Ανακοίνωση-Διαμαρτυρία του ΔΣ του ΟΠΑ

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
XaviannNJ
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: N>4

Re: Ανακοίνωση-Διαμαρτυρία του ΔΣ του ΟΠΑ

Post by XaviannNJ » Thu Jul 08, 2010 11:24 pm

chriskin wrote: χωρις χαρτι, σαπουνι , κλειδαριες και καθαρισμο τι ακριβως πρεπει να κανουν οι φοιτητες;
αμα ηταν προσεγμενα και καθαρα σιγα μην τα χαλαγαν.
Μην ορκίζεσαι και τόσο γι'αυτό.....
Cause we all live under the same sun......

http://www.youtube.com/watch?v=MwyXnft6ZVk
nickpro
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: N>4

Post by nickpro » Thu Jul 08, 2010 11:59 pm

chriskin wrote: χωρις χαρτι, σαπουνι , κλειδαριες και καθαρισμο τι ακριβως πρεπει να κανουν οι φοιτητες;
αμα ηταν προσεγμενα και καθαρα σιγα μην τα χαλαγαν.
Ουυυυυ ναι έχεις δίκιο, το σύνολο των φοιτητών του ΟΠΑ είναι τόσο πολιτισμένο που δεν 8α τα χάλαγε, και ο λόγος που τα χαλάει είναι για να διαμαρτυρηθεί στις ξύστριες καθαρίστριες που καθαρίζουν μόνο 10 φορές τη μέρα κάθε τουαλέτα.
Για αυτό βρίσκω και ολόκληρα ρολά χαρτιού καμιά φορά να βουλώνουν τις λεκάνες.Για αυτό κολλάει παντού μέσα σε μια τουαλέτα από τους τυχαία άστοχους πολιτισμένους φοιτητές (μια φορά είδα μια πόρτα κατουρημένη από πίσω, να υποθέσω ότι ο πολιτισμένος φοιτητής τρόμαξε την ώρα της ανάγκης του και γύρισε να δει τι τον τρόμαξε, σωστά? ή να υποθέσω ότι έχει ανατομικά προβλήματα μήπως? :roll:)

chriskin wrote: εδιτ : η μηπως εννοεις να το παιξουμε και καθαριστες ; σοβαρα αμα εννοεις να αγορασουμε εμεις τα υλικα, να καθαρισουμε τις τουαλετες και να επισκευασουμε τις πορτες, κατι παει στραβα με τη λογικη σου. Νομιζω παντα.
Προφανώς και δεν εννούσα κάτι τέτοιο ρε κρις.Αντί για "κάνουμε" βάλε "διατηρήσουμε". Να μην συμπεριφερόμαστε στις τουαλέτες λες και είναι μπ...λο, να μην ξοδεύουμε το μισό ρολό για να σκουπιστούμε, να μην πετάμε το υπόλοιπο μισό που θα περισέψει στην λεκάνη μέσα, να φορέσουμε γυαλιά ώστε να μην μπερδεύουμε καταλάθως τους ντενεκέδες με τις λεκάνες, να μην ξοδεύουμε το σαπούνι αμανάτι, και γενικά να συμπεριφερόμαστε στις τουαλέτες της σχολής (όπως και σε κάθε τι στη σχολή) σαν να ήτα του σπιτιουύ μας. Αυτοί που κάνουν αυτές τις μαλ...ες, τις κάνουν και στο σπίτι τους?? Πρέπει να είμαι τόσο απολίτιστος που δεν τις κάνω και εγώ......
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Fri Jul 09, 2010 12:02 am

ναι γι αυτο ειπα οτι λογικα θα καταλαβα κατι λαθος. στο να τις διατηρησουμε προφανως ειμαι μαζι σου

πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω γιατι ανθρωποι στα 20 τους η και παραπανω να φερονται ετσι
και δενειναι μονο οι τουαλετες, και στα αμφιθεατρα που πετανε καφεδες κατω πχ
εδιτ :
για την τελευταια απορια σου βαζω μερικα ++ , παντα το σκεφτομουν. κανουν και σπιτι τους τα ιδια;
gasparosoft
Gbyte level
Gbyte level

Post by gasparosoft » Fri Jul 09, 2010 12:10 am

Είναι η νοοτροπία του Έλληνα αυτή. Πριν την συλλογή αποδείξεων , έμπαινες στην Αττική οδό και μπροστά στα διόδια ήταν πεταμένες πάντα 50+ αποδείξεις. Καπνίζει και πετάει το τσιγάρο στο δρόμο. Είναι με το αυτοκίνητο , ανοίγει το παράθυρο και πετάει μπουκάλια κτλ (μια φορά παραλίγο να με βρει ένα πλαστικό μπουκάλι). Δεν μιλάω για τα "πάρκα" και τα πεζοδρόμια. Εκεί γίνεται ο χαμός από σκουπίδια.
Γενικά είναι στην νοοτροπία του ανθρώπου.

ΥΓ: Στις τουαλέτες στο πανεπιστήμιο άντε να έχω πάει 1-2 φορές για να πλύνω τα χέρια μου. Γυμνάσιο και Λύκειο δεν πήγαινα καν από την βρώμα που επικρατούσε.
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Fri Jul 09, 2010 1:16 am

επειδη εχω παει και σε καμια δυο αλλες χωρες, με μονη εξαιρεση τη γερμανια που τα αποφευγουν αυτα λογω αστυνομιας και αυστηρων νομων, παντου τα ιδια ειναι
cypher
Venus Former Team Member
Academic status: Alumnus/a

Post by cypher » Fri Jul 09, 2010 1:26 am

chriskin wrote:επειδη εχω παει και σε καμια δυο αλλες χωρες, με μονη εξαιρεση τη γερμανια που τα αποφευγουν αυτα λογω αστυνομιας και αυστηρων νομων, παντου τα ιδια ειναι
To "παντου" τσουβαλιαζει πολυ. Και εγω εχω παει σε 3-4 χωρες και δεν ειναι παντου ετσι. Αλλου σεβονται αρκετα περισσοτερο αυτα τα θεματα.
ImageImageImageImageImageImageImage
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Fri Jul 09, 2010 1:36 am

παντου = στις περισσοτερες (απο οσες εχω παει, προφανως).
ειδα τοση βρωμα σε παρισι , βενετια κτλ που το "η λογικη του ελληνα ειναι" μου φαινεται περιεργη φραση.
Post Reply

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”