Λειτουργία Πανεπιστημίου και Γενικά Θέματα

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
tsilochr
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: PhD

Post by tsilochr » Wed May 18, 2005 9:51 pm

bourbouli wrote:Γειά σας παιδιά!Ξέρει κανείς αν αύριο θα είναι ανοιχτά τα εργαστήρια;Αν ναι, ποιές ώρες;Φχαριστω! :)
πρώτα πρώτα καλωσόρισες στο venus. τα εργαστήρια θα είναι ανοιχτά.δεν ξέρω αν το πρωί απεργήσουν οι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά σίγουρα θα είναι ανοικτά 1-9.
Tomahawk
Mbyte level
Mbyte level

Post by Tomahawk » Thu May 19, 2005 1:54 am

Για μαθηματα οκ δεν θα γινουν.Να φανταστω κανεις δεν μπορει να πει με σιγουρια αν δεν θα γινουν και ολα τα φροντιστηρια-εργαστηρια σωστα?
Το λεω γιατι πχ στα αρχεια στειλανε οτι θα κανουνε.Το πιο λογικο ειναι για να το λενε οτι θα γινει το συγκεκριμενο.Απλα ψαχνω μπας και τη γλυτωσω.Ξερει κανεις?
Ethel
Venus Project Founder
Venus Project Founder
Academic status: Alumnus/a

Post by Ethel » Thu May 19, 2005 10:16 am

Έτυχε να μιλήσω με την Τόνια χτες και μου είπε ότι σήμερα έχει μάθημα. Να υποθέσω εργαστήριο δομές; Ελπίζω να μην πάρω κανέναν στο λαιμό μου
There's no place like 127.0.0.1
a_s
Mbyte level
Mbyte level

Post by a_s » Thu May 19, 2005 10:23 am

Ethel wrote:Έτυχε να μιλήσω με την Τόνια χτες και μου είπε ότι σήμερα έχει μάθημα. Να υποθέσω εργαστήριο δομές; Ελπίζω να μην πάρω κανέναν στο λαιμό μου
έβγαλε εκ των υστέρων ανακοίνωση στο e-class και είπε ότι ΔΕΝ θα γίνουν τελικά
όλα στη ζωή είναι ένας κύκλος...
AnINffected
Gbyte level
Gbyte level

Post by AnINffected » Tue May 31, 2005 12:10 am

Παιδιά, από σήμερα (Τρίτη) μέχρι και Πέμπτη τι θα γίνει;
Κάτι για απεργία άκουσα.
Στο μάθημα της Ασφάλειας ο κ.Γκρίτζαλης μας είπε οτι δε θα κάνει μάθημα την Τετάρτη.
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace

Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!! :-( :-(
Paralias
Gbyte level
Gbyte level

Post by Paralias » Wed Oct 19, 2005 12:51 am

Αύριο που είναι η γενική συνέλευση στη 1 τα μαθήματα θα γίνουν κανονικά;
a_s
Mbyte level
Mbyte level

Post by a_s » Wed Oct 19, 2005 9:53 am

Paralias wrote:Αύριο που είναι η γενική συνέλευση στη 1 τα μαθήματα θα γίνουν κανονικά;
Λογικά, τα μέλη ΔΕΠ θα βρίσκονται στη ΓΣ, ενώ οι βοηθοί των εργαστηρίων κάνουν κανονικά μάθημα σε τέτοιεσ περιπτώσεις
όλα στη ζωή είναι ένας κύκλος...
Paralias
Gbyte level
Gbyte level

Post by Paralias » Wed Oct 19, 2005 1:39 pm

Και όμως "κλειστή" η σχολή 1-5...
Μην έρθετε...
alexo
Venus Former Team Member

Post by alexo » Mon Oct 24, 2005 2:22 pm

Την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2005 δε θα γίνουν Προπτυχιακά μαθήματα από
12:00 έως 13:00 λόγω της τελετής για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940

(www.aueb.gr)
iSpace
bit level
bit level

Post by iSpace » Tue Nov 08, 2005 9:31 pm

κάτι πήρε τ' αυτί μου για απεργία καθηγητών την πέμπτη (10/11) ισχύει;
pananton
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by pananton » Wed Nov 09, 2005 1:26 pm

Εγω ξερω για 48ωρη απεργια...Και νομιζω πως οποιος καθηγητης θελει απεργει οποιος δεν θελει δεν απεργει...Εγω παντως με βλεπω να ερχομαι κανονικα στην σχολη και την Πεμπτη και την Παρασκευη :evil: :evil:
The Punisher
Venus Former Team Member

Post by The Punisher » Wed Nov 09, 2005 7:54 pm

Πληροφορήθηκα ότι γενικά στη ΑΣΟΟΕ οπι καθηγητές δεν απεργούν γιατί δεν έχουν πρόβλημα με τους μισθούς τους...και δεν τους παίρνει. Όσουσ ρώτισα από Α' έτος(ξκαθηγητές) μου είπαν ότι τα μαθήματα θα γίνουν κανονικά...

