Κατάληψη ΙΙ
- tZoLe
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a
Ακριβώς, με δεδομένο τις δικές μας υποδομές και ότι είμαστε όλοι μαζί, οι συνελεύσεις ανά τμήμα δεν γίνονται και άρα πιστεύω είναι δύσκολο α παρουν κάποιοι πρωτοβουλία από την π.χ. πληροφορική και να περάσει.Einherjar wrote:Και μετά τι θα γινόταν... κατάληψη ανα τμήμα? Η πληροφορική π.χ. δε θα είχε κατάληψη και η οδε θα είχε;

"αν ελευθερία σημαίνει κάτι τελικά , σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"
George Orwell (1903 - 1950)
έτσι
Θα μας λείψεις μάγκα Σισσέ...σε ευχαριστούμε για όλα...
- Silver
- Kilobyte level
Και αν οι ΓΣ γίνονταν ηλεκρονικά (rapdder++) θα ήμασταν στο παράδεισο. Να σου πω πώς το σκέφτομαι:
Αν δεν κατέβει πλαίσιο από παράταξη κατά της κατάληψης στην επόμενη ΓΣ, τότε ένα ανεξάρτητο πλαίσιο θα μπορέσει να μαζέψει κόσμο. Δεν πιστεύω ότι θα κερδίσει το ενωτικό αλλά αν μαζέψει αρκετούς ψήφους θα μαθευτεί. Και στη μεθεπόμενη ΓΣ ίσως τα πάει καλύτερα.
Βέβαια σε 2.5 βδομάδες έρχεται η Μ.Βδομάδα οπότε και να ανοίξει σε 15 μέρες θα είναι δώρο άδωρο, αλλά η προσπάθεια νομίζω θα μετρήσει.
Φοιτητικές εκλογές έρχονται, ένα ανεξάρτητο πλαίσιο θα πονέσει μερικούς.
Αν δεν κατέβει πλαίσιο από παράταξη κατά της κατάληψης στην επόμενη ΓΣ, τότε ένα ανεξάρτητο πλαίσιο θα μπορέσει να μαζέψει κόσμο. Δεν πιστεύω ότι θα κερδίσει το ενωτικό αλλά αν μαζέψει αρκετούς ψήφους θα μαθευτεί. Και στη μεθεπόμενη ΓΣ ίσως τα πάει καλύτερα.
Βέβαια σε 2.5 βδομάδες έρχεται η Μ.Βδομάδα οπότε και να ανοίξει σε 15 μέρες θα είναι δώρο άδωρο, αλλά η προσπάθεια νομίζω θα μετρήσει.
Φοιτητικές εκλογές έρχονται, ένα ανεξάρτητο πλαίσιο θα πονέσει μερικούς.
Last edited by Silver on Thu Mar 15, 2007 1:24 pm, edited 1 time in total.
Τελείωσα!!!!
- djsolid
- Kilobyte level
To θέμα όμως είναι βγήκε? Δεν βγήκε... Και την ίδια τύχη θα είχε και όποιο άλλο πλαισιο ήταν κατα της κατάληψης... Ειμαι σχεδόν βέβαιος γι αυτό, και οποιος καταλαβε κατάλαβε...rigo wrote:Στην προηγούμενη ΓΣ που κατέβηκε το πλαίσιο της ΔΑΠ, αν υποθέσουμε οτι έγινε νοθεία και ακυρώναμε μια ψήφο τότε πάλι αυτό το πλαίσιο θα έβγαινε.
Aρα συμφωνούμε πως το υποτιθέμενο πλαίσιο δεν πρόκειται να πάρει ψήφους από αυτή την μερίδα των φοιτητών... Αρα ποιος μένει αυτοί που ψηφίζουν το άλλο πλαίσιο οι οποίοι χωριζονται σε υποστηρικτές της ΔΑΠ και σε μη υποστηρικτές... Ετσι σύμφωνα με την κοινή λογικη το ανεξάρτητο πλαίσιο θα έπαιρνε τους δεύτερους με το μέρος του... Άρα καταλήγουμε στο 1000(Ενωτικο) --- 500(ΔΑΠ) --- 500 (Πλαισιο)....rigo wrote:Για να μιλήσω και πιο ξεκάθαρα το ενωτικό έχει σίγουρες ψήφους από τα μέλη των 3 παρατάξεων + φίλους τους, οι οποίοι φυσικά δεν χάνουν ΓΣ.
