Κατάληψη ΙΙ
- greenlover
- bit level
Με αυτό τον νόμο και τις αλλαγές που θα περάσουν, σκοτώνουν και εμάς, και τα πανεπιστήμια, και τα όνειρά μας, και τα πτυχία μας. Νεκρώνουν τα πάντα. Μην κοιτάς το δέντρο... Υπάρχει και το δάσος.. Δεν είναι μόνο το πτυχίο σου το κέντρο του σύμπαντος. Παίζεται η παιδεία μας... Δυστυχώς πολλοί είναι εγωιστές και δεν μπορούν να κοιτάξουν πέρα από την μύτη τους.. Την δικιά τους μύτη έτσι; Εννοείται! 

- greenlover
- bit level
Για να δούμε.. Από την μία έχουμε το ενοίκιο της σάντρας.. από την άλλη έχουμε όλη την παιδεία...
Έχεις δίκιο σάντρα.. το ενοίκιο σου είναι πιο σημαντικό
merged by P3
Τόση είναι η τιμή σου; 400 ευρώ τον μήνα.. Θα κατέβεις και στην κατάληψη με τόσα; Μήπως και σε πορείες; Ή θέλεις παραπάνω για αυτές τις υπηρεσίες;
Ο καθένας μας δίνει κάτι. Άλλοι λιγότερο, άλλοι περισσότερο.
Εγώ έχασα τον πατέρα μου φέτος τον Οκτώβριο. Δυνατός άνθρωπος. Μπέσος. Οικοδόμος στο επάγγελμα με χιλιάδες αγώνες στους ώμους τους.
Θα ήταν προσβολή στην μνήμη του αν τα πούλαγα όλα για να έχω το πτυχίο μου μερικούς μήνες νωρίτερα.
Έχεις δίκιο σάντρα.. το ενοίκιο σου είναι πιο σημαντικό

merged by P3
Τόση είναι η τιμή σου; 400 ευρώ τον μήνα.. Θα κατέβεις και στην κατάληψη με τόσα; Μήπως και σε πορείες; Ή θέλεις παραπάνω για αυτές τις υπηρεσίες;

Ο καθένας μας δίνει κάτι. Άλλοι λιγότερο, άλλοι περισσότερο.
Εγώ έχασα τον πατέρα μου φέτος τον Οκτώβριο. Δυνατός άνθρωπος. Μπέσος. Οικοδόμος στο επάγγελμα με χιλιάδες αγώνες στους ώμους τους.
Θα ήταν προσβολή στην μνήμη του αν τα πούλαγα όλα για να έχω το πτυχίο μου μερικούς μήνες νωρίτερα.
- sandra
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Alumnus/a
Ήθελα να ξερα.Όλο το καλοκαίρι δεν σας έφτασε να κάθεστε?Θέλετε να το ευχαριστηθείτε 2-3 χρονάκια ακόμη?Δικαίωμα μου είναι να θέλω να κάνω μάθημα.Για αυτό αγωνιζόμουν τόσα χρόνια.όχι για τ αλεφτά.Να μπω σε μια σχολή και να μάθω.Όχι να γίνω φερέφωνο του κάθε κόμματος.Βλέπεις εγώ αγαπάω την ζωή και την γνώση.Όχι συγκεκριμένα χρώματα
Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
- tZoLe
- Venus Former Team Member
Πρόσεχε μην χαθείς μέσα στο δάσος γιατί είναι επικίνδυνα και έχει και άγρια ζώα.greenlover wrote:Με αυτό τον νόμο και τις αλλαγές που θα περάσουν, σκοτώνουν και εμάς, και τα πανεπιστήμια, και τα όνειρά μας, και τα πτυχία μας. Νεκρώνουν τα πάντα. Μην κοιτάς το δέντρο... Υπάρχει και το δάσος.. Δεν είναι μόνο το πτυχίο σου το κέντρο του σύμπαντος. Παίζεται η παιδεία μας... Δυστυχώς πολλοί είναι εγωιστές και δεν μπορούν να κοιτάξουν πέρα από την μύτη τους.. Την δικιά τους μύτη έτσι; Εννοείται!

