Κατάληψη
προφανώς και δεν είναι όλοι οι καθηγητές υπεύθυνοι! Υπάρχουν μερικοί οι οποίοι είναι μια χαρά, κάνουν άψογα την δουλειά τους και μας εμπένουν για περισσότερα αλλα μερκοί είναι εμφανώς στο παιχνίδι... anyway...
Η ιδέα να στείλουμε προσωπικά mail είναι ίσως η καλύτερη εδώ που φτάσαμε...
Η ιδέα να στείλουμε προσωπικά mail είναι ίσως η καλύτερη εδώ που φτάσαμε...
The power of the Dark Side of the Force...
Καλή η ιδεα με τα mail(εδω που φτασαμε!)
Παιδια οσοι παίρνουν απαντήσεις απο προσωπικά mail σε καθηγητές ας μας πουν τις απαντησεις τους σχετικά με το εαν θα δωσουμε τα συγκεκριμενα μαθηματα , ποτε κλπ
Παιδια οσοι παίρνουν απαντήσεις απο προσωπικά mail σε καθηγητές ας μας πουν τις απαντησεις τους σχετικά με το εαν θα δωσουμε τα συγκεκριμενα μαθηματα , ποτε κλπ
Της φυλακής μου πόρτα εσύ και αντικλείδι
κι εγώ μικρό στολίδι στον άσπρο σου λαιμό
Θα πω ένα τραγούδι σήκω να το χορέψεις
Τα μάτια να μου κλέψεις για πάντα πριν χαθώ
Φωτια μου εσυ κι αερας......
κι εγώ μικρό στολίδι στον άσπρο σου λαιμό
Θα πω ένα τραγούδι σήκω να το χορέψεις
Τα μάτια να μου κλέψεις για πάντα πριν χαθώ
Φωτια μου εσυ κι αερας......
- nocturna_gr
- byte level
Γινεται κατάληψη εκτός και αν γινει ψηφοφορία αποκλειστικα για κατάληψη (πολύ δύσκολο) ή να υποχωρήσει κάποια παράταξη και να στηρίξει την άλλη αποσύροντας το πλαίσιο της.nocturna_gr wrote:Εαν πχ υπαρχουν 3 πλαισια/προτασεις για ψηφιση, τα 2 συγκεντρωνουν 30% και ειναι κατα της καταληψης και το τελευταιο 40% και ειναι υπερ, τι υπερισχυει;
edit: με πρόλαβε ο rappader

- Zifnab
- Venus Former Team Member
- Academic status: MSc
Aν τα δύο πρώτα συγκεντώνουν 30% το καθένα τότε, συνψηφίζονται ως προς την κατάληψη και έτσι έχουμε 60% κατά, και 40% υπέρ, έχουμε περας της κατάληψης. Αν τώρα τα δύο πρώτα συγκεντρώνουν 30% μαζί (κατά), και το τρίτο 40% (υπέρ) τότε έχουμε συνέχιση της κατάληψης...
Άρα αν κατάλαβα καλά (δίχως να θέλω να δώσω κομματική χροιά), αν έχουμε 5 πλαίσια υπέρ της κατάληψης και ένα πλαίσιο κατά της κατάληψης και τα πρώτα 5 πάρουν όλα μαζί το 60% και το τρίτο 40%, τότε έχουμε συνέχιση της κατάληψης...Άρα, κατά τη γνώμη μου, συμπεραίνει κανείς, ότι το περίπου 600-υπέρ και 300-κατά που έγινε στην πρώτη Γ.Σ, δεν μπορεί παρά δυστυχώς να επαναληφθεί, και να έχουμε συνέχιση της κατάληψης. Διορθώστε με αν κάνω λάθος παρακαλώ...
Άρα αν κατάλαβα καλά (δίχως να θέλω να δώσω κομματική χροιά), αν έχουμε 5 πλαίσια υπέρ της κατάληψης και ένα πλαίσιο κατά της κατάληψης και τα πρώτα 5 πάρουν όλα μαζί το 60% και το τρίτο 40%, τότε έχουμε συνέχιση της κατάληψης...Άρα, κατά τη γνώμη μου, συμπεραίνει κανείς, ότι το περίπου 600-υπέρ και 300-κατά που έγινε στην πρώτη Γ.Σ, δεν μπορεί παρά δυστυχώς να επαναληφθεί, και να έχουμε συνέχιση της κατάληψης. Διορθώστε με αν κάνω λάθος παρακαλώ...

