Εξεταστική

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
AnINffected
Gbyte level
Gbyte level

Post by AnINffected » Thu Jun 22, 2006 11:29 am

Άν συμφωνούν και οι ενδιαφερόμενοι, πώς θα το διαδώσουμε στα υπόλοιπα τμήματα;
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace

Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!! :-( :-(
tZoLe
Venus Former Team Member
Academic status: Alumnus/a

Post by tZoLe » Thu Jun 22, 2006 11:34 am

Μόνο από γνωστό σε γνωστό ,μπορώ να φανταστώ προς το παρών να διαδίδεται...πάντως περιμένω και άλλους συναδέρφους να πάρουν θέση για να έχει νόημα η προσπάθεια... :smt018
Image
"αν ελευθερία σημαίνει κάτι τελικά , σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"
George Orwell (1903 - 1950)

έτσι

Θα μας λείψεις μάγκα Σισσέ...σε ευχαριστούμε για όλα...
AnINffected
Gbyte level
Gbyte level

Post by AnINffected » Thu Jun 22, 2006 11:56 am

Φυσικά και θα πρέπει να περιμένουμε να πάρουν θέση.
Αλλά μάλλον δεν έχουν συνδεθεί οι υπόλοιποι ακόμη.
Άν υπάρχει κάποιο forum στα άλλα τμήματα... στο ΔΕΤ ίσως;
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace

tZoLe
Venus Former Team Member

Post by tZoLe » Thu Jun 22, 2006 12:18 pm

Δεν γνωρίζω για άλλο forum, αλλά ας το ψάξουμε. Ίσως από το site κάποιας παράταξης που συμμετείχε στις κινητοποιήσεις να μπορούσαμε να ενημερώσουμε περισσότερα άτομα.
Image
"αν ελευθερία σημαίνει κάτι τελικά , σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"

έτσι

AnINffected
Gbyte level
Gbyte level

Post by AnINffected » Thu Jun 22, 2006 12:23 pm

Αρκεί να φερθούν ψύχραιμα οι εκπρόσωποι των παρατάξεων.
ΟΚ, μέχρι να πέσουν προτάσεις ας το ψάξουμε και βλέπουμε.
Ada Lovelace

scottie
Buffer underflow exception
Buffer underflow exception

Post by scottie » Fri Jun 23, 2006 7:58 pm

Τι αρνητισμός είναι αυτός επιτέλους ως τώρα η σημαία του συντονιστικού ήταν γιατί δεν έγινε διάλογος και όταν ειπώθηκε ότι θα γίνει ο διάλογος βγαίνει και λέει ότι δεν θα προσέλθει
'Εως τώρα όλα τα πλαίσια που ψηφίστικαν στις συνελεύσεις έλεγαν κανένας διάλογος και κανένας συμβιβασμός (έχω ακόμα τα έντυπα με τα πλαίσια που μοιράζονταν από τις παρατάξεις). Ξαφνικά μου δημουργείται η εντύπωση ότι μερικά πλαίσια θα αλλάξουν και θα προτείνουν διάλογο και ίσως μετά από τον διάλογο αρκετούς συμβιβασμούς...
Fairy
Gbyte level
Gbyte level

Post by Fairy » Sat Jun 24, 2006 4:47 pm

Ethel wrote:Άντε μη φωνάξω το mod... (πως λέμε τον μπόγια...)
Καλό!!! :-D :smt042 :-D

:smt026 Έχω μια απορία: Έστω ότι δίνουμε ένα μάθημα εαρινού την πρώτη από τις δύο φορές που θα εξεταστεί. Αν περάσουμε με χαμηλό βαθμό και θέλουμε να το ακυρώσουμε, πρέπει να το κάνουμε στη δεύτερη φορά που θα δοθει το Σεπτέμβρη, ή θα μπορέσουμε και τον επόμενο Ιούνιο;

(Γνωρίζω τη ισχύει γενικά για την ακύρωση, ρωτώ συγκεκριμένα για φέτος το Σεπτέμβη που τα πράγματα είναι λίγο περίπλοκα...)

