Κατάληψη ΙΙ
- rapadder
- Gbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Στην αναμπουμπούλα ο λύκος χαίρεται. Την συμπαράσταση και αλλυλεγγύη στα παιδιά της ΚΝΕ που πήγαν στο Νοσοκομείο (δεν το γράφω ειρωνικά). Υπό κανονικές συνθήκες (κατάμεστη σχολή) οι αναρχικοί (μπάχαλοι) ξέρουν ότι δεν τους παίρνει. Άμα η σχολή είναι μισοάδεια, μπορούν να κάνουν εφόδους που θα ζήλευαν τα SS.
Η ιστορία με τους μπάχαλους έχει ξεκινήσει εδώ και 3 χρόνια περίπου, όταν κατέλαβαν έναν χώρο στην ΑΣΟΕΕ (αντιεξουσιαστικό στέκι). Η ΚΝΕ τους έδιωξε και εκείνοι επέστρεψαν (και επιτέθηκαν εναντίον της ΚΝΕ πριν 3 χρόνια) και (υπό την κάλυψη/ανοχή άλλων αριστερών παρατάξεων που "υποστήριζαν" την ελεύθερη διακίνηση ιδεών κλπ) εγκαταστάθηκαν. Έτσι το αντιεξουσιαστικό στέκι άρχισε σιγά σιγά να μαζεύει κόσμο και οι μπάχαλοι απέκτησαν παράρτημα στην ΑΣΟΕΕ. Αυτοί κρύβονται πίσω από πολλές καταστροφές, τσαμπουκάδες σε Γ.Σ. (μπουκάλια που έπεφταν, αβγά στη ΔΑΠ) και τον βανδαλισμό του γραφείου του Βασσάλου.
Ελπίζω με τον νέο νόμο πλαίσιο, να αρθεί το άσυλο και να τους διώξουν. Δεν είναι δυνατόν από την στιγμή που δεν συμμετέχουν στις φοιτητικές εκλογές (είναι εναντίον των εκλογών) να έχουν και δικό τους χώρο. Ας αναλάβει ο καθένας (πρύτανης, φοιτητές) τις ευθύνες του.
Η ιστορία με τους μπάχαλους έχει ξεκινήσει εδώ και 3 χρόνια περίπου, όταν κατέλαβαν έναν χώρο στην ΑΣΟΕΕ (αντιεξουσιαστικό στέκι). Η ΚΝΕ τους έδιωξε και εκείνοι επέστρεψαν (και επιτέθηκαν εναντίον της ΚΝΕ πριν 3 χρόνια) και (υπό την κάλυψη/ανοχή άλλων αριστερών παρατάξεων που "υποστήριζαν" την ελεύθερη διακίνηση ιδεών κλπ) εγκαταστάθηκαν. Έτσι το αντιεξουσιαστικό στέκι άρχισε σιγά σιγά να μαζεύει κόσμο και οι μπάχαλοι απέκτησαν παράρτημα στην ΑΣΟΕΕ. Αυτοί κρύβονται πίσω από πολλές καταστροφές, τσαμπουκάδες σε Γ.Σ. (μπουκάλια που έπεφταν, αβγά στη ΔΑΠ) και τον βανδαλισμό του γραφείου του Βασσάλου.
Ελπίζω με τον νέο νόμο πλαίσιο, να αρθεί το άσυλο και να τους διώξουν. Δεν είναι δυνατόν από την στιγμή που δεν συμμετέχουν στις φοιτητικές εκλογές (είναι εναντίον των εκλογών) να έχουν και δικό τους χώρο. Ας αναλάβει ο καθένας (πρύτανης, φοιτητές) τις ευθύνες του.
Last edited by rapadder on Thu Mar 15, 2007 12:59 am, edited 3 times in total.
... Γράφτε κώδικα όσο είναι καιρός ...
Το επίπεδο μου και οι αρχές μου δεν μου επιτρέπουν να κάνω κάτι τέτοιο.alexo wrote:Υποτιμάς τη νοημοσύνη μας.fotisaueb wrote:Μετά τα σημερινά επισόδεια στην ΑΣΟΕΕ περιμένατε να κατέβει και η ΔΑΠ?
Επιπλέον δεν προσπαθώ να δικαιολογήσω τίποτα δεν είμαι άλλωστε υπόλογος για κάτι ούτε εδώ εκπροσωπώ κανέναν.
Ακόμα επειδή λες ότι μιλάω εκ του αποτελέσματος και επειδή υποστηρίζεις ότι η ΔΑΠ οφείλει να κατεβαίνει στην συνελεύσεις θα σε ρωτήσω το εξής. Πόσοι απο εδώ μέσα κατέβηκαν να ψηφίσουν το πλαίσιο της ΔΑΠ.
Να υπενθυμίσω επίσης ότι δεν έχει γίνει ένα σκηνικό που "καταπιάνομαι" όπως υποστηρίζεις αλλά και άλλα λιγότερο γνωστά. Όσα για τα γνωστά και μεγάλα σκηνικά πολλοί αρκούνται στο να χαχανίζουν και να τραβάνε βίντεο.
Τέλος αυτά τα σκηνικά είναι γνωστά ότι θα συμβούν 2-3 μέρες πριν το ότι δεν έγιναν δεν σημαίνει ότι δεν ήταν να γίνουν
Έστω και ένας να κατέβηκε,οφείλει η ΔΑΠ να βρίσκεται εκεί γι'αυτόν.fotisaueb wrote: Ακόμα επειδή λες ότι μιλάω εκ του αποτελέσματος και επειδή υποστηρίζεις ότι η ΔΑΠ οφείλει να κατεβαίνει στην συνελεύσεις θα σε ρωτήσω το εξής. Πόσοι απο εδώ μέσα κατέβηκαν να ψηφίσουν το πλαίσιο της ΔΑΠ.
Δλδ η ΔΑΠ δεν κατεβαίνει για να διαμαρτυρηθεί για τις συνθήκες ή για το ενδεχόμενα ήττας ;;
Μη κρυβόμαστε και πίσω από το δάχτυλο μας.
Εκεί υποτιμάται η νοημοσύνη μας.
fotisaueb wrote: Μετά τα σημερινά επισόδεια στην ΑΣΟΕΕ περιμένατε να κατέβει και η ΔΑΠ?
Η ΔΑΠ αποτελείται από φοιτητές όχι επαγγελματίες πηγμάχους, μπράβους κτλ κτλ. Όταν το ίδιο το φοιτητικό σώμα καταδικάσει και σταματήσει να ανέχεται ή να μην δίνει σημασία σε τέτοιες ενέργειες μόνο τότε μπορούμε να κατηγορούμε την ΔΑΠ για την απουσία της απο τις γενικές συνελεύσεις.
fotisaueb wrote: Επιπλέον δεν προσπαθώ να δικαιολογήσω τίποτα
- AmmarkoV
- Wow! Terabyte level
alexo++ , rapadder++ , jimmyD++
Μόλις ανέβασα το ρεπορτάζ του ALTER
ακόμα το επεξεργάζεται το YouTube , λογικά θα φανεί σε λίγο εδώ
Μόλις ανέβασα το ρεπορτάζ του ALTER
ακόμα το επεξεργάζεται το YouTube , λογικά θα φανεί σε λίγο εδώ
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη

- koki
- Kilobyte level
- Academic status: N>4
1.
2. gazoza πιο πάνω τα είπες πολύ καλά
3. τα κόμματα κατά τη γνώμη μου δε θα έπρεπε να υπάρχουν ούτε στην Βουλή, πόσο μάλλον στις Σχολές...
4. Παρ'όλα αυτά (βλ. 3) εάν κάποιος ξεκινήσει κάποιο αντι-κόμμα γενικώς σκεπτόμενων (ασχέτως αποτελέσματος της σκέψης) ατόμων, count me in! :P
μην σου πω πως μοιάζει αυτό...κομματόσκυλο wrote: τα κόμματα είναι καλό
2. gazoza πιο πάνω τα είπες πολύ καλά
3. τα κόμματα κατά τη γνώμη μου δε θα έπρεπε να υπάρχουν ούτε στην Βουλή, πόσο μάλλον στις Σχολές...
4. Παρ'όλα αυτά (βλ. 3) εάν κάποιος ξεκινήσει κάποιο αντι-κόμμα γενικώς σκεπτόμενων (ασχέτως αποτελέσματος της σκέψης) ατόμων, count me in! :P
``Άναρθρες κραυγές τύπου απόλυσης από στρατό' ' + ``'Άναρθρες κραυγές τύπου θα πάω στο Παρίσι' ' + ``Άναρθρες κραυγές τύπου μαμά μου φοβάμαι' '
Τα βλογς είναι σαν τις ********, όλοι έχουν από μία
Death By Popcorn : Η απάντηση σε κάθε εσωτερική και εξωτερική σινε/σειρο-αναζήτηση. :D
Τα βλογς είναι σαν τις ********, όλοι έχουν από μία

