
Vag_plir
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: N>4

Post by Vag_plir » Mon Nov 02, 2009 11:04 pm

Για να λυθεί το θέμα της ανακοίνωσης της Συγκλήτου, οι "φοιτητές του ΟΠΑ" που επιτέθηκαν στην ΠΑΣΠ δεν προσδιορίζονται παραταξιακά γιατί πολύ απλά τόσο ο Πρύτανης όσο και πολλοί πρόεδροι τμημάτων έχουν "ανοιχτά γραμμάτια" με την συγκεκριμένη παράταξη. Μία ανακοίνωση Συγκλήτου Πανεπιστημίου έιναι ένα βαρύνων επίσημο έγγραφο που αν δημοσιευόταν στα ΜΜΕ θα έπλειττε ανεπανόρθωτα την εικόνα της συγκεκριμένης παράταξης προς τα έξω...
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Mon Nov 02, 2009 11:06 pm

@astronomer
μηπως εννοεις να υποστηριξω ανοιχτα καποιο συγκεκριμενο κομμα ωστε να του βρεις κατι αρνητικο;

επειδη λεει "1ετης" εκει περα σημαινει οτι δεν παρακολουθω τι γινεται η οτι δεν ξερω ατομα που δεν ειναι 1ετεις;
και καλα, πες οτι δεν ηξερα, το εχουν πει και παραπανω οτι ειναι μεγαλυτερης κλιμακας απο αλλη φορα, απλα να διαβασεις τι λεει παραπανω και καταλαβαινεις, δεν χρειαζεται να εισαι υπερανθρωπος...

οσο για την πολιτικη τοποθετηση, εισαι σιγουρος οτι διαβασες τα προηγουμενα μηνυματα ;
γιατι δεν νομιζω σε οποιοδηποτε ερωτημα να εχω αφησει μηνυμα με "υπογειο" τροπο π λες...

@Vag_plir
και να μην το πουν, ο κοσμος ξερει.αυτο εχει σημασια, στα καναλια ακουγεται ηδη ντροπαλα ντροπαλα, αυριο θα ακουστει κανονικα ελπιζω\

---------------------------

σε κατι σημαντικο για τα μαθηματα τωρα, ειδε κανεις πως ειναι το Α; ακουσα πως καταστραφηκε
nickpro
Gbyte level
Gbyte level

Post by nickpro » Mon Nov 02, 2009 11:38 pm

Vag_plir wrote:Για να λυθεί το θέμα της ανακοίνωσης της Συγκλήτου, οι "φοιτητές του ΟΠΑ" που επιτέθηκαν στην ΠΑΣΠ δεν προσδιορίζονται παραταξιακά γιατί πολύ απλά τόσο ο Πρύτανης όσο και πολλοί πρόεδροι τμημάτων έχουν "ανοιχτά γραμμάτια" με την συγκεκριμένη παράταξη. Μία ανακοίνωση Συγκλήτου Πανεπιστημίου έιναι ένα βαρύνων επίσημο έγγραφο που αν δημοσιευόταν στα ΜΜΕ θα έπλειττε ανεπανόρθωτα την εικόνα της συγκεκριμένης παράταξης προς τα έξω...
Δεν μπορούσε η σύγκλητος να πει ότι φοιτητές της ΔΑΠ επιτέθηκαν σε φοιτητές της ΠΑΣΠ, γιατί πολύ απλά δεν ξέρεις αν είναι καν φοιτητές ή μέλη της ΔΑΠ. Το ότι φορούσαν αυτοκολητάκια της ΔΑΠ είναι σαν να πάω εγώ που είμαι Ολυμπιακός, να φορέσω ένα κασκόλ της ΑΕΚ και να πάω να δείρω έναν οπαδό του ΠΑΟ. Θα λένε μετά ''οπαδός της ΑΕΚ'' ενώ εγώ θα είμαι Ολυμπιακός.

Έτσι μιας και δεν έχει αποδείξεις, δεν μπορεί να πει τίποτα για την ΔΑΠ.Τα βίντεο δεν αποτελούν αποδεικτηκά στοιχεία, και εσείς που τους είδατε θεωρείστε αυτόπτεις μάρτυρες μόνο σε περίπτωση που σχηματιστεί δικογραφία. Και πάλι μέχρι έκδοσης της απόφασης δεν μπορεί να ειπωθεί επίσημα ότι ήταν φοιτητές της ΔΑΠ κλπ κλπ.

