Λειτουργία Πανεπιστημίου και Γενικά Θέματα
Re: Λειτουργία Πανεπιστημίου και Γενικά Θέματα
Ξέρει κανείς τι γίνεται στη συνέλευση στην σχολή; Τα μαθήματα μετά τις 5 θα γίνουν κανονικά;
Funk wrote:Αυτό που τα μαθήματα διακόπτονται ζυγές ώρες (βλέπε 14:00) δε θα το καταλάβω ποτέ. Μπαίνει ο καθένας σε mode: "Θα έχουμε ή οχι, μάθημα, 13:00-14:00; ο καθηγητής δεν έχει βγάλει ανακοίνωση. Θα ρωτήσω κάποιον που θα ξέρει." Και μετά στέλνεις στο καθηγητή, γιατί κανείς δεν ξέρει με σιγουριά, αλλά προφανώς δε σου απαντάει (9/10) και η ώρα που πρέπει να φύγεις πλησιάζει και δε μπορείς να αποφασίσεις. Στο τέλος (πιστεύω) καταλήγουν όλοι έτσι:>Με φωνή αλα "Μη μένετε σπίτι!" από μία παλιά διαφήμιση: "Μη βάζετε ζυγές ώρες στη διακοπή μαθημάτων!"
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη

Την ώρα που έβγαινα από το σπίτι για να πάω στη στάση του ΚΤΕΛ, βγήκε η ανακοίνωση. Κατέβηκα για μία ώρα μαθήματος που μου προκάλεσε πονοκέφαλο από τη φασαρία. Έφαγα 3 ώρες να πάω και να γυρίσω.
How about dat?
“Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.”
MpoMp @ Discord
-
- bit level
- Academic status: N>4
Καλησπέρα, να ρωτήσω κάτι, ίσως πρόωρο, οι δηλώσεις για την πτυχιακή εξεταστική του ιουνίου-ιουλίου 2014 έχουν ξεκινήσει ή θα αρχίσουν αργότερα;
Last edited by Jami on Tue May 06, 2014 2:08 am, edited 1 time in total.
Reason: Moved from Ανακοινωσεις Μονο
Reason: Moved from Ανακοινωσεις Μονο
Η έκτακτη εξεταστική Ιουλίου είναι για όλους τους φοιτητές (όχι μόνο τους επί πτυχίω); Και πρέπει να έχει δηλωθεί το μάθημα το πρόσφατο χειμερινό εξάμηνο;
Ευχαριστώ.
Ευχαριστώ.
- PatrickFTW
- Mbyte level
Είναι για όλους τους φοιτητές και βγαίνει ανακοίνωση απο την γραμματεία να δηλώσεις ποια μαθήματα θα δώσεις , οπότε δεν έχει σχέση με το αν τα έχεις δηλώσει ή οχι στην προηγούμενη εξεταστική .tassos wrote:Η έκτακτη εξεταστική Ιουλίου είναι για όλους τους φοιτητές (όχι μόνο τους επί πτυχίω); Και πρέπει να έχει δηλωθεί το μάθημα το πρόσφατο χειμερινό εξάμηνο;
Ευχαριστώ.
Oι άνθρωποι δεν πρέπει να φοβούνται τις κυβερνήσεις, οι κυβερνήσεις πρέπει να φοβούνται τους ανθρώπους...
Για όλους όσους είναι στο δεύτερο έτος ή άνω*PatrickFTW wrote: Είναι για όλους τους φοιτητές και βγαίνει ανακοίνωση απο την γραμματεία να δηλώσεις ποια μαθήματα θα δώσεις , οπότε δεν έχει σχέση με το αν τα έχεις δηλώσει ή οχι στην προηγούμενη εξεταστική .
Για όλους ανεξαιρέτως.

