Επεισόδια στη σχολή

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
netharis
Venus Former Team Member
Academic status: Alumnus/a

Re: Επεισόδια στη σχολή

Post by netharis » Sun Mar 28, 2010 6:00 pm

aguero88 wrote: Υ.Γ2 Ακόμα και ο αέρας που αναπνέουμε είναι θέμα πολιτικής. Οι απολιτικ στάσεις τύπου ΦΑΝΚΙ δεν μας πάνε μπροστά. Και είναι θέμα πολιτικής ακόμα και ο αέρας που αναπνέουμε γιατί εγώ αναγκάζομαι να αναπνέω κάθε μέρα περισσότερο καυσαέριο επειδή ο Κακλαμάνης (εξαιτίας των ηλίθιων λευκών που τον ψήφισαν) δεν έχει αφήσει πάρκο για πάρκο στο κέντρο της Αθήνας...Αντίθετα κυκλοφορεί με ένα αλυσιδοπρύονο στο χέρι και κόβει δέντρα από παντού και με ένα καρότσι γεμάτο τσιμέντο και τσιμεντώνει όπου έχει χώμα...
Εδώ μιλάμε για το πανεπιστήμιο.
Δηλαδή για να πάμε μπροστά σαν ΑΣΟΕΕ πρέπει να έχουμε χρώμα πράσινο, μπλε, κόκκινο whatever;
Η Ελλάδα και η Ιταλία (αν δεν κάνω λάθος) είναι οι μόνες χώρες που ανέχονται παρατάξεις στα Πανεπιστήμια τους.
Αλλά ξέχασα: Οι άλλοι "κοιμούνται" τον ύπνο του δικαίου και οι Έλληνες είμαστε ξύπνιοι...
Αν γίνει ένα γκάλοπ ανάμεσα στους φοιτητές, θα παρατηρήσεις ότι το 95% δεν βρίσκει κάποιο λόγο να υπάρχουν παρατάξεις στο Πανεπιστήμιο. Εδώ όταν δημιουργήθηκε η κοινότητα FOSS, βγήκαν κάτι έξυπνοι από κάποια παράταξη και έλεγαν πως έγινε με δική τους προτροπή. No more brainwashing.

My 2 cents...
Image
Resistance is futile. Join the foss-side now!
"UNIX is very simple, it just needs a genius to understand its simplicity." - Dennis Ritchie
"The things that I want, by Max Payne. A smoke. A whiskey. For the sun to shine. I want to sleep, to forget. To change the past. Unlimited ammo and a license to kill. But right then, more than anything, I wanted her."
jimm
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by jimm » Sun Mar 28, 2010 8:39 pm

Εμενα πιο πολυ απ'όλα οσα γραψατε μου αρεσε αυτο:
aguero88 wrote: Υπήρχε πληροφορία ότι ...

Οπως δηλαδη "υπαρχει πληροφορια" οτι π.χ. μεθαυριο θα την πεσουν οι βαζελοι στο στεκι του γαυρου στο μαγαζι του βαγγελη! :-D
If you know what i mean.. :smt002
redlabel
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: Professor

Post by redlabel » Sun Mar 28, 2010 9:01 pm

jimm wrote:Εμενα πιο πολυ απ'όλα οσα γραψατε μου αρεσε αυτο:

Οπως δηλαδη "υπαρχει πληροφορια" οτι π.χ. μεθαυριο θα την πεσουν οι βαζελοι στο στεκι του γαυρου στο μαγαζι του βαγγελη! :-D
Συνforumίτη jimm, νομίζω ότι πρέπει να ανανεώσεις το ρεπερτόριο των σχολίων σου, ρουτινιάσαμε βρε παιδί μου! :)