Εν πάσει περιπτώσει νομίζω ότι έγινα κατανοητός. Το ότι μπορεί να στηρήχτηκε από τη ΔΑΠ μπορεί να σημαίνει ότι έχει ''ανοικτά γραμμάτια'' με την ΔΑΠ και να μην την κατηγόρησε, μπορεί όμως και να μη σημαίνει τίποτα πέρα από μια φήμη, συκοφαντία κλπ κλπ.

Οπότε ένα επίσημο έγγραφο μπορεί να έθιγε την ΔΑΠ, αλλά μετά ένα άλλο επίσημο έγγραφο που λέγεται μηνυτήρια αναφορά θα έθιγε την σύγκλητο του ΟΠΑ. ;)
Esteban
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Esteban » Mon Nov 02, 2009 11:40 pm

Ρε αστρώνομερ να ουμ ποιον πας να κοροιδέψεις;

Λες και είναι σπάνιο φαινόμενο οι μπράβοι ή/και οι χρυσαυγίτες φίλοι μας, να μάχονται μαζί με την δαπ για το καλό του πανεπιστημίου, και όχι μόνο στη σχολή μας.
aguero88
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by aguero88 » Mon Nov 02, 2009 11:41 pm

ultimate_aektzis wrote:Astronomer, τιποτα επι του δια ταυτα εχεις να προσθεσεις ή απλα μπηκες να υπερασπιστεις την παραταξη σου?Δεν ειμαι του...παγκαλου(για να σε προλαβω) , απλα σκεφτομαι οτι ο επομενος μαχαιρωμενος ή "γκλοπιασμενος" μπορει να ειμαι εγω ή κανας φιλος μου.Ειτε απο γαλαζιο ειτε απο πρασινο ειτε απο ασπρομαυρο....
+++++++++++++++++++++++++

Θα μπουν και άλλοι να υπερασπιστούν τώρα...

Όπως το είπες ultimate τίποτα επί του δια ταύτα...

Και για να τελειώνει και η όλη ιστορία ΑΣΟΟίτες είμαστε ξέρουμε τι παίχτηκε...Εκτός τώρα αν θέλετε να διαβάζουμε τι λέει το κάθε τρωκτικό για να ενημερωθούμε...Ξέρουμε όλοι πολύ καλά τι έγινε επειδή ή είμασταν μπροστά ή είχαμε κάποιο γνωστό που ήταν μπροστά...

Στην εποχή του Ίντερνετ και της πληροφορίας το να προσπαθείς να παραπληροφορήσεις, μοιάζει σαν να προσπαθείς να δέσεις την Μεσόγειο με σχοινιά...
Λεφτά υπάρχουν: Και άξιοι επίσης δείτε αυτή την εκπληκτική ιστορία --------> http://www.youtube.com/watch?v=yraCtUo9N6E Και για όσους βαριούνται εδω ---------> http://blogthea.gr/NextStep/aeeaeidhyo/ ... -ueea.html
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Eytixws den eimai Notios Makedonas na mou leei o Anthimos ti na psifisw...
Vag_plir
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Vag_plir » Mon Nov 02, 2009 11:47 pm

@ nickpro
ΚΑΙ το βίντεο θεωρείται αποδεικτικό στοιχείο, ΚΑΙ ο ίδιος ο Πρύτανης και ο προϊστάμενος γραμματείας ήταν μπροστά στο περιστατικό, ΚΑΙ η Σύγκλητος θα μπορούσε να προχωρήσει στην διενέργεια Ε.Δ.Ε. αλλά ΚΑΙ δικογραφίας με αυτόπτες μάρτυρες τόσο μέλη άλλων παρατάξεων όσο και ανένταχτους... Όλα αυτά αν πραγματικά το Πανεπιστήμιό μας ήθελε να καταδικάσει την βία και αυτούς που με τις πρακτικές τους την γεννούν, ΑΛΛΑ... ανοιχτά γραμμάτια βλέπεις...
tZoLe
Venus Former Team Member
Academic status: Alumnus/a