Ευχαριστώ! :viking:
"Αν αυτό που έκανες χτες σου φαίνεται ακόμα μεγάλο, δεν έχεις κάνει αρκετά σήμερα."
tZoLe
Venus Former Team Member

Post by tZoLe » Sat Jun 24, 2006 6:34 pm

Άκουσα σήμερα στο Mega στο μεσημβρινό δελτίο πως σε όλες τις σχολές θα διεξαχθεί εξεταστική για τους επί πτυχίο εκτός από την ΑΣΟΕΕ. Είναι πραγματικά λυπηρό που πρωτοπορούμε αρνητικά...
Last edited by tZoLe on Sat Jun 24, 2006 6:37 pm, edited 1 time in total.
Image

έτσι

HdkiLLeR
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by HdkiLLeR » Sat Jun 24, 2006 6:36 pm

Μάλλον πρέπει να το κάνεις στο ενδιάμεσο των εξεταστικών και να το ξαναδώσεις. Το να πάει για τον επόμενο ιούνιο το βλέπω χλωμό. Βέβαια μπορείς να ρωτήσεις για τέτοια διαδικαστικά στην γραμματεία επειδή αναμένεται μεγάλο μπάχαλο σίγουρα.
-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------

"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
Ethel
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by Ethel » Sat Jun 24, 2006 7:58 pm

tZoLe wrote:Άκουσα σήμερα στο Mega στο μεσημβρινό δελτίο πως σε όλες τις σχολές θα διεξαχθεί εξεταστική για τους επί πτυχίο εκτός από την ΑΣΟΕΕ. Είναι πραγματικά λυπηρό που πρωτοπορούμε αρνητικά...
Είναι. Και πρέπει να "ψαχτούμε" λίγο και να αναρωτηθούμε γιατί συνέβη αυτό...
There's no place like 127.0.0.1
AnINffected
Gbyte level
Gbyte level

Post by AnINffected » Sat Jun 24, 2006 9:08 pm

Αν αναλογιστούν στη Σύγκλητο ότι αυτό θα έχει άσχημο αντίκτυπο στην εικόνα του Πανεπιστημίου, ίσως να αλλάξουν γνώμη.
Ada Lovelace

HdkiLLeR
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by HdkiLLeR » Sat Jun 24, 2006 9:31 pm

Καλά μην είσαι τόσο σίγουρος ότι αυτό είναι μόνο εξαιτίας της Συγκλήτου
-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------

"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
tZoLe
Venus Former Team Member

Post by tZoLe » Sat Jun 24, 2006 9:32 pm

AnINffected wrote:Αν αναλογιστούν στη Σύγκλητο ότι αυτό θα έχει άσχημο αντίκτυπο στην εικόνα του Πανεπιστημίου, ίσως να αλλάξουν γνώμη.
Πολύ φοβάμαι πως είναι όμως αργά τώρα πια...
Image

έτσι

AnINffected
Gbyte level
Gbyte level

Post by AnINffected » Sat Jun 24, 2006 11:42 pm

HdkiLLeR wrote:Καλά μην είσαι τόσο σίγουρος ότι αυτό είναι μόνο εξαιτίας της Συγκλήτου
Μάλλον έχεις δίκιο, αλλά τί άλλο θα μπορούσε να είναι;
Ada Lovelace

tZoLe
Venus Former Team Member

Post by tZoLe » Sun Jun 25, 2006 2:17 pm

Μήπως υπάρχει κάτι νεότερο σχετικά με τις ημερομηνίες της εξεταστικής το Σεπτέμβρη;
Image

έτσι

nantia_86
Venus Former Team Member
Academic status: N>4

Post by nantia_86 » Sun Jun 25, 2006 10:16 pm

Κατά τη γνώμη μου δεν θα περιμένουν να μπει ο Σεπτέμβρης για να ξεκινήσει η εξεταστική. Κάτι έχει πάρει τ'αυτί μου για 25 Αυγούστου (εντελώς ανεπίσημα), το οποίο μου φαίνεται λογικό με βαση το γεγονός ότι θα χρειαστεί χρόνος για 2 εξεταστικές.
Καλύτερα να κάνεις κάτι που τελικά μπορεί ν'αποδειχτεί ότι ήταν και λάθος, παρά να μετανιώσεις που δεν το έκανες...
Image
rapadder
Gbyte level
Gbyte level
Post by rapadder » Sun Jun 25, 2006 10:32 pm