ΥΓ. Δεν έχω την μύτη του Παπαδόπουλου(λέει ότι είναι και γαύρος!!!) να μην βλέπω πιο πέρα.

"αν ελευθερία σημαίνει κάτι τελικά , σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"
George Orwell (1903 - 1950)
έτσι
Θα μας λείψεις μάγκα Σισσέ...σε ευχαριστούμε για όλα...
- greenlover
- bit level
- tZoLe
- Venus Former Team Member
Φιλαράκο θα σου πω ένα πράγμα χίλιες φορές παρτάκιας παρά κόμματος μαλά@@ς.greenlover wrote:Γλυκειά μου Σάντρα,
Δεν κάνουμε κατάληψη για να καθόμαστε. Αλλά για να αγωνιζόμαστε. Αν εγώ είμαι φερέφωνο κόμματος, εσύ είσαι φερέφωνο της πάρτης σου και των εγωιστικών σου ενστίκτων. Εγώ παλεύω για εσένα και ας μην το καταλαβαίνεις. Αν αγαπάς την ζωή κατέβα από την πολυθρόνα και πάλεψε μαζί μας.
2 χρόνια από τη ζωή του alexo από τη μια και από την άλλη το μέλλον της Παιδείας.alexo wrote:greenlover γνωρίζεις ότι αυτή η ιστορία κρατάει 1 χρόνο ;
Τον Σεπτέμβρη πάλι 2πλή εξεταστική δώσαμε.Αυτή η δουλειά πότε θα σταματήσει;
Μέχρι να αποσυρθεί το νομοσχέδιο;Και αν δεν αποσυρθεί;
Θα έχω χάσει μήπως 2 χρόνια από τη ζωή μου;

Last edited by tZoLe on Tue Mar 06, 2007 1:54 pm, edited 1 time in total.

"αν ελευθερία σημαίνει κάτι τελικά , σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"
George Orwell (1903 - 1950)
έτσι
Θα μας λείψεις μάγκα Σισσέ...σε ευχαριστούμε για όλα...
greenlover γνωρίζεις ότι αυτή η ιστορία κρατάει 1 χρόνο ;
Δε θέλω να παλεύεις έτσι για μένα..Κάνε κατάληψη στο Υπουργείο Παιδείας .Κι εγώ μαζί σου. Μην κλείνεις όμως τη σχολή και νεκρώνεις τα πάντα.
Δε θέλω να παλεύεις έτσι για μένα..Κάνε κατάληψη στο Υπουργείο Παιδείας .Κι εγώ μαζί σου. Μην κλείνεις όμως τη σχολή και νεκρώνεις τα πάντα.
Last edited by alexo on Tue Mar 06, 2007 1:54 pm, edited 1 time in total.
- greenlover
- bit level
Θέλεις να προτείνω: Δήμοσια και ΔΩΡΕΑΝ παιδεία για όλους. Με κονδύλια. Με υποστήριξη. Με στήριξη από το κράτος.
Αυτό που δεν έχουμε τώρα. Τι να πώ; Να σου κατεβάσω νόμο μα άρθρα;
Πληρώνουμε για τα μεταπτυχιακά και δεν λέμε τίποτα. Κάνουμε μαθήματα 400 άτομα σε μία αίθουσα και δεν μιλάμε. Διδασκόμαστε ύλη προηγούμενης δεκαετίας και σιωπούμε γιατί "'ολα για το πτυχίο".
ας σκεφτούμε καλύτερα. και ας τιμήσουμε την μνήμη του πατέρα μου σας παρακαλώ. ήταν αγωνιστής.
merged by P3
και να μην αποσυρθεί τώρα, αν συνεχίσουμε τους αγώνες θα αποσυρθεί μετά. πρέπει να είμαστε ενωμένοι και θαραλέοι.
Αυτό που δεν έχουμε τώρα. Τι να πώ; Να σου κατεβάσω νόμο μα άρθρα;
Πληρώνουμε για τα μεταπτυχιακά και δεν λέμε τίποτα. Κάνουμε μαθήματα 400 άτομα σε μία αίθουσα και δεν μιλάμε. Διδασκόμαστε ύλη προηγούμενης δεκαετίας και σιωπούμε γιατί "'ολα για το πτυχίο".
