Επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ?

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
mikem4600
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: Alumnus/a

Re: Επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ?

Post by mikem4600 » Wed Feb 10, 2010 1:43 pm

ShadowPlayer++++++
Autocracy hates questions. Anarchy hates answers.
marios
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by marios » Wed Feb 10, 2010 1:48 pm

Σε όλους δεν αρέσουν οι ίδιοι καθηγητές. Για παράδειγμα εγώ θεωρώ εξαιρετικό τον κ.Ξυλωμένο(παρότι γενικά δεν νομίζω να έχει μεγάλο fan base) και δεν με ενθουσίασε καθόλου ο κ.Ανδρουτσόπουλος(που θεωρείται από τους πιο δημοφιλείς), κάτι το οποίο ίσως αλλάξει στην A.I. του χρόνου, αν και αμφιβάλλω. Δεν είναι ούτε ανάγκη ούτε καλό να έχουμε όλοι τις ίδιες προτιμήσεις.
Και για μένα στα Αυτόματα η κ.Φουστούκου ήταν επιεικώς πολύ μέτρια προς το κακή(χειρόγραφες διαφάνειες που δεν έβγαινε και πολύ άκρη, πολύ χαμηλόφωνο μάθημα σε βαθμό που κατέληγα να είμαι ένα κλικ από το να κοιμηθώ κλπ), αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δικαιολογείται οποιαδήποτε τέτοιου είδους πράξη.
Στην τελική εδώ μιλάμε για την ίδια την πράξη και όχι για το αν η καθηγήτρια είναι καλή ή κακή. Και προφανώς η πράξη είναι(για εμένα) είναι κατακριτέα.
Για τα υπόλοιπα θα έπρεπε να υπάρχει(και να λαμβάνεται σοβαρά υπ'όψην, όπως στο εξωτερικό) αξιολόγιση ;)
Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα επειδή συνέβη- G.G.M.
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
The Punisher
Venus Former Team Member

Post by The Punisher » Wed Feb 10, 2010 2:20 pm

Κάποια πράγματα που διάβασα είναι απαράδεκτα! Επειδή κι εγώ έχω αρκετή εμπειρία με την κ. Φουστούκου, προφανώς και τα σχόλια σου cohiba τα θεωρώ κακεντρεχή και υβριστικά. Όσο κι αν δε σου αρέσει ή δε σου ταιριάζει το μάθημα κάποιου (με τα θετικά και τα αρνητικά του), το να υποστηρίζεις τέτοιες ενέργειες είναι τουλάχιστον προκλητικό! Θα σε παρακαλούσα να ανακαλέσεις..

Όσο για την "βία" και την βία των επιτηρητών, σίγουρα δε μπορεί να λυθεί με αντιβία. Μήπως να δούμε και γιατί φτάνουμε σε τέτοιες καταστάσεις αυστηρής επιτήρησης? Η επιτήρηση δεν είναι ο αυτοσκοπός στην τελική, για κάποιο λόγο έχει δημιουργηθεί αυτή η ανάγκη. Κι ο μόνος λόγος είμαστε εμείς οι ίδιοι. Αντίστοιχα λοιπόν με κάτι που είχα γράψει παλιότερα, έχουμε την επιτήρηση που μας αξίζει. Γιατί αν το θέλαμε, θα μπορούσαμε να μην έχουμε καθόλου επιτήρηση ..
h4wk
Gbyte level
Gbyte level

Post by h4wk » Wed Feb 10, 2010 2:35 pm

Ένας σωστός αριστερός δε θα έπρεπε να δίνει εξετάσεις. [-X
Είναι υποταγή στο σύστημα.Και το σύστημα πρέπει να πέσει.
Ένας σωστός αριστερός δε θα έπρεπε να καταδέχεται να πάρει πτυχίο.Ένα απλό κομμάτι χαρτί να τον χαρακτηρίζει;ΑΙΣΧΟΣ!!
Αυτό τον κάνει ίσο με τους καπιταλιστές και όλοι γνωρίζουν ότι οι αριστεροί είναι νοητικά ανώτεροι.
Ένας σωστός αριστερός δεν θα έπρεπε να θέλει λεφτά για τη δουλειά του.Τα χρήμα είναι κομμάτι του καπιταλιστικού συστήματος.
Και το σύστημα πρέπει να πέσει.

