αυτο πως μπορουμε να το μαθουμε σιγουρα αν ισχυει/ισχυσει???πχ εγω εχω 3 μαθηματα για πτυχιο που τα εδινα κανονικα 12,15 κ 16 και με δεδομενο οτι χαθηκε της δευτερας λογω καταληψης διαβαζα τα επομενα...αν το αποφασισουν αυτοι τελευταια στιγμη και βγαλουν ανακοινωση οτι συνεχιζεται για τους επι πτυχιο απο τις 12 ποτε περιμενουν να το ανακοινωσουν?????campbell's wrote:ισχύει κάτι τέτοιο? το διάβασα στο forum του παπει.Στη γενικη συνελευση της ΑΣΟΕΕ, εχθες, μεταξυ των αλλων αποφασιστηκε: Συνέχιση της εξεταστικής με το τρέχον πρόγραμμα για τους τελειόφοιτους (4ο έτος και πάνω) από Δευτέρα 12/9 στο κτίριο της οδού Ευελπίδων.
Γνωριζει κανεις αν ληφθηκε καμια παρομοια αποφαση σημερα στο παπει;
http://papei.gr/forum/showthread.php?16 ... 85!/page23
Λειτουργία Πανεπιστημίου και Γενικά Θέματα
Re: Λειτουργία Πανεπιστημίου
本物の男性が下り坂の戦い -Keiichi Tsuchiya
http://www.cis.aueb.gr/index.php?option ... &Itemid=56chriskin wrote:Ποιος ήταν ο υποψήφιος διδακτωρας που μίλησε τώρα ;
http://foss.aueb.gr the penguin strikes back <(' ) | channel #foss-aueb @ irc.freenode.net
Play and help!
Play and help!Re: Λειτουργία Πανεπιστημίου
Master_ex wrote:http://www.cis.aueb.gr/index.php?option ... &Itemid=56chriskin wrote:Ποιος ήταν ο υποψήφιος διδακτωρας που μίλησε τώρα ;
ευχαριστω
Αυτό για την εξεταστική για τους τελοιόφοιτους απο που θα ενημερωθούμε ?? Δεν Βλέπω καμιά ανακοίνωση !!
- necrofear_13
- Wow! Terabyte level

