Συμπαράσταση στους κάφρους και καταδίκη στους κάφρους.tZoLe wrote:νομίζω το επιβάλλουν τα γεγονότα...πάντως πέρα απο τη συζήτηση εδώ καλό θα ήταν και κάποιο μήνυμα συμπαράστασης και καταδίκης των κάφρων...rapadder wrote:Άσχετο: Νομίζω ότι αυτό το topic πρέπει να είναι το πρώτο στον ρυθμό επέκτασης. 5 σελίδες σε λιγότερο από 4 ώρες!
Βανδαλισμοί στο γραφείο του Βασσάλου...
- Proxenos
- Gbyte level
- Academic status: Alumnus/a
One who pays some attention to history will not be surprised if those who cry most loudly that we must smash and destroy are later found among the administrators of some new system of repression. - Noam Chomsky
- tZoLe
- Venus Former Team Member
συμφωνώ γιατί εμείς είμαστε οι φοιτητές και όχι αυτοί οι κάφροι... αυτοί είναι οτιδίποτε άλλο εκτός από ακαδημαϊκοί πολίτες...by the way ποιό είναι το mail;rapadder wrote:Ακριβώς. Να μην απογοητευτεί ο καθηγητής ύστερα από αυτό το περιστατικό και περάσει η τρομοκρατία της καφρίλας. Θα μπορούσαμε να του στέλναμε (όλοι ή ξεχωριστά) e-mail συμπαράστασης.

"αν ελευθερία σημαίνει κάτι τελικά , σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"
George Orwell (1903 - 1950)
έτσι
Θα μας λείψεις μάγκα Σισσέ...σε ευχαριστούμε για όλα...
- tZoLe
Δεν το κατάλαβα αυτό;; Το εξηγείς λίγο;Proxenos wrote:Συμπαράσταση στους κάφρους και καταδίκη στους κάφρους.tZoLe wrote:νομίζω το επιβάλλουν τα γεγονότα...πάντως πέρα απο τη συζήτηση εδώ καλό θα ήταν και κάποιο μήνυμα συμπαράστασης και καταδίκης των κάφρων...rapadder wrote:Άσχετο: Νομίζω ότι αυτό το topic πρέπει να είναι το πρώτο στον ρυθμό επέκτασης. 5 σελίδες σε λιγότερο από 4 ώρες!

"αν ελευθερία σημαίνει κάτι τελικά , σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"
έτσι
- Proxenos
- Gbyte level
1. Αυτό ζήτησες (κοίτα το post σου)tZoLe wrote:Δεν το κατάλαβα αυτό;; Το εξηγείς λίγο;Proxenos wrote:Συμπαράσταση στους κάφρους και καταδίκη στους κάφρους.tZoLe wrote: νομίζω το επιβάλλουν τα γεγονότα...πάντως πέρα απο τη συζήτηση εδώ καλό θα ήταν και κάποιο μήνυμα συμπαράστασης και καταδίκης των κάφρων...
2. Επειδή ο πλουραλισμός στις γνώμες μου είναι σημαντικός και επειδή μου προκαλούν εμετό οι "καταδίκες" (μου φέρνουν σε κάτι από Νίκο Κούρκουλο), είπα να εκφράσω τη συμπαράσταση μου στους κάφρους. Η συμπαθής συνομοταξία των κάφρων συμβάλλει και αυτή με τον δικό της, ευαίσθητο τρόπο στην αλλαγή στάσης αυτής της αποφασισμένης κοινωνίας που κάθε τρεις και λίγο αλλάζει άποψη.
Χθες ήταν (μπαγιάτικο) ψωμί, παιδεία, ασυδοσία και σήμερα προτεραιότητα έχουν τα μπάνια του λαού, οπότε καταδικάζονται οι καταλήψεις και τα έκτροπα σαν απολίτιστες ενέργειες κάποιων άλλων (οι Πακιστανοί μάλλον θα φταίνε). Και οι ακέραιοι εκείνοι αγωνιστές, όπως ο φίλτατος Πασχάλης, έχουν αφεθεί μόνοι τους στις επάλξεις του λαϊκού αγώνα που λαμβάνει τώρα χώρα στις ντάπιες της Μυκόνου...
One who pays some attention to history will not be surprised if those who cry most loudly that we must smash and destroy are later found among the administrators of some new system of repression. - Noam Chomsky
- tZoLe
Συγγνώμα αν κατάλαβα καλά με κατηγορείς που καταδικάζω τα γεγονότα;; Ρε φίλε μάλλον δε το πιάνω αυτό που μου λες...Proxenos wrote:1. Αυτό ζήτησες (κοίτα το post σου)tZoLe wrote:Δεν το κατάλαβα αυτό;; Το εξηγείς λίγο;Proxenos wrote: Συμπαράσταση στους κάφρους και καταδίκη στους κάφρους.
2. Επειδή ο πλουραλισμός στις γνώμες μου είναι σημαντικός και επειδή μου προκαλούν εμετό οι "καταδίκες" (μου φέρνουν σε κάτι από Νίκο Κούρκουλο), είπα να εκφράσω τη συμπαράσταση μου στους κάφρους. Η συμπαθής συνομοταξία των κάφρων συμβάλλει και αυτή με τον δικό της, ευαίσθητο τρόπο στην αλλαγή στάσης αυτής της αποφασισμένης κοινωνίας που κάθε τρεις και λίγο αλλάζει άποψη.
Χθες ήταν (μπαγιάτικο) ψωμί, παιδεία, ασυδοσία και σήμερα προτεραιότητα έχουν τα μπάνια του λαού, οπότε καταδικάζονται οι καταλήψεις και τα έκτροπα σαν απολίτιστες ενέργειες κάποιων άλλων (οι Πακιστανοί μάλλον θα φταίνε). Και οι ακέραιοι εκείνοι αγωνιστές, όπως ο φίλτατος Πασχάλης, έχουν αφεθεί μόνοι τους στις επάλξεις του λαϊκού αγώνα που λαμβάνει τώρα χώρα στις ντάπιες της Μυκόνου...

