Κατάληψη ΙΙ
- greenlover
- bit level
- Kandy_Kandy
- Kilobyte level
- Academic status: N>4
- Kandy_Kandy
- Kilobyte level
- rapadder
- Gbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Αν ισχύει ότι αποφασίστηκε κατάληψη μέχρι και 21/3 το χειμερινό εξάμηνο έχει πλέον χαθεί. Το θέμα είναι ότι θα κινδυνεύει να χαθεί και το εαρινό εξάμηνο που δεν άρχισε ποτέ!
- Το εαρινό εξάμηνο θα ξεκινήσει Πέμπτη 22 Μαρτίου
- Το εαρινό εξάμηνο θα διαρκέσει 10 εβδομάδες και δύο μέρες.
- Οι βαθμολογίες θα πρέπει να έχουν παραδωθεί στην Γραμματεία μέχρι και την Παρασκευή 27 Ιουλίου. Επειδή οι καθηγητές χρειάζονται κάποιο χρόνο για να διορθώσουν τα γραπτά, πρέπει να υπάρχει ένα κενό (δύο εβδομάδων περίπου) από τότε που δώθηκαν τα τελευταία μαθήματα μέχρι και την λήξη της σχετικής προθεσμίας. Μετά οι Γραμματείες κλείνουν και ανοίγουν πάλι Δευτέρα 20 Αυγούστου.
Παραδοχές:rapadder wrote: Τετάρτη 21 Μαρτίου: Γενική Συνέλευση
Πέμπτη 22 Μαρτίου:'Εναρξη εαρινού εξαμήνου
Δευτέρα 26 Μαρτίου - Παρασκευή 30 Μαρτίου: 1η εβδομάδα
Διακοπή μαθημάτων για Πάσχα: Μ. Δευτέρα 2 Απριλίου 2007
Επανέναρξη μαθημάτων:
Δευτέρα 16 Απριλίου - Παρασκευή 20 Απριλίου: 2η εβδομάδα
...
Δευτέρα 14 Μαϊου - Παρασκευή 20 Μαϊου: 6η εβδομάδα
Δευτέρα 21 Μαϊου - Παρασκευή 25 Μαϊου: 7η εβδομάδα
Δευτέρα 28 Μαϊου - Παρασκευή 1 Ιουνίου: 8η εβδομάδα
Δευτέρα 4 Ιουνίου - Παρασκευή 8 Ιουνίου: 9η εβδομάδα
Δευτέρα 11 Ιουνίου - Παρασκευή 15 Ιουνίου: 10η εβδομάδα
Δευτέρα 18 Ιουνίου: 'Εναρξη εξεταστικής περιόδου
Παρασκευή 13 Ιουλίου: Λήξη εξεταστικής περιόδου (4 εβδομάδες)
...
Παρασκευή 27 Ιουλίου: Προθεσμία παράδοσης βαθμολογιών στις Γραμματείες.
Δευτέρα 30 Ιουλίου: Οι Γραμματείες είναι κλειστές για το καλοκαίρι.
Δευτέρα 20 Αυγούστου: Οι Γραμματείες ανοίγουν.
Δευτέρα 27 Αυγούστου: Πιθανή έναρξη της εξεταστικής περιόδου του Σεπτεμβρίου.
- Το εαρινό εξάμηνο θα ξεκινήσει Πέμπτη 22 Μαρτίου
- Το εαρινό εξάμηνο θα διαρκέσει 10 εβδομάδες και δύο μέρες.
- Οι βαθμολογίες θα πρέπει να έχουν παραδωθεί στην Γραμματεία μέχρι και την Παρασκευή 27 Ιουλίου. Επειδή οι καθηγητές χρειάζονται κάποιο χρόνο για να διορθώσουν τα γραπτά, πρέπει να υπάρχει ένα κενό (δύο εβδομάδων περίπου) από τότε που δώθηκαν τα τελευταία μαθήματα μέχρι και την λήξη της σχετικής προθεσμίας. Μετά οι Γραμματείες κλείνουν και ανοίγουν πάλι Δευτέρα 20 Αυγούστου.
Last edited by rapadder on Wed Mar 14, 2007 6:01 pm, edited 4 times in total.
... Γράφτε κώδικα όσο είναι καιρός ...
- greenlover
- bit level
Έλεος συνάδελφοι! Γράφετε λες και έχει γίνει πραξικόπημα!"Ναι αλλά αυτοί οι 500 δυστυχώς καθορίζουν το μέλλον όλων των υπολοίπων"
Είναι δυνατόν αδέλφια μας να χτυπιούνται και να τραβιούνται στα κρατητήρια και εμείς να νοιαζόμαστε για τα Λειτουργικά Συστήματα;
Ο Αγώνας πρέπει να συνεχιστεί μέχρι να νικήσουμε!
- smoky
- Kilobyte level
Είναι το μόνο πράγμα που θα συμφωνήσουμε...greenlover wrote:Έλεος συνάδελφοι!

