Κατάληψη ΙΙ
- tsilochr
- Wow! Terabyte level
- Academic status: PhD
τώρα μου δίνετε πάτημα να ξεκινήσω πολιτική αντιπαράθεση μαζί σας κ. Γκρίτζαλη.
Τι θα αποφασίσει το οποιοδήποτε συλλογικό όργανο κάποιου πανεπιστημίου? Να επιβάλλει κυρώσεις σε φοιτητές που κάνουν πολιτικό αγώνα? Πότε έγινε αυτό για να γίνει τώρα? Και γιατί δλδ να επιλβηθούν κυρώσεις σε ένα πολιτικό θέμα από το πανεπιστήμιο?
Δεν νομίζω να αγωνιά κανείς για την τιμωρία των καταληψιών. Το θέμα είναι το θέατρο του παραλόγου. Αυτή τη στιγμή φοιτητές που επικαλλούντα το όνομα της δημοκρατίας και του λαϊκού αγώνα καταπατούν τα συλλογικά φοιτητικά όργανα. Οι μεν προσπαθούν να νοθεύσουν αποτελέσματα ψηφοφοριών και οι δε αποφασίζουν για κινητοποιήσεις χωρίς να έχουν απόφαση του συλλογικού τους οργάνου.
Τι θα αποφασίσει το οποιοδήποτε συλλογικό όργανο κάποιου πανεπιστημίου? Να επιβάλλει κυρώσεις σε φοιτητές που κάνουν πολιτικό αγώνα? Πότε έγινε αυτό για να γίνει τώρα? Και γιατί δλδ να επιλβηθούν κυρώσεις σε ένα πολιτικό θέμα από το πανεπιστήμιο?
Δεν νομίζω να αγωνιά κανείς για την τιμωρία των καταληψιών. Το θέμα είναι το θέατρο του παραλόγου. Αυτή τη στιγμή φοιτητές που επικαλλούντα το όνομα της δημοκρατίας και του λαϊκού αγώνα καταπατούν τα συλλογικά φοιτητικά όργανα. Οι μεν προσπαθούν να νοθεύσουν αποτελέσματα ψηφοφοριών και οι δε αποφασίζουν για κινητοποιήσεις χωρίς να έχουν απόφαση του συλλογικού τους οργάνου.
Last edited by tsilochr on Mon Mar 12, 2007 2:32 pm, edited 1 time in total.
- sandra
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Alumnus/a
Ναι βρε τι χαρά!sudtuwup wrote:Παντως εχει πολυ σασπενς η υποθεση. Αδρεναλινη στο φουλ.

Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
-
- Venus Project Founder
++tsilochr wrote:τώρα μου δίνετε πάτημα να ξεκινήσω πολιτική αντιπαράθεση μαζί σας κ. Γκρίτζαλη.
People are never more insecure than when they become obsessed with their fears at the expense of their dreams
- Silver
- Kilobyte level
Παιδιά, ας μην γελάμε(κλαίμε) με τα χάλια μας. Θα χάσουμε και το ελάχιστο της αυτοεκτίμησης που μας έχει απομείνει.
Στο κάτω κάτω, όπως έχω ξαναπεί, εμείς είμαστε υπεύθυνοι αφού δεν καταδικάζουμε τις πράξεις τους. Οπότε αν δεν μας αρέσει να είμαστε απλοί θεατές ας κάνουμε κάτι γι' αυτό.
Στο κάτω κάτω, όπως έχω ξαναπεί, εμείς είμαστε υπεύθυνοι αφού δεν καταδικάζουμε τις πράξεις τους. Οπότε αν δεν μας αρέσει να είμαστε απλοί θεατές ας κάνουμε κάτι γι' αυτό.
Μπορείς όμως να την μετατρέψεις σε αμφίδρομη οθόνη.Ναι βρε τι χαρά! Sad Αν πάρω και ποπ κορν θα νιώσω ακριβώς όπως ένας απλός θεατής. Παρακολουθείς από την οθόνη σου μια ιστορία που την διαμορφώνουν άλλοι.
Τελείωσα!!!!
- sandra
- Wow! Terabyte level
Ακόμη και στην Αθήνα να ήμουν μπορείς να μου πεις πώς?Πηγαίνοντας στη σχολή να κάνω μάθημα και βλέποντας κατεβασμένα τα ρολά?Δεν νομίζω ότι μπορώ να κάνω κάτι εκτός κι αν ξεκινήσω καμιά βεντέταSilver wrote: Μπορείς όμως να την μετατρέψεις σε αμφίδρομη οθόνη.