Death By Popcorn : Η απάντηση σε κάθε εσωτερική και εξωτερική σινε/σειρο-αναζήτηση. :D
- rapadder
- Gbyte level
[off-topic]
Τα κόμματα φυσικά και θα πρέπει να υπάρχουν αλλά όχι στα Πανεπιστήμια.
Θα πρέπει να προωθηθεί η ιδέα της ξεχωριστής Γ.Σ. για το τμήμα Πληροφορικής. Να βάλουμε όλοι χρήματα για να βγεί καταστατικό και να επικυρωθεί από το Πρωτοδικείο. Βάλτε κάποιοι υποψηφιότητα στις επόμενες τμηματικές εκλογές και πάρτε πρωτοβουλία. Προσοχή: θα πρέπει να δηλώσετε την συμμετοχή σας αρκετές εβδομάδες νωρίτερα. Μήπως θα πρέπει να ακολουθήσουμε το παράδειγμα του ΦΠΠ στο ΕΚΠΑ;
[/off-topic]
Τα κόμματα φυσικά και θα πρέπει να υπάρχουν αλλά όχι στα Πανεπιστήμια.
Θα πρέπει να προωθηθεί η ιδέα της ξεχωριστής Γ.Σ. για το τμήμα Πληροφορικής. Να βάλουμε όλοι χρήματα για να βγεί καταστατικό και να επικυρωθεί από το Πρωτοδικείο. Βάλτε κάποιοι υποψηφιότητα στις επόμενες τμηματικές εκλογές και πάρτε πρωτοβουλία. Προσοχή: θα πρέπει να δηλώσετε την συμμετοχή σας αρκετές εβδομάδες νωρίτερα. Μήπως θα πρέπει να ακολουθήσουμε το παράδειγμα του ΦΠΠ στο ΕΚΠΑ;
[/off-topic]
... Γράφτε κώδικα όσο είναι καιρός ...
τώρα παίζει οκ.AmmarkoV wrote:εδώ
τραγικό..
- AnINffected
- Gbyte level
Κάνεις λάθος, αλλά πραγματικά βρίσκω την απάντηση σου πολύ πετυχημένη, σαν απάντηση!N@z_Plir wrote:ή κάποιοι άλλοι από τη ρομαντική νουβέλλα που νομίζουν ότι τους περιμένει στη ζωή...AnINffected wrote: Όταν βγούν από την περιπέτεια φαντασίας στην οποία πρωταγωνιστούν, ίσως το καταλάβουν.

(Παρ'ολο που δεν ταιριάζει με αυτό που είχε πει ο Silver πιο πάνω)
Σου ζητώ συγγνώμη για το ύφος που πήρα, ήμουν εκνευρισμένος.Ακόμη και έτσι, όμως, το παραπάνω το είπα με καλό σκοπό και όχι για να θίξω κανέναν.
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace
Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!!