- Academic status: Alumnus/a
Αν δεν ανοίξει η σχολή είναι απίθανο να γίνει κάτι τέτοιο. Τα είπαμε και πιο πριν. Τώρα μακάρι να είμαι λάθος αλλά δεν το πιστεύω.enias wrote:Αυτό για την εξεταστική για τους τελοιόφοιτους απο που θα ενημερωθούμε ?? Δεν Βλέπω καμιά ανακοίνωση !!
@Gewitter. Δεν είναι μόνο θέμα συμφωνίας, αλλά πρέπει να είναι και εφικτό. Άλλα θέματα με τους μεν άλλα με τους δε. Επίσης μπορεί να κάτσει σε μάθημα να βγάλει ο καθηγητής καινούρια θέματα για 2-3 άτομα π.χ.
No matter what kind of sadness envelops the darkness of our despair, if you put one foot in front of the other, at some point you will reach a place where you can see the light.
In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
Ναι γενικά είναι πολύ δύσκολο να γίνει κάτι τέτοιο για πολλούς παράγοντες. (βαριέμαι να τους αναφέρω αλλά πρόχειρα πρόχειρα έχω σκεφτεί πολλούς :P)
Εγώ έχω δυο σημαντικότατες απορίες.
1ον) Τι θα γίνει με τις ημερομηνίες ακύρωσης μαθημάτων. Θα μεταφερθούν? Οι γράμματείες είναι κλειστές στην κατάληψη έτσι δεν είναι?
2ον) Είναι πολύ σημαντικό να μάθουμε τι θα γίνει με τα χαμένα μαθήματα. Επειδή η σχολή θα είναι κλειστή για άγνωστο χρονικό διάστημα και θα πηγαίνει από βδομάδα σε βδομάδα η αγωνία πρέπει να ξέρουμε αν τα μαθήματα που χάνονται θα μεταφερθούν στο τέλος ή αν θα συνεχίσουν οι εξετάσεις από εκεί που σταμάτησαν.
Αυτό πρέπει να ανακοινωθεί επίσημα από την πρυτανεία έτσι ώστε να μην βρεθούμε προ εκπλήξεων και ξαφνικά μάθουμε ότι την επόμενη μέρα γράφουμε μάθημα διαφορετικό από αυτό που μελετήσαμε.
Μπορούμε να βρούμε κάποιον να ρωτήσουμε? Είναι διαθέσιμες πληροφορίες επικοινωνίας κάπου με την πρυτανεία? Σκέφτομαι να το ψάξω και να στείλω ένα mail έστω. Που ξέρεις μπορεί να το διαβάσουν :P
Εγώ έχω δυο σημαντικότατες απορίες.
1ον) Τι θα γίνει με τις ημερομηνίες ακύρωσης μαθημάτων. Θα μεταφερθούν? Οι γράμματείες είναι κλειστές στην κατάληψη έτσι δεν είναι?
2ον) Είναι πολύ σημαντικό να μάθουμε τι θα γίνει με τα χαμένα μαθήματα. Επειδή η σχολή θα είναι κλειστή για άγνωστο χρονικό διάστημα και θα πηγαίνει από βδομάδα σε βδομάδα η αγωνία πρέπει να ξέρουμε αν τα μαθήματα που χάνονται θα μεταφερθούν στο τέλος ή αν θα συνεχίσουν οι εξετάσεις από εκεί που σταμάτησαν.
Αυτό πρέπει να ανακοινωθεί επίσημα από την πρυτανεία έτσι ώστε να μην βρεθούμε προ εκπλήξεων και ξαφνικά μάθουμε ότι την επόμενη μέρα γράφουμε μάθημα διαφορετικό από αυτό που μελετήσαμε.
Μπορούμε να βρούμε κάποιον να ρωτήσουμε? Είναι διαθέσιμες πληροφορίες επικοινωνίας κάπου με την πρυτανεία? Σκέφτομαι να το ψάξω και να στείλω ένα mail έστω. Που ξέρεις μπορεί να το διαβάσουν :P
- samiwinch
- Mbyte level

- Academic status: MSc
@barbarosa
λογικα(χωρις να ξερω κατι) θα πανε τελος της εξεταστικης...ειναι απαραδεκτο να διαβαζεις αλλο μαθημα και να σε ενημερωσουν 1-2 μερες πριν οτι δινεις ενα αλλο που ειχες αφησει λογω της καταληψης...αν γινει αυτο,μετα θα κανουν καταληψη αυτοι που δινουν το μαθημα,ωστε να εχουν περισσοτερο χρονο να το διαβασουν...
λογικα(χωρις να ξερω κατι) θα πανε τελος της εξεταστικης...ειναι απαραδεκτο να διαβαζεις αλλο μαθημα και να σε ενημερωσουν 1-2 μερες πριν οτι δινεις ενα αλλο που ειχες αφησει λογω της καταληψης...αν γινει αυτο,μετα θα κανουν καταληψη αυτοι που δινουν το μαθημα,ωστε να εχουν περισσοτερο χρονο να το διαβασουν...
When you walk through a storm Hold your chin up high And don't be afraid of the dark.
At the end of a storm Is a golden sky And the sweet, silver song of a lark.
Walk on, through the wind Walk on, through the rain, Though your dreams be tossed and blown.
Walk on, walk on with hope in your heart, And YOU'LL NEVER WALK ALONE, YOU'LL NEVER WALK ALONE...
http://www.youtube.com/watch?v=lR4n_Ttx ... re=related
At the end of a storm Is a golden sky And the sweet, silver song of a lark.
Walk on, through the wind Walk on, through the rain, Though your dreams be tossed and blown.
Walk on, walk on with hope in your heart, And YOU'LL NEVER WALK ALONE, YOU'LL NEVER WALK ALONE...
http://www.youtube.com/watch?v=lR4n_Ttx ... re=related
- Trifyllenia
- byte level

- Academic status: PhD
Ο ΕΛΚΕ γιατί τελεί υπό κατάληψη γνωρίζουμε? Έχουμε σοβαρό οικονομικό πρόβλημα όσοι δεν μπορούμε να πληρωθούμε από αυτόν...

