Γενικά οι πρώτες ενυπώσεις ήταν θετικές.

Άντε να ξεκινήσουμε γιατί έχω κουραστεί από το πολύ καθισιό.

Μην ανησυχείς, μετά τα αποτελέσματα πολλών εξεταστικών δεν θα μπορείς να κάτσεις κιόλας..kras wrote:Άντε να ξεκινήσουμε γιατί έχω κουραστεί από το πολύ καθισιό.
Δεν θα σε κόψανε για πρωοτετή. Μην ανησυχείς, όταν ξεκινήσουν τα μαθήματα θα χορτάσεις παραταξιακούς.kras wrote:Τόσο καιρό αν και διάβαζα τόσα για τις παρατάξεις, κανένας δεν μου μίλησε. Μόνο ένας, αφού είχα κάνει την εγγραφή με ρώτησε αν είχα κάποιο πρόβλημα με την εγγραφή.
Αίτηση για πάσο θα κάνεις στην αντίστοιχη σελίδα του υπουργείου. Στην e-grammateia θα ενεργοποιήσεις απλά τον λογαριασμό σου ώστε να οριστικοποιηθεί η εγγραφή σου ηλεκτρονικά. Όταν κάνεις την εγγραφή θα σου δώσει και username και password χωριστά από αυτά του eClass.NickosMark wrote:Παιδια εχω μια απορια... Για να μπουμε στο http://e-grammateia.aueb.gr/unistudent/login.asp για την εκδοση πασου πρεπει να κανουμε ενεργοποιηση λογαριασμου..σωστα?μην κανω καμια βλακεια..Το καρτελακι με το username και pasword που μας εδωσαν το χρησιμοποιουμε μονο εκει που λεει το χαρτι με τις πληροφοριες(υπολογιστες εργαστηριου,e-class κλπ ) fanta-ζομαι....Ευχαριστω για το ενδιαφερον...
ΕπιβεβαιωνωSpongebobu wrote:Δεν θα σε κόψανε για πρωοτετή. Μην ανησυχείς, όταν ξεκινήσουν τα μαθήματα θα χορτάσεις παραταξιακούς.kras wrote:Τόσο καιρό αν και διάβαζα τόσα για τις παρατάξεις, κανένας δεν μου μίλησε. Μόνο ένας, αφού είχα κάνει την εγγραφή με ρώτησε αν είχα κάποιο πρόβλημα με την εγγραφή.
pgetsos wrote:Ο ΠΑΣΠιτης ηταν ηρεμος(και απο νωρις και black list.........)
Ο κνιτης δε παλευοταν με τιποτα
Χελόου, καλωσήρθες.marou wrote:καλησπερα παιδια , πρωτοετης ειμαι και θα ηθελα να ρωτησω γιατι δεν μπορω να συνδεθω στο http://www.e-grammateia.gr ετσι ωστε να ολοκληρωσω τν εγγραφη μου ,επισης,που θα κανω την αιτηση για την ακαδημαικη ταυτοτητα και ποτε θα δηλωσω τα μαθηματα και τα συγγραμματα .Ευχαριστω
Έχω δεί οτι έχει θέματα γενικά η e-grammateia, μπορείς να ποστάρεις και εδώπερί αυτού του θέματοςmarou wrote:οταν προσπαθω να μπω στην γραμματεια μ λεει λαθος ονομα χρηστη και ουτε στην σελιδα του υπουργειου δεν μπορω να συνδεθω για πασο ...εχει κανενας το αντιστοιχο προβλημα ;
Το μητρώο δοκίμασες να το γράψεις χωρίς το "p" μπροστά; Δηλαδή 314μπλαμπλα;MichalisF wrote:Καλησπερα κι απο'μενα!
Προσπαθω να ενεργοποιησω τον λογαριασμο μου στο http://e-grammateia.aueb.gr/unistudent/register.asp , βαζω κανονικα ολα τα στοιχεια και μολις πατησω ενεργοποιηση μου λεει "Η επαλήθευση των στοιχείων σας από το σύστημα απέτυχε!" ενω δεν εχω κανει λαθος στον ΑΜ.![]()
Τι μπορει να συμβαινει?