Σε ξαναρωτάω.. γιατί νομίζεις ότι όλοι είμαστε σύμφωνοι με τον "αγώνα" σου/σας ή ακόμα καλύτερα με τον τρόπο που γίνεται αυτός;;;
Γιατί πιστεύεις ότι όλοι ΠΡΕΠΕΙ να θυσιάσουν τις σπουδες τους για τα δικά σου/σας ιδανικά;;;
Και ξαναλέω/λες...
greenlover wrote:Έλεος συνάδελφοι!
- greenlover
- bit level
- sandra
- Wow! Terabyte level
Δεν ζήτησα σε κανέναν να πάει να τα βάλει με τα ΜΑΤ.Δεν θέλω να τα ισοπεδώνω όλα,κι εγώ έχω ανθρώπινα αισθήματα αλλά μάλλον το παραβλέπεις επίπεδα το θέμα.Για τρία άτομα δεν θα την πληρώσουν αλλοι 8.000.Απλή δημοκρατική σκέψη...greenlover wrote:Έλεος συνάδελφοι! Γράφετε λες και έχει γίνει πραξικόπημα!"Ναι αλλά αυτοί οι 500 δυστυχώς καθορίζουν το μέλλον όλων των υπολοίπων"
Είναι δυνατόν αδέλφια μας να χτυπιούνται και να τραβιούνται στα κρατητήρια και εμείς να νοιαζόμαστε για τα Λειτουργικά Συστήματα;
Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
- mikem4600
- Gbyte level
Σαφώς! Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, άλλωστε! Σωστά;greenlover wrote:Έλεος συνάδελφοι! Γράφετε λες και έχει γίνει πραξικόπημα!"Ναι αλλά αυτοί οι 500 δυστυχώς καθορίζουν το μέλλον όλων των υπολοίπων"

Autocracy hates questions. Anarchy hates answers.
Ναι έχει γίνει πραξικόπημα το θέμα είναι ποιός το έκανεgreenlover wrote:Έλεος συνάδελφοι! Γράφετε λες και έχει γίνει πραξικόπημα!"Ναι αλλά αυτοί οι 500 δυστυχώς καθορίζουν το μέλλον όλων των υπολοίπων"
Καλό Πάσχα απο μένα
PS: Κάντε και μία ψηφοφορία ποιο εξάμηνο προτιμάτε να χάσουμε.
- greenlover
- bit level
Πάνω από 60 άτομα πήγαν στην Γενικά Αστυνομική Διεύθιυνση Αττικής. Δεν νομίζω ότι είναι μόνο 3. Υπάρχει μια διαρκής προσπάθεια απαξίωσης του αγώνα μαςΓια τρία άτομα δεν θα την πληρώσουν αλλοι 8.000

