Αυτό που πρότεινα (που πρότεινα; είναι παγκοσμίως γνωστό) είναι μια λύση σε όλα τα επίπεδα + το χωροταξικό με την
προϋπόθεση ότι θα αλλάξει και το σύστημα εισαγωγής με το εξής απλό πάω σε όποια σχολή μου κάνει κέφι ...
Δεν μπορώ επίσης να κατανοήσω προς τι τόση ξυνίλα στο μέτρο αυτό αφού εφαρμόζεται παντού ...
Δεν καταλαβαίνετε ότι τον να περνά κάποιος 1 ή 2 μαθήματα το χρόνο είναι πρόκληση ...
Δεν έχω πρόβλημα με τους n - ετής ούτε με πειράζουν απλά θεωρώ ότι αυτό καλό θα τους έκανε παρά κακό ...
Δηλαδή φαινόμενα που τα ξέρω από κοντά, περίπτωση στο τμήμα μας που 8 - ετής πέρασε 7 μαθήματα με προκλητικό 5 στο μιλητό δεν θέλω να βλέπω και πιστεύω όχι μόνο εγώ ... 1 ή 2 ναι αλλά 7 too much ... και μου πείτε ότι είναι μεμομωνομένο το γεγονός ...
υγ: προς tsilochr δεν θέλω να προκαλέσω απλά αναπτύσω κάποιες σκέψεις ... δεν έχω ούτε σαλέψει ούτε ξεφύγει τουλάχιστον μέχρι στιγμής ... ;-) και νιώθω πως δεν απευθύνομαι σε ζώα που χάβουν αυτά που λέω ...

-> απάντηση προς προηγούμενο ποστ σου ... και να χαμηλώνεις του τόνους όπως μιλας ... ;-) δεν σε πρόσβαλλα και αν σε πρόσβαλλα σου ζήτησα συγγνώμη

δεν είναι τρόπος αυτός να μιλάς έτσι ...

εδώ ο a_s μου έσουρε τόσα και δεν το γνωρίζω αλλά στα πλαίσια αντιγνωμιών αυτά γίνονται ...

cool!

"Make way for the bad guy.", Al Pacino, Playing Tony Montana in Scarface
"Elementary, my dear Watson.",The adventures of Sherlock Holmes
"A boy's best friend is his mother.", Antony Perkins, Psycho
"P.M.P. Fight Hey, Juohmaru, you are a fighter of hope, P.M.P. Fight Put your love into machines ..." - Plawres SanShiro