έτσι
- PASCAL
- Wow! Terabyte level
Περνάμε καλά στη Γερμανία?Proxenos wrote: Χθες ήταν (μπαγιάτικο) ψωμί, παιδεία, ασυδοσία και σήμερα προτεραιότητα έχουν τα μπάνια του λαού, οπότε καταδικάζονται οι καταλήψεις και τα έκτροπα σαν απολίτιστες ενέργειες κάποιων άλλων (οι Πακιστανοί μάλλον θα φταίνε). Και οι ακέραιοι εκείνοι αγωνιστές, όπως ο φίλτατος Πασχάλης, έχουν αφεθεί μόνοι τους στις επάλξεις του λαϊκού αγώνα που λαμβάνει τώρα χώρα στις ντάπιες της Μυκόνου...
(Προσωπικά Proxene βράζω στα Κάτω Πατήσια προσπαθώντας να τελείωσω την εργασία μου στην Java ενώ μετά θα πάω Καλαμάτα και όχι Μύκονο όπως θα ήθελες

Last edited by PASCAL on Wed Jun 28, 2006 2:06 am, edited 1 time in total.
- Proxenos
- Gbyte level
Είσαι αγνός...PASCAL wrote:Περνά με καλά στη Γερμανία?Proxenos wrote: Χθες ήταν (μπαγιάτικο) ψωμί, παιδεία, ασυδοσία και σήμερα προτεραιότητα έχουν τα μπάνια του λαού, οπότε καταδικάζονται οι καταλήψεις και τα έκτροπα σαν απολίτιστες ενέργειες κάποιων άλλων (οι Πακιστανοί μάλλον θα φταίνε). Και οι ακέραιοι εκείνοι αγωνιστές, όπως ο φίλτατος Πασχάλης, έχουν αφεθεί μόνοι τους στις επάλξεις του λαϊκού αγώνα που λαμβάνει τώρα χώρα στις ντάπιες της Μυκόνου...
(Προσωπικά Proxene βράζω στα Κάτω Πατήσια προσπαθώντας να τελείωσω την εργασία μου στην Java ενώ μετά θα πάω Καλαμάτα και όχι Μύκονο όπως θα ήθελες.)
- kill bill
- Kilobyte level
Σίγουρα το γεγονός του βανδαλισμού του κ.Βάσσαλου είναι κάτι παραπάνω από θλιβέρο.Οι λεγόμενοι "γνωστοί άγνωστοι" από τα Μ.Μ.Ε έχουν ξεπεράσει κάθε όριο,δε σέβονται τίποτα πλέον.Νομίζω ότι ένα μεγάλο ποσοστό ευθύνης για το ατυχές και θλιβερό αυτό συμβάν(οπώς και για όλα τα επισόδια που έχουν προκλήθει ως τώρα) έχει και η ΕΛ.ΑΣ η οποιά παρακολούθει απαθής τα γεγονότα και το μόνο που κάνει είναι να πουλάει τσαμπουκά σε περαστικούς και δημοσιογράφους.Είδατε εσείς καμία προσπάθεια καταστολής της δράσης αυτών των γελοίων(για να μην πω τίποτα χειρότερο);Μήπως δεν ήταν μπροστά στις λεηλασίες της νομικής σήμερα,αλλά και στα επισόδια που εκτυλίχθηκαν και στο δικό μας πανεπιστήμιο λίγο πριν τις φοιτητικές εκλογές;Μα είναι ποτέ δυνατόν να βλέπουν τη δημόσια περιουσία να καταστρέφεται-την οποία πληρώνουν και οι ίδιοι αλλά πολύ περισσότερο ο απλός λαός-,να τους βλέπουν να καίνε την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ και να σκέφτονται το άσυλο;Το μόνο που σκέφτονται είναι το τομάρι τους,έχοντας καταλήξει να γίνουν μια απλή φοροεισπρακτική υπηρεσία που αντί να προστατευεί τους απλούς πολίτες,τους τρομοκρατεί.
- tZoLe
Πρόξενε για εξήγα μου μία λίγο καλύτερα το προηγούμενο σου post...τουλάχιστον να καταλαβαίνω γιατι με κατηγορείς...το δικαιούμαι...