Δ. Γκρ.
kwnccc
Mbyte level
Mbyte level

Post by kwnccc » Sun Mar 28, 2010 9:53 pm

netharis wrote:Εδώ μιλάμε για το πανεπιστήμιο.
Δηλαδή για να πάμε μπροστά σαν ΑΣΟΕΕ πρέπει να έχουμε χρώμα πράσινο, μπλε, κόκκινο whatever;
Η Ελλάδα και η Ιταλία (αν δεν κάνω λάθος) είναι οι μόνες χώρες που ανέχονται παρατάξεις στα Πανεπιστήμια τους.
Αλλά ξέχασα: Οι άλλοι "κοιμούνται" τον ύπνο του δικαίου και οι Έλληνες είμαστε ξύπνιοι...
Αν γίνει ένα γκάλοπ ανάμεσα στους φοιτητές, θα παρατηρήσεις ότι το 95% δεν βρίσκει κάποιο λόγο να υπάρχουν παρατάξεις στο Πανεπιστήμιο. Εδώ όταν δημιουργήθηκε η κοινότητα FOSS, βγήκαν κάτι έξυπνοι από κάποια παράταξη και έλεγαν πως έγινε με δική τους προτροπή. No more brainwashing.

My 2 cents...
Το θέμα είναι ότι δεν αντιδράμε σε όλους αυτούς που μας "δουλεύουν μέσα στην μούρη μας"! Αυτό που θέλουν είναι την ψήφο μας -εννοείται- για να αποκτήσουν μεγαλύτερη εξουσία μέσα στη σχολή και κατ' επέκταση έξω από αυτή! Ελάχιστοι (για να μην πω κανένας) ενδιαφέρονται για το καλύτερο της σχολή, αλλά το μόνο που καταφέρνουν είναι να παρασιτούν εις βάρος της (όπως και πάσης φύσης οργάνωση προσκύμμενη σε πολιτικά συμφέροντα)!
Βέβαια κανένα από τα κόμματα της εξουσίας θα προτιμούσε να εκλείπουν τα "τσιράκια" του από τα ελληνικά πανεπιστήμια, προκειμένου αυτά να λειτουργούν καλύτερα χωρίς να εμφανίζονται τέτοια φαινόμενα! Εμείς φταίμε που τους επιτρέπουμε να ασκούν την εξουσία τους πάνω στο δικό μας μέλλον!
όσο συνεχίζεται η κατάσταση αυτή τόσο θα υποβαθμίζονται τα ελληνικά πανεπιστήμια,για το οποίο και φέρουν ένα πολύ μεγάλο μερίδιο ευθύνης...
jimm
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by jimm » Sun Mar 28, 2010 11:10 pm

redlabel wrote:
jimm wrote:Εμενα πιο πολυ απ'όλα οσα γραψατε μου αρεσε αυτο:
Συνforumίτη jimm, νομίζω ότι πρέπει να ανανεώσεις το ρεπερτόριο των σχολίων σου, ρουτινιάσαμε βρε παιδί μου! :)

Δ. Γκρ.

Συμφορουμιτη redlabel, αν το γεγονος οτι "υπηρχε πληροφορια" πως θα ερθουν να την πεσουν ακροδεξιοι αρα ειχαν μαζευτει και ακροαριστεροι να τους περιμενουν για τα περαιτερω, δε σου θυμιζει "ραντεβου" βαζελων και γαυρων, εγω παω πασο! :-)
redlabel
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by redlabel » Mon Mar 29, 2010 12:23 am

jimm wrote:Συμφορουμιτη redlabel, αν το γεγονος οτι "υπηρχε πληροφορια" πως θα ερθουν να την πεσουν ακροδεξιοι αρα ειχαν μαζευτει και ακροαριστεροι να τους περιμενουν για τα περαιτερω, δε σου θυμιζει "ραντεβου" βαζελων και γαυρων, εγω παω πασο! :-)
...είναι πολύς καιρός που δεν έχω μάθει κάτι για τέτοια "ραντεβού" και "πληροφορίες", οπότε καλά κάνεις και πας πάσο. :)

