Λειτουργία Πανεπιστημίου και Γενικά Θέματα
- Zifnab
- Venus Former Team Member
- Academic status: MSc
Λέω εγώ - προσωπική εκτίμηση ! Και έχει ίσως και συνέχεια...sandra wrote:Μέχρι τις 19???
[offtopic]
Παρεξήγηση - Δεν το εννοούσα όταν είπα για αντίπαλοι/και ο Einherjar είπε για συνοδοιπόρους.... Απλά επειδή θέλουμε να πιστεύουμε ότι είμαστε το καλύτερο forum ...nocturna_gr wrote:Ανηκει σε καποιο χωρο το venus και δεν το εχουμε καταλαβει;

[/offtopic]
-
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Professor
Διάβασμα;
Παρακαλώ επιτρέψτε μου να σας "συμβουλεύσω", ως δάσκαλος, να αξιοποιήσετε το χρόνο σας διαβάζοντας, σαν (= ως εάν) να γράφατε αύριο.
Πιστεύω ότι μόνο να ωφεληθείτε έχετε, αν πράξετε έτσι, οποτεδήποτε κι αν γίνουν οι εξετάσεις.
Δ. Γκρ.
Πιστεύω ότι μόνο να ωφεληθείτε έχετε, αν πράξετε έτσι, οποτεδήποτε κι αν γίνουν οι εξετάσεις.
Δ. Γκρ.
- Ganther
- Wow! Terabyte level
- Academic status: 3rd year
Re: Διάβασμα;
Αυτη ειναι σωστη συμβουλη, αλλα το προβλημα ειναι οτι ειναι αλλη η ψυχολογια των εξετασεων που πιεζεσαι θελωντας και μη και αλλη αυτη η αβεβαιωτητα που ζουμε τωρα...redlabel wrote:Παρακαλώ επιτρέψτε μου να σας "συμβουλεύσω", ως δάσκαλος, να αξιοποιήσετε το χρόνο σας διαβάζοντας, σαν (= ως εάν) να γράφατε αύριο.
Δ. Γκρ.
Εγω προσπθω να την ακολουθησω, αλλα ειναι πραγματικα δυσκολο.
Εχετε καμμια αποψη στο πιο ειναι το πιο πιθανο σεναριο(τωρα εξεταστικη συμπιεσμενη/Ιουνιο/Σεπτεβρη/Να χαθει εντελως)?? Απλη προβλεψη αν ξερετε..

Re: Διάβασμα;
Ακριβώς αυτή είναι και η δική μου άποψη...αν και όντως πάρα πολύ σωστή συμβουλή είναι λίγο δύσκολο να την ακολουθήσουμε καθώς δεν ξέρουμε τι πραγματικά θα γίνει τελικά...και η ψυχολογία μας είναι λίγο παράξενη...δεν έχουμε την ίδια ψυχολογία με τους φοιτητές που προετοιμάζονται να γράψουν και ξέρουν οτι θα γράψουν...Ganther wrote:Αυτη ειναι σωστη συμβουλη, αλλα το προβλημα ειναι οτι ειναι αλλη η ψυχολογια των εξετασεων που πιεζεσαι θελωντας και μη και αλλη αυτη η αβεβαιωτητα που ζουμε τωρα...redlabel wrote:Παρακαλώ επιτρέψτε μου να σας "συμβουλεύσω", ως δάσκαλος, να αξιοποιήσετε το χρόνο σας διαβάζοντας, σαν (= ως εάν) να γράφατε αύριο.
Δ. Γκρ.
όσο για το τι θα γίνει τελικά ελπίζω να μην δώσουμε συμπιεσμένη εξεταστική γιατί προσωπική μου άποψη είναι οτι θα είναι δύσκολο...(δεν ξέρω αν κάποιος έχει γράψει συμπιεσμένη εξεταστική...για να μας πει πως είναι)
Πάντως όντως το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι-εφόσον δεν ξέρουμε ακόμα τι θα γίνει τελικά-να διαβάζουμε σαν να δίναμε εξεταστικη...
- AnINffected
- Gbyte level
[Υποκειμενικό σχόλιο]
Προσωπικά πάντως, το έχω πάρει απόφαση οτί δεν θα γίνει η εξεταστική τώρα, αλλά ασχολούμαι με τις εργασίες μου.
Όταν τις τελειώσω, θα αρχίσω και το διάβασμα.
[/Υποκειμενικό σχόλιο]
Προσωπικά πάντως, το έχω πάρει απόφαση οτί δεν θα γίνει η εξεταστική τώρα, αλλά ασχολούμαι με τις εργασίες μου.
[/Υποκειμενικό σχόλιο]
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace
Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!!