έτσι
- AnINffected
- Gbyte level

Παιδιά, έχει χαθεί κάθε αίσθηση του μέτρου πλέον...
Ας στείλουμε το mail συμπαράστασης στον καθηγητή προς το παρόν και βλέπουμε για τα υπόλοιπα, ΟΚ?
Έτσι μπράβο τα παιδάκια μου (σε μωρά μιλάω από εδώ και μπρός)

The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace
Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!!

Ada Lovelace

- tZoLe
Το mail είναι vassalos (at) aueb.gr;

έτσι
- AnINffected
- Gbyte level
Yep.tZoLe wrote:Το mail είναι vassalos (at) aueb.gr;
Καλά κάνεις... ας γελάσει και λίγο το χειλάκι μας εδώ μέσα.aggelos wrote:ΥΓ: ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace

Ada Lovelace

Επιβάλλεται να στείλουμε email συμπαράστασης στον καθηγητή και να του δώσουμε κουράγιο γι'αυτή τη φασιστική επίθεση.Δυστυχώς για το περιστατικό αυτό φταίμε όλοι μας, και όχι μόνο γι'αυτό αλλά για την μπουρδέλ** της σχολής που συντελείται αυτές τις ημέρες από τις "αγωνιστικές"(!) παρατάξεις.Και φταίει και αυτό το forum γιατί μόνο στη θεωρία είμαστε και δε δράσαμε ποτέ σε μια κρίσιμη στιγμή με κάποια επίσημη "καταγγελία" ή ένα κείμενο υπογεγραμμένο από όλους μας με αιτήματα προς τις παρατάξεις και τις αρχές του Πανεπιστημίου.AnINffected wrote:![]()
Παιδιά, έχει χαθεί κάθε αίσθηση του μέτρου πλέον...
Ας στείλουμε το mail συμπαράστασης στον καθηγητή προς το παρόν και βλέπουμε για τα υπόλοιπα, ΟΚ?
Έτσι μπράβο τα παιδάκια μου (σε μωρά μιλάω από εδώ και μπρός)
Και γι'αυτή την επίθεση δε νομίζω ότι φταίει η αστυνομία, δεν υπάρχει λόγος να προστατευθεί ένας χώρος που θυμίζει δημόσιο ουρητήριο.Συγνώμη που τα λέω αυτά αλλά έτσι ένιωσα μια ημέρα που πήγα βλέποντας τους τοίχους γραμμένους και στο πάτωμα νερά.
Πρέπει να βιαστούμε για την επιστολή υποστήριξης από τα μέλη του venus προς το θύμα των φασιστών.
Horrific, deplorable violence is okay, as long as people don't say any naughty words!
- tec-goblin
- bit level
Συμφωνώ. Ευτυχώς υποψιάστηκες το χιούμορ μου. Απλά είπα κάπως λιγότερο ενεργοί. Δεν θα μας πήγαινε τόσο η καρδιά. Δεν θα χτυπούσαμε τόσο γρήγορα τις σελίδες. Δεν το λέω ως σωστό ή λάθος. Είναι σαν παρατήρηση του καιρού και του ανθρώπινου χαρακτήρα.AnINffected wrote: Αν και ίσως έκανες πλάκα, διαφωνώ.Σε κανέναν απολύτως δεν αξίζει να συμβαίνει κάτι τέτοιο.
Ε, αλλά ότι θα συμπαραστεκόμασταν θα συμπαραστεκόμασταν. Ή τουλάχιστον θα έπρεπε να το κάνουμε, γιατί ούτε του αξίζει, ούτε τον διορθώνει, και τρομοκρατεί και ως πράξη και τους άλλους καθηγητές που σεβόμαστε. Θα ήταν τραμπουκισμός της κακιάς ώρας σε οποιονδήποτε και αν συνέβαινε.
Goo Goo Mucks are Burning Longer
- tZoLe
Δεν θέλω να δικαιολογήσω την ΕΛ.ΑΣ, αλλά καλό είναι να αναγνωρίσουμε πως όταν επεμβαίνει την κατηγορούμε, και ίσως όχι αδίκως, για υπερβολικό ζήλο και υπερβολική χρήση βίας, ενώ όταν δεν επεμβαίνει την κατηγορούμε για ξύ@@μο...από το μαύρο στο άσπρο πάμε...μπορεί όμως τα πράγματα να είναι ερυθρόλευκα(kill bill wrote:Νομίζω ότι ένα μεγάλο ποσοστό ευθύνης για το ατυχές και θλιβερό αυτό συμβάν(οπώς και για όλα τα επισόδια που έχουν προκλήθει ως τώρα) έχει και η ΕΛ.ΑΣ η οποιά παρακολούθει απαθής τα γεγονότα και το μόνο που κάνει είναι να πουλάει τσαμπουκά σε περαστικούς και δημοσιογράφους.Είδατε εσείς καμία προσπάθεια καταστολής της δράσης αυτών των γελοίων(για να μην πω τίποτα χειρότερο);