Δ. Γκρ.
jimm
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by jimm » Mon Mar 29, 2010 1:05 am

redlabel wrote: ...είναι πολύς καιρός που δεν έχω μάθει κάτι για τέτοια "ραντεβού" και "πληροφορίες", οπότε καλά κάνεις και πας πάσο. :)
Μπορει. Εγω απλως εμπιστευθηκα τα λεγομενα του συμφορουμιτη μας! ;)
aguero88 wrote: Υπήρχε πληροφορία ότι θα γίνει ντου από Χρυσαυγίτες και ακροδεξιούς...

Για αυτό από το στέκι είχαν μαζευτεί όλη μέρα στην σχολή.
Τωρα, το απο που ερχονται οι πληροφοριες για τον τοπο/χρονο οπου ετοιμαζονται να κανουν ντου οι χρυσαυγιτες και οι ακροδεξιοι, και το οτι αντι για την αστυνομια τους περιμενουν "απο το στεκι", αυτο δε με αφορα ουτε με ενδιαφερει ιδιαιτερα, απλως το σχολιαζω.
WoLfeN Ilic
Mbyte level
Mbyte level

Post by WoLfeN Ilic » Mon Mar 29, 2010 2:21 am

dexter wrote: και το πιο άθλιο είναι ότι μας πιπιλίζουν το μυαλό με την "φοβερή" εξέγερση του πολυτεχνείου, που στο κάτω κάτω την έκαναν μόνο λίγες χιλιάδες άξια άτομα(η πλειονότητα των οποίων από τα εξέρχεια,που μετέπειτα απαξιώθηκαν και σαν περιοχή και σαν ιδεολογία όσο δεν πάει άλλο μόνο και μόνο επειδή είναι διαφορετικοί(το αν είναι σωστή η ιδεολογία μόνο στην πράξη φαίνεται οπότε δεν μπορούμε να ξέρουμε))
νταξει να διαβαζουμε και κανενα βιβλιο πριν ανοιξουμε το στομα μας- ετσι?Δεν λεω οτι ηταν επανασταση η εξεγερση του πολυτεχνειου, αλλα σε μια χωρα που εχει δικτατορια και το να πεφτουν σφαιρες δεν ειναι και μεγαλο προβλημα για το κρατος, ε δεν ειναι και οτι πιο απλο αυτο που εγινε, μην τα ισοπεδωνουμε ολα. Το πως αυτο αφομοιοθηκε απο τη μετεπειτα δημοκρατια ειναι αλλο θεμα.Ξεχναμε βασανιστηρια, δολοφονιες, μαζικους ξυλοδαρμους και το οτι μια μεριδα κοσμου ειχε το θαρρος να σηκωσει το αναστημα της πανω απο αυτα, επειδη ακουμε το καθε λαμογιο πολιτικο να μας λεει οτι ηταν στο πολυτεχνειο? Ή επειδη το ονομασαν γιορτη της δημοκρατιας? Ειναι τραγικο εξαιτιας της αφομοιωσης που υπεστη ενα γεγονος, οχι απλα να αγνοουμε το γεγονος αλλα και να το υποβιβαζουμε στο μυαλο μας. Ετσι οχι απλα θα ξεχαστει στο μυαλο μας το γεγονος και τα αιτια του αλλα στο τελος θα χασουμε και οποιοδηποτε ιστορικο παραδειγμα κινηματων. Σε καποιες δεκαετιες εγω προσωπικα δε θεωρω απιθανο να αφομοιωθει και ο δεκεμβρης 08. Και ισως και τοτε να εχουμε παλι πολιτικους οι οποιοι θα μας κανουν επιδειξη των επαναστατικων ενσημων που εχουν κολλησει.

