Συζήτηση περί Καταλήψεων, Νόμου Πλαισίου και Συνελεύσεων
- Zifnab
- Venus Former Team Member
- Academic status: MSc
Re: Συζήτηση περί Καταλήψεων, Νόμου Πλαισίου και Συνελεύσεων
Μιας και το φέρνει η κουβέντα πού είναι τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας πάνω στην διαδικασία αν θα γίνει με πλαίσια ή με ψήφισμα?
- ja_the_invincible
- Wow! Terabyte level
- Academic status: N>4
Δεν έγινε ψηφοφορία Zif.Και εν πάσει περιπτώσει σταματήστε να το φέρνετε στην επιφάνεια σαν ένδειξη νοθείας γιατί αυτός ο τρόπος ψηφοφορίας ήταν πρόταση των ίδιων των παιδιών που εκπροσωπούσανε το ανεξάρτητο πλαίσιο.Το ενωτικό και το μασ λέγανε ψηφοφορία με πλαίσια.Αλλά βλέπεις οι ανεξάρτητοι θέλανε τους δαπίτες συμμάχους...Zifnab wrote:Μιας και το φέρνει η κουβέντα πού είναι τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας πάνω στην διαδικασία αν θα γίνει με πλαίσια ή με ψήφισμα?
f**k robin and batman i'm robbin with a bat man
- Zifnab
- Academic status: MSc
Διαφωνώ με αυτό που λες γιατί τα παιδιά που ξέρω αρκετά από αυτά είπανε "πέρασε δυστυχώς να ξαναγίνει αυτή η άθλια ψηφοφορία" Φαντάστηκα ότι κάπως ψηφίστηκε αυτό...Για να μην γελιόμαστε κάθε άλλο η ΔΑΠ δεν έχει τόσο κόσμο όσοι είναι οι ανεξάρτητοι. Το ψήφισμα συμφέρει πιο πολύ την άλλη μεριά τουλάχιστον για την περασμένη εβδομάδα..Η ΠΑΣΠ άλλο που δεν ήθελε.. Τέλος πάντων σταματώ την συζήτηση αλλά δεν μπορώ παρά να διαφωνήσω στο ότι οι ανεξάρτητοι (στο σύνολό τους) όχι μόνο ενέκριναν την ψηφοφορία αλλά την πρότειναν κιόλας! Τώρα αν οι εκπρόσωποι "έχουν διεφθαρή" θα ήθελα να το μάθω - παρ' όλα αυτά δεν θα έπρεπε οι εκπρόσωποι να αποφασίσουν πως θα γίνει η διαδικασία, ιδιαίτερα αν αλλάζει το αποτέλεσμα προς κάποια πλευρά - αλλά οι συμμετέχοντες...ja_the_invincible wrote:Δεν έγινε ψηφοφορία Zif.Και εν πάσει περιπτώσει σταματήστε να το φέρνετε στην επιφάνεια σαν ένδειξη νοθείας γιατί αυτός ο τρόπος ψηφοφορίας ήταν πρόταση των ίδιων των παιδιών που εκπροσωπούσανε το ανεξάρτητο πλαίσιο.Το ενωτικό και το μασ λέγανε ψηφοφορία με πλαίσια.Αλλά βλέπεις οι ανεξάρτητοι θέλανε τους δαπίτες συμμάχους...Zifnab wrote:Μιας και το φέρνει η κουβέντα πού είναι τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας πάνω στην διαδικασία αν θα γίνει με πλαίσια ή με ψήφισμα?
Αυτό το έχεις διαπιστώσει(διαβάσει) απο κάπου ή το λες απλά μόνος σου; Οι ανεξάρτητοι είμαι σχεδον σίγουρος πως γνώριζαν ότι δεν τους σύμφερε να πραγματοποιηθεί ψηφοφορία με πλαίσια.ja_the_invincible wrote:Δεν έγινε ψηφοφορία Zif.Και εν πάσει περιπτώσει σταματήστε να το φέρνετε στην επιφάνεια σαν ένδειξη νοθείας γιατί αυτός ο τρόπος ψηφοφορίας ήταν πρόταση των ίδιων των παιδιών που εκπροσωπούσανε το ανεξάρτητο πλαίσιο.Το ενωτικό και το μασ λέγανε ψηφοφορία με πλαίσια. Αλλά βλέπεις οι ανεξάρτητοι θέλανε τους δαπίτες συμμάχους...Zifnab wrote:Μιας και το φέρνει η κουβέντα πού είναι τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας πάνω στην διαδικασία αν θα γίνει με πλαίσια ή με ψήφισμα?
