Λειτουργία Πανεπιστημίου και Γενικά Θέματα
Re: Λειτουργία Πανεπιστημίου
Μην βρίζετε όμως μόνο τον Γιακουμάκη. Δεν έβγαλε μόνος του την απόφαση, συγκαλέστηκε σύγκλητος για αυτό, όλοι φέρουν ευθύνη.
Στα θετικά του ότι αν δεν νοιαζόταν καθόλου, νομίζω ότι δεν θα έμπαινε στον κόπο να απαντήσει σε όλους αυτούς που του στείλαν mail.
Κατά τα άλλα κάθε μεριά έχει τα επιχειρήματά της, δεν ξέρω ποια να υποστηρίξω, δεν δίνω και κάποιο μάθημα την Δευτέρα οπότε... : /
Στα θετικά του ότι αν δεν νοιαζόταν καθόλου, νομίζω ότι δεν θα έμπαινε στον κόπο να απαντήσει σε όλους αυτούς που του στείλαν mail.
Κατά τα άλλα κάθε μεριά έχει τα επιχειρήματά της, δεν ξέρω ποια να υποστηρίξω, δεν δίνω και κάποιο μάθημα την Δευτέρα οπότε... : /
Ήδη έχουμε χάσει πολλά μαθήματα που λόγω του (υπερ)συμπιεσμένου προγράμματος εξεταστικής δεν μπορέσαμε να τα δώσουμε, δεν γίνεται να μας αναγκάζουν να χάσουμε και το μεθαυριανό επειδή δεν θα έχουμε την δυνατότητα να πάμε στη σχολή.
Και περα το παραλογο του θεματος δεν βγαινει ανακοινωση η ενα email που να λεει οτι αυριο εχουμε κανονικα εξετασεις.Γιατι παω στοιχημα πολλοι οπως εγω θεωρουσαν δεδομενο οτι αυριο δεν θα γινει εξεταστικη και δεν θα διαβασουν-κατεβουν στην σχολη.
- enum21
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a
Αν διαβάσεις λίγα ποστ πιο πάνω θα δεις ότι αρκετά άτομα στείλαμε mail στον κο Γιακουμάκη και μας επιβεβαίωσε ότι οι εξετάσεις θα διεξαχθούν κανονικά.kosalex wrote:Και περα το παραλογο του θεματος δεν βγαινει ανακοινωση η ενα email που να λεει οτι αυριο εχουμε κανονικα εξετασεις.Γιατι παω στοιχημα πολλοι οπως εγω θεωρουσαν δεδομενο οτι αυριο δεν θα γινει εξεταστικη και δεν θα διαβασουν-κατεβουν στην σχολη.
Ναι το διαβασα ωστοσο αυτο αν και επισημο ειναι underground.Αν δεν μπει καποιος στο venus πως θα το μαθει; Αυτο εννοω.
δεν γινεται να τους ψαχνουμε εμεις να μας ενημερωνουν....παιρνουν ποσα χρηματα και ουσιαστικα δουλευουν ελαχιστες ωρες σαν καθηγητες.
Βεβαια 6χρονια στο δημοτικο 6 στο γυμνασιο...καλως τα παιρνουν.Αλλα το οτι αυτη η χωρα ειναι πιο σαπια και απο την ζιμπαμπουε δεν τους δικαιολογει.Αυτη πρεπει να ειναι σωστοι.
δεν γινεται να τους ψαχνουμε εμεις να μας ενημερωνουν....παιρνουν ποσα χρηματα και ουσιαστικα δουλευουν ελαχιστες ωρες σαν καθηγητες.
Βεβαια 6χρονια στο δημοτικο 6 στο γυμνασιο...καλως τα παιρνουν.Αλλα το οτι αυτη η χωρα ειναι πιο σαπια και απο την ζιμπαμπουε δεν τους δικαιολογει.Αυτη πρεπει να ειναι σωστοι.
αν και αυτο δεν δικαιολογει το ποσο ανευθυνα φερονται μερικες φορες, μην νομιζεις οτι παιρνουν και καμια περιουσια
-
- Kilobyte level
- Academic status: Alumnus/a
Απλά γι αυτο π λέει ο kosalex όντως ισχύει πως θα έπρεπε να βγει μια ανακοίνωση στο aueb.gr γιατί δεν είναι κ λίγο το ότι απεργούν ΟΛΑ τα μμμ..ούτε παράλογο το να πιστεύαμε οτι θα ακυρωθούν οι εξετάσεις αύριο..enum21 wrote:Αν διαβάσεις λίγα ποστ πιο πάνω θα δεις ότι αρκετά άτομα στείλαμε mail στον κο Γιακουμάκη και μας επιβεβαίωσε ότι οι εξετάσεις θα διεξαχθούν κανονικά.kosalex wrote:Και περα το παραλογο του θεματος δεν βγαινει ανακοινωση η ενα email που να λεει οτι αυριο εχουμε κανονικα εξετασεις.Γιατι παω στοιχημα πολλοι οπως εγω θεωρουσαν δεδομενο οτι αυριο δεν θα γινει εξεταστικη και δεν θα διαβασουν-κατεβουν στην σχολη.
προτείνω να δοκιμάσετε oasa.gr αναζήτηση βέλτιστης διαδρομής(only walk)