Εγω καποια ερωτηματα που θελω να θεσω με αφορμη αυτα που διαβαζω ειναι τα εξης:
1) Το πανεπιστημιο ειναι χωρος ελευθερης διακινησης ιδεων?
2)Αν πουμε οτι δεν θελουμε καποια παραταξη ή αλλους αυτοδιαχειριζομενους χωρους στο πανεπιστημιο, η πολιτικοποιηση και συλλογικες πολιτικες διαδικασιες που θα γινονται? Γιατι αν πουμε οτι το πανεπιστημιο ειναι μονο για να πηγαινεις στο μαθημα και να παιρνεις το πτυχιο και ο εργασιακος χωρος ειναι μονο για να δουλευεις τοτε απο οτι φαινεται μονο το σπιτι του καθενος μενει και οι καφετεριες για πολιτικοποιηση του κοσμου

Υ.Γ: απο οσο ξερω το στεκι τη μερα εκεινη ειχε μικροφωνικη για τους συλληφθεντες της τελευταιας απεργιας απ'οσο ειδα και στο indymedia την ιδια μερα. Οποτε νομιζω το "το ηξεραν αρα για αυτο ηταν μαζεμενοι στη σχολη" δεν πολυισχυει. Αλλωστε νομιζω πως αν το ηξεραν, δε θα κλειδωνοταν η κεντρικη εξω πορτα και θα αφηναν απ'εξω τους μεταναστες να τρωνε ξυλο, κατι θα ειχαν κανει.
Υ.Γ 2: Παρατηρω οχι μονο εδω αλλα γενικα απο πολυ κοσμο εναν εκθειασμο του συστηματος που ακολουθουν καποιες ευρωπαικες χωρες(π.χ στον τομεα της αστυνομευσης, των πανεπιστημιων κλπ). Αυτο που δεν βλεπω ειναι μια κριτικη πανω στα θετικα και αρνητικα αυτων των συστηματων. Και θεωρω οτι για να βρεθουν αρνητικα θα πρεπει να υπαρχει και μια ποσοτητα(και ποιοτητα) πολιτικης σκεψης στο μυαλο αυτου που κρινει.Μην ξεχναμε αλλωστε οτι ελαχιστα πραγματα ειναι ξεκομμενα σε αυτον τον κοσμο. Πολλα απο αυτα ειναι αλυσιδες.
Υ.Γ 3: Για ευρωπη: καλα ειναι ολα, αλλα νομιζω η εποχη που η μαμα μας και ο μπαμπας μας φροντιζε τα παντα στη ζωη μας σταματησε οταν αρχισαμε να μεγαλωνουμε, οποτε καλο ειναι να μη μπαινουμε σε φροϋδικα συνδρομα και να αφηνουμε αλλους να κανουν τα παντα για εμας. Μην μετατρεψουμε το μαμ κακα και νανι σε διαβασμα, δουλεια, υπνος και για ολα τα αλλα φροντιζουν οι τωρινοι μπαμπαδες
Last edited by WoLfeN Ilic on Mon Mar 29, 2010 5:37 pm, edited 1 time in total.
rose
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: 4th year

Post by rose » Mon Mar 29, 2010 12:49 pm

aguerro..δεν μας ενδιαφέρει ουτε θελουμε το γενναίο κόμμα σου να κλεινει το πανεπιστημιο ουτε του εχουμε αναθέσει την άμυνα του χώρου, ουτε θέλουμε να κλεινει ραντεβου με τον υποκόσμο... Αν εχετε κάποια πληροφορία πάρτε τηλ την αστυνομία και ειδοποιήστε τους μικροπωλητές να φύγουν..απλά πράγματα αλλα ετσι ειναι ο άνθρωπος "Τσίπρας" και οι κουκουλοφόροι ανήκουν σε αλλη λογική.