Post by tZoLe » Tue Nov 03, 2009 12:07 am

Μετά από 4 χρόνια στη σχολή μπορώ να θυμηθώ πολλά παρόμοια σκηνικά. Άλλα ξεκίνησαν από τους και καλά δεξιούς, άλλα από τους και καλά αριστερούς και άλλα από τους και καλά αναρχοαυτόνομους. Σε κάθε περίπτωση είναι καταδικαστέα και είναι λυπηρό να βλέπεις άτομα 20 ετών να καταλήγουν στα νοσοκομεία, είτε συμφωνώ μαζί τους είτε όχι πολιτικά. Σε κάθε περίπτωση βλέπω νέους γεμάτους μίσος για τους συνομήλικους τους, με τους οποίους απλά έχουν διαφορετική άποψη. Σε κάθε ανάλογο περιστατικό βλέπω ζωές να κινδυνεύουν( από τύχη κάποιος δεν έχει πάθει κάτι σοβαρότερο), την πρυτανεία να καταδικάζει τα γεγονότα, τον φοιτητικό σύλλογο να τα αποδοκιμάζει ... και μετά πάλι από την αρχή.

Κάποια είπαν ότι οι παρατάξεις πρέπει να φύγουν από το πανεπιστήμιο. Κάποιοι απάντησαν πως προσφέρουν έργο, είτε συμβάλλοντας στην καλλιέργεια της πολιτικής μας σκέψης ως νέοι πολίτες, είτε με τους αγώνες διασφαλίζουν τα συμφέροντα του φοιτητικού κινήματος.

Η εμπειρία λοιπόν μου λέει πως δεν τα ξεκινάνε μόνο οι μπλε ή μόνο οι πράσινοι ή μόνο οι κόκκινοι. Έχουμε μάλλον να κάνουμε με ένα φαινόμενο γενικευμένο, ή μάλλον καλύτερα με μία νοοτροπία υποκριτική από όλες τις πλευρές. Μία επίφαση δημοκρατίας από όλους. Όλοι καταδικάζουν, αλλά όλοι έχουν δείρει. Για να μην είμαι απόλυτος δεν εννοώ πως όλα τα παιδιά που ανήκουν σε παρατάξεις γουστάρουν το ξύλο, αλλά οι μηχανισμοί των παρατάξεων έχουν κατά κάποιο τρόπο αποδεχτεί ως μέσο της δημοκρατικής διαδικασίας το ξύλο. Μάλλον ο κομματικός φανατισμός είναι τέτοιος που κάποιοι νομίζουν ότι δημοκρατία είναι μία αρένα που ο νικητής επιβάλλεται. Εγώ νομίζω πως είναι σύνθεση. Δεν περιμένω μόνο τέτοια περιστατικά για να διαπιστώσω την επίφαση δημοκρατίας που έχουμε, υπάρχουν και οι γενικές συνελεύσεις.

Δεν ζούμε στις δεκαετίες του 50 ή του 60 ή του 70. Ο πολιτικός φανατισμός δεν δικαιολογείται από όπου και εάν προέρχεται. Το πανεπιστήμιο είναι χώρος μόρφωσης και έρευνας πρωτίστως. Όχι μόνο έρευνας και μόρφωσης, χωράει και η πολιτική. Έχουμε φτάσει όμως στο σημείο αυτά τα 2 να είναι στην καλύτερη εξίσου σημαντικά. Κατά την αποψή μου και ο πολύς συνδικαλισμός δεν κάνει καλό στην υγεία.
Image
"αν ελευθερία σημαίνει κάτι τελικά , σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"
George Orwell (1903 - 1950)

έτσι

Θα μας λείψεις μάγκα Σισσέ...σε ευχαριστούμε για όλα...
proskopos
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by proskopos » Tue Nov 03, 2009 12:23 am

tzole ++
Εγω, προσωπικά, περίμενα την πρυτανεία-συγκλητο (δεν ξερω τι παιρνει αποφάσεις), να κάνει κατι για όλα αυτα τα θέματα.. Δεν κάνουν τίποτα εδώ και 4 χρόνια που ειμαι εγω στην σχολή.. Έχουν μεγάλη ευθύνη και το κεφάλι στην αμμο δεν βοηθάει...
Ντροπή για εμάς και για εκείνους...
Extreme Makeover... Mind edition...
3,6 μαθήματα/εξεταστική....
Image
aguero88
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by aguero88 » Tue Nov 03, 2009 12:31 am