Ada Lovelace

- greenlover
- bit level
Καλημέρα και από εμένα.
Διάβασα πάρα πολλούς που τα έχουν "πάρει" με τα κόμματα, την κατάσταση, ακόμα και με το άσυλο (!!!)
Μην μηδενίζ0υμε και αοριστολογούμε. Γενικότητες και αποδόσεις ευθυνών στους ΑΛΛΟΥΣ δεν βοηθάνε.
Αν έχουμε πρόβλημα με την ΓΣ, ας το αλλάξουμε. Κατεβαίνουμε και ψηφίζουμε. Παρόλα τα προβλήματα, ενωμένοι μπορούμε να το κάνουμε.
Όσο για τον συνάδελφο που τόσο εύκολα απεμπολεί το άσυλο επειδή είχαν κάνει αναρχικοί κατάληψη σε χώρο της σχολής.. Τι να πω; Τόσο εύκολα πλέον πουλάμε την ελευθερία μας;
Δίνουμε εύκολα βαθμούς ελευθερίας, αλλά για να τους κερδίσουμε πρέπει να αγωνιστούμε σκληρά... Πιστέψτε με : ΔΕΝ αξίζει. Αξίζει όμως να προσπαθήσουμε να προστατεύσουμε τα ήδη υπάρχοντα κεκτημένα.
Διάβασα πάρα πολλούς που τα έχουν "πάρει" με τα κόμματα, την κατάσταση, ακόμα και με το άσυλο (!!!)
Μπορούμε κάλλιστα να ιδρύσουμε μία παράταξη του Τμήματος Πληροφορικής και να κατεβαίνουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ στις ΓΣ. Στην ΠΟΣΔΕΠ υπάρχει "κόμμα" /παράταξη οδοντιατρικής σχολής !!!Ελπίζω με τον νέο νόμο πλαίσιο, να αρθεί το άσυλο και να τους διώξουν.
Μην μηδενίζ0υμε και αοριστολογούμε. Γενικότητες και αποδόσεις ευθυνών στους ΑΛΛΟΥΣ δεν βοηθάνε.
Αν έχουμε πρόβλημα με την ΓΣ, ας το αλλάξουμε. Κατεβαίνουμε και ψηφίζουμε. Παρόλα τα προβλήματα, ενωμένοι μπορούμε να το κάνουμε.
Όσο για τον συνάδελφο που τόσο εύκολα απεμπολεί το άσυλο επειδή είχαν κάνει αναρχικοί κατάληψη σε χώρο της σχολής.. Τι να πω; Τόσο εύκολα πλέον πουλάμε την ελευθερία μας;
Δίνουμε εύκολα βαθμούς ελευθερίας, αλλά για να τους κερδίσουμε πρέπει να αγωνιστούμε σκληρά... Πιστέψτε με : ΔΕΝ αξίζει. Αξίζει όμως να προσπαθήσουμε να προστατεύσουμε τα ήδη υπάρχοντα κεκτημένα.
AmmarkoV wrote:εδώ

Λίγο άσχετο αυτό :
Γιατί ποτέ δεν γράφουν σωστά το ΑΣΟΕΕ?

Πάντα το βλέπω έτσι (ΑΣΟΕ)...

Αλλά στο video του AmmarkoV μετά τουλάχιστον το διορθώνουν...
- Serendipity
- Gbyte level
ντροπηηηη....

-Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
--Albert Einstein--

My new blog Serendipity's thoughts!
--Albert Einstein--

My new blog Serendipity's thoughts!
- AnINffected
- Gbyte level
Έτσι και αλλιώς τώρα πια θα πρέπει να ονομάζεται ΑΠΜ (=Ανώτατο Πεδίο Μάχης).
Σχετικά με την ίδρυση νεας παράταξης, όσο καλή και αν ακούγεται σαν ιδέα, κρατώ τις επιφυλάξεις μου.
Πιστεύω πως μία τέτοια παράταξη μπορεί πολύ εύκολα να ξεφύγει από τον αρχικό της σκοπό, με τον καιρό.
Άν θέλουμε να τελειώσει η κατάληψη, τότε αυτό που πρέπει να γίνει, κατά τη γνώμη μου, είναι να κατεβούν κατά το δυνατό όλοι όσοι είναι κατά της κατάληψης στην επόμενη Γ.Σ. και να ψηφίσουν κατά.
Άν δεν υπάρχει πλαίσιο κατά της κατάληψης, να κατεβάσει κάποιος.
Και αν δε γίνεται αυτό, να ψηφίσουμε τουλάχιστον Άκυρο/Λευκό (Απορία: Το "Λευκό" είναι όντως λευκό, ή το παίρνει η νικήτρια παράταξη, όπως στις βουλευτικές εκλογές; )
Η άλλη λύση, είναι να περιμένουμε να τελειώσει μόνη της (Είναι και αυτό μία λύση-δεν το λέω ειρωνικά.Θα μου πείτε, τί είδους λύση είναι με τόσα χαμένα μαθήματα κλπ., αλλά να μη ξεφύγω από αυτό που θέλω να πω).
Φυσικά, ωραία τα λέω όλα αυτά.Είναι εύκολο να λες "Κατεβείτε όλοι".Πολύ εύκολο.Και δεν το λέω μόνο για εσένα, greenlover, αλλά για όλους όσους ρωτάνε γιατί δεν κατεβαίνει ο κόσμος στις Γ.Σ.
Αλλά ποιός μπορεί να εγγυηθεί την σωματική μας ακεραιότητα;
Ειδικά το να κατεβάσεις πλαίσιο είναι υπερβολικά εύκολο να το πείς και υπερβολικά δύσκολο να το κάνεις.
Ας κοιτάξουμε λοιπόν τα πράγματα πιο ρεαλιστικά και ας σκεφτούμε περισσότερο, πριν πάρουμε αποφάσεις, γιατί από υπερβολές προσωπικά έχω χορτάσει.
Σχετικά με την ίδρυση νεας παράταξης, όσο καλή και αν ακούγεται σαν ιδέα, κρατώ τις επιφυλάξεις μου.
Πιστεύω πως μία τέτοια παράταξη μπορεί πολύ εύκολα να ξεφύγει από τον αρχικό της σκοπό, με τον καιρό.
Άν θέλουμε να τελειώσει η κατάληψη, τότε αυτό που πρέπει να γίνει, κατά τη γνώμη μου, είναι να κατεβούν κατά το δυνατό όλοι όσοι είναι κατά της κατάληψης στην επόμενη Γ.Σ. και να ψηφίσουν κατά.
Άν δεν υπάρχει πλαίσιο κατά της κατάληψης, να κατεβάσει κάποιος.
Και αν δε γίνεται αυτό, να ψηφίσουμε τουλάχιστον Άκυρο/Λευκό (Απορία: Το "Λευκό" είναι όντως λευκό, ή το παίρνει η νικήτρια παράταξη, όπως στις βουλευτικές εκλογές; )
Η άλλη λύση, είναι να περιμένουμε να τελειώσει μόνη της (Είναι και αυτό μία λύση-δεν το λέω ειρωνικά.Θα μου πείτε, τί είδους λύση είναι με τόσα χαμένα μαθήματα κλπ., αλλά να μη ξεφύγω από αυτό που θέλω να πω).
Φυσικά, ωραία τα λέω όλα αυτά.Είναι εύκολο να λες "Κατεβείτε όλοι".Πολύ εύκολο.Και δεν το λέω μόνο για εσένα, greenlover, αλλά για όλους όσους ρωτάνε γιατί δεν κατεβαίνει ο κόσμος στις Γ.Σ.
Αλλά ποιός μπορεί να εγγυηθεί την σωματική μας ακεραιότητα;
Ειδικά το να κατεβάσεις πλαίσιο είναι υπερβολικά εύκολο να το πείς και υπερβολικά δύσκολο να το κάνεις.
Ας κοιτάξουμε λοιπόν τα πράγματα πιο ρεαλιστικά και ας σκεφτούμε περισσότερο, πριν πάρουμε αποφάσεις, γιατί από υπερβολές προσωπικά έχω χορτάσει.
Last edited by AnINffected on Thu Mar 15, 2007 11:59 am, edited 2 times in total.
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace

Ada Lovelace

- djsolid
- Kilobyte level
Έλεος... Καλα τι λαμογια ειναι αυτη οι δημοσιογραφοι... και κρυφη κάμερα στημενη έξω απο την ασοεε να περιμενει για τα επεισοδια...
Αλλά να μου πέις σε τέτοιο σημείο έχουμε φτάσει... Να ξέρει ο καθένας, "Α την τετάρτη εχει ΓΣ η ασοεε , πάμε θα έχουμε σίγουρο ρεπορτάζ"... Βέβαια είχε και μία μικρη παραπληροφόρηση διότι το "τζέρτζελο" άρχισε μετα την ΓΣ όχι κατα τη διάρκεια, αλλα ποιος τα υπόλογίζει αυτα??
-------------------------------------------------------
Δεν μπορώ να καταλάβω πως έχει γίνει απο όλους σίγουρο πως αν κατέβει πλαίσιο κατα της κατάληψης θα κερδίσει κι όλας...
Στη ΓΣ είναι όλες οι παρατάξεις μαζι ενατνίον μίας... Αυτό σημαίνει πως εάν θέλουν υπάρχει αρκετός κόσμος να τους υποστηρίξει...
Άλλωστε πλαισιο κατα υπήρχε και όπως είδατε δεν ψηφίστηκε , δεν αναγνωρίστηκε κτλ...
Συνεπώς το μόνο το οποίο θα καταφέρει κάποιος που θα κατεβάσει πλαίσιο ΚΑΤΑ ειναι να πάρει ψήφους απο τη ΔΑΠ και να έχουμε ενα αποτέλεσμα του τυπου 1000(Ενωτικο) --- 500(ΔΑΠ) --- 500 (Πλαισιο)
Γιατί οκ μπορεί να ακούγονται πολλοί που να λένε αν υπήρχε πλαίσιο ΚΑΤΑ και δεν ηταν η ΔΑΠ θα την ψήφιζα αλλά αυτοί εγώ είμαι σίγουρος πως δεν ξεπερνάνε τα 100 άτομα...(από όσα βρίσκονται στη ΓΣ)
Βεβαια όλα αυτά ειναι υποθετικά και δεν θα ξέρουμε μέχρι να δοκιμάσει κάποιος (αν δοκιμάσει)...
Αλλά να μου πέις σε τέτοιο σημείο έχουμε φτάσει... Να ξέρει ο καθένας, "Α την τετάρτη εχει ΓΣ η ασοεε , πάμε θα έχουμε σίγουρο ρεπορτάζ"... Βέβαια είχε και μία μικρη παραπληροφόρηση διότι το "τζέρτζελο" άρχισε μετα την ΓΣ όχι κατα τη διάρκεια, αλλα ποιος τα υπόλογίζει αυτα??
-------------------------------------------------------
Δεν μπορώ να καταλάβω πως έχει γίνει απο όλους σίγουρο πως αν κατέβει πλαίσιο κατα της κατάληψης θα κερδίσει κι όλας...
Στη ΓΣ είναι όλες οι παρατάξεις μαζι ενατνίον μίας... Αυτό σημαίνει πως εάν θέλουν υπάρχει αρκετός κόσμος να τους υποστηρίξει...
Άλλωστε πλαισιο κατα υπήρχε και όπως είδατε δεν ψηφίστηκε , δεν αναγνωρίστηκε κτλ...
Συνεπώς το μόνο το οποίο θα καταφέρει κάποιος που θα κατεβάσει πλαίσιο ΚΑΤΑ ειναι να πάρει ψήφους απο τη ΔΑΠ και να έχουμε ενα αποτέλεσμα του τυπου 1000(Ενωτικο) --- 500(ΔΑΠ) --- 500 (Πλαισιο)
Γιατί οκ μπορεί να ακούγονται πολλοί που να λένε αν υπήρχε πλαίσιο ΚΑΤΑ και δεν ηταν η ΔΑΠ θα την ψήφιζα αλλά αυτοί εγώ είμαι σίγουρος πως δεν ξεπερνάνε τα 100 άτομα...(από όσα βρίσκονται στη ΓΣ)
Βεβαια όλα αυτά ειναι υποθετικά και δεν θα ξέρουμε μέχρι να δοκιμάσει κάποιος (αν δοκιμάσει)...
-
- Venus Project Founder