Last edited by MpoMp on Tue May 06, 2014 3:07 pm, edited 2 times in total.
Reason: Nope
Reason: Nope
MpoMp @ Discord
ωραία, ευχαριστώ
- frouk
- Kilobyte level
- Academic status: 4th year
Αυτό είναι σίγουρο?MpoMp wrote:Για όλους όσους είναι στο δεύτερο έτος ή άνω*PatrickFTW wrote: Είναι για όλους τους φοιτητές και βγαίνει ανακοίνωση απο την γραμματεία να δηλώσεις ποια μαθήματα θα δώσεις , οπότε δεν έχει σχέση με το αν τα έχεις δηλώσει ή οχι στην προηγούμενη εξεταστική .
Στην προηγούμενη έκτακτη εξεταστική οι πρωτοετής δεν μπορούσαν να συμμετάσχουν επειδή δεν είχαν παρακολουθήσει εαρινό εξάμηνο,τώρα όμως έχουν παρακολουθήσει χειμερινό.
και κάτι άλλο.
Αύριο δεν είναι οι εκλογές των "φοιτητών"?
Δεν έχω δει καμία ανακοίνωση ότι ακυρώνονται μαθήματα.
Τι γίνετε συνήθως?
HAVE I ANSWERED YOUR QUESTIONS SATISFACTORILY AND OFFERED GOOD CUSTOMER SERVICE?!
Ρώτησα στη γραμματεία, δεν ισχύει αυτό που είπα. Όντως και οι πρωτοετείς μπορούν να δώσουν μαθήματα στην έκτακτη που έρχεται.frouk wrote: Αυτό είναι σίγουρο?
Στην προηγούμενη έκτακτη εξεταστική οι πρωτοετής δεν μπορούσαν να συμμετάσχουν επειδή δεν είχαν παρακολουθήσει εαρινό εξάμηνο,τώρα όμως έχουν παρακολουθήσει χειμερινό.
και κάτι άλλο.
Αύριο δεν είναι οι εκλογές των "φοιτητών"?
Δεν έχω δει καμία ανακοίνωση ότι ακυρώνονται μαθήματα.
Τι γίνετε συνήθως?
Αύριο σίγουρα θα είναι κλειστά. Τώρα δε ξέρουμε για Πέμπτη. Ε θα βγει ανακοίνωση τελευταία στιγμή, get used to it.

MpoMp @ Discord
- DrTemna
- Kilobyte level
- Academic status: 2nd year
Δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό thread...
Μπορεί κάποιος να μου πει τα βασικά με το τι παίζει με την βιβλιοθήκη;
Θέλω να πω, αν επιτρέπεται να έχεις νερό και κυρίως τι ακριβώς παίζει με τα χαζοντουλαπάκια και πως μπορεί κάποιος να πάρει κλειδί;
Ευχαριστώ προκαταρτικά και συγγνώμη για την υπερβασική ερώτηση...
Θέλω να πω, αν επιτρέπεται να έχεις νερό και κυρίως τι ακριβώς παίζει με τα χαζοντουλαπάκια και πως μπορεί κάποιος να πάρει κλειδί;
Από την εμπειρία μου στην βιβλιοθήκη, δεν υπάρχει ενδεχόμενο να στην πεί κάποιος για το νερό, μην σου πω ακόμα και αν φέρεις καφέ. Απο κεί και πέρα για το ντουλάπι, τα κλειδιά είναι πάνω χρείαζεται ένα κέρμα των 2 euro (παίζει να είναι και του ενός) για να κλειδώσει και να πάρεις το κλειδί.
Kommt Zeit, kommt Rat, kommt Attentat!
- DrTemna
- Kilobyte level
- Academic status: 2nd year
Ευχαριστώ πολύ!!
- XaviannNJ
- Gbyte level
Για τον καφε στην λενε.m4ver1ck wrote:Από την εμπειρία μου στην βιβλιοθήκη, δεν υπάρχει ενδεχόμενο να στην πεί κάποιος για το νερό, μην σου πω ακόμα και αν φέρεις καφέ. Απο κεί και πέρα για το ντουλάπι, τα κλειδιά είναι πάνω χρείαζεται ένα κέρμα των 2 euro (παίζει να είναι και του ενός) για να κλειδώσει και να πάρεις το κλειδί.

