Καλωσόρισμα Πρωτοετών 2010-2011 στο τμήμα Πληροφορικής ΑΣΟΕΕ
- marios
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Alumnus/a
Re: Καλωσόρισμα Πρωτοετών 2010-2011 στο τμήμα Πληροφορικής ΑΣΟΕΕ
Και να ρωτάς εδώ. Όλο και κάποιος θα σου απαντήσει και πίστεψέ με, σε σχεση με κάποια βιβλία θα σου απαντήσει και πιο σωστά 

Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα επειδή συνέβη- G.G.M.
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
- Stayrakas
- Mbyte level
- Academic status: N>4
marios wrote:Και να ρωτάς εδώ. Όλο και κάποιος θα σου απαντήσει και πίστεψέ με, σε σχεση με κάποια βιβλία θα σου απαντήσει και πιο σωστά
Ειδηκα αν κανει καποιος το λαθος και παρει το βιβλιο του Καβουρα για προγραμματισμο σε Java

Three Rings for the Elven-kings under the sky,Seven for the Dwarf-lords in their halls of stone,Nine for Mortal Men doomed to die,
One for the Dark Lord on his dark throne,In the Land of Mordor where the Shadows lie.
One Ring to rule them all, One Ring to find them,One Ring to bring them all and in the darkness bind them
In the Land of Mordor where the Shadows lie.
One for the Dark Lord on his dark throne,In the Land of Mordor where the Shadows lie.
One Ring to rule them all, One Ring to find them,One Ring to bring them all and in the darkness bind them
In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Kι εγώ από θετική κατεύθυνση είχα έρθει και μάλιστα δεν είχα ιδέα από υπολογιστές. Αλλά στην πορεία σιγά σιγά εξοικοιώνεσαι και δε διαφέρεις από τους της τεχνολογικής. Αυτοί φυσικά έχουν πάρει μια ιδέα από το λύκειο και ξεκινάνε πιο ομαλά. Ενώ, εσύ μπαίνεις κατευθείαν στα βαθιά και τις πρώτες εβδομάδες πελαγώνεις.Όμως, όπως είπα, με μια στοιχειώδη ενασχόληση τα ξεπερνάς αυτά και είσαι οκ μετά.
September 28, daylight. The monsters have overtaken the city. Somehow, I am still alive...
- Zifnab
- Venus Former Team Member
- Academic status: MSc
Μιλάτε μόνοι σας χωρίς να περιμένετε να εμφανιστούν οι πρωτοετείς - ελπίζω να μην σας κοπεί η όρεξη μετά 

- nikolas17
- Gbyte level
Μπορεί και να εμφανιστούν ενεργοί πρωτοετείς κάποια στιγμή, ποτέ δεν ξέρεις!
Άσε που παραθέτουμε και πληροφορίες που θα είναι χρήσιμες για όσους πρωτοετείς μπαίνουν και βλέπουν αυτό το τόπικ

Άσε που παραθέτουμε και πληροφορίες που θα είναι χρήσιμες για όσους πρωτοετείς μπαίνουν και βλέπουν αυτό το τόπικ

- ja_the_invincible
- Wow! Terabyte level
Αν δεν εμφανιστούν είμαι πρόθυμος να τους προσεγγίσω με φραπέ στο χέρι και ray-ban γυαλί.και κλαιν μαιν πουλοβεράκι.για το βινους ρε γμτ
.

- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
f**k robin and batman i'm robbin with a bat man
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Θα ερθω εγω για ατραξιον, dont worry 

- stoupeace
- Wow! Terabyte level
- Academic status: High school
I will prove you wrong, οταν θα κανουν ουρα οι πρωτοετείς να γραφτούν επειδή θα'χει πέσει ο server απο τα αλλεπάλληλα requests.ja_the_invincible wrote:που να πατήσουν με vr τον στου-θα μας περνάνε για φρικιά

Είσαι πρωτοετής? Βλέπεις το thread και έχεις απορίες? Είμαι η λύση στο πρόβλημά σου. Στείλε πμ για οτιδηποτε σε προβληματιζει και η μαντάμ Ζαήρα με την επιστημονική ομάδα της θα σου δώσει τη λύση. Δεκτοί και οι μαθητές λυκείου.

Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
- XaviannNJ
- Gbyte level
Stoupeace wrote:I will prove you wrong, οταν θα κανουν ουρα οι πρωτοετείς να γραφτούν επειδή θα'χει πέσει ο server απο τα αλλεπάλληλα requests.ja_the_invincible wrote:που να πατήσουν με vr τον στου-θα μας περνάνε για φρικιά![]()
Είσαι πρωτοετής? Βλέπεις το thread και έχεις απορίες? Είμαι η λύση στο πρόβλημά σου. Στείλε πμ για οτιδηποτε σε προβληματιζει και η μαντάμ Ζαήρα με την επιστημονική ομάδα της θα σου δώσει τη λύση. Δεκτοί και οι μαθητές λυκείου.
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
- ja_the_invincible
- Wow! Terabyte level
Εσύ θα είσαι η μαντάμ ζαήρα?Stoupeace wrote:I will prove you wrong, οταν θα κανουν ουρα οι πρωτοετείς να γραφτούν επειδή θα'χει πέσει ο server απο τα αλλεπάλληλα requests.ja_the_invincible wrote:που να πατήσουν με vr τον στου-θα μας περνάνε για φρικιά![]()

Αρκεί πιστεύω να πεις-"έλα μαζί μου , και θα γνωρίσεις από κοντά τους αινμύρια."
f**k robin and batman i'm robbin with a bat man
Έμαθα ότι πλέον δεν δίνουν πάσο στους πρωτοετείς με την εγγραφή...
Ισχύει αυτό μπορεί να το επιβεβαιώσει κάποιος πρωτοετής?
Αν ισχύει μεγάλο ξεφτιλίκι....
Ισχύει αυτό μπορεί να το επιβεβαιώσει κάποιος πρωτοετής?
Αν ισχύει μεγάλο ξεφτιλίκι....
- para
- Wow! Terabyte level
χμ.. γιατί όχι;
Γύρνα είμαι ένα άψυχο κορμί που σ' αγαπάει, αισθάνομαι στον άνεμο φτερό
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
#!
Κοίτα πως με κατάντησε η δική σου η αγάπη, να μη γνωρίζω από που να κρατηθώ
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
- sandra
- Wow! Terabyte level
Δεν ειναι θεμα της γραμματειας αυτο, αλλα του ΟΑΣΑ. Αν τα δωσει στην ωρα του τα παιρνουν και οι πρωτοετεις. Btw η εγγραφη των πρωτοετων ειναι τη Δευτερα.
Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
- Zifnab
sandra++ Άντε να δούμε και σήμερα Δευτέρα τις εντυπώσεις των πρωτοετών!
- Eldebryn
Πήγα λοιπόν σήμερα, έκανα την εγγραφή, είχαμε και το επεισόδιο με τα αυγά οπότε θα έχω να την λέω την ιστορία του πώς μπήκα στο ΟΠΑ
. Είχα πάει απο τις 10 και μισή γιατί το υπεράστικο ήρθε και με πήρε μια χαρά (όλως περιέργως), αλλα δεν μπορώ να πω οτι το μετάνιωσα γιατί υπήρξε η ευκαιρία να διορθώσω και την δήλωση μου με την βοήθεια που πρόσφεραν διάφοροι τριτοετείς, ενώ μου πρόσφεραν διάφορες πληροφορίες και γενικά το καλωσόρισμα ήταν καλύτερο ίσως απ' ότι ήλπιζα.
Για το πάσο μου έιπαν ότι έχουνε αργήσει και οτι θα με ειδοποιήσουνε κάποια στιγμή. Σε γενικές γραμμές καλά, μόλις βρήκα και το πρόγραμμα μαθημάτων στο Venus αν και άκουγα οτι δεν έχει βγει ακόμα.