ουγκ
rapadder
Gbyte level
Gbyte level

Post by rapadder » Wed Feb 10, 2010 2:51 pm

h4wk++ Ούγκ!
... Γράφτε κώδικα όσο είναι καιρός ...
giak
Mbyte level
Mbyte level

Post by giak » Wed Feb 10, 2010 3:19 pm

μία ακόμη κλασική venus συζήτηση! :lol:

Καταρχήν σχεδόν όλα καταλήγουν στο άσυλο. Το βραβείο αυτή τη φορά πάει στον ShadowPlayer που συνδέει την λογική της μαζικής αντιγραφής που συμβαίνει στα πανεπιστήμια με τους μπάτσους και το άσυλο. Α και μια απορία. Αν σε κάποιο ιδιωτικό πανεπιστήμιο που δεν θα είχε άσυλο πάει κάποιος και γιαουρτώσει έναν επιτηρητή πως σκατ* θα προλάβουν να καλέσουν την αστυνομία, να πάνε εκεί και να τον συλλάβουν;

Κλασικά είναι τα γελάκια του τζόλε σε κάθε αντίθετη γνώμη. Κάποιος θα μπει μετά και θα πει για ουγκ αριστερούς, ουγκ αναρχικούς, αγωνιστές σε εισαγωγικά, προοδευτικούς σε εισαγωγικά που μας κάνουν την ζωή δύσκολη και χούντα των αριστερών.

Φυσικά δεν μπορεί να λείψει και το γλύψιμο στους καθηγητές. Ειδικά αν κάποιος πει κάτι αρνητικό πέφτουν να τον φάνε! Χαρακτηριστικό παράδειγμα η φάση με τον/την cohiba που λέει μέσης άκρης ότι συμφωνεί με τέτοιες πράξεις σε επιτηρητές "αχαρακτήριστους" όπως είπα και εγώ αλλά ταυτόχρονα διαφωνεί και με το πόσο καλή σαν καθηγήτρια είναι που είπαν οι προηγούμενοί του. Τι το ήθελε; Τεσπα η σάντρα προσπάθησε με το να τον χαρακτηρίσει ξεφτίλα και υποκριτή αλλά το βραβείο νομίζω πάει στον punisher που θεωρεί ότι αν διαφωνεί κάποιος με το πόσο καλός είναι ένας καθηγητής αυτός είναι κακεντρεχής και υβριστής (τα σχόλια του έστω) και ότι είναι προκλητικό να υποστηρίζει κάποιος το γιαούρτωμα, δλδ να έχει άλλη άποψη από αυτόν, και τον καλεί να ανακαλέσει. Αλλιώς τι άραγε;

Βραβείο δίνω και στον μάριο που έχει πάντα την ικανότητα να σχολιάζει ήρεμα και ωραία και τον ζηλεύω ώρες ώρες γιατί εγώ δεν την έχω. Μερικές φορές όμως νομίζω ότι είναι καλό να ξεσπάς.

Και τέλος, το πιο κλισέ από όλα στο venus, μόνο γνώμες και γκρίνια και καμία πρόταση πρακτικής επίλυσης του προβλήματος εκτός φυσικά από το "μπάτσου παντού".

Ευχαριστώ για την προσοχή σας :-D
Theofaman
Mbyte level
Mbyte level

Post by Theofaman » Wed Feb 10, 2010 3:24 pm

Image
Last edited by Theofaman on Wed Feb 10, 2010 3:32 pm, edited 2 times in total.
Theo(pame na)fam(e mprizoles)an!
giak
Mbyte level
Mbyte level

Post by giak » Wed Feb 10, 2010 3:27 pm

δεν μπορώ να την δω ενώ κάτι μου λέει πως απευθύνεται σε μένα :-)
necrofear_13
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by necrofear_13 » Wed Feb 10, 2010 3:29 pm

Και μην ξεχνάμε και κάποιους ψευ.....μαγκες που πίσω από ενα πληκτρολόγιο συνεχώς προσβάλλουν τον έναν τον άλλον και ξέρουν τα πάντα.
h4wκ++ ουγκ!!!!
Πάντως giak αν το παλέψεις λίγο μπορείς να αναφερθείς σε όλα τα members του venus και σε όλους τους καθηγητές σε ένα post.
give it a try!!!
Last edited by necrofear_13 on Wed Feb 10, 2010 3:44 pm, edited 4 times in total.
No matter what kind of sadness envelops the darkness of our despair, if you put one foot in front of the other, at some point you will reach a place where you can see the light.