Συμφωνω με όσα λες αλλά συμβαίνει όμως και σε μεγάλο βαθμόrigo wrote:Θεωρώ δε γελοίο να μην ψηφίζει κάποιος πλαίσιο κατα της κατάληψης (αν θέλει να ανοίξει η σχολή) επείδη αυτό το πλαίσιο τυγχάνει να υποστηρίζει η ΔΑΠ, όπως γελοίο θεωρούσα που χαιρόταν η ΔΑΠ επειδή δήθεν την στηρίζουν οι φοιτητές! Εφόσον όμως δυστυχώς η κάθε παράταξη παίρνει γραμμή από το αντίστοιχο κόμμα, το αποτέλεσμα μόνο υπερ των φοιτητών δεν είναι.
Κανενα άλλο σχολιο επι τούτου...
Ετσι θα γινόταν πράγματι αλλα αυτό ειναι το ιδανικό... Κατι το οποιο τουλαχιστον μεχρι να τελείωσει και το παιδι μου το παν/μιο δεν προκειται να συμβει...rigo wrote:Πάντως αν γινόταν αύριο ΓΣ και υπήρχαν απλά 2 επιλογές ΥΠΕΡ ή ΚΑΤΑ της κατάληψης (χωρίς παρατάξεις και βλακείες) τότε από την αίσθηση που έχω, πιστεύω πως θα έβγαινε το ΚΑΤΑ
- tZoLe
Εγώ μαζί σου σε μία τέτοια προσπάθεια. Αν το θετεις έτσι θα λειτουργήσει και ως μήνυμα προς κάποιους.

"αν ελευθερία σημαίνει κάτι τελικά , σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"
έτσι
- djsolid
- Kilobyte level
Αν συμβεί κατι τέτοιο και εγώ μαζι σου... Αλλα πιστεύεις οτι η ΔΑΠ αν μαθευτεί οτι θα κατέβει ανεξάρτητο πλαισιο ΚΑΤΑ δεν θα εμφανιστεί???? Γιατι αυτό δεν το πιστεύω σε καμία περίπτωση...Silver wrote:Και αν οι ΓΣ γίνονταν ηλεκρονικά (rapdder++) θα ήμασταν στο παράδεισο. Να σου πω πώς το σκέφτομαι:
Και εξηγώ :
Όπως είπες φοιτητικές εκλογές έρχονται... Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο οι παρατάξεις θα έχαναν πολύ και περισσότερο η ΔΑΠ γιατι θα επικρατούσε η νοοοτροπία και η λογική "¨Μα καλά όλοκληρη παραταξη δεν κατάφερε να ανοίξει το πανεπιστήμιο και το κατάφεραν 5 -10 ανεξάρτητοι φοιτητές"...
Διορθώστε με αν κάνω λάθος...
Αν η ΔΑΠ κατέβαζε πλαίσιο, απλά δε θα χρειαζότανε να κατέβει ανεξάρτητο κατά της κατάληψης. Εκτός και αν από θέμα αρχής κατέβαινε ανεξάρτητο έτσι και αλλιώς. Και οι δύο επιλογές είναι σεβαστές από μέρους μου.djsolid wrote: Aρα συμφωνούμε πως το υποτιθέμενο πλαίσιο δεν πρόκειται να πάρει ψήφους από αυτή την μερίδα των φοιτητών... Αρα ποιος μένει αυτοί που ψηφίζουν το άλλο πλαίσιο οι οποίοι χωριζονται σε υποστηρικτές της ΔΑΠ και σε μη υποστηρικτές... Ετσι σύμφωνα με την κοινή λογικη το ανεξάρτητο πλαίσιο θα έπαιρνε τους δεύτερους με το μέρος του... Άρα καταλήγουμε στο 1000(Ενωτικο) --- 500(ΔΑΠ) --- 500 (Πλαισιο)....