aquila non captat muscas. numero 5
- ja_the_invincible
- Wow! Terabyte level
Αφού το λες μόνος σου.Ναι δεν τους συνέφερε να ψηφιστεί πλαίσιο για αυτό θέλανε να ψηφιστεί υπερ ή κατά υπολογίζοντας ότι οι Δαπίτες ήταν αρκετοί ώστε να πάρουν πλειοψηφία.Τελικα χάσανε και όπως αποδείχτηκε σκάψανε το λάκο μόνοι τους γιατί στα μισά αμφιθέατρα το πλαίσιό τους θα έβγαινε πρώτο..thefreak wrote:Αυτό το έχεις διαπιστώσει(διαβάσει) απο κάπου ή το λες απλά μόνος σου; Οι ανεξάρτητοι είμαι σχεδον σίγουρος πως γνώριζαν ότι δεν τους σύμφερε να πραγματοποιηθεί ψηφοφορία με πλαίσια.ja_the_invincible wrote: Δεν έγινε ψηφοφορία Zif.Και εν πάσει περιπτώσει σταματήστε να το φέρνετε στην επιφάνεια σαν ένδειξη νοθείας γιατί αυτός ο τρόπος ψηφοφορίας ήταν πρόταση των ίδιων των παιδιών που εκπροσωπούσανε το ανεξάρτητο πλαίσιο.Το ενωτικό και το μασ λέγανε ψηφοφορία με πλαίσια. Αλλά βλέπεις οι ανεξάρτητοι θέλανε τους δαπίτες συμμάχους...
-
- Buffer underflow exception
- Academic status: 1st year
Παιδια μια δηθεν ανεξαρτητη φοιτητρια εκανε την προταση την περασμενη εβδομαδα (2η Γ.Σ.) και ουδεμια σχεση με τουσ ανεξαρτιτους ειχε!
Την περασμενη εβδομαδα οι ανεξαρτιτοι ειπαν οι ιδιοι για το ψηφισμα, για το αν θα αλλαξει η διαδικασια η οχι, να γινει αλλα να γινει οχι μονο στο Α οπου ψηφισε ολο το ΜΑΣ και η πασπ υπερ αλλα να ανοιξουνε και τα αλλα αμφιθεατρα να μπουνε οι φοιτητες να πουνε αν θελουνε να αλλαξει η διαδικασια! αλλα δεν εγινε!!! Μονο οσοι ησανε στο Α μπορεσαν να πουνε αν θελουνε το ψηφισμα να γινει δεκτο η οχι
και τελος τα παιδια των ανεξαρτητων ξερουνε πολυ καλα οτι η δαπ εχει λιγοτερο κοσμο απο αυτους, ja_the_invicible, δεν ειναι βλακες αμα πας και δεις στο φεισμπουκ θα ειναι οτι δεν ειναι προθημοι σε συνεργασια με αυτους και το ξερω και εκ των εσω.
Την περασμενη εβδομαδα οι ανεξαρτιτοι ειπαν οι ιδιοι για το ψηφισμα, για το αν θα αλλαξει η διαδικασια η οχι, να γινει αλλα να γινει οχι μονο στο Α οπου ψηφισε ολο το ΜΑΣ και η πασπ υπερ αλλα να ανοιξουνε και τα αλλα αμφιθεατρα να μπουνε οι φοιτητες να πουνε αν θελουνε να αλλαξει η διαδικασια! αλλα δεν εγινε!!! Μονο οσοι ησανε στο Α μπορεσαν να πουνε αν θελουνε το ψηφισμα να γινει δεκτο η οχι
και τελος τα παιδια των ανεξαρτητων ξερουνε πολυ καλα οτι η δαπ εχει λιγοτερο κοσμο απο αυτους, ja_the_invicible, δεν ειναι βλακες αμα πας και δεις στο φεισμπουκ θα ειναι οτι δεν ειναι προθημοι σε συνεργασια με αυτους και το ξερω και εκ των εσω.
