ultimate_aektzis wrote:Το γραφω εδω γιατι τα αλλα εχουν κλειδωθει...αληθευει οτι επεσε ξυλο στο χθεσινο παρτυ?
Όχι ιδιαίτερα, εκεί γύρω στις 5 έγινε ένα μπαχαλάκι απ'τα γνωστά αλλα είχε σχεδόν φύγει όλος ο κόσμος. Τώρα, βέβαια, άκουσα ότι τα σπάσανε κιόλας αλλά εγώ δεν είδα τίποτα.
Όσον αφορά, τώρα, το θέμα που συζητάμε, είναι εντελώς ατομικό, αν θέλετε τη γνώμη μου. Ο καθένας πρέπει να σκεφτεί τι λόγο δίνει στην παράταξη να υπάρχει και να κάνει κουμάντο εκεί μέσα, πάντως. Ξέρω αρκετά άτομα (και στην πορεία γνωρίζω κι άλλα) που τροφοδότησαν τις παρατάξεις με την προσωπική τους εργασία, τους πλήρωσαν κι από πάνω (γιατί στις παρατάξεις πληρώνουν ΚΑΙ συνδρομή, τουλάχιστον τα κορόιδα), προκειμένου να μπουν σε μια ομάδα και να λένε ότι κάνουν κάτι ή προκειμένου να βρουν ευκολότερα "φίλους" (έτσι νομίζουν τουλάχιστον). Ποιος ακριβώς θα κάνει την κατάληψη ενάντια στο παραταξιακό κατεστημένο όταν οι μισοί την έχουν δει "φιλαράκια" τους κι οι άλλοι μισοί βολεύονται από χαρταδούρα, ανακοινώσεις, ενημερώσεις, σημειώσεις (γεμάτες λάθη); Εννοώ, δεν είναι μόνο ο πυρήνας τους, 5-10 εγκάθετοι που παίρνουν απευθειας τη γραμμή, είναι και όλοι οι παρατρεχάμενοι, τα θύματα, αυτοί που κάνουν τη λάντζα, αυτοί που αν τυχόν τα "σπάσουν" με την παραταξη, δεν θα έχουν άνθρωπο να μιλήσουνε στη σχολή. Ας δει λοιπόν, ο καθένας πόσο πραγματικά ανεξάρτητος μπορεί να είναι, απ'την πρώτη μέρα κιόλας. Δυστυχώς τις ανασφάλειες του καθενός, στο τέλος, τις πληρώνουμε όλοι. Και ξέρω ότι θα ξενερώσουν πάλι οι mods που το γυρίσαμε εκεί το θέμα (

) αλλά βασικά το θέμα πάει μόνο του εκεί, δεν το πάμε εμείς. Υπάρχει μια κατάσταση που δε μπορείς να αγνοήσεις, όταν το 80% των προβλημάτων, στην ουσία, ανάγονται εκεί.