Θέλω να δω πάντως τι θα γίνει στην ΓΣ.Ποιοι θα συμμετέχουν,τι θα πουν,πως θα αντιδράσουν οι φοιτητές.
- Silver
- Kilobyte level
Δεν είναι άσχημη ιδέα η βεντέτα. Φτάνει να έχεις τον κατάλληλο εξοπλισμό!!!!Δεν νομίζω ότι μπορώ να κάνω κάτι εκτός κι αν ξεκινήσω καμιά βεντέτα Evil or Very Mad (ίσως και η ψήφος μου βοηθήσει λιγάκι)
Θέλω να δω πάντως τι θα γίνει στην ΓΣ.Ποιοι θα συμμετέχουν,τι θα πουν,πως θα αντιδράσουν οι φοιτητές.
Πέρα από το (κρύο) αστείο όντως η ψήφος είναι το μοναδικό όπλο. Επίσης με το να ενημερώνεις και άλλους συναδέλφους με αυτά που συμβαίνουν βοηθάει.
Το πρόβλημα δεν είναι οι καταλήψεις. Είναι ότι αυτοί που τις κάνουν και κυρίως πόσοι είναι αυτοί πού τις κάνουν και τις στηρίζουν. Από ότι έχω καταλάβει είναι η μειοψηφία και όχι η πλειοψηφία.
Τελείωσα!!!!
- alberta
- Kilobyte level
Συγγνώμη αλλά η ψήφος όπως τελικά αποδείχθηκε ΔΕΝ είνα η μόνη λύση...
Δεν ήμουν στην προηγούμενη ΓΣ λόγω οικογεναιακών υποχρεώσεων αλλά απ' ότι έμαθα και όσοι ήταν και ψήφισαν κατά της κατάληψης δεν κατάφεραν κάτι....
Και δεν ξέρω αν όντως έγινε ή όχι νοθεία στο αποτέλεσμα από τη ΔΑπ αλλά ποιος μου λέει εμένα ότι δεν έγινε και απ΄τις άλλες παρατάξεις...??
Δεν είμαι ούτε γραμμένη σε κάποιο κόμμα ούτε τπτ....Λέω αυτό που θα μπορούσε να πει ο οποιοσδήποτε άσχετος (πχ ο αδελφός μου που πάει ακόμα σχολείο) όταν βλέπει να του λένε ότι οι διαδικασίες έιναι άψογες μέχρι τη στιγμή που δεν γουστάρουμε το αποτέλεσμα...
Και στην τελική τι ΚΑΤΑΝΤΙΑ ήταν αυτό το σημερινό?? Έτσι κλείνουμε τη σχολή επειδή τι??
Έρε βρεγμένη σανίδα (για να μην επεκταθώ και φάω και ban εξ αιτίας τουσ) χρειάζονται μερικοί μερικοί...Και λίγη τσίπα δε βλέπτει....Λίγος σεβασμός....Αλλά σωστά....Αυτό είναι μόνο για να κατηγορούμε τους άλλους ότι δεν έχουν...
Δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω...ΑΠΛΑ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ...
Δεν ήμουν στην προηγούμενη ΓΣ λόγω οικογεναιακών υποχρεώσεων αλλά απ' ότι έμαθα και όσοι ήταν και ψήφισαν κατά της κατάληψης δεν κατάφεραν κάτι....
Και δεν ξέρω αν όντως έγινε ή όχι νοθεία στο αποτέλεσμα από τη ΔΑπ αλλά ποιος μου λέει εμένα ότι δεν έγινε και απ΄τις άλλες παρατάξεις...??
Δεν είμαι ούτε γραμμένη σε κάποιο κόμμα ούτε τπτ....Λέω αυτό που θα μπορούσε να πει ο οποιοσδήποτε άσχετος (πχ ο αδελφός μου που πάει ακόμα σχολείο) όταν βλέπει να του λένε ότι οι διαδικασίες έιναι άψογες μέχρι τη στιγμή που δεν γουστάρουμε το αποτέλεσμα...
Και στην τελική τι ΚΑΤΑΝΤΙΑ ήταν αυτό το σημερινό?? Έτσι κλείνουμε τη σχολή επειδή τι??
Έρε βρεγμένη σανίδα (για να μην επεκταθώ και φάω και ban εξ αιτίας τουσ) χρειάζονται μερικοί μερικοί...Και λίγη τσίπα δε βλέπτει....Λίγος σεβασμός....Αλλά σωστά....Αυτό είναι μόνο για να κατηγορούμε τους άλλους ότι δεν έχουν...
Δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω...ΑΠΛΑ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ...