ειναι τοσο απροθυμοι για συνεργασια με τη δαπ οσο ειναι το πασοκ για συνεργασια με τη νδ
- ja_the_invincible
- Wow! Terabyte level
Δήθεν ανεξάρτητη?Όλα τα τυπάκια που βγήκαν και μίλησαν εκ μέρους των ανεξάρτητων αυτό προτείνανε..Τώρα αν ήταν όλοι μαιμού ανεξάρτητοι γιατί δεν βγήκε κανένας να τους διαψεύσει?Να ξέρουμε και εμείς που δεν είμαστε οι εκ των έσω.Mc1789 wrote:Παιδια μια δηθεν ανεξαρτητη φοιτητρια εκανε την προταση την περασμενη εβδομαδα (2η Γ.Σ.) και ουδεμια σχεση με τουσ ανεξαρτιτους ειχε!
και τελος τα παιδια των ανεξαρτητων ξερουνε πολυ καλα οτι η δαπ εχει λιγοτερο κοσμο απο αυτους, ja_the_invicible, δεν ειναι *** αμα πας και δεις στο φεισμπουκ θα ειναι οτι δεν ειναι προθημοι σε συνεργασια με αυτους και το ξερω και εκ των εσω.
Ευχαριστώ για την απάντηση ja_the_invincible! Νομίζω ότι επειδή μου είναι άγνωστη η κατάσταση όλα φαίνονται ύποπτα.
Ποιος να το έλεγε, ότι η μύηση στις γσ θα γινόταν λίγο πριν το πτυχίο...

ουπς! δεν σπουδάζω πληροφορική... αλλά έχετε πολύ φιλόξενο φόρουμ! 

Σε παρακαλώ, σταμάτα να παραπληροφορείς.ja_the_invincible wrote:Δήθεν ανεξάρτητη?Όλα τα τυπάκια που βγήκαν και μίλησαν εκ μέρους των ανεξάρτητων αυτό προτείνανε..Τώρα αν ήταν όλοι μαιμού ανεξάρτητοι γιατί δεν βγήκε κανένας να τους διαψεύσει?Να ξέρουμε και εμείς που δεν είμαστε οι εκ των έσω.Mc1789 wrote:Παιδια μια δηθεν ανεξαρτητη φοιτητρια εκανε την προταση την περασμενη εβδομαδα (2η Γ.Σ.) και ουδεμια σχεση με τουσ ανεξαρτιτους ειχε!
και τελος τα παιδια των ανεξαρτητων ξερουνε πολυ καλα οτι η δαπ εχει λιγοτερο κοσμο απο αυτους, ja_the_invicible, δεν ειναι *** αμα πας και δεις στο φεισμπουκ θα ειναι οτι δεν ειναι προθημοι σε συνεργασια με αυτους και το ξερω και εκ των εσω.
1. Η κοπέλα-τυπάκι που πρότεινε να γίνει ψηφοφορία με ψήφισμα ήταν από το στέκι. Είχε υπάρξει βέβαια συνεννόηση το πρωί της ίδιας μέρας με κάποιους παραταξιακούς ώστε να κατέβει το συγκεκριμένο ψήφισμα και μπορείτε να καταλάβετε ποιους εννοώ. Η ίδια δήλωσε ότι είναι ανένταχτη και μπερδεύτηκαν κάποιοι ίσως. Όμως καμία μα καμία σχέση δεν είχε η συγκεκριμένη κοπέλα με την κίνηση για ανοιχτή σχολή, αφού τα παιδιά για την ανοιχτή διαφωνούσαμε με τη διαδικασία εξ' αρχής, όμως επειδή το μαχαίρι και το πεπόνι των διαδικασιών δεν το κρατάμε στα χέρια μας η διαδικασία άλλαξε με το έτσι θέλω.
2. Με τη δαπ δεν έχουμε καμία σχέση συνεργασίας. Άλλωστε το είχαμε τονίσει από την πρώτη στιγμή ότι και η δαπ να κατεβάσει πλαίσιο εμείς θα επιμείνουμε στην -έξω από παρατάξεις- προσπάθειά μας.