Εγώ τότε, τα χρόνια τα παλιά, άρχισα να παίρνω μειωμένο εισιτήριο και είχα μαζί μου κάποιο χαρτί από την εγγραφή, ακόμα και το χαρτί εισαγωγής στη σχολή που πήρες από το σχολείο.NickosMark wrote:Χαιρετω και παλι την παρεα του venus !
Μιας και ΔΕΝ μπορουμε να βγαλουμε ακομα το πασο μας , μηπως υπαρχει αλλος τροπος να παρουμε φοιτητικες εκπτωσεις πχ σε υπεραστικα τραινα λεωφορεια κλπ .Μηπως με καποια βεβαιωση σπουδων γινεται αυτο??Δεν ξερω για εσας παντως εγω δεν ελαβα καποιο τετοιο χαρτι κατα την εγγραφη μου![]()
Ευχαριστω για το ενδιαφερον και τις γρηγορες απαντησεις σας.Εμεις οι πρωτοετεις σας πρήζουμε λιγακι τωρα..αλλα που θα παει...θα τακτοποιηθουμε και εμεις ωστε να μπορεσουμε να γινουμε πιο ενεργα μελοι στο forum
Ούτε εγώ πήρα κάποια βεβαίωση. Μόνο κάποια ενημερωτικά χαρτιά και τους κωδικούς. Νομίζω ότι για να πάρουμε βεβαίωση πρέπει να κάνουμε αίτηση ηλεκτρονικά.NickosMark wrote: Μιας και ΔΕΝ μπορουμε να βγαλουμε ακομα το πασο μας , μηπως υπαρχει αλλος τροπος να παρουμε φοιτητικες εκπτωσεις πχ σε υπεραστικα τραινα λεωφορεια κλπ .Μηπως με καποια βεβαιωση σπουδων γινεται αυτο??Δεν ξερω για εσας παντως εγω δεν ελαβα καποιο τετοιο χαρτι κατα την εγγραφη μου![]()
Πάντως για μεγαλύτερο έτος αδύνατο να με κόψανε.Spongebobu wrote:Δεν θα σε κόψανε για πρωοτετή. Μην ανησυχείς, όταν ξεκινήσουν τα μαθήματα θα χορτάσεις παραταξιακούς.kras wrote:Τόσο καιρό αν και διάβαζα τόσα για τις παρατάξεις, κανένας δεν μου μίλησε. Μόνο ένας, αφού είχα κάνει την εγγραφή με ρώτησε αν είχα κάποιο πρόβλημα με την εγγραφή.
Δεν μου έχει χρειαστεί αλλά έχω ακούσει περιπτώσεις όπου αν σου κόψουν πρόστιμο επειδή έχεις φοιτητικό αντι για κανονικό εισητήριο μπορείς να το ακυρώσεις όταν πάρεις το πάσο, αφού πας στον αρμόδιο φορέα, αλλά γενικά δεν είναι τόσο τρομερό τρέξιμο. Επίσης παίζει απλά να μην σου κόψουν τίποτα/μη σου ζητήσουν πάσο και να την βγάλεις gg :P. Για να μη σε πάρω στον λαιμό μου όμως καλύτερα θα ήταν να ρωτήσεις, πχ στα εκδοτήρια του μετρό.NickosMark wrote:Χαιρετω και παλι την παρεα του venus !
Μιας και ΔΕΝ μπορουμε να βγαλουμε ακομα το πασο μας , μηπως υπαρχει αλλος τροπος να παρουμε φοιτητικες εκπτωσεις πχ σε υπεραστικα τραινα λεωφορεια κλπ .Μηπως με καποια βεβαιωση σπουδων γινεται αυτο??Δεν ξερω για εσας παντως εγω δεν ελαβα καποιο τετοιο χαρτι κατα την εγγραφη μου![]()
Ευχαριστω για το ενδιαφερον και τις γρηγορες απαντησεις σας.Εμεις οι πρωτοετεις σας πρήζουμε λιγακι τωρα..αλλα που θα παει...θα τακτοποιηθουμε και εμεις ωστε να μπορεσουμε να γινουμε πιο ενεργα μελοι στο forum