- myra_dante
- Kilobyte level
Να κανω μια ισως χαζη ερωτηση?
Στο eclass,οταν ανοιγω το μενου "Οι διοριες μου" εχω ανεβασει μια απο τις 3 εργασιες. Το προβλημα μου ειναι οτι μου δειχνει οτι εχω υποβαλλει 2 απο τις 3 (κατι που δεν ισχυει) και οταν παταω να μου ανοιξει εκαστη τη διορια της εργασιας μου φορτωνει λαθος μαθημα! Στην πραξη: εχω στο μενου λειτουργικα,πιθανοτητες και java.Εχω ανεβασει την εργασια της java.Παρολα αυτα,συμφωνα με το eclass εχω παραδωσει τη java και τα λειτουργικα(κατι που δεν ισχυει). Οταν λοιπον παταω στην εργασια των λειτουργικων,ολα οκ (δηλαδη με βγαζει στο μενου των λειτουργικων υποστηριζοντας αυτη τη φορα οτι δεν εχω ανεβασει αρχειο- το οποιο ειναι σωστο μεν αλλα διαφωνει με το μενου διοριες). Οταν παταω (απο τις διοριες παντα) την εργασια της java (την οποια εχω υποβαλλει) με πεταει στο μενου των λειτουργικων(και παλι φυσικα λεει οτι δεν εχω ανεβασει αρχειο!
Εαν ψαξω τα section των εργασιων απο το κλασσικο μενου των μαθηματων ειναι ολα οκ και στη θεση τους. Παιζει κατι με τις διοριες ??
Εχει και κανεις αλλος αυτο το θεμα? ο.ο
Στο eclass,οταν ανοιγω το μενου "Οι διοριες μου" εχω ανεβασει μια απο τις 3 εργασιες. Το προβλημα μου ειναι οτι μου δειχνει οτι εχω υποβαλλει 2 απο τις 3 (κατι που δεν ισχυει) και οταν παταω να μου ανοιξει εκαστη τη διορια της εργασιας μου φορτωνει λαθος μαθημα! Στην πραξη: εχω στο μενου λειτουργικα,πιθανοτητες και java.Εχω ανεβασει την εργασια της java.Παρολα αυτα,συμφωνα με το eclass εχω παραδωσει τη java και τα λειτουργικα(κατι που δεν ισχυει). Οταν λοιπον παταω στην εργασια των λειτουργικων,ολα οκ (δηλαδη με βγαζει στο μενου των λειτουργικων υποστηριζοντας αυτη τη φορα οτι δεν εχω ανεβασει αρχειο- το οποιο ειναι σωστο μεν αλλα διαφωνει με το μενου διοριες). Οταν παταω (απο τις διοριες παντα) την εργασια της java (την οποια εχω υποβαλλει) με πεταει στο μενου των λειτουργικων(και παλι φυσικα λεει οτι δεν εχω ανεβασει αρχειο!
Εαν ψαξω τα section των εργασιων απο το κλασσικο μενου των μαθηματων ειναι ολα οκ και στη θεση τους. Παιζει κατι με τις διοριες ??
Εχει και κανεις αλλος αυτο το θεμα? ο.ο
-
- Gbyte level
- Academic status: Alumnus/a
DrTemna wrote:Δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό thread...
Καλά μη νομίζεις, κι εμείς στο 3ο έτος πατήσαμε στη βιβλιοθήκη.

Ένα ευρώ δίνεις, ωστόσω εγώ πολλές φορές έχω μπει και χύμα με την τσάντα, μία φορά μάλιστα μου είπε η ίδια η κοπελιά να μπω με την τσάντα όταν άρχισα να βγάζω λάπτοπ, καλώδια και τετράδια στην είσοδο. Έτσι κι αλλιώς τα βιβλία έχουν αντικλεπτικά...Απλά υποθέτω το κάνουν για να μη γίνεται χαμός με τις τσάντες μέσα όταν μαζεύει κόσμο.
- PatrickFTW
- Mbyte level
Ξέρετε μήπως αν θα κλείσει καθόλου η σχολή λόγω εκλογών ;
Oι άνθρωποι δεν πρέπει να φοβούνται τις κυβερνήσεις, οι κυβερνήσεις πρέπει να φοβούνται τους ανθρώπους...
Σε αντιστοιχη περιπτωση το 2010 η σχολη ηταν κλειστη τη δευτερα,δηλαδη την επομενη μερα των εκλογων.
Μεχρι στιγμης ανακοινωση δεν εχει βγει,οποτε αναμενουμε.
Μεχρι στιγμης ανακοινωση δεν εχει βγει,οποτε αναμενουμε.
Βιάζεστε παιδιά, έχουμε ακόμα πολλές ώρες μέχρι την περίοδο ανακοινώσεων της πρυτανείας του ΟΠΑ!
Για όσους δε ξέρουν είναι μεταξύ 1:00 πμ και 9:00 πμ τις καθημερινές και μεταξύ 11:00 μμ και 12:00 μμ τις Κυριακές.

Για όσους δε ξέρουν είναι μεταξύ 1:00 πμ και 9:00 πμ τις καθημερινές και μεταξύ 11:00 μμ και 12:00 μμ τις Κυριακές.

MpoMp @ Discord
- XaviannNJ
- Gbyte level
Τα Σάββατα αργία;MpoMp wrote:Βιάζεστε παιδιά, έχουμε ακόμα πολλές ώρες μέχρι την περίοδο ανακοινώσεων της πρυτανείας του ΟΠΑ!

Για την Δευτέρα που έρχεται ξέρει τουλάχιστον κανείς αν η σχολή θα ναι κλειστή?
- pgetsos
- Venus Former Team Member
- Academic status: MSc
Μεσα στην εξεταστικη ισχυει κανονικα το προγραμμα της γραμματειας;
Όταν μια μαύρη γάτα περάσει από μπροστά σου, σημαίνει ότι το ζώο πάει κάπου.
Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.
Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.
- XaviannNJ
- Gbyte level
Ναι ισχυει.pgetsos wrote:Μεσα στην εξεταστικη ισχυει κανονικα το προγραμμα της γραμματειας;