In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
Theofaman
Mbyte level
Mbyte level

Post by Theofaman » Wed Feb 10, 2010 3:29 pm

giak wrote:δεν μπορώ να την δω ενώ κάτι μου λέει πως απευθύνεται σε μένα :-)
Δεν είναι για εσένα, για την γενικότερη συζήτηση είναι που επαναλαμβάνεται ξανά και ξανά και ξανά..
Theo(pame na)fam(e mprizoles)an!
AmmarkoV
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by AmmarkoV » Wed Feb 10, 2010 3:35 pm

μην ξεχνάμε και κάποιους ψευ.....μαγκες που πίσω από ενα πληκτρολόγιο συνεχώς προσβάλλουν τον έναν τον άλλον και ξέρουν τα πάντα.
necrofear_13 αυτό που λές νομίζω είναι αναδρομικό :-p
Ωπ .. another recursion..
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
I would love to change the world, but they won't give me the source code. Οι καθηγητές πληρώνονται από το δημόσιο αρα από όλους τους Έλληνες για να κάνουν τα μαθήματα. Όλοι οι Έλληνες θα έπρεπε να μπορούν να δουν τα μαθήματα τα οποία πληρώνουν! Tο πνευματικό έργο που επιτελείται με τα χρήματα του δημοσίου ΔΕΝ είναι μόνο δικό σας Όποιος δεν δίνει πανελλήνιες έχει δικαίωμα στην γνώση που πληρώνει [url=http://ammar.gr/gddg]gddg blog[/url]
Image
necrofear_13
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by necrofear_13 » Wed Feb 10, 2010 3:37 pm

ΠΙθανότατα να έχεις δίκιο.Ίσως να το έκανα και επίτηδες :-p
No matter what kind of sadness envelops the darkness of our despair, if you put one foot in front of the other, at some point you will reach a place where you can see the light.

In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
giak
Mbyte level
Mbyte level

Post by giak » Wed Feb 10, 2010 3:40 pm

necrofear_13 wrote:
Και μην ξεχνάμε και κάποιους ψευ.....μαγκες που πίσω από ενα πληκτρολόγιο συνεχώς προσβάλλουν τον έναν τον άλλον και ξέρουν τα πάντα.
hawn++ ουγκ!!!!
Πάντως giak αν το παλέψεις λίγο μπορείς να αναφερθείς σε όλα τα members του venus και σε όλους τους καθηγητές σε ένα post.
give it a try!!!
δίκιο έχεις, πολλοί από εδώ κάτι γελάκια και κάτι ειρωνείες δεν θα τα έκαναν ούτε για πλάκα irl. καλά που υπάρχει το νετ..

όσο για το δεύτερο, εντάξει είπαμε προσπαθώ να βρω δικαιολογίες να μη διαβάσω, αλλά αφού γράψεις λίγο στο venus, χαζέψεις λίγο στο νετ, μαγειρέψεις, φας και πλύνεις πιάτα τα ψέματα τελειώνουν :-)
h4wk
Gbyte level
Gbyte level

Post by h4wk » Wed Feb 10, 2010 3:43 pm

necrofear_13 wrote:hawn++ ουγκ!!!!
WTF?!? hawn??? :lol: :lol: :lol:

Και επειδή φαντάζομαι οτι θα το διορθώσεις σε hawk :-p

είναι h4wk :smt066

Και συγνώμη αν αυτό που είπα θεωρήθηκε ειρωνεία...το ουγκ ίσως ήταν περιττό
Το υπόλοιπο πάντως αλήθεια το πιστεύω και δε το είπα ειρωνικά

IM OUTTA YR THREAD
KTHXBYE
PASCAL
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by PASCAL » Wed Feb 10, 2010 3:52 pm

Λοιπόν επειδή σε πολλούς καθηγητές και επιτηρητές πρέπει να τους κοπεί η μαγκιά της εξουσίας και προκειμένου να μην έχουμε ξανά στο μέλλον γιαουρτώματα, σπασίματα εργαστηρίων, χτίσιμο γραφείων κτλ.(γιατί αυτή η μαγκιά της εξουσίας τα προξενεί αυτά) έχω να προτείνω μια λύση: την αξιολόγησή τους. Πώς; Με αυτόν τον τρόπο: μετά το τέλος της εξέτασης κάθε μαθήματος να συμπληρώνει κάθε εξεταζόμενος υποχρεωτικά ένα ερωτηματολόγιο στο οποίο θα καταγράφεται:

ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ
α)αν κατά τη διάρκεια της χρονιάς ερχόταν στην ώρα του,
β)αν απουσίαζε χωρίς να ενημερώσει τους φοιτητές σε εύλογο χρονικό διάστημα,
γ)αν έκανε διευκολύνσεις σε αυτούς που δουλεύουν,
δ)αν έβάζε εξοντωτικό αριθμό εργασιών και σε μικρά χρονικά διαστήματα,
ε)αν είχε μεταδότικότητα κατά την παράδοση,
ζ)αν χρησιμοποιούσε σύγχρονο οπτικοακουστικό υλικό στις διαλέξεις τους,
η)αν σηκώνε υλικό διαφανειών στο eclass,
θ)αν απαντούσε σε ερωτήματα τόσο κατά το μάθημα όσο και σε email,
ι)αν επιβάρυνε οικονομικά φοιτητές με οποιονδήποτε τρόπο,
κ)αν είχε ώρες γραφείου,
λ)αν τα θέματα της εξεταστικής είχαν σχέση με τα διδαχθέντα, ο χρόνος εξέτασης ήταν επαρκής για τη λύση τους και το επίπεδο δυσκολίας τους εύλογο,
μ)το πιό σημαντικό: πώς θα χαρακτηρίζατε την όλη συμπεριφορά του κατά τη διάρκεια του εξαμήνου και της εξεταστικής(εριστικός, προκλητικός, με ψυχολογικά προβλήματα, είρων, απάνθρωπος, ευγενικός, καλός, συνετός κτλ.), με άλλα λόγια τον θεωρείται κατάλληλο για καθηγητή;

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΤΗΡΗΤΗ
α)ποιά είναι τα στοιχεία του,
β)αν μιλάγε και γενικώς προξενούσε φασαρία κατά την ώρα της εξέτασης,
γ)αν προσέθετε επιπλέον άγχος στους εξεταζόμενους με τη στάση του και
δ)πως τον κρίνετε από την όλη συμπεριφορά του(επιεικής, αυστηρός κτλ.), τον θεωρείται κατάλληλο για επιτηρητή;

Αν λοιπόν με τα παραπάνω ερωτηματολόγια οι μισοί συν ένας φοιτητές κρίνουν τον καθηγητή ή επιτηρητή ακατάλληλο για τη θέση που κατέχει, την επόμενη χρονιά αυτός να είναι υποχρεωμένος να εγκαταλείψει το μάθημα ή την επιτήρηση και να επανεξεταζεται η θέση που κατέχει μέσα στο πανεπιστήμιο. Επιπλέον να του γίνεται επίπληξη για τα αρνητικά σημεία της συμπεριφοράς του και να τηρείται φάκελος με τις απαντήσεις για το πρόσωπό του ο όποιος φάκελος μετά από κάποια χρόνια να εξετάζεται για έλεγχο της πορείας του. Τέλος εάν χρήζει πρόσθετης παιδαγωγικής και διδακτικής κατάρτισης ή εξοικοίωσης με τις νέες τεχνολογίες ή ψυχολογικής/ιατρικής παρακολούθησης να αναλαμβάνει το πανεπιστήμιο την αναμόρφωσή του για το αν και πότε θα ξαναμπεί στις αίθουσες.

Διαφορετικά -αν και δεν είναι λύση- και γιαουρτώματα θα βλέπουμε και ξύλο και ότι άλλο καλλιεργεί το εξουσιαστικό σύστημα του πανεπιστημίου.
Last edited by PASCAL on Wed Feb 10, 2010 9:41 pm, edited 2 times in total.
tZoLe
Venus Former Team Member

Post by tZoLe » Wed Feb 10, 2010 3:55 pm

σε γουστάρω πολύ giak, σε έχω πρότυπο. Κάθε φορά μου επιβεβαιώνεις ότι κάποια πράγματα δεν έχουν όρια. :lol:

η καταδικάζουμε τη βία και την καταπολεμάμε από όποιον και αν προέρχεται ή κοροϊδευόμαστε.
h4wk, νομίζω το έθεσες πολύ σωστά, όπως και αν έχει είναι κρίμα αυτές οι μικρές μειοψηφίες(<2%) από ανεγκέφαλα άτομα να μπορούν να κάνουν ότι θέλουν.