Ada Lovelace
Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!!

-
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Professor
Διάβασμα;
Καταλαβαίνω την ψυχολογία σας (και από προσωπική πείρα, μια και η πιο μεγάλη από τις κόρες μου είναι φοιτήτρια), αλλά ξέρω και τις δυνάμεις της γενιάς σας και της ηλικίας σας, που είναι μεγάλες. Προσπαθήστε όσο περισσότερο μπορείτε. Μόνο να κερδίσετε έχετε.
Δ. Γκρ.
Δ. Γκρ.
- Fairy
- Gbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Εγώ παίρνω το θάρρος να προτείνω, αν η κατάληψη λήξει μια - δυο βδομάδες πριν την έναρξη του νέου εξαμήνου, αντί να κάνουμε συμπιεσμένη εξεταστική, να αρχίσουμε το νέο εξάμηνο νωρίτερα. Σαν αποτέλεσμα θα πατσίζαμε και τυχόν χαμένες ώρες, αλλά και θα μπορούσε να αρχίσει μια τυχόν διπλή εξεταστική νωρίτερα ώστε να μην ταλαιπωρηθούν οι φοιτητές από επαρχία. Αν τώρα αυτό συνδιαζόταν και με κάποιου είδους πτυχιακή εξεταστική για αυτούς που θα τελείωναν τώρα το Δεκέμβρη... μέλι θα ήταν.
"Αν αυτό που έκανες χτες σου φαίνεται ακόμα μεγάλο, δεν έχεις κάνει αρκετά σήμερα."
- Ganther
- Wow! Terabyte level
- Academic status: 3rd year
Ακριβως το ιδιο κανω. Πχ επωφεληθηκα της καταληψης να κανω το Project ΡΗΡ στα δικτυα το οποιο αλλιως δεν θα παρεδιδα. Οταν το τελειωσω θα διαβασω μαλλον.AnINffected wrote:[Υποκειμενικό σχόλιο]
[/Υποκειμενικό σχόλιο]
Συμπιεσμενη εξεταστικη ειχε κανει περισυ το καλοκαιρι η αδερφη μου στην Νομικη επειδη ηταν επι πτυχιω (επειδη καποιος ρωτησε) Εδινε ενα μαθημα καθε μερα ουσιαστικα και ηταν σκοτωμα εντελως.
- Serendipity
- Gbyte level
το νεο εξαμηνο αρχιζει 26/2,οποτε δυσκολο να γινει εξεταστικη το μαρτιο.
-Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
--Albert Einstein--

My new blog Serendipity's thoughts!
--Albert Einstein--

My new blog Serendipity's thoughts!
- rapadder
- Gbyte level
Να κάνω μια ερώτηση: Χωρίς να θέλω να τρομάξω κόσμο και χωρίς να έχω ακούσει κάτι σχετικό, δεν υπάρχει και περίπτωση να χαθεί το εξάμηνο; Αν το εαρινό εξάμηνο αρχίζει 26/2, τότε το μόνο που προλαβαίνετε είναι να γλυτώσετε το εξάμηνο αναπληρώνοντας 2 εβδομάδες μαθήματα. Δηλαδή να γίνουν μαθήματα τις εβδομάδες 12-16 και 19-23 Φεβρουαρίου ώστε να αναπληρωθούν οι ώρες στα περισσότερα μαθήματα. Αν δεν γίνουν αναπληρώσεις τότε πώς θα εξεταστείτε στα μαθήματα; Θα είναι πολύ πιθανό να χαθεί το εξάμηνο. Όπως έχει γραφτεί, σε ορισμένα μαθήματα έχουν γίνει μόλις 8 διαλέξεις.
... Γράφτε κώδικα όσο είναι καιρός ...
- rigo
- Gbyte level
Ξέρω πως το μαθηματικό του Καποδιστριακού αποφάσισε να κάνει 2 εβδομάδες αναπληρώσεις και εξετάσεις μετά το τέλος των καταλήψεων. Τώρα το αν θα χαθεί το εαρινό εξάμηνό τους εξαρτάται από το πότε θα σταματήσουν οι καταλήψεις τους. Τα περιθώρια όμως ήδη είναι πολύ στενά, οπότε ελπίζω και εύχομαι να μην πάρουν καμία τέτοια απόφαση και στην ΑΣΟΕΕ.
"Αλλού κοιμάται το κορμί, και αλλού η ψυχή ξυπνάει"