Και σχετικά με το κάψιμο της σημαίας, αν αυτό πιστεύουν κακό του κεφαλιού τους...δεν είναι θέμα της αστυνομίας να επέμβει...
xrokos++
Last edited by tZoLe on Wed Jun 28, 2006 2:11 am, edited 1 time in total.

έτσι
- tec-goblin
- bit level
Παλικάρι, εδώ ο κόσμος καίγεται βαρκούλες αρμενίζουν. Είναι δυνατόν να συγκρίνουμε το ότι ένας άνθρωπος έχασε τόση δουλειά, κάμποσοι φοιτητές/μεταπτυχιακοί μένουν στον αέρα με τις πτυχιακές τους ίσως, με ένα κάψιμο ενός κομματιού ύφασμα;kill bill wrote:να τους βλέπουν να καίνε την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ και να σκέφτονται το άσυλο;
Το άσυλο έχει νόημα που υπάρχει, όπως και το ένταλμα και όλα αυτά τα βασικά δικαιώματα. Και υπάρχουν μηχανισμοί για την άρση του όταν χρειάζεται. Βέβαια, όταν οι πρυτάνεις εκλέγονται από ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ και δεν θέλουν να χάσουν τους υποστηρικτές τους (που δεν είναι οι φοιτητές, είναι φοιτητοπατέρες που νοιάζονται για τα συμφέροντά τους τον περισσότερο καιρό), δεν τολμούν να εισηγηθούν την άρση.
(αυτό είναι σπόντα για συγκεκριμένο λόγο για τον οποίο οι φοιτητοπατέρες καίγονται τόσο πολύ να μην περάσει καθόλου το νομοσχέδιο και δεν φωνάζουν απλά για συγκεκριμένες διατάξεις)
Goo Goo Mucks are Burning Longer
alphatv.gr
27.6.2006
Βανδαλισμοί σε γραφείο «διαφωνούντα» στις καταλήψεις καθηγητή
Θύμα βάνδαλων διαρρηκτών έπεσε επίκουρος καθηγητής Πληροφορικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Άγνωστοι διέρρηξαν το γραφείο του, κατέστρεψαν Η/Υ, βιβλία και εργασίες φοιτητών, ενώ γέμισαν τους τοίχους με συνθήματα κατά των καθηγητών. Όπως καταγγέλλει ο Βασίλης Βασάλος, είχε δεχθεί απειλές, όταν διαφώνησε πριν από λίγες ημέρες με τις αποφάσεις των φοιτητών στη συνέλευση της Συγκλήτου. Τότε είχε δημιουργηθεί ένταση και κάποιοι φοιτητές είχαν απειλήσει φραστικά όσους διαφωνούσαν μαζί τους.
Άνδρες της Σήμανσης πήραν δακτυλικά αποτυπώματα από το γραφείο του καθηγητή, ενώ ήδη έχει ξεκινήσει έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών, που σύμφωνα με την Αστυνομία δεν αποκλείεται να ανήκουν στον Πανεπιστημιακό χώρο.
Horrific, deplorable violence is okay, as long as people don't say any naughty words!
- TaRaNTuLa
- Gbyte level
- Academic status: PhD
Καλά έκανε και μπήκε η Σήμανση και πήρε αποτυπώματα!Σε τέτοιες περιπτώσεις δε συμφωνώ με το Άσυλο.Άσυλο δηλαδή είναι η ελευθερία στην ασυδοσία και τους βανδαλισμούς;Εννοείται πως όχι και συνεπάγεται ελευθερία στη σκέψη και την εποικοδομητική δράση προς ανάπτυξη του πνεύματος,και όχι στο καδρόνι και το σπρέυ!Ω ρε να χαρώ δημοκρατική νεολαία...Και εύχομαι να τους βρουν και να τους κόψουν τον ^%#$^%!!!! 