ας σκεφτούμε καλύτερα. και ας τιμήσουμε την μνήμη του πατέρα μου σας παρακαλώ. ήταν αγωνιστής.
merged by P3
και να μην αποσυρθεί τώρα, αν συνεχίσουμε τους αγώνες θα αποσυρθεί μετά. πρέπει να είμαστε ενωμένοι και θαραλέοι.
- P3
- Venus Project Founder
Μoderation Message
@greenlover and Everyone generally
Θα σε παρακαλούσα να προσπαθήσεις να κρατήσεις το επίπεδο στο σωστό σημέιο. Λέγε την αποψη σου αρκεί να μην θίγεις κανένα.Μην αναγκαστούμε να κλειδώσουμε τη συζήτηση τώρα, μετά από τοσες σελίδες!
edit
Μη διπλοποστάρεις. Χρησιμοποιησε το κουμπί "επεξεργασία" πάνω δεξιά από το ποστ σου!
@greenlover and Everyone generally
Θα σε παρακαλούσα να προσπαθήσεις να κρατήσεις το επίπεδο στο σωστό σημέιο. Λέγε την αποψη σου αρκεί να μην θίγεις κανένα.Μην αναγκαστούμε να κλειδώσουμε τη συζήτηση τώρα, μετά από τοσες σελίδες!
edit
Μη διπλοποστάρεις. Χρησιμοποιησε το κουμπί "επεξεργασία" πάνω δεξιά από το ποστ σου!
"Το δικό μου το ποίημα δεν έχει ομοιοκαταληξία.", ο υπογράφων
- greenlover
- bit level
Λυπόμαστε για τον πατέρα σου...ειλικρινά
Αλλά πιστεύω ότι ούτε εκείνος θα ήθελε να χάνεις τα πιο δημιουργικά σου χρόνια τόσο άδικα...
Δε λεω, εγινε οτι έγινε, αλλά πλέον είναι υπερβολή τόσο καιρό καταλήψεις.Γιατί κανείς δεν αναρωτιέται τι συναισθηματικές/ψυχολογικές επιπτώσεις έχει όλο αυτό σε κάθε έναν φοιτητή??
Δεν ειναι μονο η Αλεξάνδρα που έχει πρόβλημα, πιστεψε με...(και δεν ειναι μονο το ενοικιο)
Αλλά πιστεύω ότι ούτε εκείνος θα ήθελε να χάνεις τα πιο δημιουργικά σου χρόνια τόσο άδικα...
Δε λεω, εγινε οτι έγινε, αλλά πλέον είναι υπερβολή τόσο καιρό καταλήψεις.Γιατί κανείς δεν αναρωτιέται τι συναισθηματικές/ψυχολογικές επιπτώσεις έχει όλο αυτό σε κάθε έναν φοιτητή??
Δεν ειναι μονο η Αλεξάνδρα που έχει πρόβλημα, πιστεψε με...(και δεν ειναι μονο το ενοικιο)
Είπαμε ..οκ,κατάληψη.
Αλλά πλέον έχει χαθεί το όριο.
Εκμεταλλεύεσαι την ανάγκη μου για να ασκήσεις πίεση στην κυβέρνηση;;
Θα το δεχτώ,αν και δεν πρέπει,αλλά με μέτρο.Η υπομονή μου εξαντλήθηκε.
Κι εγώ διαφωνώ με την αναθεώρηση αλλά όχι να τα ισοπεδώσουμε και όλα.
Αλλά πλέον έχει χαθεί το όριο.
Εκμεταλλεύεσαι την ανάγκη μου για να ασκήσεις πίεση στην κυβέρνηση;;
Θα το δεχτώ,αν και δεν πρέπει,αλλά με μέτρο.Η υπομονή μου εξαντλήθηκε.
Κι εγώ διαφωνώ με την αναθεώρηση αλλά όχι να τα ισοπεδώσουμε και όλα.