tZoLe wrote:Μετά από 4 χρόνια στη σχολή μπορώ να θυμηθώ πολλά παρόμοια σκηνικά. Άλλα ξεκίνησαν από τους και καλά δεξιούς, άλλα από τους και καλά αριστερούς και άλλα από τους και καλά αναρχοαυτόνομους. Σε κάθε περίπτωση είναι καταδικαστέα και είναι λυπηρό να βλέπεις άτομα 20 ετών να καταλήγουν στα νοσοκομεία, είτε συμφωνώ μαζί τους είτε όχι πολιτικά. Σε κάθε περίπτωση βλέπω νέους γεμάτους μίσος για τους συνομήλικους τους, με τους οποίους απλά έχουν διαφορετική άποψη. Σε κάθε ανάλογο περιστατικό βλέπω ζωές να κινδυνεύουν( από τύχη κάποιος δεν έχει πάθει κάτι σοβαρότερο), την πρυτανεία να καταδικάζει τα γεγονότα, τον φοιτητικό σύλλογο να τα αποδοκιμάζει ... και μετά πάλι από την αρχή.

Κάποια είπαν ότι οι παρατάξεις πρέπει να φύγουν από το πανεπιστήμιο. Κάποιοι απάντησαν πως προσφέρουν έργο, είτε συμβάλλοντας στην καλλιέργεια της πολιτικής μας σκέψης ως νέοι πολίτες, είτε με τους αγώνες διασφαλίζουν τα συμφέροντα του φοιτητικού κινήματος.

Η εμπειρία λοιπόν μου λέει πως δεν τα ξεκινάνε μόνο οι μπλε ή μόνο οι πράσινοι ή μόνο οι κόκκινοι. Έχουμε μάλλον να κάνουμε με ένα φαινόμενο γενικευμένο, ή μάλλον καλύτερα με μία νοοτροπία υποκριτική από όλες τις πλευρές. Μία επίφαση δημοκρατίας από όλους. Όλοι καταδικάζουν, αλλά όλοι έχουν δείρει. Για να μην είμαι απόλυτος δεν εννοώ πως όλα τα παιδιά που ανήκουν σε παρατάξεις γουστάρουν το ξύλο, αλλά οι μηχανισμοί των παρατάξεων έχουν κατά κάποιο τρόπο αποδεχτεί ως μέσο της δημοκρατικής διαδικασίας το ξύλο. Μάλλον ο κομματικός φανατισμός είναι τέτοιος που κάποιοι νομίζουν ότι δημοκρατία είναι μία αρένα που ο νικητής επιβάλλεται. Εγώ νομίζω πως είναι σύνθεση. Δεν περιμένω μόνο τέτοια περιστατικά για να διαπιστώσω την επίφαση δημοκρατίας που έχουμε, υπάρχουν και οι γενικές συνελεύσεις.

Δεν ζούμε στις δεκαετίες του 50 ή του 60 ή του 70. Ο πολιτικός φανατισμός δεν δικαιολογείται από όπου και εάν προέρχεται. Το πανεπιστήμιο είναι χώρος μόρφωσης και έρευνας πρωτίστως. Όχι μόνο έρευνας και μόρφωσης, χωράει και η πολιτική. Έχουμε φτάσει όμως στο σημείο αυτά τα 2 να είναι στην καλύτερη εξίσου σημαντικά. Κατά την αποψή μου και ο πολύς συνδικαλισμός δεν κάνει καλό στην υγεία.
tzole++.
Μακράν η πιο σωστή άποψη που ακούστηκε τελευταία...Αν σκεφτόμασταν όλοι έτσι και με την στάση μας και την δράση μας απαξιώναμε όσους απαξιώνουν το Δημόσιο Πανεπιστήμιο και κάναμε το παραμικρό το οποίο θα μπορούσε να βελτιώσει την εικόνα του δρώντας σαν ενεργοί φοιτητές και όχι σαν αποχαυνωμένα όντα τα πράγματα θα ήταν καλύτερα...

Αν....
Λεφτά υπάρχουν: Και άξιοι επίσης δείτε αυτή την εκπληκτική ιστορία --------> http://www.youtube.com/watch?v=yraCtUo9N6E Και για όσους βαριούνται εδω ---------> http://blogthea.gr/NextStep/aeeaeidhyo/ ... -ueea.html
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Eytixws den eimai Notios Makedonas na mou leei o Anthimos ti na psifisw...
giak
Mbyte level
Mbyte level

Post by giak » Tue Nov 03, 2009 3:07 am

tZoLe wrote: Κατά την αποψή μου και ο πολύς συνδικαλισμός δεν κάνει καλό στην υγεία.
:smt007
zaveti
Mbyte level
Mbyte level

Post by zaveti » Tue Nov 03, 2009 11:27 am

Η επιθεση της ΔΑΠ την Παρασκευη δεν προηλθε χωρις λογο. Αφορμη υπηρξε το πεταγμα ενος καφε κ ο τσαμπουκας που επεδειξαν στελεχη...
της ΠΑΣΠ την 29/10 σε ΔΑΠιτες που ηταν προφανως πολυ λιγοι αριθμητικα σε σχεση με εκεινους της ΠΑΣΠ. Η ΔΑΠ θελοντας να απαντησει στις προκλησεις της ΠΑΣΠ επιτεθηκε την Παρασκευη με αποτελεσμα ολα τα γνωστα γεγονοτα.