Cloud Connected...
αυτό με τους φοιτητές επί πτυχίο ισχύει? πως θα μάθουμε τι θα γίνει? αν στείλουμε mail στον αντίστοιχο καθηγητή του μαθήματος θα ξέρει να μας πει?
- kalamaris
- bit level

- Academic status: N>4
Μάλλον, απο επίσημη ανακοίνωση, μπά ...dch wrote:αυτό με τους φοιτητές επί πτυχίο ισχύει? πως θα μάθουμε τι θα γίνει? αν στείλουμε mail στον αντίστοιχο καθηγητή του μαθήματος θα ξέρει να μας πει?
- Phoenix!
- Kilobyte level

- Academic status: 4th year
Είναι ο ΕΛΚΕ υπό κατάληψη?Trifyllenia wrote:Ο ΕΛΚΕ γιατί τελεί υπό κατάληψη γνωρίζουμε? Έχουμε σοβαρό οικονομικό πρόβλημα όσοι δεν μπορούμε να πληρωθούμε από αυτόν...![]()
- Trifyllenia
- byte level

Αρχικά νόμιζα πως δεν είναι.. Τους καλούσαμε στο τηλ όλη μέρα χτες, δε το σήκωνε κανείς κ έμαθα από άλλο Υ.Δ. ότι ο λόγος είναι ότι πολύ απλά τελεί υπό κατάληψη...Phoenix! wrote:Είναι ο ΕΛΚΕ υπό κατάληψη?Trifyllenia wrote:Ο ΕΛΚΕ γιατί τελεί υπό κατάληψη γνωρίζουμε? Έχουμε σοβαρό οικονομικό πρόβλημα όσοι δεν μπορούμε να πληρωθούμε από αυτόν...![]()
Cloud Connected...
-
?:=2b|~2b
- Kilobyte level

- Academic status: Professor
Γεια σας,dch wrote:αυτό με τους φοιτητές επί πτυχίο ισχύει? πως θα μάθουμε τι θα γίνει? αν στείλουμε mail στον αντίστοιχο καθηγητή του μαθήματος θα ξέρει να μας πει?
Είναι σχεδόν αδύνατο να γίνει εν μέσω κατάληψης εξεταστική για τους επι πτυχίω ή κάποιο άλλο υποσύνολο φοιτητών. Περιληπτικά, μπορώ να παραθέσω τους παρακάτω λόγους:
1) Είναι παράνομο: οι εξετάσεις γίνονται βάσει της λίστας της γραμματείας, και όχι κάποιου υποσύνολου της που καταρτίζει ο φοιτητικός σύλλογος.
2) Είναι ανεφάρμοστο: δεν έχουμε χώρους στο κτίρο της Ευελπίδων, ή άλλο κτίριο, που αθροιστικά είναι πολύ μικρότερα από τα κεντρικά.
3) Δεν θα συμπράξουν οι εργαζόμενοι του Πανεπιστημίου. Αν μάλιστα ισχύει και αυτό για την κατάληψη του ΕΛΚΕ, τότε πολλοί διδακτορικοί μας δεν θα μπορούν να πληρωθούν. Προφανώς δεν θα έρθουν να κάνουν επιτήρηση, σε παράνομες εξετάσεις, προκειμένου να εκτονωθεί η κατάσταση και να συνεχίσουν να μην πληρώνονται. Επίσης, πολλοί καθηγητές δεν έχουν πρόσβαση στα γραφεία τους, και δεν μπορούν, ή δεν προτίθενται, να βγάλουν θέματα.
Οπότε ας το ξεχάσουμε.... Τα άνω, διευκρινίζω, είναι προσωπικές απόψεις. Δεν έχω κάποια πληροφόριση πέραν όσων έχετε και εσείς.
Σταύρος Τουμπής
- Phoenix!
- Kilobyte level