Λογικό, καθότι τις προηγούμενες χρονιές (υπό κανονικές συνθήκες) η εξεταστική ξεκινούσε και από της 28 Αυγούστου ή εκεί κοντά.
... Γράφτε κώδικα όσο είναι καιρός ...
nocturna_gr
byte level
byte level

Post by nocturna_gr » Sun Jun 25, 2006 10:35 pm

Ethel wrote:
tZoLe wrote:Άκουσα σήμερα στο Mega στο μεσημβρινό δελτίο πως σε όλες τις σχολές θα διεξαχθεί εξεταστική για τους επί πτυχίο εκτός από την ΑΣΟΕΕ. Είναι πραγματικά λυπηρό που πρωτοπορούμε αρνητικά...
Είναι. Και πρέπει να "ψαχτούμε" λίγο και να αναρωτηθούμε γιατί συνέβη αυτό...
Γνωριζει κανεις -εστω αποψεις- το λογο; Θελω να ελπιζω, οτι δεν ειναι θεμα των διακοπων των καθηγητων... Αλλα, απο την αλλη εχω την εντυπωση οτι χρησιμοποιησαν τους φοιτητες για να ικανοποιησουν τα δικα τους αιτηματα...
nantia_86
Venus Former Team Member
Academic status: N>4

Post by nantia_86 » Sun Jun 25, 2006 10:46 pm

Δεν γνωρίζω κάτι επ'αυτού,αλλά μπορώ να υποθέσω ότι απλά δεν θέλανε να κάνουν την εξεταστική για τους επί πτυχίω μόνο και μόνο για εκδικητικούς λόγους... Δηλαδή μπορεί η πλειοψηφία των καθηγητών που αποτελούν τη Σύγκλητο να ήταν αντίθετοι με τις καταλήψεις,άρα δε θα δεχονταν ποτέ ένα αίτημα που θα προτείνανε αυτοί που κάνουν καταλήψεις(με την έννοια ότι η πλειοψηφία υποστήριζε την κατάληψη). Κατά συνέπεια αφού θέλαμε καταλήψεις θα τις λουστούμε... Και βεβαια δεν μπορούμε να 'χουμε και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο. Άλλωστε η ασοεε δεν είχε και ποτέ πτυχιακές εξεταστικές. Παρόλα αυτά είναι άδικο γι'αυτούς έπρεπε να τελειώσουν τώρα...
Καλύτερα να κάνεις κάτι που τελικά μπορεί ν'αποδειχτεί ότι ήταν και λάθος, παρά να μετανιώσεις που δεν το έκανες...
Image
rapadder
Gbyte level
Gbyte level
Post by rapadder » Mon Jun 26, 2006 12:09 am

Η άποψη σου έχει μια βάση, καθότι οι περισσότεροι καθηγητές θέλουν η ΑΣΟΕΕ να διατηρήσει το καλό της όνομα (όσον αφορά τις καταλήψεις όπου "υστερεί" σε σχέση με άλλες σχολές). Ο μόνος τρόπος να συμβεί αυτό είναι να περάσουν το μήνυμα ότι οι καταλήψεις έχουν και συνέπειες. Πολλοί καθηγητές είναι εκνευρισμένοι διότι δεν μπορούν να πάνε στα γραφεία τους, γενικά έχουν μείνει πίσω οι δραστηριότητες που είχαν προγραμματίσει και θα πιεστούν και τον Σεπτέμβριο.
... Γράφτε κώδικα όσο είναι καιρός ...
tZoLe
Venus Former Team Member

Post by tZoLe » Mon Jun 26, 2006 12:23 am

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως κατά τη διάρκεια των καταλήψεων οι καθηγητές στα χαρτιά στήριζαν τις κινητοποιήσεις από τη στιγμή που μετείχαν στην απεργία.
Image

έτσι

nocturna_gr
byte level
byte level

Post by nocturna_gr » Mon Jun 26, 2006 12:31 am

tZoLe wrote:Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως κατά τη διάρκεια των καταλήψεων οι καθηγητές στα χαρτιά στήριζαν τις κινητοποιήσεις από τη στιγμή που μετείχαν στην απεργία.
Αυτο μου κανει εντυπωση και εμενα. Δεν ξερω ποιοι συγκεκριμενοι το εκαναν, αλλα γενικα δινει ο Συλλογος τη εντυπωση της υποκρισιας.
Post Reply

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”