Παραλληλα εκτος απο την σημερινη επιθεση της ΠΑΣΠ υπηρξε και διαρρηξη του γραφειου της ΔΑΠ με αποτελεσμα να κλαπουν ακομη και προσωπικα αντικειμενα ατομων-φοιτητων που δεν προσκεινται σε καμια παραταξη απλα αφηνουν τα πραγματα τους εκει για την εξυπηρετηση τους μεσα στην σχολη(ισως το μοναδικο καλο των παραταξεων).

Τα περι ΟΝΝΕΔιτων,ΠΑΣΠιτων ΤΕΙ και τραμπουκων,χουλιγκανων,μπραβων ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΑΦΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙς ΤΟΥΣ..."

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
απο σχολιο αναγνωστη σε γνωστο blog.πιθανολογω οτι ειναι φοιτητης και λεει την ολη αληθεια.τα παιδια πλακωνονται για την εξουσια και το μεροκαματο τους και τιποτε αλλο
astronomer
byte level
byte level

Post by astronomer » Tue Nov 03, 2009 11:40 am

zaveti wrote:Η επιθεση της ΔΑΠ την Παρασκευη δεν προηλθε χωρις λογο. Αφορμη υπηρξε το πεταγμα ενος καφε κ ο τσαμπουκας που επεδειξαν στελεχη...
της ΠΑΣΠ την 29/10 σε ΔΑΠιτες που ηταν προφανως πολυ λιγοι αριθμητικα σε σχεση με εκεινους της ΠΑΣΠ. Η ΔΑΠ θελοντας να απαντησει στις προκλησεις της ΠΑΣΠ επιτεθηκε την Παρασκευη με αποτελεσμα ολα τα γνωστα γεγονοτα.

Παραλληλα εκτος απο την σημερινη επιθεση της ΠΑΣΠ υπηρξε και διαρρηξη του γραφειου της ΔΑΠ με αποτελεσμα να κλαπουν ακομη και προσωπικα αντικειμενα ατομων-φοιτητων που δεν προσκεινται σε καμια παραταξη απλα αφηνουν τα πραγματα τους εκει για την εξυπηρετηση τους μεσα στην σχολη(ισως το μοναδικο καλο των παραταξεων).

Τα περι ΟΝΝΕΔιτων,ΠΑΣΠιτων ΤΕΙ και τραμπουκων,χουλιγκανων,μπραβων ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΑΦΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙς ΤΟΥΣ..."

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
απο σχολιο αναγνωστη σε γνωστο blog.πιθανολογω οτι ειναι φοιτητης και λεει την ολη αληθεια.τα παιδια πλακωνονται για την εξουσια και το μεροκαματο τους και τιποτε αλλο
zaveti++
The Punisher
Venus Former Team Member

Post by The Punisher » Tue Nov 03, 2009 12:27 pm

zaveti wrote:Παραλληλα εκτος απο την σημερινη επιθεση της ΠΑΣΠ υπηρξε και διαρρηξη του γραφειου της ΔΑΠ με αποτελεσμα να κλαπουν ακομη και προσωπικα αντικειμενα ατομων-φοιτητων που δεν προσκεινται σε καμια παραταξη απλα αφηνουν τα πραγματα τους εκει για την εξυπηρετηση τους μεσα στην σχολη(ισως το μοναδικο καλο των παραταξεων).
Καλά, πλάκα κάνει? Ποιος ανένταχτος θα άφηνε τα πράγματά του σε γραφείο παράταξης? :wtf: Είδε φως και μπήκε? :smt017
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Tue Nov 03, 2009 12:34 pm

Αν κανει παρεα με τα παιδια και θελει να παει καπου, γιατι οχι?