Μερικούς τους συμφέρει να λένε πως συνεργάζεσται με την ΔΑΠ όμως.
aquila non captat muscas. numero 5
Η αλήθεια να λέγεται, ακόμα κι αν δεν το δηλώνουν ανοιχτά, στην πράξη οι ανεξάρτητοι-ακομματοποιημένοι πρακτικά πρεσβεύουν αυτό που ακριβως πρεσβεύει και η ΔΑΠ σε τέτοιες περιπτώσεις. Προσπάθεια για αναστολή των κινητοποιήσεων των φοιτητών όποιες κι αν είναι αυτές. Γι αυτό άλλωστε και η ΔΑΠ δεν κατεβαίνει στις συνελεύσεις πλέον σε πολλές σχολές, απλώς βάζει τον κόσμο της να ψηφίσει το πλαίσιο αντι-κατάληψης. Με τόση προβολή που έχει από τα ΜΜΕ το συγκεκριμένο αντι-κίνημα άλλωστε δεν χρειάζεται καν να εκφράσει πολιτικό λόγο υπέρ του στις συνελεύσεις.
- Clouseau
- Kilobyte level
- Academic status: Alumnus/a
Την Τρίτη θα γίνει γενική συνέλευση;
Exceptions, gotta catch 'em all!
- Spy3
- Kilobyte level
Την ιδια απορια εχω και εγω...Clouseau wrote:Την Τρίτη θα γίνει γενική συνέλευση;
Δεν θα ταν πιο σωστο να αναβληθει λογω της γενικης απεργιας στα ΜΜΜ για αλλη μερα ωστε να εχουν ολοι οσοι θελουν την ευκαιρια να πανε????
- Loner
You either die a Spongebob or live long enough to see yourself become the Squidward.
- Spy3
- Kilobyte level
Ααα ειχε ακουστει για 48ωρη σε ολα τα ΜΜΜ για τριτη τεταρτη...νομιζα οτι ηταν σιγουρο...θα δειξει λοιπον....Loner wrote:Ποιας απεργίας? http://apergia.gr/index.phpΑύριο θα ξέρουμε σίγουρα τι θα γίνει με τις απεργίες...
- ja_the_invincible
- Wow! Terabyte level
Καμία παραπληροφόρηση.Είπα ότι βγήκαν και μίλησαν ως ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ και ΚΑΝΕΙΣ δεν τους διέψευσε.N@z_Plir wrote: Σε παρακαλώ, σταμάτα να παραπληροφορείς.
Η κοπέλα-τυπάκι βγήκε μίλησε εκ μέρους των ανεξάρτητων και εσύ και οι υπόλοιποι δήθεν οργανωμένοι ανεξάρτητοι , πρώην πασπίτες ή δεν ξέρω και γω τι δεν είπατε τίποτα.1. Η κοπέλα-τυπάκι που πρότεινε να γίνει ψηφοφορία με ψήφισμα ήταν από το στέκι. Είχε υπάρξει βέβαια συνεννόηση το πρωί της ίδιας μέρας με κάποιους παραταξιακούς ώστε να κατέβει το συγκεκριμένο ψήφισμα και μπορείτε να καταλάβετε ποιους εννοώ. Η ίδια δήλωσε ότι είναι ανένταχτη και μπερδεύτηκαν κάποιοι ίσως. Όμως καμία μα καμία σχέση δεν είχε η συγκεκριμένη κοπέλα με την κίνηση για ανοιχτή σχολή, αφού τα παιδιά για την ανοιχτή διαφωνούσαμε με τη διαδικασία εξ' αρχής, όμως επειδή το μαχαίρι και το πεπόνι των διαδικασιών δεν το κρατάμε στα χέρια μας η διαδικασία άλλαξε με το έτσι θέλω.
Δεν μου κάνει εντύπωση.2. Με τη δαπ δεν έχουμε καμία σχέση συνεργασίας. Άλλωστε το είχαμε τονίσει από την πρώτη στιγμή ότι και η δαπ να κατεβάσει πλαίσιο εμείς θα επιμείνουμε στην -έξω από παρατάξεις- προσπάθειά μας.
Τζαμπα χαλάτε τα πλήκτρα του keybord σας, δεν τίθετε κάν θέμα για νοθεία ή παρατυπία, αυτό το πράμα που γίνεται είναι ένα τίποτα, το να το πείς χούντα ή φασισμό απο τη μεριά των παρατάξεων θα ήταν κοπλιμέντο σε σχέση με αυτό που συμβαίνει. Οι ίδιοι που "διοικούν" οργανώνουν, διεκπεραιώνουν, ελέγχουν, επικυρώνουν τις διαδικασίες τις και τις αποφάσεις
Είμαι κατά της κατάληψης αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να πάω ποτέ στη σχολή για να ψηφίσω καθώς δεν έχει γίνει ποτέ ψηφοφορία.