Last edited by Zifnab on Fri Jun 02, 2006 12:24 pm, edited 2 times in total.
- nocturna_gr
- byte level
Zifnab δεν είμαι σίγουρος αν ισχύει αυτό που λες. Αυτο που ξέρω είναι ότι ψηφίζεις το πλαίσιο και όχι κατάληψη. Για να συμψηφιστούν 2 πλαίσια πρέπει είτε να είναι απόφαση των 2 παρατάξεων είτε με κάποιον τρόπο να αποφασιστεί στο ΔΣ. Άλλος τρόπος είναι να γίνει ψηφισμα για καταληψη ή όχι ανεξαρτήτως των πλαισίων αλλά αυτό ειναι πολύ δύσκολο. Βεβαια μπορεί να ξερεις κάτι που μου διαφεύγει οπότε πάω πασο.
- PASCAL
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Alumnus/a
Έχθες το μεσημέρι στη ΝΕΤ μίλησε ο Benieris και είπε ότι για η εξέταση κάθε μαθήματος είναι στην ευθύνη κάθε καθηγητή ξεχωριστά.
Με άλλα λόγια αν κάποιος καθηγητής απεργεί την ημέρα εξέτασης του μαθήματός του η εξέταση δε θα γίνει. Από την άλλη αν δεν απεργεί η εξέταση θα γίνει κανονικά την ημέρα και ώρα που έχει οριστεί.
Με άλλα λόγια αν κάποιος καθηγητής απεργεί την ημέρα εξέτασης του μαθήματός του η εξέταση δε θα γίνει. Από την άλλη αν δεν απεργεί η εξέταση θα γίνει κανονικά την ημέρα και ώρα που έχει οριστεί.
- The Godfather
- Kilobyte level
- Academic status: 3rd year
offtopic.......
Μιας που μιλάμε για Αγγλικά 4, μήπως θα μπορούσε κάποιος με σιγουριά να μου απαντήσει αν ο βαθμός αυτού του μαθήματος μετράει κανονικά?
Ή επειδή είναι ξένη γλώσσα, δεν μετράει?
Όσον αφορά τη γενική κατάσταση στο Πανεπιστήμιο............λίγη υπευθυνότητα από την πλευρά του όσον αφορά τις ανακοινώσεις και τις αποφάσεις που παίρνει για σοβαρά ζητήματα.......δεν βλάπτει
Εν αναμονή λοιπόν....
Μιας που μιλάμε για Αγγλικά 4, μήπως θα μπορούσε κάποιος με σιγουριά να μου απαντήσει αν ο βαθμός αυτού του μαθήματος μετράει κανονικά?
Όσον αφορά τη γενική κατάσταση στο Πανεπιστήμιο............λίγη υπευθυνότητα από την πλευρά του όσον αφορά τις ανακοινώσεις και τις αποφάσεις που παίρνει για σοβαρά ζητήματα.......δεν βλάπτει

Εν αναμονή λοιπόν....

Don Vito Corleone
- nantia_86
- Academic status: N>4
Απ'όσο ξέρω πρέπει να το περάσουμε με βαθμό μεγαλύτερο του 6, αλλά δε μετράει στο μέσο όρο του πτυχίου. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος...Μιας που μιλάμε για Αγγλικά 4, μήπως θα μπορούσε κάποιος με σιγουριά να μου απαντήσει αν ο βαθμός αυτού του μαθήματος μετράει κανονικά?
-
- byte level
- Zifnab
- Academic status: MSc
Godfather? Ρε offtopicόπουλε, τι σχέση έχουν τα Αγγλικά στην μέση του πουθενά? Σε λίγο θα κάνετε post για την υπερειδική του Rally Acropolis!!!
Για να επαναφέρω την κατάσταση θα κάνω την ερώτηση, που έκανε και ο Ganther:

Για να επαναφέρω την κατάσταση θα κάνω την ερώτηση, που έκανε και ο Ganther:
Ganther wrote:θα ηθελα να ηξερα που το βασιζεις αυτο... γιατι εγω δεν εχω δει καμμια τετοια ανακοινωση...jamrock wrote:οι γραμματείες την δευτέρα θα είναι ανοιχτές για να εξυπηρετηθούν οι φοιτητές που έχουν ανάγκη...η εξεταστική δεν πρόκειτε να χαθεί απλά θα παραταθεί και αν είμαστε τυχεροί θα γίνει διπλή τον σεπτέμβρη....μεσα στην εβδομάδα αποκλείετε να δοθουν μαθήματα όποια και αν είναι η απόφαση τησ συνέλευσης....ξεκολείστε από διαβασμα και καφέδες και σκεφτειτε λίγο παραπέρα από αυτά τα θέματα...![]()
Last edited by Zifnab on Fri Jun 02, 2006 1:20 pm, edited 1 time in total.
- Fairy
- Gbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Το είδα κι εγώ αλλά δεν μου φάνηκε τελεσίδικος ο τόνος του, άλλωστε δεν έχει γίνει η Σύγκλητος. Ίσως να σκοπεύει να το προτείνει ή να είναι η επικρατούσα άποψη για την ώρα. Ο δημοσιογράφος που έκανε το ρεπορτάζ υποστήριξε κάτι άσχετο, πως θα μεταφερθούν οι εξετάσεις για Σεπτέμβρη με ειδικές ρυθμίσεις για τους φοιτητές επί πτυχίω. Πάντως προτείνω να μην βγάζουμε συμπεράσματα χωρίς την επίσημη ανακοίνωση της Δευτέρας.PASCAL wrote:Έχθες το μεσημέρι στη ΝΕΤ μίλησε ο Benieris και είπε ότι για η εξέταση κάθε μαθήματος είναι στην ευθύνη κάθε καθηγητή ξεχωριστά.
Για το μεγαλύτερο του 6 δεν ξέρω σίγουρα. Ήταν απλά στο φυλλάδιο κάποιου κόμματος, κι όχι στο βιβλιαράκι οδηγό - σπουδών που μας δίνουν. Ελέγξτε το από έγκυρες πηγές, δηλαδή την καθηγήτρια... Στο μέσο όρο δεν μετράει σίγουρα. Είμαι γραμμένη στην Ηλεκτρονική Γραμματεία και στην αναλυτική βαθμολογία μου έχει δίπλα ένα αστεράκι που σημαίνει πως δε μετράει στον υπολογισμό του μέσου όρου (κρίμα, είχα πολύ καλό βαθμόnantia_86 wrote:Απ'όσο ξέρω πρέπει να το περάσουμε με βαθμό μεγαλύτερο του 6, αλλά δε μετράει στο μέσο όρο του πτυχίου. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος...

"Αν αυτό που έκανες χτες σου φαίνεται ακόμα μεγάλο, δεν έχεις κάνει αρκετά σήμερα."
- The Godfather
- Kilobyte level
- Academic status: 3rd year
Έχει δίκιο ο Zifnab.Αν θέλουμε κάτι διαφορετικό ή το επισυνάπτουμε σε παλαιότερο σχετικό θέμα ή ανοίγουμε καινούριο αλλιώς καταλήγουμε όπως στις ειδήσεις των 8.The Godfather wrote: Όσον αφορά το καρφί του Zifnab.........Αν θες πόσταρε κι εσύ για τα Red Arrows![]()
Horrific, deplorable violence is okay, as long as people don't say any naughty words!
Είναι αστείο το πως ο οποιοσδήποτε μέσα από το pc του μπορεί να λέει την πιο γελοία άποψη και να σπιλώνει το όνομα της μεγαλύτερης παράταξης στην ΑΣΟΕΕ. Η λογική σου είναι δηλαδή ότι ο Γιωργάκης είπε στην ΠΑΣΠ "παιδιά κάντε μου αντιπολίτευση" από την στιγμή που η άποψη της ΠΑΣΠ είναι αντίθετη από την άποψη του Παπανδρέου.Σε λίγο θα πεις και ότι τα παιδιά στην ΠΑΣΠ "τα παίρνουν" από το ΠΑΣΟΚ...Αν θέλεις να μάθεις γιατί ηsprmn wrote:Παιδιά καθόμαστε και αγχωνόμαστε εμείς γιατί θέλουν να φανούν μερικοί από κάποιες παρατάξεις όπου βρίσκονται συνέχεια στην αφάνεια και έχουν βρει ευκαίρια μέσω της κατάληψης να αναδειχθούν,γιατί πρέπει και αυτοί κάπως να δικαιολογήσουν την παρουσία τους.Και καλά το παίζουμε αγωνιστές!Δηλαδή κύριοι πότε είμαστε αγωνιστές,όταν είναι για κατάληψη ή όταν είναι για μπάχαλα;Τι είμαστε αγωνιστές ή μπαχαλάκηδες;Δεν υπάρχουν άλλες μορφές αγώνα να κάνουμε πιο υγιής και ίσως πιο αποτελεσματικές;Δηλαδή αν είμαστε κάθε μέρα 10.000 έξω από το υπουργείο και τη βουλή δεν περνάμε το μήνυμα;Δεν πιέζουμε;Το κακό είναι ότι υποστηρίζει και η ΠΑΣΠ γιατί και αυτά τα παιδιά έχουν πάρει το μήνυμα από το κόμμα να κάνουν αντιπολίτευση άσχετα με το τι πιστεύουν.Λες και δεν ήταν ο Γιωργάκης ή George αυτός που μίλαγε για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια.
ΠΑΣΠ είναι κατά της κατάληψης πέρνα από το γραφειάκι της να μάθεις.
Τώρα όσο αναφορά την προηγούμενη ΓΣ το πλαίσιο το οποίο πείρε 683 ψήφους και ήταν υπέρ της κατάληψης ήταν 1 και όχι περισσότερα όπως ακούστηκε...