Last edited by alexo on Tue Mar 06, 2007 2:14 pm, edited 1 time in total.
-
- Venus Project Founder
φυσικά κ δεν είναι μόνο το ενοίκιο..
οι πρωτοετείς που δεν έχουν διδαχτεί προγραμματισμούς όπως θα έπρεπε είμαι πολυ περίεργος να τους δω από μία πλευρά όταν συναντήσουνε την τεχνητή νοημοσύνη κ τους μεταγλωττιστές..
οι 2οτείς αυτή τη στιγμή ΔΕΝ κάνουν Αλγορίθμους, Βάσεις Δεδομένων κ Λειτουργικά (αν είναι ακόμα έτσι..) ... όταν θα τους βγεί το λάδι κ δεν θα καταφέρουν τπτ στον 1,5 μήνα μαθήματος,τι θα τους ανακουφίζει?
τι σου λέω τώρα..ε? οι γνωστοί μου που είναι 5ο έτος κ τα χρωστάνε ακόμα καταλαβαίνουν πολύ καλά τι λέω..
Γενικά τα κλειστά πανεπιστήμια που οφελούν??
Αυτός ο μηδενισμός του κόστους των καταλήψεων στο όνομα της αντίστασης είναι τουλάχιστον αφελής.
κ αύριο να αποσυρθεί ο νόμος όποιος πει ότι νίκησε το φοιτητικό κίνημα είναι βαθιά νυχτωμένος
οι πρωτοετείς που δεν έχουν διδαχτεί προγραμματισμούς όπως θα έπρεπε είμαι πολυ περίεργος να τους δω από μία πλευρά όταν συναντήσουνε την τεχνητή νοημοσύνη κ τους μεταγλωττιστές..
οι 2οτείς αυτή τη στιγμή ΔΕΝ κάνουν Αλγορίθμους, Βάσεις Δεδομένων κ Λειτουργικά (αν είναι ακόμα έτσι..) ... όταν θα τους βγεί το λάδι κ δεν θα καταφέρουν τπτ στον 1,5 μήνα μαθήματος,τι θα τους ανακουφίζει?
τι σου λέω τώρα..ε? οι γνωστοί μου που είναι 5ο έτος κ τα χρωστάνε ακόμα καταλαβαίνουν πολύ καλά τι λέω..
Γενικά τα κλειστά πανεπιστήμια που οφελούν??
Αυτός ο μηδενισμός του κόστους των καταλήψεων στο όνομα της αντίστασης είναι τουλάχιστον αφελής.
κ αύριο να αποσυρθεί ο νόμος όποιος πει ότι νίκησε το φοιτητικό κίνημα είναι βαθιά νυχτωμένος
People are never more insecure than when they become obsessed with their fears at the expense of their dreams
- greenlover
- bit level
αλεξο κόντεψα να στρβωθώ με αυτά τα τεράστια γράμματα..υποθέτω ότι αν έγραφα εγώ έτσι θα ήμουν έξω από το φόρουμ έτσι; άλλοι κανόνες για τους "φρουρούς" και άλλοι για του απλούς πολίτες;;; 
merged by P3

merged by P3
Διαφωνώ μαζί σου.. Πρώτα από όλα ΑΝ αποσυρθεί ο νόμος, έχει πέσει η κυβέρνηση. Είναι μεγάλο το πολιτικό παιχνίδι."κ αύριο να αποσυρθεί ο νόμος όποιος πει ότι νίκησε το φοιτητικό κίνημα είναι βαθιά νυχτωμένος"[
- P3
- Venus Project Founder
α. Ειπαμε κάνε "επεξεργασία".greenlover wrote:αλεξο κόντεψα να στρβωθώ με αυτά τα τεράστια γράμματα..υποθέτω ότι αν έγραφα εγώ έτσι θα ήμουν έξω από το φόρουμ έτσι; άλλοι κανόνες για τους "φρουρούς" και άλλοι για του απλούς πολίτες;;;
β. Αν κάνεις μια αναζήτηση σε αυτό το τόπικ αλλά και σε πολλά άλλα θα δεις ότι το έντονο ύφος μέσω των γραμματοσειρών είναι αποδεκτό. Το περιεχόμενο είναι αυτό που αλλάζει τον τρόπο αντιμετώπισης. Νομίζω πως μπήκες φορτσάτη να τα μηδενίσεις όλα. Θα σε παρακαλούσα λοιπόν για τελευταία φορά να προσέχεις τις εκφράσεις σου και τους χαρακτηρισμούς τύπου "φρουρός" γιατί αυτοί θα έιναι που θα οδηγήσουν σε αυτό που περιγράφεις και όχι το τι γραμματοσειρά χρησιμοποιείς.Αν μη τι άλλο σεβάσου το χρόνο που έχουμε αφιερώσει για να υπάρχει αυτός ο χώρος (Venus) και μην μας κατακρίνεις λανθασμένα.