Για το πάσο μου έιπαν ότι έχουνε αργήσει και οτι θα με ειδοποιήσουνε κάποια στιγμή. Σε γενικές γραμμές καλά, μόλις βρήκα και το πρόγραμμα μαθημάτων στο Venus αν και άκουγα οτι δεν έχει βγει ακόμα.
- stoupeace
- Wow! Terabyte level
Για πες, τι εγινε με αυγα πάλι???Eldebryn wrote:Πήγα λοιπόν σήμερα, έκανα την εγγραφή, είχαμε και το επεισόδιο με τα αυγά οπότε θα έχω να την λέω την ιστορία του πώς μπήκα στο ΟΠΑ. Είχα πάει απο τις 10 και μισή γιατί το υπεράστικο ήρθε και με πήρε μια χαρά (όλως περιέργως), αλλα δεν μπορώ να πω οτι το μετάνιωσα γιατί υπήρξε η ευκαιρία να διορθώσω και την δήλωση μου με την βοήθεια που πρόσφεραν διάφοροι τριτοετείς, ενώ μου πρόσφεραν διάφορες πληροφορίες και γενικά το καλωσόρισμα ήταν καλύτερο ίσως απ' ότι ήλπιζα.
Να σε ρωτησω επισης, στα εντυπα που πηρατε ήταν και ενα χαρτακι για το venus?
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
- Zifnab
Καλωσήλθες και από εδώ (πέρα από το Gaming section) Eldebryn!
Αυγά??
- Αυτοί οι τριτοετείς(5-6ετείς) μάλλον παραταξιακοί θα ήταν!
Μια χαρά λοιπόν καλή αρχή
Αυγά??

Μια χαρά λοιπόν καλή αρχή

- crash_override
- Wow! Terabyte level
Τί έγινε πάλι με τα αυγά?
Για πες...

Για πες...
What to say man...what to say....
- Eldebryn
Τι έγινε ρε παιδια? Κάνω να δω κανα αλλο thread και να 3 posts.... γρήγοροι είστε...
Anyway.... είχα αράξει στα τραπέζια της ΠΑΣΠ [η κοπέλα που με καλωσόρισε νωρίτερα ήτανε πολύ ευγενική, κανείς δεν μου είπε να τίποτα κομματικό, τώρα με παρατάξεις δεν ξέρω ακριβώς τι παίζει αλλα εμένα με βοήθησαν τα παιδιά οπότε μια χαρά
] και αφού είχε έρθει και είχε ηρεμήσει το κύμα πρωτοετών είχαμε ελέγξει τα χαρτιά μας και περιμέναμε.
Ε, και εκεί που λες όλα ήρεμα όλα καλά να περάσει η ώρα να κάνουμε και την εγγραφή ακούω ένα ΣΠΛΑΤΣ! στο διπλανό τραπέζι και κατάλαβα απο τις φωνές οτι είχανε πετάξει απο πάνω αυγά ( ή γιαούρτι ή κατι ανάμεσα στα 2, δεν είμαι σίγουρος...) λίγο πιο πέρα και όποιος 1ετής και τα χαρτιά του ήταν σε απόσταση 2-3 μέτρων είχε γίνει λιγο χάλια...
Άφου σύμπλήρωσα μια φόρμα και γράφτηκα ήρθα σπίτι και κατάλαβα οτι είχα "σκαγια" στο μαλλί και τα παππούτσια... έπεσε πολύ γέλιο xD.
Χμμ... για Venus τωρα... *scanning...*
*scan complete*
Όχι, δεν έχω τίποτα για Venus, εκτός και έχετε να μου πείτε να ψάξω σε κάποιο συγκεκριμένο φυλλάδιο. Μόνο για το Forum της ΠΑΣΠ έχω ένα έντυπο.
Note: Να σημειώσω ότι δεν ασχολούμαι με παρατάξεις, αλλα μερικά απο τα φυλλάδια της ΠΑΣΠ ίσως να είναι αρκετά κατατοπιστικά για τους 1ετεις και τις λειτουργίες του Πανεπιστημιου, απο αλλες παρατάξεις δεν έτυχε να δω τα φυλλάδια τους.
Anyway.... είχα αράξει στα τραπέζια της ΠΑΣΠ [η κοπέλα που με καλωσόρισε νωρίτερα ήτανε πολύ ευγενική, κανείς δεν μου είπε να τίποτα κομματικό, τώρα με παρατάξεις δεν ξέρω ακριβώς τι παίζει αλλα εμένα με βοήθησαν τα παιδιά οπότε μια χαρά