EDIT:fixed :cool:
Last edited by rose on Mon Mar 29, 2010 1:14 pm, edited 1 time in total.
που θα πάει θα το δουμε...
redlabel
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by redlabel » Mon Mar 29, 2010 1:08 pm

Ειρήνη υμίν, ώ άνδρες (και γυναίκες) ΑΣΟΕΕίτες (και ΑΣΟΕΕίτισσες), ότι άνευ αυτής μηδέν ποιήσωμεν... :)

Δ. Γκρ.
Last edited by redlabel on Mon Mar 29, 2010 4:34 pm, edited 1 time in total.
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Mon Mar 29, 2010 4:04 pm

rose wrote:Αν εχετε κάποια πληροφορία πάρτε τηλ την αστυνομία
για να φερουν και ενισχυσεις για τη χρυση αυγη? λες και δεν βαρανε σχεδον παντα μαζι
Η αφελης εισαι η μας κοροιδευεις. η και τα δυο
WoLfeN Ilic
Mbyte level
Mbyte level

Post by WoLfeN Ilic » Mon Mar 29, 2010 4:16 pm

chriskin wrote:
rose wrote:Αν εχετε κάποια πληροφορία πάρτε τηλ την αστυνομία
για να φερουν και ενισχυσεις για τη χρυση αυγη? λες και δεν βαρανε σχεδον παντα μαζι
Η αφελης εισαι η μας κοροιδευεις. η και τα δυο
και μετα κραζουμε τον κοσμο οτι ξεχναει και ψηφιζει τους ιδιους που περυσι εβριζε
ja_the_invincible
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: N>4

Post by ja_the_invincible » Tue Mar 30, 2010 2:22 pm

netharis wrote:
aguero88 wrote: Υ.Γ2 Ακόμα και ο αέρας που αναπνέουμε είναι θέμα πολιτικής. Οι απολιτικ στάσεις τύπου ΦΑΝΚΙ δεν μας πάνε μπροστά. Και είναι θέμα πολιτικής ακόμα και ο αέρας που αναπνέουμε γιατί εγώ αναγκάζομαι να αναπνέω κάθε μέρα περισσότερο καυσαέριο επειδή ο Κακλαμάνης (εξαιτίας των ηλίθιων λευκών που τον ψήφισαν) δεν έχει αφήσει πάρκο για πάρκο στο κέντρο της Αθήνας...Αντίθετα κυκλοφορεί με ένα αλυσιδοπρύονο στο χέρι και κόβει δέντρα από παντού και με ένα καρότσι γεμάτο τσιμέντο και τσιμεντώνει όπου έχει χώμα...
Εδώ μιλάμε για το πανεπιστήμιο.

My 2 cents...
netharis πόσα + να βάλω στο ποστ σου για να είμαι καλυμμένος?? :smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023
f**k robin and batman i'm robbin with a bat man
chip
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by chip » Tue Mar 30, 2010 4:37 pm