- djsolid
- Kilobyte level
Ξέρουμε ποιοι και γιατί προκάλεσαν όλη αυτή τη φασαρία?
Όλα αυτά έγιναν για το γεγονός οτι αποφασίστηκε πάλι κατάληψη?
Οχι το ξύλο δεν έπεσε για την κατάληψη... Αλλα για μια κόντρα που είχε ξεσπάσει μεταξυ αναρχικών και κνίτων στην πορεία της Πέμπτης...
Και για να μην ξεκινήσει κανενα flame δεν απαντώ σε καμια άλλη ερώτηση για αυτό το θέμα... Μπορείτε να ρωτήσετε καποιον εκπρόσωπο παράταξης και να σας λύσει τις απορίες...
- Silver
- Kilobyte level
Το ξέρω ότι είναι αισιόδοξο σενάριο, αλλά μπορεί και να πιάσει. Αν δεν κατέβει η ΔΑΠ στην επόμενη ΓΣ και πάρει ψήφους ένα τέτοιο πλαίσιο ψήφους σίγουρα θα κατέβει στη μεθεπόμενη.djsolid wrote:To θέμα όμως είναι βγήκε? Δεν βγήκε... Και την ίδια τύχη θα είχε και όποιο άλλο πλαισιο ήταν κατα της κατάληψης... Ειμαι σχεδόν βέβαιος γι αυτό, και οποιος καταλαβε κατάλαβε...
Αν συμβεί κατι τέτοιο και εγώ μαζι σου... Αλλα πιστεύεις οτι η ΔΑΠ αν μαθευτεί οτι θα κατέβει ανεξάρτητο πλαισιο ΚΑΤΑ δεν θα εμφανιστεί???? Γιατι αυτό δεν το πιστεύω σε καμία περίπτωση...
Και εξηγώ :
Όπως είπες φοιτητικές εκλογές έρχονται... Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο οι παρατάξεις θα έχαναν πολύ και περισσότερο η ΔΑΠ γιατι θα επικρατούσε η νοοοτροπία και η λογική "¨Μα καλά όλοκληρη παραταξη δεν κατάφερε να ανοίξει το πανεπιστήμιο και το κατάφεραν 5 -10 ανεξάρτητοι φοιτητές"...
Το μόνο που με προβληματίζει είναι όλοι αυτοί στο αμφιθέατρο Α, θα άφηναν ποτέ να ακουστεί με τέτοια γνώμη; Δεν λέω ότι θα γίνουν σκηνές βίας. Απλά ... δεν ξέρω κατά πόσο θα αφήσουν μια τέτοια γνώμη να ακουστεί!!!
Και κατά πόσο θα πιστέψουν ότι είμαστε ανεξάρτητοι και όχι .., κρυφοΔΑΠίτες.
Πάντως σκέφτομαι ότι αξίζει την προσπάθεια. Αν μη τι άλλο θα δείξει τις πραγματικές προθέσεις κάποιων.
Δεν θα έχει και νόημα κάτι τέτοιο αφού και τα 2 πλαίσια θα λένε το ίδιο πράγμα, τουλάχιστον όσον αφορά την κατάληψη.fo@ wrote: Αν η ΔΑΠ κατέβαζε πλαίσιο, απλά δε θα χρειαζότανε να κατέβει ανεξάρτητο κατά της κατάληψης. Εκτός και αν από θέμα αρχής κατέβαινε ανεξάρτητο έτσι και αλλιώς. Και οι δύο επιλογές είναι σεβαστές από μέρους μου.
Last edited by Silver on Thu Mar 15, 2007 1:48 pm, edited 2 times in total.
Τελείωσα!!!!