- greenlover
- bit level
Με αυτό τον τρόπο προσέγγισης, δηλαδή της άρνησης, της φιλυποψίας, της συνωμοσιολογίας, του αρνητισμού (ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΙ!), της απογοήτευσης (ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΠΙΟ!) δεν πετυχαίνουμε τίποτα.Δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω...ΑΠΛΑ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ...
Αν θέλουμε να αλλάξει κάτι, πολεμάμε για αυτό.
merged by P3
Ελπίζω βέβαια να έχουμε καταλάβει τι παιχνίδι γίνεται εδώ.. Ότι συνάδελφοί μας αυτή την στιγμή ταλαιπωρούνται από τις αστυνομικές δυνάμες επειδή διαδήλωσαν.. και εμάς το μόνο που μας νοιάζει είναι αν ανοίξει η σχολή για να τελειώνουμε και να φεύγουμε...
Το να βρίζουμε και να αναθεματίζουμε το καημένο το πανεπιστήμιο, είναι το πιο εύκολο πράγμα. Μπαίνουμε, προσέχουμε μην "λερωθούμε" με διαδηλώσεις/οτιδήποτε αγωνιστικό, προσπαθούμε να τελειώσουμε ubber ulles, και παίρνουμε το πτυχίο! Και μετά δεν πα να.... όλοι τους; Εμείς θα έχουμε μπει στην παραγωγή και δεν θα μας νοιάζει..
Αν αυτό δεν είναι ωχαδερφισμός, τι είναι;
- lewton
- Kilobyte level
Η ΡΑΣ-ΕΑΑΚ πλέον έχει έδρα στο ΔΣ.
Αυτό είναι το λιγότερο όμως.
Ανεξάρτητα από το αν έχουν έδρα ή όχι, είναι απαράδεκτο το κλείσιμο της σχολής με αυτόν τον τρόπο.
Και κατά τη γνώμη μου οι άλλοι που τους αφήνουν να κλείνουν τη σχολή είναι εξίσου απαράδεκτοι ως Πόντιοι Πιλλάτοι.
Αυτό είναι το λιγότερο όμως.
Ανεξάρτητα από το αν έχουν έδρα ή όχι, είναι απαράδεκτο το κλείσιμο της σχολής με αυτόν τον τρόπο.
Και κατά τη γνώμη μου οι άλλοι που τους αφήνουν να κλείνουν τη σχολή είναι εξίσου απαράδεκτοι ως Πόντιοι Πιλλάτοι.
++sandra wrote:Αν πάρω και ποπ κορν θα νιώσω ακριβώς όπως ένας απλός θεατής. Παρακολουθείς από την οθόνη σου μια ιστορία που την διαμορφώνουν άλλοι.
Stop playing games... feel them.

lewton wrote:Ανεξάρτητα από το αν έχουν έδρα ή όχι, είναι απαράδεκτο το κλείσιμο της σχολής με αυτόν τον τρόπο.
Code: Select all
lewton ++;
Έτσι όπως γίνονται τα πράγματα...τι θα γίνει με το εξάμηνο?