Παντως αν αληθευει οτι βγηκαν μαχαιρια για ενα καφε(που να σας καταπατουσαν και τα χωραφια κιολας) το μονο που εχω να πω ειναι :smt043 :smt043 :smt044
Master_ex
Mbyte level
Mbyte level

Post by Master_ex » Tue Nov 03, 2009 12:37 pm

zaveti wrote: Τα περι ΟΝΝΕΔιτων,ΠΑΣΠιτων ΤΕΙ και τραμπουκων,χουλιγκανων,μπραβων ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΑΦΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙς ΤΟΥΣ..."
Για το μεροκάματο που λες μας εξηγεί τον λόγο για τον οποίο το κάνουν αλλά δεν δικαιολογεί τη πράξη αυτή.
http://foss.aueb.gr the penguin strikes back <(' ) | channel #foss-aueb @ irc.freenode.net
Image Play and help!
campbell's
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by campbell's » Tue Nov 03, 2009 1:07 pm

τι σημαίνει το "το ΟΠΑ θα παραμείνει κλειστό την Τρίτη bla bla bla "?έχει μπει λουκέτο σε όλες τις πόρτες ή απλά δεν γινόνται μαθήματα?
είναι ατομα και άτομα στους χώρους του πανεπιστημίου αυτή τη στιγμή?ποια απόφαση-ένδειξη διαμαρτυρίας διασφαλίζει ότι δεν θα κάνουν καμία βόλτα και σήμερα αυτά τα "στοιχεία"?η ότι δεν θα έρθουν αύριο?η ότι δεν θα έρθουν την παρασκευή πάλι το απόγευμα?αν έρθουν σε μία εβδομάδα?αν έρθουν στην επόμενη ΓΣ?αν έρθουν πάλι και κλείσουν την σχολή όπως πέρσι?αν...αν...αν...
δεν βγάζει πουθενά.ή θα αλλάξουν/αλλάξουμε μυαλά ή θα τα μαζεύουμε με το κουταλάκι.

τι γίνεται τώρα στη σχολή,ξέρει κανείς?
Αν δεν μπορείς να βοηθήσεις,ενόχλησε.Το σημαντικό είναι να συμμετέχεις.
Crab
Mbyte level
Mbyte level

Post by Crab » Tue Nov 03, 2009 1:10 pm

Αφορμη υπηρξε το πεταγμα ενος καφε
αχ αυτός ο Ρέλος...
zaveti
Mbyte level
Mbyte level

Post by zaveti » Tue Nov 03, 2009 1:26 pm

ενος ΓκαΪφέ,που λενε σε ενα τραγουδι τους τα ημισκουμπρια....
Manousos
byte level
byte level

Post by Manousos » Tue Nov 03, 2009 1:30 pm

campbell's wrote:τι σημαίνει το "το ΟΠΑ θα παραμείνει κλειστό την Τρίτη bla bla bla "?έχει μπει λουκέτο σε όλες τις πόρτες ή απλά δεν γινόνται μαθήματα?
είναι ατομα και άτομα στους χώρους του πανεπιστημίου αυτή τη στιγμή?ποια απόφαση-ένδειξη διαμαρτυρίας διασφαλίζει ότι δεν θα κάνουν καμία βόλτα και σήμερα αυτά τα "στοιχεία"?η ότι δεν θα έρθουν αύριο?η ότι δεν θα έρθουν την παρασκευή πάλι το απόγευμα?αν έρθουν σε μία εβδομάδα?αν έρθουν στην επόμενη ΓΣ?αν έρθουν πάλι και κλείσουν την σχολή όπως πέρσι?αν...αν...αν...
δεν βγάζει πουθενά.ή θα αλλάξουν/αλλάξουμε μυαλά ή θα τα μαζεύουμε με το κουταλάκι.

τι γίνεται τώρα στη σχολή,ξέρει κανείς?
Σημαίνει οτι δεν γίνονται μαθήματα σήμερα απο κει και πέρα τα άλλα περιττεύουν. Τα άτομα που λες οτι μπορούν να μπουν σήμερα στη σχολή, μπορούν και αύριο και μεθαύριο, κανείς δεν μπορεί να τους το απαγορεύεσει. Δεν υπάρχει πόρτα στο πανεπιστήμιο. Είναι δεδομένο ότι θα έρθουν στη σχολή να ξέρεις πάντως γιατί πολλοί από αυτούς που ήταν στα επεισόδια και απο τις 2 μεριές ήταν παιδία από τη σχολή.
Locked

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”