gasparosoft wrote:Μα το θέμα μας δεν είναι να φτιαχτεί μια ανεξάρτητη ομάδα (υπήρχε η Φ.ΑΝ.ΚΙ. , αλλά την κατασπαράξανε). Το θέμα μας και το θέμα του ελληνικού πανεπιστήμιου είναι να φύγουν ΟΛΕΣ οι πολιτικά υποκινούμενες φοιτητικές ομάδες. Είτε είναι κόκκικες, είτε πράσινες , είτε μπλε, είτε οποιοδήποτε χρώμα. Προφανώς το 90% των φοιτητών είναι υπέρ των ανεξάρτητων ομάδων (ένα πράγμα σαν τις λέσχες στο εξωτερικό). Το υπόλοιπο 10% γλύφει τα κοκκαλάκια του. Όταν φύγει η πολιτική μέσα από το πανεπιστήμιο τότε όλα θα είναι καλύτερα (και οι χώροι και θα έχουμε ακαδημαικό προσωπικό το όποιο θα αξίζει και δεν θα μπαίνει από την πίσω πόρτα κτλ).
gasparosoft+++++
θα ήταν πράγματι τέλειο να έφευγαν όλες οι παρατάξεις απ' την σχολή μας!!!θα γλυτώναμε από πολλά!!!αλλά ποιός από εμάς τολμάει να τους πει να πάρουν τα τραπεζάκια τους και να πάνε σε άλλη παραλία??? :smt017 θα αρχίσουν τις φιλοσοφίες τους και άντε μετά να βγάλεις ακρη!!!τα περισσότερα άτομα των παρατάξεων είναι τόσο βαθία κομματικοποιημένα που φορούν παροπίδες και αρνούνται να τις βγάλουν!!!βέβαια δεν πρέπει να είμαστε δειλοί!!δεν θα τους φοβηθούμε κίολας!!!στο κάτω κάτω δημοκρατία έχουμε!!!αλλά νομίζω οτι έχουν ξεχάσει τι πάει να πει ελευθερία του λόγου!!!και αυτό νομίζω είναι ολοφάνερο!!!Θα συμφωνήσω οτι κάποιοι από τους φανατισμένους κομματικά συναδέλφους μας γλύφουν τα κοκκαλάκια τους!!! :smt023 Μήπως ήρθε η ώρα όλοι εμείς που δεν θέλουμε παρατάξεις στην σχολή,να αφυπνιστούμε??? :smt006

-----
και θέλω να θίξω και ένα άλλο θέμα για συζήτηση!!!ήθελα να ξερα...πόσοι απ'αυτούς των παρατάξεων μας μιλάνε και μας κάνουν παρέα μόνο και μόνο επειδή μας γουστάρουν σαν άτομακαι όχι επειδή μας βλέπουν σαν μία ακόμη ψήφο??? :smt017
Last edited by enum21 on Tue Mar 30, 2010 8:46 pm, edited 1 time in total.
Reason: posts merged
"Τα τρία θεμέλια της ευτυχίας σε αυτήν την ζωή είναι:κάτι να κάνεις,κάτι να αγαπάς και κάτι να ελπίζεις." Joseph Addison
proskopos
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by proskopos » Tue Mar 30, 2010 4:43 pm

chip wrote:και θέλω να θίξω και ένα άλλο θέμα για συζήτηση!!!ήθελα να ξερα...πόσοι απ'αυτούς των παρατάξεων μας μιλάνε και μας κάνουν παρέα μόνο και μόνο επειδή μας γουστάρουν σαν άτομακαι όχι επειδή μας βλέπουν σαν μία ακόμη ψήφο??? :smt017
Σύμφωνα με το πρωτόκολλο IEEE 754, η απάντηση ειναι:

0 00000000 00000000000000000000000

:-D
Extreme Makeover... Mind edition...
3,6 μαθήματα/εξεταστική....
Image
chip
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by chip » Tue Mar 30, 2010 4:47 pm

proskopos wrote:
chip wrote:και θέλω να θίξω και ένα άλλο θέμα για συζήτηση!!!ήθελα να ξερα...πόσοι απ'αυτούς των παρατάξεων μας μιλάνε και μας κάνουν παρέα μόνο και μόνο επειδή μας γουστάρουν σαν άτομακαι όχι επειδή μας βλέπουν σαν μία ακόμη ψήφο??? :smt017

όπως το περίμενα!!! :-D άραγε υπάρχει καμία εξαίρεση???? :smt017 μάλλον όχι εεεε??? :smt009
"Τα τρία θεμέλια της ευτυχίας σε αυτήν την ζωή είναι:κάτι να κάνεις,κάτι να αγαπάς και κάτι να ελπίζεις." Joseph Addison
nickpro
Gbyte level
Gbyte level

Post by nickpro » Tue Mar 30, 2010 4:51 pm

chip wrote:όπως το περίμενα!!! :-D άραγε υπάρχει καμία εξαίρεση???? :smt017 μάλλον όχι εεεε??? :smt009
Εντάξει.Όσοι παραταξιακοί σου μιλάνε και για άλλα πράγματα εκτός απο πάρτυ και πολιτικά τεκτενόμενα τησ σχολής, παύλα "ανακοινώσεις", τότε σε βλέπουν και σαν φίλο που κάνουν κουβεντούλα.