-
- Venus Project Founder
το γεγονός είναι ότι βρέθηκε μία κοπέλα από άλλο τμήμα.
Γιατί δεν ακυρώθηκε όλο το εκλογικό αποτέλεσμα ή μόνο η δική της ψήφος? Μήπως χρησιμοποιήσανε τον αλγόριθμο των k-κοντινότερων? αφού βρέθηκε στο αμφ.Β εκεί θα γίναν κ οι υπόλοιπες νοθείες!
Από τη στιγμή που δεν υπήρξε απόφαση ΓΣ κ δεν καταφέρανε να κάνουνε ΔΣ ,τότε η σχολή πρέπει να είναι ανοιχτή! Ρεζιλεύονται οι διαδικασίες κ τα ιδεώδη που τόσο καιρό στηρίζουν το ΦΚ
Γιατί δεν ακυρώθηκε όλο το εκλογικό αποτέλεσμα ή μόνο η δική της ψήφος? Μήπως χρησιμοποιήσανε τον αλγόριθμο των k-κοντινότερων? αφού βρέθηκε στο αμφ.Β εκεί θα γίναν κ οι υπόλοιπες νοθείες!
Από τη στιγμή που δεν υπήρξε απόφαση ΓΣ κ δεν καταφέρανε να κάνουνε ΔΣ ,τότε η σχολή πρέπει να είναι ανοιχτή! Ρεζιλεύονται οι διαδικασίες κ τα ιδεώδη που τόσο καιρό στηρίζουν το ΦΚ
People are never more insecure than when they become obsessed with their fears at the expense of their dreams
- alberta
- Kilobyte level
και είναι τρόπος αυτός ε????Να κλέινουμε με το έτσι θέλω τη σχολή??? Να βάζουμε φωτιά σε κάδους ή ότι άλλο παιρνει φωτιά....Ωραίος τρόπος...Έκτακτος.....greenlover wrote:Αν θέλουμε να αλλάξει κάτι, πολεμάμε για αυτό.
Και για να το πω χύμα, τα θελε ο κ.... τους και συμβαίνει αυτό....greenlover wrote:Ελπίζω βέβαια να έχουμε καταλάβει τι παιχνίδι γίνεται εδώ.. Ότι συνάδελφοί μας αυτή την στιγμή ταλαιπωρούνται από τις αστυνομικές δυνάμες επειδή διαδήλωσαν.. και εμάς το μόνο που μας νοιάζει είναι αν ανοίξει η σχολή για να τελειώνουμε και να φεύγουμε...
Και ας κατηγορηθώ για οτιδήποτε αλλά ας πρόσεχαν.... Δεν πάιρνω το μέρος των αστυνομικών (καλά κουμάσια μερικοι μερικοί) αλλά μην τρελαθούμε κιόλας ότι όλοι όσοι πάνε στις διαδηλώσεις και καίνε αυτοκίνητα και πετάνε μολότοφ και ό,τι άλλο φτάινε για όλα οι αστυνομικοί....
Και ναι....Με νοιάζει να τελείωσω τη σχολή και να την τελείωσω σε 4 και όχι 14 χρόνια.... Αλλά τι τους νοιάζει τους κυρίους στο υπόγειο?? Έτσι και αλλίως βρίσκονται ήδη στο 12ο έτος....
Άντε τώρα...Κοροιδευόμαστε και μεταξύ μας...

-
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Professor
Αντιθέτως...
Θάχες δίκιο, Χρήστο, αν εννοούσα κάτι τέτοιο, αλλά δεν εννοώ αυτό (συμπλήρωσα και το σχετικό post μου, για να το ξεκαθαρίσω). Εννοώ ότι το Πανεπιστήμιο δεν θα πρέπει να επηρεαστεί (και πιστεύω ότι έτσι θα γίνει) απ' όσους θα ήθελαν να επιβάλλουν κυρώσεις στους φοιτητές για τις κινητοποιήσεις τους, αλλά θα εφαρμόσει τις δικές τους αρχές, αξίες και προτεραιότητες, που έχουν διαφορετική αφετηρία και διαφορετική στόχευση.tsilochr wrote:τώρα μου δίνετε πάτημα να ξεκινήσω πολιτική αντιπαράθεση μαζί σας κ. Γκρίτζαλη.
Αυτό που κατάλαβα από τα πρόσφατα γεγονότα (την τελευταία ΓΣ) είναι ότι καθένας δίνει τη δική του ερμηνεία στο τι συνέβη. Δεν ήμουν εκεί και οφείλω νάμαι αποστασιοποιημένος.
Δ. Γκρ.
Last edited by redlabel on Mon Mar 12, 2007 4:15 pm, edited 1 time in total.
- sandra
- Wow! Terabyte level
Καλά είναι να γελάς!ΓΣ μόνο από τα ΕΑΑΚ!!Γενική!!!Silver wrote:Ακόμα δεν έχουν βγάλει ανακοίνωση οι άλλες παρατάξεις για ΓΣ.
Σίγουρα θα γίνει κανονική ΓΣ την Τετάρτη με όλες τις παρατάξεις ή θα είναι μόνο τα ΡΑΣ-ΕΑΑΚ;

- AnINffected
- Gbyte level
Μπα, μάλλον C4.5 πρέπει να έπαιξε.theo_ wrote:Μήπως χρησιμοποιήσανε τον αλγόριθμο των k-κοντινότερων

Πάντως αναρωτιέμαι πως είναι δυνατόν να είμαστε στο έτος 2007, Τμ. Πληροφορικής και να μη ξέρουμε καλά-καλά αν είναι η σχολή ανοιχτή ή όχι.Θα μου πείτε, που κολλάνε όλα αυτά;
Σωστά, αλλά "χτυπάει" κάπως περίεργα...
Οι καταληψίες δεν θα έπρεπε να μας ενημερώνουν καλύτερα για την κατάσταση;
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace
Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!!