Είμαι κατά της κατάληψης αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να πάω ποτέ στη σχολή για να ψηφίσω καθώς δεν έχει γίνει ποτέ ψηφοφορία.
- necrofear_13
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Alumnus/a
Είναι πολύ σωστά αυτά που λες. Αλλά είναι το ελάχιστο δημοκρατικό δικαίωμα που έχω ως φοιτητής και δεν έχω σκοπό να τους αφήσω να μου το στερήσουν και αυτό.Thanosp4 wrote:Τζαμπα χαλάτε τα πλήκτρα του keybord σας, δεν τίθετε κάν θέμα για νοθεία ή παρατυπία, αυτό το πράμα που γίνεται είναι ένα τίποτα, το να το πείς χούντα ή φασισμό απο τη μεριά των παρατάξεων θα ήταν κοπλιμέντο σε σχέση με αυτό που συμβαίνει. Οι ίδιοι που "διοικούν" οργανώνουν, διεκπεραιώνουν, ελέγχουν, επικυρώνουν τις διαδικασίες τις και τις αποφάσεις
No matter what kind of sadness envelops the darkness of our despair, if you put one foot in front of the other, at some point you will reach a place where you can see the light.
In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
- Spy3
- Kilobyte level
Συμφωνω και με τους 2 αλλα αν κατεβεναν να ψηφισουν ολοι οσοι δεν κατεβαινουν επειδη λενε οτι οι διαδικασιες δεν ειναι δημοκρατικες κτλ (και δυστηχως ειναι πολλοι αυτοι) τα πραματα θα ταν διαφορετικα...necrofear_13 wrote:Είναι πολύ σωστά αυτά που λες. Αλλά είναι το ελάχιστο δημοκρατικό δικαίωμα που έχω ως φοιτητής και δεν έχω σκοπό να τους αφήσω να μου το στερήσουν και αυτό.Thanosp4 wrote:Τζαμπα χαλάτε τα πλήκτρα του keybord σας, δεν τίθετε κάν θέμα για νοθεία ή παρατυπία, αυτό το πράμα που γίνεται είναι ένα τίποτα, το να το πείς χούντα ή φασισμό απο τη μεριά των παρατάξεων θα ήταν κοπλιμέντο σε σχέση με αυτό που συμβαίνει. Οι ίδιοι που "διοικούν" οργανώνουν, διεκπεραιώνουν, ελέγχουν, επικυρώνουν τις διαδικασίες τις και τις αποφάσεις
Τα ορια της επιβολης του αλλου αρχιζουν απο το περιθωριο που εσυ του δινεις...
Οπως και να εχει τελικα αυριο η Γ.Σ. θα γινει κανονικα???γιατι πολλες απεργιες βλεπω στο προγραμμα....
Αυριο να δούμε πως θα κατέβουμε να ψηφίσουμε...necrofear_13 wrote:Είναι πολύ σωστά αυτά που λες. Αλλά είναι το ελάχιστο δημοκρατικό δικαίωμα που έχω ως φοιτητής και δεν έχω σκοπό να τους αφήσω να μου το στερήσουν και αυτό.Thanosp4 wrote:Τζαμπα χαλάτε τα πλήκτρα του keybord σας, δεν τίθετε κάν θέμα για νοθεία ή παρατυπία, αυτό το πράμα που γίνεται είναι ένα τίποτα, το να το πείς χούντα ή φασισμό απο τη μεριά των παρατάξεων θα ήταν κοπλιμέντο σε σχέση με αυτό που συμβαίνει. Οι ίδιοι που "διοικούν" οργανώνουν, διεκπεραιώνουν, ελέγχουν, επικυρώνουν τις διαδικασίες τις και τις αποφάσεις
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Θα γινει αυριο Γ.Σ. ?
Θα μπορουσε να αναβληθει και να γινει την τεταρτη που θα εχει περισοτερα μεσα.
Θα μπορουσε να αναβληθει και να γινει την τεταρτη που θα εχει περισοτερα μεσα.