EDIT: τίποτε για τον φοιτητή pascal?
Image
"αν ελευθερία σημαίνει κάτι τελικά , σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"
George Orwell (1903 - 1950)

έτσι

Θα μας λείψεις μάγκα Σισσέ...σε ευχαριστούμε για όλα...
PASCAL
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by PASCAL » Wed Feb 10, 2010 4:02 pm

tZoLe wrote:σε γουστάρω πολύ giak, σε έχω πρότυπο. Κάθε φορά μου επιβεβαιώνεις ότι κάποια πράγματα δεν έχουν όρια. :lol:

η καταδικάζουμε τη βία και την καταπολεμάμε από όποιον και αν προέρχεται ή κοροϊδευόμαστε.
h4wk, νομίζω το έθεσες πολύ σωστά, όπως και αν έχει είναι κρίμα αυτές οι μικρές μειοψηφίες(<2%) από ανεγκέφαλα άτομα να μπορούν να κάνουν ότι θέλουν.

Μας έχει αναλάβει το υπουργείο εμάς tzole :) Εκτός κι αν δεν σου φτάνουν οι εξεταστικές, οι υποχρεωτικές εργασίες, το ανελαστικό πρόγραμμα και γενικά η εξάρτηση από τους καθηγητές-βοηθούς-επιτηρητές.
AmmarkoV
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by AmmarkoV » Wed Feb 10, 2010 4:03 pm

Εγώ πιστεύω οτι με την τρέχουσα ροή του πανεπιστημίου είναι αδύνατον να γίνει οτιδήποτε για να το βελτιώσει γιατί πάντα υπάρχει ένας παράγοντας που αναδρά και κάνει τα πράγματα χειρότερα..

Θέλει rebuild from the scratch από την αρχή όλη η έννοια..

Θέλει κάποιος αξιολόγηση.. Αν οι φοιτητές είναι ηλίθιοι και αξιολογήσουν κάποιον άδικα χαμηλά επειδή τους βάζει χαμηλούς βαθμούς ποιος αξιολογεί τους φοιτητές που αξιολογούν τους καθηγητές.. Και ποιός αξιολογεί τους καθηγητές που αξιολογούν τους φοιτητές που τελικά αξιολογούν τους ίδιους τους φοιτητές..

Ο επιτηρητής ασκεί βία στον φοιτητή που ασκεί βία στον επιτηρητή..

Στο forum άτομα κράζουν άτομα επειδή αυτά κράζουν..

Όλα αυτά μου θυμίζουν παράδοξα του στυλ..

Αυτή η πρόταση είναι ψέμματα.. ( αν αυτή η πρόταση είναι ψέμματα τότε είναι αλήθεια , αλλά αν είναι αλήθεια , τότε είναι ψέμματα κοκ to infinity... )

Στοιχειώδης κοινή λογική , ευγένεια και πολιτισμός χρειάζεται από όλους..
Ο αναμάρτητος πρώτος (το γιαούρτι) τον λίθο βαλέτω..
I would love to change the world, but they won't give me the source code. Οι καθηγητές πληρώνονται από το δημόσιο αρα από όλους τους Έλληνες για να κάνουν τα μαθήματα. Όλοι οι Έλληνες θα έπρεπε να μπορούν να δουν τα μαθήματα τα οποία πληρώνουν! Tο πνευματικό έργο που επιτελείται με τα χρήματα του δημοσίου ΔΕΝ είναι μόνο δικό σας Όποιος δεν δίνει πανελλήνιες έχει δικαίωμα στην γνώση που πληρώνει [url=http://ammar.gr/gddg]gddg blog[/url]
Image
sandra
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by sandra » Wed Feb 10, 2010 4:10 pm