Last edited by P3 on Tue Mar 06, 2007 2:25 pm, edited 1 time in total.
"Το δικό μου το ποίημα δεν έχει ομοιοκαταληξία.", ο υπογράφων
- greenlover
- bit level
το ότι είμαι πρώτη μέρα στο venus, δεν σημαίνει ότι δεν έχω εμπειρία από άλλα forums.
Επίσης υπάρχει διοαφορά στο να επεμβαίνει ο moderator για θέματα ουσίας (κανονικά πρέπει να είναι ΠΟΛΥ διακριτικός), και άλλο να επεμβαίνει για ψίλου πήδημα (ορθογραφικά λάθη, τρόπος γραφής, ύφος γράμματος κ.λ.π)
Έχω κάνει και εγώ moderator στο Λύκειό μου και γνωρίζω. 1 χρόνο είχα στείλει μόνο 10-12 ΔΗΜΟΣΙΕΣ παρατηρήσεις...
Επίσης υπάρχει διοαφορά στο να επεμβαίνει ο moderator για θέματα ουσίας (κανονικά πρέπει να είναι ΠΟΛΥ διακριτικός), και άλλο να επεμβαίνει για ψίλου πήδημα (ορθογραφικά λάθη, τρόπος γραφής, ύφος γράμματος κ.λ.π)
Έχω κάνει και εγώ moderator στο Λύκειό μου και γνωρίζω. 1 χρόνο είχα στείλει μόνο 10-12 ΔΗΜΟΣΙΕΣ παρατηρήσεις...
Έμαθα κάτι και το γράφω...αν ξέρει και κάποιος άλλος κάτι παρόμοιο ή έχει ακούσει κάτι ας με επιβεβεαιώσει...
Από Δευτέρα 12.3.2007 αρχίζουν οι αναπληρώσεις του χειμερινού εξαμήνου που θα διαρκέσουν μία εβδομάδα.
και
από Δευτέρα 18.3.2007 αρχίζει το επόμενο εξαμηνο.
edit:(Δεν είναι σίγουρο ακόμα γι'αυτό όποιος ξέρει κάτι ας ποστάρει...)
Από Δευτέρα 12.3.2007 αρχίζουν οι αναπληρώσεις του χειμερινού εξαμήνου που θα διαρκέσουν μία εβδομάδα.
και
από Δευτέρα 18.3.2007 αρχίζει το επόμενο εξαμηνο.
edit:(Δεν είναι σίγουρο ακόμα γι'αυτό όποιος ξέρει κάτι ας ποστάρει...)
Last edited by debbie on Tue Mar 06, 2007 2:42 pm, edited 2 times in total.
- sandra
- Wow! Terabyte level
Προφανώς η εμπειρία μας δεν είναι αρκετή στο venus.Μήπως παλεύεις και για το δικό μας καλό εδώ?Να σε πληροφορήσω ότι με τα περισσότερα παιδιά είμαστε φίλοι και αν μη τι άλλο σεβόμαστε ο ένας τον άλλον.Και ο σεβασμός κερδίζεται με το χρόνο.Αυτό δεν αφορά μόνο στο φόρουμ.Γενικά στη ζωή σου.Για να μην γίνεις κι εσύ παρτάκιας το λέω
Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.