NoRoadsLeft wrote:- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Επειδη εγω κανω πρακτικη κ τυχαινε σημερα να ειναι η μερα μου που ανοιγω το λαμπ3,σου λεω οτι απλα ετυχε σημερα και δεν ανοιξε το λαμπ3 γιατι υπηρχε προβλημα και δεν υπηρχε κανεις να ανοιξει το λαμπ 2 οποτε καποιος επρεπε να παει εκει γιατι τα λαμπ 1 και 2 ειναι πιο σημαντικα επειδη εκει γινονται κ μαθηματα..αυτος ο καποιος ετυχε να ειμαι εγω κ δεν υπηρχε αλλος να παει στο 3..επειδη μια μερα ετυχε να μην ανοιξει καποιο λαμπ στη ωρα του ( γιατι γενικα απο τη 1 και μετα αν δν κανω λαθος ανοιξε) δεν νομιζω οτι χρειαζεται να γινει θεμα..γιατι κατα τ'αλλα ολες τις υπολοιπες μερες λειτουργουν κανονικα..και μην νομιζεις οτι το ξερουμε και μεις μερες πριν,επι τοπου μας ενημερωνουν..
οσο περναει απο το χερι μου και για τα λαμπ που θα εχω καθε φορα ή αν ξερω κατι για τα αλλα θα το ποσταρω εδω για να ξερετε και για να μην δημιουργειται προβλημα..
Επειδή λοιπόν, όπως το περίμενα, εννοήθηκε ότι κατηγορώ ειδικά τους βοηθούς στα labs, να ξεκαθαρίσω ότι ούτε κατά διάνοια δεν φταίτε εσείς για αυτό. Υπάρχουν άτομα που πληρώνονται γενικά στη σχολή και έχουν ευθύνη για τα εργαστήρια, οπότε κάποιο από αυτά, αν όχι με ένα χαρτί, θα μπορούσε να ειδοποιεί κάπου ηλεκτρονικά ότι θα αλλάξει το ωράριο. Και μιας και το αναφέρω, υπάρχει σελίδα στο τμήμα πληροφορικής για ενημέρωση και πληροφόρηση περί των labs?
Ξέρω ότι προκαλώ ντόρο για ένα έλασσον θέμα, αλλά επειδή έχουμε σημαντικότερα προβλήματα αυτή τη στιγμή δε σημαίνει κι ότι θα πάψουμε να είμαστε τυπικοί όπου πρέπει.
michAWlis wrote:
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Λειτουργεί με εθελοντές γιατί δεν υπάρχουν οι πόροι να προσληφθεί επιπλέον προσωπικό, εάν δεν υπήρχαν αυτοί το 3 θα έμενε κλειστό όλο το εξάμηνο, όπως έχει γίνει παλιότερα. Συνήθως αν δε μπορεί κάποιος για τον οποιονδήποτε λόγο να κάνει τη βάρδιά του, απλά ενημερώνει τα υπόλοιπα 15 άτομα (4 υπάλληλοι και οι υπόλοιποι εθελοντές βοηθοί) και αν τυχόν βρεθεί κάποιος που να μπορεί να καλύψει, ακόμη και την τελευταία στιγμή, ακριβώς επειδή προσπαθούν να ανταποκρίνονται όσο γίνεται καλύτερα, το καλύπτει. Συνεπώς μέχρι την τελευταία στιγμή δεν υπάρχει κανένας "υπεύθυνος" που να μπορεί να πει με βεβαιότητα ότι δε θα λειτουργήσει το εργαστήριο...Επίσης, πάλι επειδή προσπαθούν τα παιδιά χωρίς ιδιαίτερο κίνητρο να ανταποκρίνονται όσο γίνεται καλύτερα, οι μόνες ώρες που δεν καλύπτονται είναι έκτακτα που προκύπτουν τελευταία στιγμή, οπότε είναι λίγο δύσκολο να υπάρχει έγκαιρη ενημέρωση. Αν κάποιος έγκαιρα ξέρει ότι δε μπορεί, τότε αντικαθίσταται, δεν κλείνει το lab....
Έχετε δίκιο για τα labs 1,2 που μπορούν να σε διώξουν για να γίνει μάθημα οποιαδήποτε στιγμή, αλλά αυτό που λέτε με τα πολλαπλά logins, επειδή συμβαίνει συχνά τελευταία κι επειδή και απαγορεύεται και είναι τελείως ενοχλητικό, αν όχι κάτι χειρότερο, να το αναφέρετε στο βοηθό για να κάνει τα κατάλληλα bans....δεν είμαι υπέρ, αλλά κάποιοι το χρειάζονται. Και εννοείται ότι pc που είναι logged in σε κάποιο λογαριασμό χωρίς να κάθεται κάποιος εκεί έχετε δικαίωμα να κάνετε log off και να μπαίνετε εσείς...δεδομένου ότι απαγορεύεται επίσης να είσαι logged in και να λείπεις απ΄τον υπολογιστή σου.
Πάλι καλά που είσαι και εσύ εδώ να λες και καμιά κουβέντα παραπάνω να ξέρουμε τι γίνεται οι "απ 'έξω", αλλιώς μόνο ειρωνικά σχόλια θα διάβαζα. Γιατί είμαι και εγώ κηφήνας σ' αυτή τη σχολή και τα θέλω όλα στο πιάτο μου, καθαρισμένα κι έτοιμα και μόνο να παραπονιέμαι ξέρω.
Τώρα παραδέχομαι ότι κακώς παραπονέθηκα και δε θα το επαναλάβω αφού έχει έτσι η κατάσταση.
Άρα άμα βρω και PC με πράγματα πάνω, τα κάνω άκρη και κάθομαι?