Ε, και εκεί που λες όλα ήρεμα όλα καλά να περάσει η ώρα να κάνουμε και την εγγραφή ακούω ένα ΣΠΛΑΤΣ! στο διπλανό τραπέζι και κατάλαβα απο τις φωνές οτι είχανε πετάξει απο πάνω αυγά ( ή γιαούρτι ή κατι ανάμεσα στα 2, δεν είμαι σίγουρος...) λίγο πιο πέρα και όποιος 1ετής και τα χαρτιά του ήταν σε απόσταση 2-3 μέτρων είχε γίνει λιγο χάλια...
Άφου σύμπλήρωσα μια φόρμα και γράφτηκα ήρθα σπίτι και κατάλαβα οτι είχα "σκαγια" στο μαλλί και τα παππούτσια... έπεσε πολύ γέλιο xD.
*scan complete*
Όχι, δεν έχω τίποτα για Venus, εκτός και έχετε να μου πείτε να ψάξω σε κάποιο συγκεκριμένο φυλλάδιο. Μόνο για το Forum της ΠΑΣΠ έχω ένα έντυπο.
Note: Να σημειώσω ότι δεν ασχολούμαι με παρατάξεις, αλλα μερικά απο τα φυλλάδια της ΠΑΣΠ ίσως να είναι αρκετά κατατοπιστικά για τους 1ετεις και τις λειτουργίες του Πανεπιστημιου, απο αλλες παρατάξεις δεν έτυχε να δω τα φυλλάδια τους.
- stoupeace
- Wow! Terabyte level
Αυτες ειναι οι ομορφιες της ΑΣΟΕΕEldebryn wrote: Ε, και εκεί που λες όλα ήρεμα όλα καλά να περάσει η ώρα να κάνουμε και την εγγραφή ακούω ένα ΣΠΛΑΤΣ! στο διπλανό τραπέζι και κατάλαβα απο τις φωνές οτι είχανε πετάξει απο πάνω αυγά ( ή γιαούρτι ή κατι ανάμεσα στα 2, δεν είμαι σίγουρος...) λίγο πιο πέρα και όποιος 1ετής και τα χαρτιά του ήταν σε απόσταση 2-3 μέτρων είχε γίνει λιγο χάλια...
*scan complete*

Ε θα το δεις στην πορεία το πρήξιμο, αφου θα μπαινουν στα μαθηματα να ανακοινωνουν το μακρυ και το κοντο τους, θα σε πρηξουν στο κινητο σου οταν ερθουν οι εκλογες. Εχουν να δουν τα ματάκια σου...
Οσο για το Venus, είχαμε δωσει στη γραμματεία fliers για να μαθουν οι πρωτοετείς την ύπαρξή του. Μας είπαν οτι θα τα δώσουνε, μαζι με κατι αλλα ενημερωτικα εντυπα. Μας γραψανε κανονικότατα.

░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
- crash_override
- Wow! Terabyte level
Μπορεί να τους τελείωσαν.
What to say man...what to say....