Επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ?
- rapadder
- Gbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Λοιπόν, εκεί που καθόμουν μου ήρθε μια ιδεά. Αντί να γκρινιάζω για τα πάντα (παρατάξεις, συμφοιτητές κλπ) δεν στέλνω κάνα e-mail στον πρωθυπουργό να τελειώνει μια και καλή το θέμα:
"Με μεγάλη μου λύπη έμαθα για τα επεισόδια που έγιναν το βράδυ της Παρασκευής προς Σάββατο (1 προς 2 Απριλίου) στη σχολή μου. Είχα την ευκαιρία να δώ τις ζημίες από κοντά.
Θα ήθελα να σας ζητήσω να πάρετε κάποια μέτρα σχετικά με το Πανεπιστημιακό άσυλο. Το σημερινό καθεστώς λειτουργίας του είναι τουλάχιστον προβληματικό. Το μόνο που ζητάω είμαι περισσότερη Δημοκρατία για όλους. Δεν μπορεί στα Πανεπιστήμια να ισχύει ο νόμος της ζούγκλας, ας μου επιτραπεί η έκφραση. Θα αρχίζω να μαζεύω υπογραφές υπέρ της τροποποίησης του σημερινού καθεστώτος του ασύλου. Όταν συγκεντρώσω ικανό αριθμό, θα ζητήσω συνάντηση με κάποιον υπεύθυνο. Βαρέθηκα να γκρινιάζω για τα πάντα και να μην κάνω τίποτα... Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων που διαβάσατε το μήνυμα μου
"
Υποθέτω ότι μέχρι την άλλη εβδομάδα θα έχει λυθεί το θέμα. Τι ανόητος που είμαι, έπρεπε να είχα στείλει το e-mail από καιρό, θα είχε λυθεί το πρόβλημα...
"Με μεγάλη μου λύπη έμαθα για τα επεισόδια που έγιναν το βράδυ της Παρασκευής προς Σάββατο (1 προς 2 Απριλίου) στη σχολή μου. Είχα την ευκαιρία να δώ τις ζημίες από κοντά.
Θα ήθελα να σας ζητήσω να πάρετε κάποια μέτρα σχετικά με το Πανεπιστημιακό άσυλο. Το σημερινό καθεστώς λειτουργίας του είναι τουλάχιστον προβληματικό. Το μόνο που ζητάω είμαι περισσότερη Δημοκρατία για όλους. Δεν μπορεί στα Πανεπιστήμια να ισχύει ο νόμος της ζούγκλας, ας μου επιτραπεί η έκφραση. Θα αρχίζω να μαζεύω υπογραφές υπέρ της τροποποίησης του σημερινού καθεστώτος του ασύλου. Όταν συγκεντρώσω ικανό αριθμό, θα ζητήσω συνάντηση με κάποιον υπεύθυνο. Βαρέθηκα να γκρινιάζω για τα πάντα και να μην κάνω τίποτα... Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων που διαβάσατε το μήνυμα μου