εγώ δεν θέλω να ξαναδώ παιδί που κρατούσε χθες καδρόνι ή που έριξε ξύλο* να μου μιλήσει για αγώνα, ιδεολογίες,μπάτσους που δέρνουν. πρέπει οι ίδιες οι παρατάξεις (αφού αυτές βρίσκονται στην έδρα κ έχουν το λόγο) να απομακρύνουν τους ταραξίες από το εσωτερικό τους έτσι ώστε να δώσουν ποιότητα σε αυτό που κάνουν.
* δεν δικαιολογώ σε καμία περίπτωση φοιτητή με καδρόνι ή χωρίς που έχει σκοπό να ρίξει ξύλο και τελικά τις τρώει από αναρχικό,χρυσαυγίτη ή μπάτσο. ο φοιτήτής διαδηλώνει για να ακουστεί κ όχι να καπελώσει. (ελπίζω να έγινα αντιληπτός)
Σχόλιο: χθες στη γενική ήταν άτομα που σε παρέπεμπαν στα μετέπειτα γεγονότα
* δεν δικαιολογώ σε καμία περίπτωση φοιτητή με καδρόνι ή χωρίς που έχει σκοπό να ρίξει ξύλο και τελικά τις τρώει από αναρχικό,χρυσαυγίτη ή μπάτσο. ο φοιτήτής διαδηλώνει για να ακουστεί κ όχι να καπελώσει. (ελπίζω να έγινα αντιληπτός)
Σχόλιο: χθες στη γενική ήταν άτομα που σε παρέπεμπαν στα μετέπειτα γεγονότα
People are never more insecure than when they become obsessed with their fears at the expense of their dreams
- rigo
- Gbyte level
Δεν συμφωνώ μαζί σου. Στην προηγούμενη ΓΣ που κατέβηκε το πλαίσιο της ΔΑΠ, αν υποθέσουμε οτι έγινε νοθεία και ακυρώναμε μια ψήφο τότε πάλι αυτό το πλαίσιο θα έβγαινε. Για να μιλήσω και πιο ξεκάθαρα το ενωτικό έχει σίγουρες ψήφους από τα μέλη των 3 παρατάξεων + φίλους τους, οι οποίοι φυσικά δεν χάνουν ΓΣ. Θεωρώ δε γελοίο να μην ψηφίζει κάποιος πλαίσιο κατα της κατάληψης (αν θέλει να ανοίξει η σχολή) επείδη αυτό το πλαίσιο τυγχάνει να υποστηρίζει η ΔΑΠ, όπως γελοίο θεωρούσα που χαιρόταν η ΔΑΠ επειδή δήθεν την στηρίζουν οι φοιτητές! Εφόσον όμως δυστυχώς η κάθε παράταξη παίρνει γραμμή από το αντίστοιχο κόμμα, το αποτέλεσμα μόνο υπερ των φοιτητών δεν είναι. Πάντως αν γινόταν αύριο ΓΣ και υπήρχαν απλά 2 επιλογές ΥΠΕΡ ή ΚΑΤΑ της κατάληψης (χωρίς παρατάξεις και βλακείες) τότε από την αίσθηση που έχω, πιστεύω πως θα έβγαινε το ΚΑΤΑ. Πάντα φιλικά djsolid, όχι πως όλα αυτά έχουν κάποια σημασία, ως γνωστόν άλλοι αποφασίζουν για μας.djsolid wrote:Δεν μπορώ να καταλάβω πως έχει γίνει απο όλους σίγουρο πως αν κατέβει πλαίσιο κατα της κατάληψης θα κερδίσει κι όλας...
"Αλλού κοιμάται το κορμί, και αλλού η ψυχή ξυπνάει"
- AnINffected
- Gbyte level
Εγώ από την άλλη τείνω να συμφωνήσω με djsolid, βρίσκω σωστή την παρατήρηση του.Η βεβαιότητα είναι μεγάλη κουβέντα.
Η rigo όμως έχει δίκιο σε αυτό που λέει, να ψηφίζουμε με βάση τα πλαίσια που μας εκφράζουν και όχι με βάση το ποιά παράταξη τα κατέβασε.
Η rigo όμως έχει δίκιο σε αυτό που λέει, να ψηφίζουμε με βάση τα πλαίσια που μας εκφράζουν και όχι με βάση το ποιά παράταξη τα κατέβασε.
Ada Lovelace