Tamiya rulezZz....
TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
- Fairy
- Gbyte level
Σαν άνθρωπος έχω την παρακάτω φρικτή κι επαίσχυντη αδυναμία. Έχω την τάση να αναζητώ και να πιστεύω στο καλό που υπάρχει μέσα στους ανθρώπους. Πιστεύω επίσης πως αν οι άνθρωποι ενωθούν για ένα δίκαιο σκοπό μπορούν να κουνήσουν βουνά. Και πιστεύω σαν ανόητη συχνά πως το δίκαιο είναι τόσο καταφανές, ώστε όλες οι απόψεις θα ταυτίζονται.
Και τώρα επιστροφή στην πραγματικότητα:
- Οι πάντες κατηγορούν κάποιους "γνωστούς αγνώστους" - τι υποκριτική και σιχαμένα αόριστη φράση! - ξεχνώντας να κάνουν αυτοκριτική.
- Ακόμη και σε ένα topic αφιερωμένο σε μια κατάπτυστη πράξη, αντί να γράφονται posts διαμαρτυρίας, κάποιοι ακόμη τσακώνονται για τα κομματικά.
- Όσα συμβαίνουν γύρω μας είναι ένα μείγμα προβοκάτσιας, αλήθειας, δίκαιης οργής, ανόητης έκφρασης της οργής αυτής, λόγων υπέρ του κόμματος, λόγων κατά όλων των κομμάτων, κτλ κτλ, τόσο ανακατεμένων μεταξύ τους που το πιο καθαρό πράγμα θάβεται κάτω από όλα αυτά και ξεχνιέται στραπατσαρισμένο.
- Κάθετι αγνό λιώνει κάτω από τόνους αυτοπροβολής, αυταρέσκειας και κοντόφθαλμης πεποίθησης πώς σωστό είναι ότι συμφέρει τον καθένα ξεχωριστά.
Για αλλαγή, δεν θα βγω να κατηγορήσω κανέναν, παρά μόνο τον εαυτό μου που άφησα να συμβούν όλα αυτά. Γιατί ο καθένας μας άφησε να συμβούν όλα αυτά. Κι εσείς τα μέλη του forum, κι οι κομματικοί, κι οι ανεξάρτητοι, και όλοι οι φοιτητές, και τα ΜΑΤ, και οι βάνδαλοι, και οι κουκουλοφόροι, και οι Υπουργοί και οι δημοσιογράφοι κι ο τελευταίος ζητιάνος που έγινε μάρτυρας των γεγονότων. Γιατί ψηφίσαμε και δεν ψηφίσαμε. Γιατί ήμαστε εκεί και δεν κάναμε τίποτα και γιατί δεν ήμαστε εκεί να κάνουμε κάτι.
Αν όλοι οι παραπάνω έμπαιναν στη διαδικασία να αναγνωρίσουν το απειροελάχιστο κομματάκι ευθύνης που τους αναλογεί - ίσως κι ελπίζω κάποιοι να το έκαναν ήδη - σήμερα θα μιλούσαμε για μουσική, τους βαθμούς μας, τους καλύτερους τρόπους φροντίδας των λουλουδιών στη γλάστρα μας, κι όχι για βανδαλισμούς, υπαίτιους, παράθυρα της TV, βία, βία, βία.
Αφού μας αρέσει τόσο πολύ να υπερασπιζόμαστε τον εαυτούλη μας, γιατί μας φαίνεται βουνό το να κάνουμε ότι μπορούμε ώστε τον πρωί στο καθρέφτη να βλέπουμε με περηφάνεια τον εαυτό μας κι όχι μια μουντζούρα από τη σύγχιση;
Δεν είμαι ουτοπίστρια. Απλά ακόμη θέλω να πιστεύω πως δεν έχασα την ικανότητα να βλέπω καθαρά. The end.