Υποθέτω ότι μέχρι την άλλη εβδομάδα θα έχει λυθεί το θέμα. Τι ανόητος που είμαι, έπρεπε να είχα στείλει το e-mail από καιρό, θα είχε λυθεί το πρόβλημα...
... Γράφτε κώδικα όσο είναι καιρός ...
- lumenintervalum
- Wow! Terabyte level
εγώ αυτό το χαρακτηρίζω τουλάχιστον ως ρομαντικό...
We are just a moment in time
A blink of an eye
A dream for the blind
Visions from a dying brain
I hope you don't understand
Visions from a dying brain
I hope you don't understand
- TaRaNTuLa
- Gbyte level
- Academic status: PhD
Το τι έχει γίνει στη γραμματεία μας τα αναφέρω στο προηγούμενο post μου...Δυστυχώς και εγώ ήλπιζα να πάω σύντομα να κάνω την αίτηση πτυχίου...
Εκτός του ότι πήραν όλα τα δεδομένα που αφορούσαν τους φοιτητές(βαθμολογίες κλπ),άνοιξαν κάθε ντουλάπα και συρτάρι και ανακάτεψαν,έσκισαν,κατέστρεψαν ό,τι έβρισκαν μπροστά,από καρτέλες φοιτητών(όλων μας) ως και το πιο απλό χαρτάκι...Υπολογιστές ανοιγμένοι σαν κονσέρβες,πραγματικά ο χώρος ήταν λες και πέρασε μπουλντόζα...
Δυστυχώς,σε εμένα έχει δημιουργηθεί η εντύπωση ότι ανάμεσα σε αυτούς που μπήκαν στη σχολή ήταν και άτομα του Τμήματός μας...Ελπίζω να μην ισχύει κάτι τέτοιο και να κάνω λάθος,αλλά ακούγοντας το τι έκαναν μέσα στη γραμματεία του Τμήματος,μου έμεινε η εντύπωση ότι τουλάχιστον ένας από αυτούς πρέπει να ήξερε το χώρο και πού βρίσκεται τι...
Το αποτέλεσμα ποιο είναι τώρα;Όσοι θέλαμε να πάρουμε πτυχίο τώρα,θα περιμένουμε λίγο ακόμη και όσοι περιμένετε να πάρετε βιβλία,θα περιμένετε αρκετά ακόμη...Και για να σκεφτούμε λίγο και όσους δουλεύουν στη γραμματεία,θα πρέπει να ρίξουν το γράψιμο του αιώνα...
Εκτός του ότι πήραν όλα τα δεδομένα που αφορούσαν τους φοιτητές(βαθμολογίες κλπ),άνοιξαν κάθε ντουλάπα και συρτάρι και ανακάτεψαν,έσκισαν,κατέστρεψαν ό,τι έβρισκαν μπροστά,από καρτέλες φοιτητών(όλων μας) ως και το πιο απλό χαρτάκι...Υπολογιστές ανοιγμένοι σαν κονσέρβες,πραγματικά ο χώρος ήταν λες και πέρασε μπουλντόζα...
Δυστυχώς,σε εμένα έχει δημιουργηθεί η εντύπωση ότι ανάμεσα σε αυτούς που μπήκαν στη σχολή ήταν και άτομα του Τμήματός μας...Ελπίζω να μην ισχύει κάτι τέτοιο και να κάνω λάθος,αλλά ακούγοντας το τι έκαναν μέσα στη γραμματεία του Τμήματος,μου έμεινε η εντύπωση ότι τουλάχιστον ένας από αυτούς πρέπει να ήξερε το χώρο και πού βρίσκεται τι...
Το αποτέλεσμα ποιο είναι τώρα;Όσοι θέλαμε να πάρουμε πτυχίο τώρα,θα περιμένουμε λίγο ακόμη και όσοι περιμένετε να πάρετε βιβλία,θα περιμένετε αρκετά ακόμη...Και για να σκεφτούμε λίγο και όσους δουλεύουν στη γραμματεία,θα πρέπει να ρίξουν το γράψιμο του αιώνα...
Tamiya rulezZz....
TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
-
- Venus Former Team Member
- rapadder
- Gbyte level
Δεν έχεις καθόλου άδικο.TaRaNTuLa wrote:Δυστυχώς,σε εμένα έχει δημιουργηθεί η εντύπωση ότι ανάμεσα σε αυτούς που μπήκαν στη σχολή ήταν και άτομα του Τμήματός μας...Ελπίζω να μην ισχύει κάτι τέτοιο και να κάνω λάθος,αλλά ακούγοντας το τι έκαναν μέσα στη γραμματεία του Τμήματος,μου έμεινε η εντύπωση ότι τουλάχιστον ένας από αυτούς πρέπει να ήξερε το χώρο και πού βρίσκεται τι...
Αν θέλεις φτιάχνω ένα topic και να βάλουμε ο καθένας το ονοματεπώνυμο τού ή το nickname του για αρχή. Αρκεί να μην έχει μόνο την δική μου υπογραφή.Που υπογράφουμε ...?
... Γράφτε κώδικα όσο είναι καιρός ...
Εγώ πήρα τηλέφωνο πριν λίγο στη γραμματεία και ρώτησα αν θα υπάρχει πρόβλημα με αυτούς που πρόκειται να ορκιστούν τώρα και μου είπαν ότι δεν πιστεύει ότι θα υπάρχει πρόβλημα γιατί δεν έχει χαθεί κάτι.Αλλά να πάρω ξανά την επόμενη βδομάδα που θα έχουν δει καλύτερα τι έχει παιχτεί.
Η τιμωρία του ψεύτη δεν είναι ότι δεν τον πιστεύουν, αλλά ότι αυτός δεν μπορεί να πιστέψει.
Σω, Τζορτζ Μπέρναρντ
Σω, Τζορτζ Μπέρναρντ
άτιμες οι εκλογές κάποιοι θέλουν οπωσδήποτε!!! Που σημαίνει ότι μακρυπρόθεσμα θα χάσουμε εμείς!!! Οι ζημιές πάντως είναι λίγες, απλά χάθηκαν καρτέλες( που έχουν φωτογραφίες φοιτητών). Υπάρχουμ όμως αλλού αποθηκευμένα. Εχούν ξαναγίνει τέτοια και αλλού ( ΠΑΠΕΙ, ΤΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ. ΑΘΗΝΑΣ) συνήθως για νοθείες. Ψηφίζουν άλλοι στην θέση κάποιων δέντρων(ανενεργών φοιτητών,που παρατήσαν δηλαδή τη σχολή εδώ και πολλά χρόνια). ζητάω δημιουργία κινήματος κατά των οικολογικών δυνάμεων που τους φέρνουνε ακόμη στη σχολή για αυτό το λόγο. Ο έχων αντίθετη άποψη μάλλον "απο μικρός φαινόταν ότι θα μεγαλώσει". Με τους υπόλοιπους οικολόγους συμφωνώ περισσότερο!
"υποψιάσου, ανυποψίαστε!"
- TaRaNTuLa
- Gbyte level
- Academic status: PhD
Ευτυχώς,δε θα υπάρξει πρόβλημα,γιατί θα γίνει γρήγορα αποκατάσταση των συστημάτων(ήταν λίγο προνοητικοί,μέσα στην ατυχία τους)...Ατύχησαν οι "γνωστοί-άγνωστοι" φαίνεται!!!
Tamiya rulezZz....
- PASCAL
- Wow! Terabyte level
Κοίτα ρε παιδί μου τελικά πως σχετίζονται όλα!
Την Παρασκευή διοργανώνεται δήθεν πάρτυ στο εστιατόριο. Το Σάββατο διαρυγνύουν τη γραμματεία μας και κλέβουν, όχι ότι βρούν, δώστε βάση: Τις ΚΑΡΤΕΛΕΣ. Τετάρτη κι ενώ η γραμματεία μας υπολειτουργεί διεξάγονται εκλογές. Χώρις να τρέχει τίποτα. Δε μπα να λείπουν 50 καρτέλες, εκλογές.
Σιγά μωρέ λίγο "δέντρο" δε βλάπτει. Ρε πάνε καλά ή το 'χουν χάσει.
Την Παρασκευή διοργανώνεται δήθεν πάρτυ στο εστιατόριο. Το Σάββατο διαρυγνύουν τη γραμματεία μας και κλέβουν, όχι ότι βρούν, δώστε βάση: Τις ΚΑΡΤΕΛΕΣ. Τετάρτη κι ενώ η γραμματεία μας υπολειτουργεί διεξάγονται εκλογές. Χώρις να τρέχει τίποτα. Δε μπα να λείπουν 50 καρτέλες, εκλογές.
Σιγά μωρέ λίγο "δέντρο" δε βλάπτει. Ρε πάνε καλά ή το 'χουν χάσει.