H φάση είναι οτι ο giak είναι από τους αγαπημένους μου χρήστες και παίζει να μπαίνει στο venus μόνο για να κράξει. Και πάντα πέφτω πάνω σου ρε giak, τι σου έχω κάνει? :-(
Τώρα επειδή τα βέλη προς εμένα ήταν αυτά για το γλείψιμο χαρακτηριστικά να σου πω ότι έχω κοπεί σε μάθημα της 2 φορές και πάω για 3η :lol: Λες να έχω τόση όρεξη για να γλείψω από venus, ή περιμένω πως θα περάσω αμα πω κάτι καλό γι'αυτήν.
Πέρα από την πλάκα:
Όταν είπατε για τον καθηγητή που "τις έφαγε" άκουσα και 5 άλλες γνώμες, μίλησα και με παιδιά που ήταν μπροστά και όσο κι αν διαφωνώ με το ότι κάποιος τον έβρισε και αυτός τα πήρε δεν είπα κάποιον ξεφτίλα ούτε ουρακοτάγκο. Εδώ όμως επειδή τη γνωρίζω αρκετά καλά σαν καθηγήτρια άσε ένα ενδεχόμενο να μην κατέχεις την απόλυτη αλήθεια. Το ότι κάποιος προβαίνει σε μία πράξη που γενικά υποστηρίζεις δε σημαίνει αυτόματα πως κάθε φορά έχει δίκιο ακόμη και για σένα. Αν τώρα μου πεις ότι εγώ τα ξέρω τα παλικάρια και τους είχε κάνει αυτό κι αυτό, τι να πω? Διαφωνώ ότι υπάρχει λόγος για γιαούρτωμα, αλλά τουλάχιστον θα έχεις κάποιο λόγο εσύ που το υποστηρίζεις σαν πράξη. Τώρα δεν έχετε. Απλά υποθέτετε πως ήταν αυστηρή, έλεγχε τα παπούτσια σας για σκονάκια κλπ. Πόσο σίγουρος είσαι ότι έγινε αυτό? Γιατί αμέσως τρέχουμε να υπερασπιστούμε μια ιδέα που υποστηρίζουμε ακόμη κι αν δεν ξέρουμε όλα τα γεγονότα? (και βάζω και τον εαυτό μου μέσα σε αυτό). Εσείς μου φέρνετε σαν επιχείρημα τις άσχημες διαφάνειες στα Αυτόματα κι εγώ σου λέω πως είναι η μόνη καθηγήτρια που άκουσα να ρωτάει τι πραγματικά συνέβη με το περιστατικό του "ξυλοκοπημένου" καθηγητή χωρίς να δεχθεί την ανακοίνωση της πρυτανείας.
Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
giak
Mbyte level
Mbyte level

Post by giak » Wed Feb 10, 2010 4:22 pm

tZoLe wrote:σε γουστάρω πολύ giak, σε έχω πρότυπο. Κάθε φορά μου επιβεβαιώνεις ότι κάποια πράγματα δεν έχουν όρια. :lol:

κόψε τα γελάκια, στο λέω εσένα προσωπικά.

δεν καταδικάζεις την βία από όπου και αν προέρχεται, το έχουμε ξαναπεί και συνεχίζεις να το λες. εφόσον συμφωνείς ότι πρέπει να υπάρχει κράτος, νόμοι και αστυνομία να τους εφαρμόζει συμφωνείς με την βία. η αστυνομία δεν εφαρμόζει τους νόμους με παρακάλια, με βία σε όσους δεν συμμορφώνονται τους εφαρμόζει. β-α-ρ-ι-έ-μ-α-ι τα ίδια και τα ίδια.

ο φοιτητής πασκάλ έκανε μία πρόταση και μάλιστα ίσως πρακτικά εφαρμόσιμη. απίστευτο για τα δεδομένα του venus.

σάντρα σου την είπα όχι γιατί διαφώνησες με την πρακτική του γιαούρτειν. καλά κάνεις και διαφωνείς. σου την είπα επειδή χαρακτήρισες ξεφτίλα και υποκριτή τον κοχίμπα που είπε καλά της κάνανε και διαφώνησε για το πόσο καλή καθηγήτρια είναι. και στο κάτω κάτω αν κάποιος προτιμά έναν που τον περνάει εύκολα από έναν που του μαθαίνει κάτι και τον περνάει δύσκολα είναι δικό του θέμα, αλλά το ξεφτίλας ας πούμε δεν κολλάει και το έριξες ελαφρά τη καρδία απλά και μόνο για τον προσβάλεις
AmmarkoV
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by AmmarkoV » Wed Feb 10, 2010 4:24 pm

...
no end in sight ..
Image
~~Wind~~
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: N>4

Post by ~~Wind~~ » Wed Feb 10, 2010 4:25 pm

AmmarkoV wrote:Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω..
κλεμμένο :-p :-p :smt016
ImageImage
Come to foss-aueb ...we have cookies.. yamyam~nomnomnomnomnomnomnomnom
a cookie ~ I will do science to it
Locked

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”