Πληροφορική Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών Feedback
- Zifnab
- Venus Former Team Member
- Academic status: MSc
Re: Πληροφορική Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών Feedback
Τα βρήκα μόνος μου - αλλά κατά σύμπτωση στο case study uml του μαθήματος Τεχνολογία Λογισμικού εφαρμόστηκαν από τους βοηθούς αν και όχι με το σωστότερο τρόπο Factory DAO (κάτι σαν Wrapper για τους πίνακες της βάσης) και στο βιβλίο του κ.Γιακουμάκη πλέον έχει 5-6 βασικά... Πράγματι το τμήμα αναβαθμίζεται. Ήδη ο κ.Π.Βασσάλος είπε ότι ανέφερε ήδη τη μεταφορά των υπολογιστικών σε επόμενο έτος (2ο μάλλον). Από του παραχρόνου αν υπάρχει το μάθημα θα μεταφερθεί, όπως πιστεύει.
-
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Professor
...κι άλλα καλά πράγματα αποφασίστηκαν ήδη και θα σας γνωστοποιηθούν μέσω Γραμματείας.
Δ. Γκρ.

Δ. Γκρ.
-
- Academic status: Alumnus/a
Πότε με το καλό ?
αυτό περιμένω και εγώ με αγωνία! δεν ξέρει κανένας ρε παιδιά;
-
- Wow! Terabyte level
Οι εκπρόσωποί σας (των φοιτητών) ήσαν παρόντες στην τελευταία Γ.Σ. και ξέρουν ποιες αλλαγές στο πρόγραμμα έγιναν δεκτές και από πότε θα ισχύσουν.
Δ. Γκρ.
Δ. Γκρ.
δεν είναι εκπρόσωποι, είναι αντιπρόσωποι οπότε δεν υπάρχει η αλληλεπίδραση 

-
- Wow! Terabyte level
Ουδέν σχόλιο...
Δ. Γκρ.

Δ. Γκρ.
- Zifnab
Προφανώς δεν θα περιμένουμε τους παραταξιακούς να μας ενημερώσουν ... Τώρα δεν έχουμε εκλογές - Ελπίζω η Γρραμματεία να ανακοινώσει τα επίσημα έγκαιρα... 

και η γραμματεία με (άλλες) εκλογές ασχολείται αυτό το καιρό..
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Η γραμματεια πως θα μας ενημερωσει?Θα βγαλει ανακοινωση στην τρυπα-βιτρινα δεξια της πορτας?
Τουλαχιστον ξερουμε ποτε θα ανακοινωθουν να παμε να τις δουμε?

Τουλαχιστον ξερουμε ποτε θα ανακοινωθουν να παμε να τις δουμε?
-
- Wow! Terabyte level
Εξόσων γνωρίζω, η Γραμματεία δεν έχει ενημερωθεί ακόμη, αλλοιώς θα σας είχε ενημερώσει.
Η απόφαση δεν θα προέλθει - αν προέλθει - από το Τμήμα μας, ούτε θα αφορά μόνο το Τμήμα μας. Έχουν και άλλα Τμήματα εκλογές στις 17.06 (νομίζω 3) και η απόφαση θα τα επηρεάσει όλα.
Δεν λέω ότι έχετε άδικο να διαμαρτύρεστε - αντιθέτως, κάποιοι φαίνεται ότι έχουν δίκιο - αλλά μήπως θα μπορούσατε να αποφύγετε τις κραυγές και να δείξετε περισσότερη αυτοσυγκράτηση;
Δ. Γκρ.
Η απόφαση δεν θα προέλθει - αν προέλθει - από το Τμήμα μας, ούτε θα αφορά μόνο το Τμήμα μας. Έχουν και άλλα Τμήματα εκλογές στις 17.06 (νομίζω 3) και η απόφαση θα τα επηρεάσει όλα.
Δεν λέω ότι έχετε άδικο να διαμαρτύρεστε - αντιθέτως, κάποιοι φαίνεται ότι έχουν δίκιο - αλλά μήπως θα μπορούσατε να αποφύγετε τις κραυγές και να δείξετε περισσότερη αυτοσυγκράτηση;
Δ. Γκρ.
- sandra
- Wow! Terabyte level
Τι έγινε μπήκαν οι ΕΜΠίτες και ξαφνικά η σχολή μας μας φαίνεται πολύ cool? 

Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
- Zifnab
Όχι βέβαια εδώ θέλει πολλή σκέψη για το τί πρέπει να γίνει...Μόλις βρώ χρόνο θα στείλω κάποια νέα κομμάτια κειμένου για κάποια μαθήματα ακόμα.
περιμένω και άλλες ιδέες στο θέμα της τουαλέτας. πχ λες να απαγορεύεται η τουαλέτα εκτός από προβλήματα υγείας. αν σε πιάσει όμως εκείνη την ώρα δικαιούσαι να χρησιμοποιήσεις την πάνα που θα σου παρέχει ο επιτηρητής; επίσης τα προβλήματα υγείας πως θα επιβεβαιώνονται; θα κάνεις ότι κάνεις και μετά πριν τραβήξεις καζανάκι θα έρχεται ο συνοδός-νταντά-διδακτορικός να ελέγξει την nature of the beast; περιμένουμε με αγωνία!
- Zifnab
giak σταμάτα να είσαι ειρωνικός
- Προφανώς δεν μιλάω για θέμα υγείας το τόνισα αυτό - ούτε ο επιτηρητής θα μπαίνει στην τουαλέτα - ήδη ο κ.Π.Βασσάλος ανέφερε ότι δεν θα επιτρέψει πάνω από 5 άτομα ανα αίθουσα/αμφιθέατρο να πάνε τουαλέτα στα Υπολογιστικά - αφού εκεί εκτιμάται ο στατιστικός αριθμός σε μία αίθουσα που θέλουν να πάνε... Προφανώς θα τους δωθεί η ευκαιρία πριν την εξέταση....Περίπου ότι γίνεται στις πανελλαδικές. Ξέρουμε όμως τί γίνεται με τα άπειρα βιβλία μέσα στις τουαλέτες και τα συναφή στο υπόγειο...Αυτό πρέπει να σταματήσει κατά τη γνώμη μου

- Ganther
- Wow! Terabyte level
- Academic status: 3rd year
Η αντιγραφη πρεπει να σταματησει
Ειναι απιστευτο οτι σε αυτη τη χωρα εχουμε φτασει στο σημειο να υπερασπιζομαστε το δικαιωμα μας (???) στην αντιγραφη. Ελατε τωρα συναδελφοι που δεν ξερετε για ποιες "τουαλετες" κανει λογο ο Zifnab. Μπορει να μην θεωρω οτι ειναι το πρωτο πραγμα που πρεπει να λυθει, καθως θεωρω οτι μεγαλυτερο ποσοστο ατομων αντιγραφει με αλλες μεθοδους (κινητο κυριως) αλλα ενταξει τωρα, υπαρχει θεμα με την αντιγραφη και σε πολλα αλλα πανεπιστημια ακομα μεγαλυτερο αποτι στο δικο μας (που ηδη ειναι αηδιαστικη η κατασταση)
Δεν μπορω να καταλαβω πως ατομα που εχουν παρει 1/2 της σχολης αντιγραφοντας εχουν το θρασος να αποκαλουν εαυτους επιστημονες και να κανουν λογο για υποβαθμισμενα πτυχια και δικαιωματα, και και και...
Ειναι απιστευτο οτι σε αυτη τη χωρα εχουμε φτασει στο σημειο να υπερασπιζομαστε το δικαιωμα μας (???) στην αντιγραφη. Ελατε τωρα συναδελφοι που δεν ξερετε για ποιες "τουαλετες" κανει λογο ο Zifnab. Μπορει να μην θεωρω οτι ειναι το πρωτο πραγμα που πρεπει να λυθει, καθως θεωρω οτι μεγαλυτερο ποσοστο ατομων αντιγραφει με αλλες μεθοδους (κινητο κυριως) αλλα ενταξει τωρα, υπαρχει θεμα με την αντιγραφη και σε πολλα αλλα πανεπιστημια ακομα μεγαλυτερο αποτι στο δικο μας (που ηδη ειναι αηδιαστικη η κατασταση)
Δεν μπορω να καταλαβω πως ατομα που εχουν παρει 1/2 της σχολης αντιγραφοντας εχουν το θρασος να αποκαλουν εαυτους επιστημονες και να κανουν λογο για υποβαθμισμενα πτυχια και δικαιωματα, και και και...
- Zifnab
Μην ξεχνάμε και τις αλλαγές φωτογραφιών στα πάσο (θα έπρεπε να είναι παρουσία αστυνομικής ταυτότητας η εξέταση) και τα κινητά προφανώς...
-
- Wow! Terabyte level
Κι εγώ τι υποτίθεται ότι πρέπει να κάνω, ρε παιδιά; Έλεος! Επιστήμονας/δάσκαλος/ερευνητής/εργαζόμενος είμαι. Ούτε τον αδιάφορο θέλω να παριστάνω, ούτε το μπάτσο, ούτε το δικαστή... Να σέβομαι τον κόπο σας θέλω, πρωτίστως!
Δ. Γκρ.