Ada Lovelace

- Silver
- Kilobyte level
ή κάποιος συνάδελφος που είχε κινητό με κάμερα υψηλής ανάλυσης για βίντεο έβγαλε 1 καλό χαρτζιλικι!!!!Έλεος... Καλα τι λαμογια ειναι αυτη οι δημοσιογραφοι... και κρυφη κάμερα στημενη έξω απο την ασοεε να περιμενει για τα επεισοδια...
Αν πολλοί φοβούνται τη σωματική τους ακεραιότητα, ήμουν στη σχολή χθες την ώρα των γεγονότων (αλλά μακρία από τα γεγονότα) και όταν ηρέμησαν τα πράγματα έφυγα μαζί με άλλους ήσυχα και ωραία.
Δικαιολογίες θα βρίσκουμε όσες θέλουμε για να μην κατέβουμε στη ΓΣ.
Η ιδέα πάντως για ανεξάρτητο πλαίσιο κατά της κατάληψης μου φαίνεται όλο και καλύτερη. Αν μάλιστα βρίσκαμε και τρόπο να ειδοποιήσουμε και φοιτητές της σχολής που δεν έχουν πρόσβαση στο venus τότε μπορεί να βγει αποτέλεσμα.
Τελείωσα!!!!
- tZoLe
- Venus Former Team Member
Κοίτα, η ιδέα αυτή είναι πολύ καλή, γιατί νομίζω θα έπειθε και πολλά άτομα που δεν ψηφίζουν κατά της κατάληψης, επειδή το πλαίσιο αυτό είναι της ΔΑΠ. Ωστόσο, θέλει πολύ καλή προετοιμασία και ενημέρωση. Πιστεύω πως αν οι Γενικές συνελεύσεις γίνονταν ανά τμήμα θα συγκέντρωνε μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας.Silver wrote: Η ιδέα πάντως για ανεξάρτητο πλαίσιο κατά της κατάληψης μου φαίνεται όλο και καλύτερη. Αν μάλιστα βρίσκαμε και τρόπο να ειδοποιήσουμε και φοιτητές της σχολής που δεν έχουν πρόσβαση στο venus τότε μπορεί να βγει αποτέλεσμα.

"αν ελευθερία σημαίνει κάτι τελικά , σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"
George Orwell (1903 - 1950)
έτσι
Θα μας λείψεις μάγκα Σισσέ...σε ευχαριστούμε για όλα...