Ada Lovelace
Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!!

Πέρασα σήμερα από τη σχολή και δίπλα στην πόρτα υπήρχαν φυλλάδια σε ένα τραπεζάκι.
Δεν το κράτησα αλλά λίγο πολύ έλεγε ότι στην προηγούμενη ΓΣ υπήρξε προσπάθεια νοθείας από τη ΔΑΠ και άρα ακυρώθηκαν όλες οι ψήφοι που πήρε.
Ανέφερε δηλαδή Ενωτικό πλαίσιο 700κάτι ψήφους, ΔΑΠ - και μετά τα λευκά.
Άρα το αποτέλεσμα της ΓΣ είναι κατάληψη και νέα συνέλευση την Τετάρτη.
Δεν θυμάμαι δυστυχώς ποιός μοίραζε τα φυλλάδια αλλά απ' ότι φαίνεται αφού και σήμερα η σχολή είναι κλειστή τα όσα αναφέρει ισχύουν...
Η απορία μου εμένα είναι η εξής:
Από που δικαιολογείται η ακύρωση όλων των ψήφων που πήρε η ΔΑΠ;
Ποιός είναι αρμόδιος για να αποφασίσει κάτι τέτοιο;
γιατί απ' ότι έχω καταλάβει η διεξαγωγή των γενικών συνελεύσεων είναι μία μάλλον (λίγο) ασαφής διαδικασία όπου ο καθένας κάνει ό,τι θέλει και πολλές φορές απλά υπερισχύει ο νόμος "κάποιων"...
Δεν το κράτησα αλλά λίγο πολύ έλεγε ότι στην προηγούμενη ΓΣ υπήρξε προσπάθεια νοθείας από τη ΔΑΠ και άρα ακυρώθηκαν όλες οι ψήφοι που πήρε.
Ανέφερε δηλαδή Ενωτικό πλαίσιο 700κάτι ψήφους, ΔΑΠ - και μετά τα λευκά.
Άρα το αποτέλεσμα της ΓΣ είναι κατάληψη και νέα συνέλευση την Τετάρτη.
Δεν θυμάμαι δυστυχώς ποιός μοίραζε τα φυλλάδια αλλά απ' ότι φαίνεται αφού και σήμερα η σχολή είναι κλειστή τα όσα αναφέρει ισχύουν...
Η απορία μου εμένα είναι η εξής:
Από που δικαιολογείται η ακύρωση όλων των ψήφων που πήρε η ΔΑΠ;
Ποιός είναι αρμόδιος για να αποφασίσει κάτι τέτοιο;
γιατί απ' ότι έχω καταλάβει η διεξαγωγή των γενικών συνελεύσεων είναι μία μάλλον (λίγο) ασαφής διαδικασία όπου ο καθένας κάνει ό,τι θέλει και πολλές φορές απλά υπερισχύει ο νόμος "κάποιων"...
- koki
- Kilobyte level
- Academic status: N>4
πάντως εμένα ο κ. Παπαϊωάννου μου απάντησε ότι την Τετάρτη η σχολή θα είναι ανοιχτή και θα γίνουν κανονικά οι εξετάσεις στα μαθήματά του, εκτός απροόπτου.
(σε περίπτωση που ενδιαφέρει κάποιον η πληροφορία)
διαφορετικά, δήλωσε, θα ενημερώσει με ανακοίνωση
(σε περίπτωση που ενδιαφέρει κάποιον η πληροφορία)
διαφορετικά, δήλωσε, θα ενημερώσει με ανακοίνωση
``Άναρθρες κραυγές τύπου απόλυσης από στρατό' ' + ``'Άναρθρες κραυγές τύπου θα πάω στο Παρίσι' ' + ``Άναρθρες κραυγές τύπου μαμά μου φοβάμαι' '
Τα βλογς είναι σαν τις ********, όλοι έχουν από μία
Death By Popcorn : Η απάντηση σε κάθε εσωτερική και εξωτερική σινε/σειρο-αναζήτηση. :D
Τα βλογς είναι σαν τις ********, όλοι έχουν από μία

Death By Popcorn : Η απάντηση σε κάθε εσωτερική και εξωτερική σινε/σειρο-αναζήτηση. :D