mxsar.opa wrote:Μου είπαν πως γράφτηκε στο fb ότι συνεχίζεται η κατάληψη... Αλλά ακόμα τίποτα δεν είναι επιβεβαιωμένο.
Ακόμα δεν έχουν βγει τυχαία τα λενε στο Facebook
mxsar.opa wrote:Μου είπαν πως γράφτηκε στο fb ότι συνεχίζεται η κατάληψη... Αλλά ακόμα τίποτα δεν είναι επιβεβαιωμένο.
εσύ πως το βλέπεις να πηγαίνει?chriskin wrote:mxsar.opa wrote:Μου είπαν πως γράφτηκε στο fb ότι συνεχίζεται η κατάληψη... Αλλά ακόμα τίποτα δεν είναι επιβεβαιωμένο.
Ακόμα δεν έχουν βγει τυχαία τα λενε στο Facebook
Αυτό που λές είναι σίγουρο????chriskin wrote:Κατάληψη βγήκε μόλις τώρα . Δεν έχουν γίνει ακόμα τα τελικά άλλα είναι παντού μπροστά η κατάληψη με μικρές συνήθως.διάφορες
Βγήκε 979 και
707
Συνεχίζει χωρίς δαπ και αντικαταληψη
+2. Δεν θα πω παραπάνω πράγματα γιατί είμαι συναισθηματικά φορτισμένος.nachos wrote:Να δω τι άλλη αλχημία θα εφεύρουν οι "σωτήρες του έθνους"chriskin wrote:Η ψηφοφορία πάει να γίνει με τρία μέρη , ένα για τα μέτρα , ένα για την κατάληψη και ένα για τα πλαισια.
+1Ισοβίτης wrote:Δεν υπάρχει Δημοκρατία. Υπάρχει η χούντα των μειοψηφιών. Σε λίγο οι Merkel - Sarkozi ανακοινώνουν τη χρεωκοπία μας και τα κομματόσκυλα ασχολούνται με την πάρτη τους.
Αποχή και διάλυση της κατάληψης με επώνυμες καταγγελίες. Who's with me?
Mods, please edit. Δεν έχω ελληνικά εδώ που είμαι.
+1 from me too..nachos wrote:Να δω τι άλλη αλχημία θα εφεύρουν οι "σωτήρες του έθνους"chriskin wrote:Η ψηφοφορία πάει να γίνει με τρία μέρη , ένα για τα μέτρα , ένα για την κατάληψη και ένα για τα πλαισια.
+1Ισοβίτης wrote:Δεν υπάρχει Δημοκρατία. Υπάρχει η χούντα των μειοψηφιών. Σε λίγο οι Merkel - Sarkozi ανακοινώνουν τη χρεωκοπία μας και τα κομματόσκυλα ασχολούνται με την πάρτη τους.
Αποχή και διάλυση της κατάληψης με επώνυμες καταγγελίες. Who's with me?
Mods, please edit. Δεν έχω ελληνικά εδώ που είμαι.
Γιατί αυτοί νομίζεις ξέρουν; βδομάδα βδομάδα θα πηγαίνει...terminator wrote:ρε παιδια μηπως θα επρεπε η πρυτανεια να μας ενημερωσει τι παιζει οσο αναφορα με την εξεταστικη να γινει αφου παει και η τριτη εβδομαδα καταληψης;
iliasopa wrote:Αυτό που λές είναι σίγουρο????chriskin wrote:Κατάληψη βγήκε μόλις τώρα . Δεν έχουν γίνει ακόμα τα τελικά άλλα είναι παντού μπροστά η κατάληψη με μικρές συνήθως.διάφορες
Βγήκε 979 και
707
Συνεχίζει χωρίς δαπ και αντικαταληψη
Στο Χ ειχε και 30χρονους να ψηφίζουν. Οτι βολεύει βρε αδερφε.chriskin wrote: οι περισσοτεροι παντως ειχαν ταυτοτητα σημερα, ελαχιστοι μονο μπροστα δεξια στο Α δεν κραταγαν κατι και οταν τους φωναξαν εβγαλαν ταυτοτητες και τις εδειξαν κανονικα - πασο υπηρχαν αρκετα λιγοτερα στον αερα απο αλλες συνελευσεις . ασχετα αμα με ενοχλησε η διαδικασια, ας ειμαστε ειλικρινεις τουλαχιστον
tzole_7 wrote:Στο α ημουν και ειδα τι εγινε.Πολυ καλη ιδεα να το πω.Τους 300 αριστερους που θα με κυνηγαγαν μετα ποιος θα τους σταματαγε??Επισης πιστευεις οτι σε 500 ατομα υπυρχαν μονο 6 ατομα που ηταν υπερ του νεου νομου??Απλως αρκετοι φοβηθηκαν να σηκωσουν το χερι και ναι μεταξυ τους ημουν και εγω
Gewitter wrote:@Chriskin
Εγώ βλέπω ότι συμμετέχεις όμως..και από εδώ και στη σχολή σε πετυχαίνω και στα εργαστήρια..όποτε ..![]()
![]()
γενικά κακά τα ψέμματα...όταν ο άλλος ασχολείται φαίνεται..
tzole_7 wrote:αυτοι που σηκωσαν το χερι τους εκτος απο εναν ηταν ατομα που μετα ψηφισαν υπερ της καταληψης.......