Σκεφτείτε λίγο σας παρακαλώ.. Σκεφτείτε τι παίζετε. Μην έχετε παρωπίδες και ακούτε μόνο το ΕΓΩ. Πρέπει να δράσουμε συναδελφικά... Έξω στην κοινωνία πως θα παλέψουμε ; Ατομικά; Αυτό θέλουν οι επιχειρήσεις, το κράτος, το αφεντικό. Γνωρίζουν ότι η ισχύς βρίσκεται στην ένωση. Αν δράσουμε ο καθένας για την πάρτη του, μπορεί όχι εμείς αλλά σίγουρα τα παιδιά μας, θα φοιτούνε σε πανεπιστήμια με δίδακτρα, με εσωτερική αστυνομία, με "projects" που θα υπαγορεύουν επιχειρήσεις και συμφέροντα.
Είμαστε η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ και μαχόμαστε! Δεν θρονιαζόμαστε πίσω από playstation και "φραπεδιές". Δεν σκεφτόμαστε μόνο για το αν θα πάμε το βράδυ βανδή ή πετρέλη. Έχουμε όνειρα και δεν τα πουλάμε εύκολα.
Last edited by greenlover on Wed Mar 14, 2007 6:04 pm, edited 1 time in total.
- Kandy_Kandy
- Kilobyte level
Η μια ψηφοφορία για το ποια χρονιά προτιμά ο καθένας να επιστρέψουμε πίσω στη σχολή και μετά από πόσα χρόνια μπορούμε να πάρουμε το πτυχίο μας χωρίς να έχουμε όλα τα επίθετα που μας είπαν μέχρι τώρα.........
The Grand essentials of happiness are: something to do, something to love, and something to hope for.
- Kandy_Kandy
- Kilobyte level
- greenlover
- bit level
Λίγο υπομονή. Ας στηρίξουμε όλοι μαζί το φοιτητικό κίνημα για να τελειώσει συντομότερα. Πιστεύετε ότι εμείς (οι "αριστερίζοντες αναρχικοί κουκουλοφόροι αληταράδες τραμπούκοι"
) δεν θέλουμε να πάρουμε πτυχίο. Απλά έχουμε άλλες προτεραιότητες. Για εμένα η ελευθερία των συνανθρώπων μου είναι πάνω από το πτυχίο μου. Και θα παλέψω για αυτό και ας μην το καταλαβαίνουμε όλοι.
Και το '74 υπήρχαν πολλοί φοιτητές που δεν συμμετείχαν. Που έκατσαν σπίτι τους..Που "σκάσανε" επειδή πήγανε πίσω στο πτυχίο.
Είναι καθαρά θέμα οπτικής. Νομίζω ότι πολλοί κοιτάνε το δέντρο (πτυχίο) και όχι το δάσος (παιδεία-πανεπιστήμιο). αυτά.. κουράστηκα (και εσείς φαντάζομαι) .. πάω βόλτα στου Ψυρρή με τον καλό μου... να πιούμε και μια φραπεδιά .. Ή ακόμα χειρότερα: ΦΡΕΝΤΟ !!!

Και το '74 υπήρχαν πολλοί φοιτητές που δεν συμμετείχαν. Που έκατσαν σπίτι τους..Που "σκάσανε" επειδή πήγανε πίσω στο πτυχίο.
Είναι καθαρά θέμα οπτικής. Νομίζω ότι πολλοί κοιτάνε το δέντρο (πτυχίο) και όχι το δάσος (παιδεία-πανεπιστήμιο). αυτά.. κουράστηκα (και εσείς φαντάζομαι) .. πάω βόλτα στου Ψυρρή με τον καλό μου... να πιούμε και μια φραπεδιά .. Ή ακόμα χειρότερα: ΦΡΕΝΤΟ !!!

??greenlover wrote:Λίγο υπομονή. Ας στηρίξουμε όλοι μαζί το φοιτητικό κίνημα για να τελειώσει συντομότερα. Πιστεύετε ότι εμείς (οι "αριστερίζοντες αναρχικοί κουκουλοφόροι αληταράδες τραμπούκοι") δεν θέλουμε να πάρουμε πτυχίο. Απλά έχουμε άλλες προτεραιότητες. Για εμένα η ελευθερία των συνανθρώπων μου είναι πάνω από το πτυχίο μου. Και θα παλέψω για αυτό και ας μην το καταλαβαίνουμε όλοι.
- Kandy_Kandy
- Kilobyte level