- AmmarkoV
- Wow! Terabyte level
Επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ 7/07/09 (?)
Ξέρει κανείς τίποτα ?
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=244
Επεισόδια μεταξύ αστυνομικών και αντιεξουσιαστών σημειώθηκαν το απόγευμα της Τρίτης στη διάρκεια πορείας διαμαρτυρίας για τις «επιχειρήσεις-σκούπα» της ΕΛ.ΑΣ. στην Αθήνα με στόχο κυρίως τους παράνομους μετανάστες.
Αρκετές εκατοντάδες άτομα, διαδήλωσαν την αντίθεσή τους στο «κλίμα ξανοφοβίας και ρατσισμού» αλλά και στην πρόθεση εκκένωσης του πρώην Εφετείου, στην οδό Σωκράτους, όπου έχουν καταφύγει άστεγοι.
Η πορεία ξεκίνησε από την Ομόνοια και κατευθύνθηκε από την 3ης Σεπτεμβρίου προς την περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα με συνθήματα κατά της «επιτροπής κατοίκων» που έχει συγκροτηθεί ενάντια στην εγκατάσταση μεταναστών στην περιοχή.
Στην πλατεία υπήρξαν συμπλοκές διαδηλωτών και αστυνομίας, με χρήση χημικών και πετροπόλεμο.
Με το ξέσπασμα των επεισοδίων αρκετοί από τους διαδηλωτές κατευθύνθηκαν προς το Οικονομικό Πανεπιστήμιο και το Πολυτεχνείο, στην Πατησίων, όπου συνεχίστηκε για αρκετή ώρα η ένταση.
Αντίστοιχη συγκέντρωση για τους μετανάστες πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη.
( όχι τπτ άλλο αλλά γράφω αύριο στις 8

- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη

-
- Kilobyte level
Re: Επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ 7/07/09 (?)
Εγώ πέρασα πριν μισή ώρα τυχαία και είδα φωτιές και αποκλεισμένη τελείως την Κοδριγκτώνος. Δεν κατάλαβα ακριβώς τι παιζόταν...
Όσες κι αν χτίζουν φυλακές
κι αν ο κλοιός στενεύει,
ο νους μας είναι αληταριό
που όλο θα δραπετεύει..
κι αν ο κλοιός στενεύει,
που όλο θα δραπετεύει..
- koki
- Kilobyte level
- Academic status: N>4
``Άναρθρες κραυγές τύπου απόλυσης από στρατό' ' + ``'Άναρθρες κραυγές τύπου θα πάω στο Παρίσι' ' + ``Άναρθρες κραυγές τύπου μαμά μου φοβάμαι' '
Τα βλογς είναι σαν τις ********, όλοι έχουν από μία
Death By Popcorn : Η απάντηση σε κάθε εσωτερική και εξωτερική σινε/σειρο-αναζήτηση. :D

Death By Popcorn : Η απάντηση σε κάθε εσωτερική και εξωτερική σινε/σειρο-αναζήτηση. :D
-
- Kilobyte level
Δεν είναι κλειστή η Πατησίων όπως λεει το άρθρο...Τουλάχιστον δεν είναι τώρα :
http://www.stopcartel.org/gr/tv.php
Όσες κι αν χτίζουν φυλακές
κι αν ο κλοιός στενεύει,
που όλο θα δραπετεύει..
κι αν ο κλοιός στενεύει,
που όλο θα δραπετεύει..
- koki
- Kilobyte level
- Academic status: N>4
Elder wrote:Δεν είναι κλειστή η Πατησίων όπως λεει το άρθρο...Τουλάχιστον δεν είναι τώρα :
τρελλό cheat!
``Άναρθρες κραυγές τύπου απόλυσης από στρατό' ' + ``'Άναρθρες κραυγές τύπου θα πάω στο Παρίσι' ' + ``Άναρθρες κραυγές τύπου μαμά μου φοβάμαι' '

- cypher
- Venus Former Team Member
Περασα και εγω πριν καμια ωρα απο εκει. Απεναντι απο την κεντρικη εισοδο στον πεζοδρομο ειδα και καποιους απο διαφορα κομματα να κοιτανε ανυσηχοι.
Στην πατησιων ηταν 2-3 φλεγομενοι καδοι με σκουπιδια και μου φαινεται μυριζε λιγο δακρυγονο. Οι περαστικοι εντωμεταξυ ειχαν στηθει απεναντι και κοιταγαν λες και ηταν καμια παρασταση (βγαζαν και βιντεο με τα κινητα).
Λιγο ελεος η κατασταση. Απορω πως αντεχε ο απεργος την μποχα και την καπνα.

Last edited by cypher on Wed Jul 08, 2009 12:36 am, edited 1 time in total.