Και τώρα επιστροφή στην πραγματικότητα:
- Οι πάντες κατηγορούν κάποιους "γνωστούς αγνώστους" - τι υποκριτική και σιχαμένα αόριστη φράση! - ξεχνώντας να κάνουν αυτοκριτική.
- Ακόμη και σε ένα topic αφιερωμένο σε μια κατάπτυστη πράξη, αντί να γράφονται posts διαμαρτυρίας, κάποιοι ακόμη τσακώνονται για τα κομματικά.
- Όσα συμβαίνουν γύρω μας είναι ένα μείγμα προβοκάτσιας, αλήθειας, δίκαιης οργής, ανόητης έκφρασης της οργής αυτής, λόγων υπέρ του κόμματος, λόγων κατά όλων των κομμάτων, κτλ κτλ, τόσο ανακατεμένων μεταξύ τους που το πιο καθαρό πράγμα θάβεται κάτω από όλα αυτά και ξεχνιέται στραπατσαρισμένο.
- Κάθετι αγνό λιώνει κάτω από τόνους αυτοπροβολής, αυταρέσκειας και κοντόφθαλμης πεποίθησης πώς σωστό είναι ότι συμφέρει τον καθένα ξεχωριστά.
Για αλλαγή, δεν θα βγω να κατηγορήσω κανέναν, παρά μόνο τον εαυτό μου που άφησα να συμβούν όλα αυτά. Γιατί ο καθένας μας άφησε να συμβούν όλα αυτά. Κι εσείς τα μέλη του forum, κι οι κομματικοί, κι οι ανεξάρτητοι, και όλοι οι φοιτητές, και τα ΜΑΤ, και οι βάνδαλοι, και οι κουκουλοφόροι, και οι Υπουργοί και οι δημοσιογράφοι κι ο τελευταίος ζητιάνος που έγινε μάρτυρας των γεγονότων. Γιατί ψηφίσαμε και δεν ψηφίσαμε. Γιατί ήμαστε εκεί και δεν κάναμε τίποτα και γιατί δεν ήμαστε εκεί να κάνουμε κάτι.
Αν όλοι οι παραπάνω έμπαιναν στη διαδικασία να αναγνωρίσουν το απειροελάχιστο κομματάκι ευθύνης που τους αναλογεί - ίσως κι ελπίζω κάποιοι να το έκαναν ήδη - σήμερα θα μιλούσαμε για μουσική, τους βαθμούς μας, τους καλύτερους τρόπους φροντίδας των λουλουδιών στη γλάστρα μας, κι όχι για βανδαλισμούς, υπαίτιους, παράθυρα της TV, βία, βία, βία.
Αφού μας αρέσει τόσο πολύ να υπερασπιζόμαστε τον εαυτούλη μας, γιατί μας φαίνεται βουνό το να κάνουμε ότι μπορούμε ώστε τον πρωί στο καθρέφτη να βλέπουμε με περηφάνεια τον εαυτό μας κι όχι μια μουντζούρα από τη σύγχιση;
Δεν είμαι ουτοπίστρια. Απλά ακόμη θέλω να πιστεύω πως δεν έχασα την ικανότητα να βλέπω καθαρά. The end.
"Αν αυτό που έκανες χτες σου φαίνεται ακόμα μεγάλο, δεν έχεις κάνει αρκετά σήμερα."
- tZoLe
Fairy δεν έχω να απαντήσω τίποτα...γιατί ίσως να νιώθω και εγώ ένοχος για την κατάσταση. Νιώθω ένοχος γιατί αρκούμαι στο να διαπιστώνω και μένω μέχρι εκει...
Ζητώ ξανά κάποια ανακοίνωση καταδίκης υπογεγραμμένη από όσα μέλη του venus το επιθυμούν...
Ζητώ ξανά κάποια ανακοίνωση καταδίκης υπογεγραμμένη από όσα μέλη του venus το επιθυμούν...

έτσι