Μάλλον λες για την ΑΣΠΕΤΕ (παλιά ΣΕΛΕΤΕ). Δυστυχώς επιλέγει ελάχιστα άτομα κάθε χρόνο με βαθμολογική προτεραιότητα. Πολύ δύσκολο αν έχεις να ανταγωνιστείς και πολυτεχνίτες ακόμα που θέλουν την επάρκεια και πιστέτε με, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ και από ΑΣΟΕΕ και από άλλες σχολές. Ακόμα και αν δεν έχουν το όνειρο του καθηγητή είναι μια πολύ καλή καβάτζα για το μέλλον και τη ζωή...shodanjr_gr wrote:[
Αυτός ο οποίος θέλει να γίνει καθηγητής να πάει να κάνει εκείνο το εξάμηνο στην αντίστοιχη σχολή (μου διαφεύγει το όνομα αυτή τη στιγμή) που του δίνει την επάρκεια.
Ως για μένα, πρέπει να υπάρχει ίση ευκαιρία για όλους στην επάρκεια, έστω και με κανα έτος παραπάνω σπουδών κάπου, κι έτσι έχοντάς την να μετράει ο ΑΣΕΠ και να αναδεικνύεται ο καλός πληροφορικός.
Ρε παιδιά απλά, άμα έχω βγάλει ΕΜΠ ηλεκτρ. μηχ/γων (ας πούμε οι αστέρες της πληρ) και γουστάρω καθηγητιλίκι γιατί να μη μπορώ, και να μπορεί ο των "ψηφιακών συστημάτων" του Πειραιά;; Και μη μου πείτε:
- "καλά ρε, πας ΕΜΠ για καθηγητής;"
- "ναι ρε φίλε, αφού μπορώ, τραβάς κάνα ζόρι;;;;"
(κατ'αντιστοιχία και για ΑΣΟΕΕ)
Ας βγάλουν καθηγητική σχολή και για μαθηματικούς, φυσικούς κλπ και να είναι μόνο αυτοί καθηγητές.
Παιδιά, αν από Σεπτέμβρη ακουστεί το θέμα σε καμιά γεν. συνέλευση πρέπει ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ να κυνηγήσουμε ένα εφικτό παράθυρο στην απόκτηση επάρκειας κι όχι αυτό που προσφέρει η ΑΣΠΕΤΕπάρα πολύ επιλεκτικά... Ας ΜΗΝ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ Η ΑΣΟΕΕ. Ας έχουμε όμως την δυνατότητα κάπως κάπου και θα δείτε ότι αυτοί που δεν το θέλουν και πολύ το καθηγητικό δεν θα δυσιάσουν ούτε ένα 6μηνο εξτρά!