Αν συνυπολογισεις τι παιρνουν απο ερευνες-Project και απο διαφορες, φημολογουμενες τουλαχιστον, εταιρειες που εχουν στηθει ειναι αρκετα ανετοι...chriskin wrote:αν και αυτο δεν δικαιολογει το ποσο ανευθυνα φερονται μερικες φορες, μην νομιζεις οτι παιρνουν και καμια περιουσια
οσοι εχετε παντως,να παρετε ποδηλατο.
νομιζω ειναι οτι καλυτερο.
Σίγουρα. Δε νομίζω να κινούνται και πολύ τα αυτοκίνητα στους δρόμους χωρίς ΜΜΜ αλλά ΜΕ ΤΑΞΙ.nks wrote:οσοι εχετε παντως,να παρετε ποδηλατο.
“Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.”
MpoMp @ Discord
Παρόλαυτα ο "αξιότιμος" "κύριος" πρύτανης οφείλει να βγάλει ανακοίνωση για να ενημερώσει τους φοιτητές. Είτε πραγματοποιηθούν είτε όχι οι αυριανές εξετάσεις!
- terminator
- Kilobyte level
- Academic status: N>4
nks wrote:οσοι εχετε παντως,να παρετε ποδηλατο.
ποδηλατο με ενσωματομενη ομπρελα .... που να ψηνει και καφε.
παντως ανακοινωση σιγουρα επρεπε να βγαλουν αλλα δεν θα βγαλουν. τοσα χρονια τους ξερουμε. Το γελιο θα ειναι εαν γινουν και αλλες απεργιακες κινητοποιησεις τι προκειται να γινει στο μελλον
- Hiroshima 45
- Chernobyl 86
- Windows 95
- Chernobyl 86
- Windows 95
Ε κοίτα να δεις εφόσον πραγματοποιούνται κανονικά όπως ενημέρωσαν οι συμφορουμίτες παραπάνω δεν χρειάζεται ανακοίνωση. Ανακοινώσεις υπάρχει όταν κάτι πηγαίνει αντίθετα στο υπάρχον πρόγραμμα.
Πάντως είναι απαράδεκτο το γεγονός ότι αύριο δεν αναβάλουν τις εξετάσεις. Πιστεύω ότι το κάνουν επίτηδες από καθαρή κακία. Και που στε ακόμα έτσι? Κατά τη διάρκεια της εξεταστικής θα γίνουν κι άλλες 24ωρες πιστεύω οπότε κάποιοι θα χάσουν κι άλλα μαθήματα.
Πάντως είναι απαράδεκτο το γεγονός ότι αύριο δεν αναβάλουν τις εξετάσεις. Πιστεύω ότι το κάνουν επίτηδες από καθαρή κακία. Και που στε ακόμα έτσι? Κατά τη διάρκεια της εξεταστικής θα γίνουν κι άλλες 24ωρες πιστεύω οπότε κάποιοι θα χάσουν κι άλλα μαθήματα.
Συμφωνώ ότι το κάνουν απο κακία και αν ήθελαν υπάρχουν μέρες και αίθουσες για να γίνουν τα μαθήματα. Μπόρουν κάλλιστα να βάλουν το κάθε μάθημα διαφορετική μέρα. Αν κοιτάξει κανείς το πρόγραμμα , συγκεκριμένες μέρες και ώρες υπάρχουν άδεια αμφιθέατρ- αίθουσες. Άρα έστω ότι δεν ήθελε να πάρει πιο μετά την εξεταστική που έτσι κι αλλιώς 6 Νοέμβρη είναι Κυριακή και δεν γράφει κανείς υπήρχε τρόπος να πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις χωρίς κανένα πρόβλημα.barbarosa wrote:Ε κοίτα να δεις εφόσον πραγματοποιούνται κανονικά όπως ενημέρωσαν οι συμφορουμίτες παραπάνω δεν χρειάζεται ανακοίνωση. Ανακοινώσεις υπάρχει όταν κάτι πηγαίνει αντίθετα στο υπάρχον πρόγραμμα.
Η γαϊδουριά κάποιων φτάνει στα άκρα!
- terminator
- Kilobyte level
- Academic status: N>4
το μονο καλο ειναι οτι ο Κωνσταντοπουλος θα εχει λιγα γραπτα να διορθωσει στην εννοιολογικη εαν δεν πανε πολλοι να δωσουν
. Τελος παντων μην το τραβαμε και πολυ το θεμα.. Τα μαθηματα θα δωθουν . & -