Δ. Γκρ.
- stoupeace
- Wow! Terabyte level
- Academic status: High school
Kάτι τέτοιο ήθελα να ποστάρω.redlabel wrote:Κι εγώ τι υποτίθεται ότι πρέπει να κάνω, ρε παιδιά; Έλεος! Επιστήμονας/δάσκαλος/ερευνητής/εργαζόμενος είμαι. Ούτε τον αδιάφορο θέλω να παριστάνω, ούτε το μπάτσο, ούτε το δικαστή... Να σέβομαι τον κόπο σας θέλω, πρωτίστως!![]()
Δ. Γκρ.
Σίγουρα η αντιγραφή έχει καταντήσει μάστιγα για τα ελληνικά πανεπιστήμια, αλλά δεν θα δίνουμε και κατόπιν εισαγγελικής παρέμβασης

Αρκεί η ταυτότητα, και η επιτήρηση (η σοβαρή).
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
- Zifnab
Η σοβαρή! Όχι κάθομαι στο laptop μου, παίζω με το κινητό και αφήνω 20 άτομα να βγούν έξω από το αμφιθέατρο...Τί πάθαν όοολοι αυτοί ο ένας μετά τον άλλο? Χαλασμένη φασολάδα?
Η ταυτότητα αν όχι η αστυνομική όκ - εδώ επιτρέπεται και με σκέτο πάσο...Ποιός κοιτάει τώρα ....
Ανοίγουν κάποιοι βιβλία τεχνητής νοημοσύνης μέσα στην αίθουσα (το έχω δει και στις δύο εξετάσεις μου) - τί άλλο πρέπει να πω?!
Η ταυτότητα αν όχι η αστυνομική όκ - εδώ επιτρέπεται και με σκέτο πάσο...Ποιός κοιτάει τώρα ....
Ανοίγουν κάποιοι βιβλία τεχνητής νοημοσύνης μέσα στην αίθουσα (το έχω δει και στις δύο εξετάσεις μου) - τί άλλο πρέπει να πω?!
- Ganther
- Wow! Terabyte level
- Academic status: 3rd year
Δεν νομιζω οτι ειναι ιδιαιτερως δυσκολο να ειναι πιο αυστηροι οι επιτηρητες και να πεσουν 2-3 γερες ποινες σε ατομα που θα φανει οτι αντεγραφαν και κυριως για προκλητικες περιπτωσεις αντιγραφης!
Εαν ηξερες οτι μπορει να φας ας πουμε 2 εξεταστικες σε ολα τα μαθηματα θα το σκεφτοσουν πολυ παραπανω να βγαλεις τα θεματα εξω απο το αμφιθεατρο. Ενω τωρα μιλαμε για απλο μηδενισμο (και αν!)
Εαν ηξερες οτι μπορει να φας ας πουμε 2 εξεταστικες σε ολα τα μαθηματα θα το σκεφτοσουν πολυ παραπανω να βγαλεις τα θεματα εξω απο το αμφιθεατρο. Ενω τωρα μιλαμε για απλο μηδενισμο (και αν!)
- proskopos
- Wow! Terabyte level
Είναι δυνατόν να πουμε σε κάποιον να μην πάει στην τουαλέτα...? Στα δέντρα θα γυρίσουμε?
Να γινεται σωστή επιτήρηση μέσα στην αίθουσα, όχι να απαγορέψουμε την τουαλέτα.. Ρε παιδια, αν κάποιος δεν έχει διαβάσει δεν πρόκειται να τον σώσει η τουαλέτα.. αν ειναι δυνατόν.. Και στην τελική αν τα θέματα είναι όλα Α,Β,Γ,Δ τότε δεν φταίει ο φοιτητής, φταίει ο καθηγητής.. Τα θέματα πρέπει να τα ψάχνεις, να τα σκέφτεσαι.. Να μην ειναι στανταρ... Σε τέτοια θέματα λοιπόν, η τουαλέτα ειναι ανώφελη...
Που βοηθάει η τουαλέτα πχ στην C++, java, στα διακριτά (μαθηματικά γενικά)? τι θα σου πει ο άλλος...?
Στο θέμα κρίσεως του Δ. Γκρίτζαλη στη ασφάλεια?
Ούτε καν λογιστική δεν βοηθάει...
1 ερώτηση απο το χαρτι, δεν ανεβάζει βαθμό...
Να γινεται σωστή επιτήρηση μέσα στην αίθουσα, όχι να απαγορέψουμε την τουαλέτα.. Ρε παιδια, αν κάποιος δεν έχει διαβάσει δεν πρόκειται να τον σώσει η τουαλέτα.. αν ειναι δυνατόν.. Και στην τελική αν τα θέματα είναι όλα Α,Β,Γ,Δ τότε δεν φταίει ο φοιτητής, φταίει ο καθηγητής.. Τα θέματα πρέπει να τα ψάχνεις, να τα σκέφτεσαι.. Να μην ειναι στανταρ... Σε τέτοια θέματα λοιπόν, η τουαλέτα ειναι ανώφελη...
Που βοηθάει η τουαλέτα πχ στην C++, java, στα διακριτά (μαθηματικά γενικά)? τι θα σου πει ο άλλος...?
Στο θέμα κρίσεως του Δ. Γκρίτζαλη στη ασφάλεια?
Ούτε καν λογιστική δεν βοηθάει...
1 ερώτηση απο το χαρτι, δεν ανεβάζει βαθμό...