Είμαι εδώ sandra, και, όχι, συνεχίζω να μη μπορώ να συνδεθώ στο webmail.
Λοιπόν, εμένα με πέτυχε μια
κοπελιά αρκετά ευγενική και ομορφούλα (προφανώς, αφού ειμασταν δύο αγόρια, όταν μας πέτυχε) και μας πήγε στο κλασικό γραφειάκι. Εγώ βεβαια ημουν υποψιασμένος απο πριν και ηξερα και που πρεπει να πάω, και που ειναι το Αντωνιάδου, απλά ειπα να πάω μαζί της για το "εθιμοτυπικό". Δεν ημουν αγενής, αλλά ούτε και θερμός μαζί της, αφού μας γνώρισε σε έναν τύπο στο γραφειάκι που προφανώς ήταν ο "ανώτερος", το έπαιξα αρκετά αδιαφορία, ειχα τα χαρτιά ολα συμπληρωμένα (η ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής κάπως τους χάλασε φέτος το δόλωμα "συμπλήρωμα των χαρτιών σου") και στο τέλος σηκώθηκα κι έφυγα μονος μου για το αμφιθέατρο. Τηλέφωνα ανταλλάξαμε αλλά δε μπορώ να πω ότι θα την πάρω και κυρίως, δε μπορώ να πω ότι θα καταφέρει να με βρει σ'αυτό το νούμερο.

Για τα διαδικαστικά έχω κάποιους γνωστούς σε μεγαλύτερα έτη, υπάρχει το venus κλπ., δε νομιζω να τους χρειαστώ ούτως ή άλλως. Εντάξει, αρκετά συμπαθητικά παιδιά, τη δουλειά τους κάνουν κι αυτοί (δεν αποφασίζουν οι ίδιοι στο κάτω-κάτω, κι αυτοί ψιλοθύματα είναι), αλλά δεν τρελαίνομαι και για παρτίδες μαζί τους, πέρα ίσως απ'το τυπικό. Οι "ενοχλητικοί" ανήκαν σχεδόν αποκλειστικά στα δύο κόμματα, τα άλλα μικρότερα δεν ενοχλούν περισσότερο απ'το να σου δώσουν ένα φυλλάδιο. Κι επειδή μια βλαμμένη γνωστή μου όσο με περίμενε, έκανε γνωριμίες, στο τέλος που βγήκα αναγκάστηκα να γνωριστώ με όλο το γραφειάκι της...
πρώτης δύναμης...Αλλά οκ, τελικά ειναι γεγονός ότι σε ενοχλούν ανάλογα με το πόσο θάρρος τους δίνεις. Ούτε χρειάζεται να εισαι προκατειλημμένος ή εχθρικός, αλλά ούτε να τα δίνεις όλα στο πιάτο. Αξιοσημείωτο γεγονός, πρωτοετής που μπηκε, χωρις να γνωριζει, από την Κεντρική, έπεσε πανω στα τραπεζάκια και παίχτηκε και τσαμπουκάς για το ποιος θα τον πάρει.

Αλλά νομίζω αυτά ειναι συνηθισμένα...
Στο αμφιθέατρο καταφέραμε να μιλησουμε και λιγο με κάποια άλλα "ψάρια" σαν κι εμάς, στα πλαίσια του "μηπως έχεις ένα στυλό;", αλλά εντάξει, νομιζω τις γνωριμιες θα τις κάνουμε στα αμφιθέατρα.
Γενικά, πολύ καλη εμπειρία και τελικά το να είσαι με άλλα 7 τμήματα στον ίδιο χώρο, είναι όντως πολύ ωραίο!
PS: Δεν ξέρω ποσο περιμένατε εσείς πέρσι, πάντως φέτος εγώ περίμενα μία ώρα στην ουρά. Δεν ξέρω αν βοήθησε και πολύ το γεγονός του νέου συστήματος εγγραφής σε αυτον τον τομέα. Πολύ οργανωμένα πράγματα, πάντως, αν εξαιρέσεις το ότι δεν πήραμε τρίπτυχα και κάρτες ΟΑΣΑ...Αυτά πότε και πως θα τα παραλάβουμε;
--------------------------------
Zifnab wrote:ok enough - stay on topic plz
Ας περιμένουμε και τους υπόλοιπους πρωτοετείς...
Σας έδωσαν εκτυπωμένο τον νέο οδηγό σπουδών?
Σας έδωσαν στη γραμματεία το χαρτί με τη διεύθυνση του venus?
Τί ακριβώς έγινε μέσα στο Αμφιθέατρο Αντωνιάδου? Φαντάζομαι εκεί μέσα δεν ήταν κανένας από παρατάξεις...
Από τις σκάλες και μετά, κανένας παραταξιακός στο κτήριο Αντωνιάδου. Ήταν μονο στον περίγυρο των γραφείων τους και στις εισόδους των κτηρίων.
Δεν εγινε κάτι συγκεκριμένο, περιμεναμε σε τρεις ουρές, αφού πέρασε μια τύπισσα να μας πει σε ποια σειρά να τακτοποιησουμε τα χαρτιά μας (!) κι αφού γράψαμε τις δηλώσεις. Αρκετή ησυχία γενικά, μπορουσες ακομη και να κοιμηθείς εκεί μέσα.
Χαρτί με το venus όχι, δεν δόθηκε κι ούτε αναφέρεται πουθενά στα χαρτιά που μας έδωσαν...Πρέπει να διορθωθεί αυτό...
Μας έδωσαν το νεο οδηγο σπουδών με μια φωτοτυπια με τις αλλαγές στα μαθήματα.