Την επόμενη βδομάδα μόνο Πέμπτη 17/11 θα είναι κλειστά??? Κάτι πήρε το αυτί μου ότι συνήθως κλείνει προληπτικά και την προηγούμεη, Τετάρτη 16/11, για να αποφευχθούν τα επεισόδια...Ισχύει??
lumenintervalum
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by lumenintervalum » Thu Nov 10, 2005 12:38 am

ισχύει
We are just a moment in time
A blink of an eye
A dream for the blind
Visions from a dying brain
I hope you don't understand
byte level

Post by undeadpunk » Thu Nov 10, 2005 1:39 am

Μα καλα :!: ,ΕΜΠ δν εχει μαθημα,ιατρικη δν εχει μαθημα,πανεπιστημιο αθηνων επισης.Τι γινεται??Η' πολυ γαματοι ειναι οι καθηγητες η πολυ πουλημενοι στη κυβερνηση,μαλλον το δευτερο.Καλυτερα για αυτους χειροτερα για μενα...δν ξερω για σας,ισως γουσταρετε μαθημα..βιτσιο κ ετσι ;)
Τεσπα...παντως αν αυριο παω κ δν γινει μαθημα after all ε...
ειναι κ πολυ !@#$%...
tsilochr
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: PhD

Post by tsilochr » Thu Nov 10, 2005 10:23 am

γεια χαρά undeadpunk.
1). καλωσόρισες, σε βλέπω πρώτη φορά
2). να είσαι λίγο πιο προσεκτικός στη γλώσσα που χρησιμοποιείς
3). το θέμα με τις απεργίες στο ΟΠΑ δεν είναι ότι είναι πουλημένοι, πουλημένους θα βρεις παντού. γενικά η λειτουργία του ΟΠΑ διαφέρει κάπως. Στη πορεία θα κρίνεις αν διαφέρει προς το καλύτερο ή το χειρότερο
lumenintervalum
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by lumenintervalum » Thu Nov 10, 2005 11:04 am

εγώ είδα e-mail πάντως από την ποσδεπ Που έλεγε ότι κάνουμε.
δείτε κ εδώ
http://www.syldep.aueb.gr/
A blink of an eye
A dream for the blind
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by fotisaueb » Thu Nov 10, 2005 11:13 am

undeadpunk wrote:Η' πολυ γαματοι ειναι οι καθηγητες η πολυ πουλημενοι στη κυβερνηση,μαλλον το δευτερο.
Αμαν πια αυτά τα αντιδραστικά όλοι πουλημένοι στην κυβέρνηση είναι.
pananton
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by pananton » Thu Nov 10, 2005 11:42 am

Τα μαθηματα γινονται κανονικα εκτος απο μερικες εξαιρεσεις...π.χ για τις Πθανοτητες (Γ' εξαμηνο) δεν θα γινει μαθημα την Παρασκευη 11/11 ομως το φροντιστηριο θα γινει κανονικα... Το ειδα απο τις ανακοινωσεις του μαθηματος και καλο θα ηταν οπως το ανακοινωσε ο εν λογω καθηγητης το ιδιο να κανανε και οι υπολοιποι συναδελφοι του,γιατι μερικοι φοιτητες κανουν ολοκληρο "ταξιδι" για να ερθουν στην σχολη...(ευτυχως οχι εγω!!!) :lol: :lol:
shodanjr_gr
Mbyte level
Mbyte level

Post by shodanjr_gr » Thu Nov 10, 2005 4:30 pm

undeadpunk wrote:Μα καλα :!: ,ΕΜΠ δν εχει μαθημα,ιατρικη δν εχει μαθημα,πανεπιστημιο αθηνων επισης.Τι γινεται??Η' πολυ γαματοι ειναι οι καθηγητες η πολυ πουλημενοι στη κυβερνηση,μαλλον το δευτερο.Καλυτερα για αυτους χειροτερα για μενα...δν ξερω για σας,ισως γουσταρετε μαθημα..βιτσιο κ ετσι ;)
ειναι κ πολυ !@#$%...
Υποτίθεται ότι όταν μεγαλώνουμε οριμάζουμε κιόλας, δεν είναι θέμα βίτσιου το να θέλουν μερικοί να κάνουν μάθημα...ούτως ή άλλως, η παρακολούθηση προαιρετική είναι, όποιος θέλει έρχεται. ;)
"Liberal" isn't a dirty word Blackadder!
HdkiLLeR
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by HdkiLLeR » Thu Nov 10, 2005 6:39 pm