- Hiroshima 45
- Chernobyl 86
- Windows 95
- Chernobyl 86
- Windows 95
- stoupeace
- Wow! Terabyte level
- Academic status: High school
Σιγά μη μας κρατάνε και μουτράκιαCookie wrote:Συμφωνώ ότι το κάνουν απο κακία...

Συγνώμη δε διαφωνώ με το ότι πρέπει να αναβληθούν οι εξετάσεις, αλλα δε νομίζω η κακία της Πρυτανείας να είναι το κίνητρο.
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
- mpatsis
- Gbyte level
- Academic status: MSc
Εσύ νομίζεις ότι διορθώνει ο Κωνσταντόπουλος γραπτά???terminator wrote:το μονο καλο ειναι οτι ο Κωνσταντοπουλος θα εχει λιγα γραπτα να διορθωσει στην εννοιολογικη εαν δεν πανε πολλοι να δωσουν![]()
![]()
![]()

Ξέρω και εγώ ένα κάλο με τον Τοτό.
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
I'm Starting With The Man In The Mirror. I'm Asking Him To Change His Ways...
Aueb's NLP Group!

May the foss be with you!!!
Aueb's NLP Group!

mpatsis wrote:Εσύ νομίζεις ότι διορθώνει ο Κωνσταντόπουλος γραπτά???terminator wrote:το μονο καλο ειναι οτι ο Κωνσταντοπουλος θα εχει λιγα γραπτα να διορθωσει στην εννοιολογικη εαν δεν πανε πολλοι να δωσουν![]()
![]()
![]()
ΑΣΠΣ ή η Τόνια ή ο ανεμιστήρας διορθώνει... διαλέγεις και παίρνεις...
Ξέρω και εγώ ένα κάλο με τον Τοτό.
“Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.”
MpoMp @ Discord
ξερει κανεισ τι ωρα ανοιγει η σχολη το πρωι;
6:30 - 7evridiki wrote:ξερει κανεις τι ωρα ανοιγει η σχολη το πρωι;
Last edited by Cookie on Sun Oct 09, 2011 10:21 pm, edited 1 time in total.
ευχαριστω !Cookie wrote:6:30 - 7evridiki wrote:ξερει κανεισ τι ωρα ανοιγει η σχολη το πρωι;
και καλά άμα δεν βγει ανακοίνωση, by default σημαίνει ότι θα εξεταστούν τα μάθηματα, πάντος συμφωνώ πως είτε έτσι έιτε αλλιώς έπρεπε να βγάλειCookie wrote:Παρόλαυτα ο "αξιότιμος" "κύριος" πρύτανης οφείλει να βγάλει ανακοίνωση για να ενημερώσει τους φοιτητές. Είτε πραγματοποιηθούν είτε όχι οι αυριανές εξετάσεις!
Mpomp is building an army.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ______☻/︻╦╤─
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. _ / \
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ______☻/︻╦╤─
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. _ / \