Εμένα άντε 1 να μου το έχει κάνει αυτό,και αυτό όχι πια.
stoupeace
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: High school

Post by stoupeace » Tue Mar 30, 2010 4:51 pm

Tίποτα δεν μπαίνει σε ένα τσουβάλι και μετά φούντα στο βυθό. Μπορεί οι παρατάξεις να ενοχλούν τους περισσότερους απο εμάς, όμως έχουν αναλάβει κάποιες ενέργειες τυπικές ίσως, που ο φοιτητικός σύλλογος δεν κάνει.

Αν θέλουμε να λειτουργήσουμε μόνοι μας πρέπει να ενδιαφερθούμε συλλογικά για να αντικαταστήσουμε τις παρατάξεις σε αυτά που κάνουνε. Δε γίνεται απλά να φύγουνε, κι εμείς να αδιαφορούμε το ίδιο. Αυτό λοιπόν ακόμα δε το βλέπω να γίνεται. Οταν ειναι ετοιμο να γίνει, θα παρουν ποδι οι παρατάξεις.
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
proskopos
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by proskopos » Tue Mar 30, 2010 4:55 pm

όταν φύγουν οι παρατάξεις εσυ stoupeace θα κάνεις συναυλίες στο ΟΑΚΑ, με τους metallica να ανοιγουν το πάρτυ και τον τριχωτό μας φίλο πρώτο τραπέζι πίστα να χτυπιέται... :-D
Extreme Makeover... Mind edition...
3,6 μαθήματα/εξεταστική....
Image
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Tue Mar 30, 2010 4:58 pm

chip wrote:
proskopos wrote:

όπως το περίμενα!!! :-D άραγε υπάρχει καμία εξαίρεση???? :smt017 μάλλον όχι εεεε??? :smt009
εμενα ξερουν οτι δεν θα τους ψηφισω και δεν σταματανε να ειναι μαζι μου. οπως ξερουν και πως εχω διαφορες και με την παραταξη αλλα και με το κομμα τους και παλι δεν σταματανε
μηπως κατι παει στραβα με το πως κρατατε εσεις κοσμο κοντα σας;
Stoupeace wrote: Αν θέλουμε να λειτουργήσουμε μόνοι μας πρέπει να ενδιαφερθούμε συλλογικά για να αντικαταστήσουμε τις παρατάξεις σε αυτά που κάνουνε.
++++++++++++++++++++++++++++++++
ja_the_invincible
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ja_the_invincible » Tue Mar 30, 2010 5:30 pm

chriskin wrote: εμενα ξερουν οτι δεν θα τους ψηφισω και δεν σταματανε να ειναι μαζι μου. οπως ξερουν και πως εχω διαφορες και με την παραταξη αλλα και με το κομμα τους και παλι δεν σταματανε
πως φαίνονται τα πρωτάκια :lol: ..κάτσε να έρθουν οι εκλογές.
f**k robin and batman i'm robbin with a bat man
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Tue Mar 30, 2010 5:32 pm

ja_the_invincible wrote:
chriskin wrote: εμενα ξερουν οτι δεν θα τους ψηφισω και δεν σταματανε να ειναι μαζι μου. οπως ξερουν και πως εχω διαφορες και με την παραταξη αλλα και με το κομμα τους και παλι δεν σταματανε
πως φαίνονται τα πρωτάκια :lol: ..κάτσε να έρθουν οι εκλογές.
δευτερη χρονια κανω σε σχολη :)
το ιδιο και η κοπελια που ειναι στη δευτερη χρονια στην ασοεε και επισης δεν τους ψηφιζει
λεω εγω τωρα...
Locked

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”