undeadpunk wrote:Μα καλα :!: ,ΕΜΠ δν εχει μαθημα,ιατρικη δν εχει μαθημα,πανεπιστημιο αθηνων επισης.Τι γινεται??Η' πολυ γαματοι ειναι οι καθηγητες η πολυ πουλημενοι στη κυβερνηση,μαλλον το δευτερο.Καλυτερα για αυτους χειροτερα για μενα...δν ξερω για σας,ισως γουσταρετε μαθημα..βιτσιο κ ετσι ;)
ειναι κ πολυ !@#$%...
shodanjr_gr++

Απο το post σου αδερφέ μου φαίνεται πως φάσκεις και αντιφάσκεις μόνος σου... Η απεργία δεν γίνεται για να χάσεις μάθημα και να φουσκώσεις ύπνο και καφέ όλη μέρα αλλά έχει κάποιον σκοπό και κάποια αιτήματα. Σαν φοιτητής λοιπόν τι είναι αυτό που θα ήθελες εσύ; Απλά να γίνονται απεργίες και να λίωνουμε όλη την ημέρα στα χαρτιά και στο τάβλι όπως κάνουν όλοι οι επαναστατες/συνδικαλιστές του υπογείου; να κανονίζουμε παρτάκια όλη μέρα για να μην μπαίνουμε για μάθημα ή καλύτερες και πιο ανθρώπινες συνθήκες διδασκαλίας με προγράμματα που μπορεί κανένας να μελετάει και λίγο καθημερικά και όχι να είσαι 12ωρα στην σχολή; Στο κάτω κάτω δεν σε αναγκάζει κανένας να έρθεις για μάθημα ή να παρακολουθήσεις κάτι.

ΥΓ: No offence, συζήτηση κάνουμε.
-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------

"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
pananton
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by pananton » Thu Nov 10, 2005 11:15 pm

HdkiLLeR wrote:shodanjr_gr++

Απο το post σου αδερφέ μου φαίνεται πως φάσκεις και αντιφάσκεις μόνος σου... Η απεργία δεν γίνεται για να χάσεις μάθημα και να φουσκώσεις ύπνο και καφέ όλη μέρα αλλά έχει κάποιον σκοπό και κάποια αιτήματα. Σαν φοιτητής λοιπόν τι είναι αυτό που θα ήθελες εσύ; Απλά να γίνονται απεργίες και να λίωνουμε όλη την ημέρα στα χαρτιά και στο τάβλι όπως κάνουν όλοι οι επαναστατες/συνδικαλιστές του υπογείου; να κανονίζουμε παρτάκια όλη μέρα για να μην μπαίνουμε για μάθημα ή καλύτερες και πιο ανθρώπινες συνθήκες διδασκαλίας με προγράμματα που μπορεί κανένας να μελετάει και λίγο καθημερικά και όχι να είσαι 12ωρα στην σχολή; Στο κάτω κάτω δεν σε αναγκάζει κανένας να έρθεις για μάθημα ή να παρακολουθήσεις κάτι.

ΥΓ: No offence, συζήτηση κάνουμε.
Ε,ναι ενταξει σωστα αυτα που λες αλλα η πλειοψηφια των φοιτητων νομιζω πως ετσι βλεπει μια απεργια που κανουν οι καθηγητες...Βρισκουν ευκαιρια να τελειωσουν μια εργασια, να πανε για καφε.Για μενα ομως φταιει η ελλειψη ενημερωσης.Για παραδειγμα εγω προσωπικα ουτε γνωριζω τους λογους τις απεργιας, ουτε ποιοι απεργουν, κλπ... Γιατι αν τα γνωριζαμε αυτα πιστευω θα βλεπαμε(και βαζω και τον ευατο μου μεσα) την καθε ειδους απεργια με αλλο ματι και οχι απλα μια ευκαιρια για να λουφαρουμε.Μπορει να ειμαι πισω στα γεγονοτα και εσεις να τα γνωριζατε αλλα το εμαθα τυχαια απο τις ειδησεις!!! Α, και απο την lumenintervalum με το link!!!!
lumenintervalum
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by lumenintervalum » Thu Nov 10, 2005 11:36 pm

βασικά κι εγώ τυχαία το βρήκα
A blink of an eye
A dream for the blind

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”