Κάτσε, αν μάθω κάτι από έναν πελάτη μας στην δουλειά (εργαζόμενο του ΕΛΚΕ) θα σου πω, αλλά πριν από 2 μέρες δουλεύανε κανονικά από ότι μου είχε πει...Trifyllenia wrote:Αρχικά νόμιζα πως δεν είναι.. Τους καλούσαμε στο τηλ όλη μέρα χτες, δε το σήκωνε κανείς κ έμαθα από άλλο Υ.Δ. ότι ο λόγος είναι ότι πολύ απλά τελεί υπό κατάληψη...Phoenix! wrote:Είναι ο ΕΛΚΕ υπό κατάληψη?Trifyllenia wrote:Ο ΕΛΚΕ γιατί τελεί υπό κατάληψη γνωρίζουμε? Έχουμε σοβαρό οικονομικό πρόβλημα όσοι δεν μπορούμε να πληρωθούμε από αυτόν...![]()
- Trifyllenia
- byte level

Σ'ευχαριστώ πολύ, περιμένουμε λοιπόν ενημέρωσηPhoenix! wrote:Κάτσε, αν μάθω κάτι από έναν πελάτη μας στην δουλειά (εργαζόμενο του ΕΛΚΕ) θα σου πω, αλλά πριν από 2 μέρες δουλεύανε κανονικά από ότι μου είχε πει...Trifyllenia wrote:Αρχικά νόμιζα πως δεν είναι.. Τους καλούσαμε στο τηλ όλη μέρα χτες, δε το σήκωνε κανείς κ έμαθα από άλλο Υ.Δ. ότι ο λόγος είναι ότι πολύ απλά τελεί υπό κατάληψη...Phoenix! wrote: Είναι ο ΕΛΚΕ υπό κατάληψη?
Cloud Connected...
- Phoenix!
- Kilobyte level

Ναι, τελικά από εχθές έχουνε κατάληψη, όταν λήξει θα μου πει...
- enum21
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a
Αφού τα δύο κτίρια είναι ανεξάρτητα (και σε απόσταση) πώς γίνεται να τελεί υπό κατάληψη?Phoenix! wrote:Ναι, τελικά από εχθές έχουνε κατάληψη, όταν λήξει θα μου πει...
- Phoenix!
- Kilobyte level

Οκ παιδιά σόρρυ για την λάθος κατανόηση, δεν έχουν κατάληψη,
αλλά αργούν να πληρώσουν λόγω αλλαγής Πρυτανικών Αρχών, μέχρι να ολοκληρωθούν τα νομιμοποιητικά έγγραφα και οι αλλαγές...
Μου είπε δεν πληρώνουν ακόμα και θεώρησα λόγω κατάληψης.

αλλά αργούν να πληρώσουν λόγω αλλαγής Πρυτανικών Αρχών, μέχρι να ολοκληρωθούν τα νομιμοποιητικά έγγραφα και οι αλλαγές...
Μου είπε δεν πληρώνουν ακόμα και θεώρησα λόγω κατάληψης.
Iσχύει. Θα είμαι εκει την επόμενη φορά.necrofear_13 wrote:Τα επίσημα αποτελέσματα που, πότε θα μπορούμε να τα δούμε? Πάντως αν ισχύουν τα νούμερα του chriskin πολύ μεγάλο ποσοστό πήρε το ανεξάρτητο πλαίσιο κατά της κατάληψης. Οπότε όσοι θέλουν/θέλουμε να μείνει ανοιχτή η σχολή είναι στο χέρι μας.chriskin wrote:Με δικό μου μέτρημα πασπ 431 αντικαταληψη 347 ενωτικό 296 μας 138 αγωνιστικές 4 λεύκα 5
- tsilochr
- Wow! Terabyte level

Εγώ έχω την πληροφόρηση ότι καποιοι φοιτητές πήγαν χτες στον ΕΛΚΕ και είπαν ότι θα κάνουν κάταληψη. Χτες ο ΕΛΚΕ δεν λειτούργησε για αυτό το λόγο. Σήμερα λειτουργεί κανονικά όμως.
- Trifyllenia
- byte level

[offtopic excuse me for the random comment] Ax τι γκαντέμω που είμαι! Μία μέρα βρήκα να τους πάρω κ εγώ κ έπεσα πάνω στον χαμόtsilochr wrote:Εγώ έχω την πληροφόρηση ότι καποιοι φοιτητές πήγαν χτες στον ΕΛΚΕ και είπαν ότι θα κάνουν κάταληψη. Χτες ο ΕΛΚΕ δεν λειτούργησε για αυτό το λόγο. Σήμερα λειτουργεί κανονικά όμως.
Cloud Connected...