- djsolid
- Kilobyte level
Μα το όλο θέμα πιστεύω ότι γίνεται για να κατέβει πλαίσιο το οποίο διaφωvει με τις θέσεις της ΔΑΠ αλλά συμφωνεί στο ότι η σχολή πρέπει να μείνει ανοικτή...fo@ wrote:Αν η ΔΑΠ κατέβαζε πλαίσιο, απλά δε θα χρειαζότανε να κατέβει ανεξάρτητο κατά της κατάληψης. Εκτός και αν από θέμα αρχής κατέβαινε ανεξάρτητο έτσι και αλλιώς. Και οι δύο επιλογές είναι σεβαστές από μέρους μου.
- tZoLe
Κάτι παρόμοιο με ανεξάρτητο πλαίσιο έγινε στους Ηλεκτρολόγους. Πάντως για να είναι υλοποιήσιμο κάτι τέτοιο θα πρέπει να οργανωθεί απο αρκετά άτομα, να ξέρουν δηλαδή όσοι μιλήσουν ότι έχουν μαζί τους 40-50 άτομα και ότι δεν βγαίνουν μόνοι. Ο στόχος μίας τ΄τετοις πρωτοβουλίας δε θα ήταν να αντικαταστήσει ή να αναπληρώσει το κενό της ΔΑΠ. Θα συγκέντρωνε άτομα που είτε συμφωνούν, είτε διαφωνούν με τις αλλαγές στα ΑΕΙ, θα θέλανε ανοιχτό πανεπιστήμιο.Silver wrote:
Το ξέρω ότι είναι αισιόδοξο σενάριο, αλλά μπορεί και να πιάσει. Αν δεν κατέβει η ΔΑΠ στην επόμενη ΓΣ και πάρει ψήφους ένα τέτοιο πλαίσιο ψήφους σίγουρα θα κατέβει στη μεθεπόμενη.
Το μόνο που με προβληματίζει είναι όλοι αυτοί στο αμφιθέατρο Α, θα άφηναν ποτέ να ακουστεί με τέτοια γνώμη; Δεν λέω ότι θα γίνουν σκηνές βίας. Απλά ... δεν ξέρω κατά πόσο θα αφήσουν μια τέτοια γνώμη να ακουστεί!!!
Πάντως σκέφτομαι ότι αξίζει την προσπάθεια. Αν μη τι άλλο θα δείξει τις πραγματικές προθέσεις κάποιων.

έτσι
- Silver
- Kilobyte level
Ξέρεις τελικά αν έπιασε το σχέδιο;tZoLe wrote: Κάτι παρόμοιο με ανεξάρτητο πλαίσιο έγινε στους Ηλεκτρολόγους. Πάντως για να είναι υλοποιήσιμο κάτι τέτοιο θα πρέπει να οργανωθεί απο αρκετά άτομα, να ξέρουν δηλαδή όσοι μιλήσουν ότι έχουν μαζί τους 40-50 άτομα και ότι δεν βγαίνουν μόνοι.
Συμφωνώ. Και το πρόβλημα ότι εδώ στο venus δεν είμαστε αρκετοί για να υποστηρίξουμε κάτι τέτοιο. Χώρια ότι οι περισσότεροι είμαστε πληροφορική (άντε και κανά ΔΕΤ). Οι υπόλοιποι πώς θα ενημερωθούν;
Τελείωσα!!!!
cactus wrote:Ακόμα και να σου απαντούσε κάποιος το προφανές, θα τον πίστευες;; εγώ πάντως όχι.
Όχι ότι θα έκρυβε την αλήθεια, αλλά σίγουρα δεν θα ήξερε.
Code: Select all
cactus ++;
- Ganther
- Wow! Terabyte level
- Academic status: 3rd year
Οι ηλεκτρολογοι αθηνας ειναι ακομα κλειστοι αλλα κατεβαινει καθε φορα αξιοπρεπεστατο πλαισιο κατα της καταληψης. Για εκει τα αποτελεσματα ειναι πολυ καλα αφου τα ΕΑΑΚ ειναι 1η δυναμη....(νομιζω τελευταια ηταν Ενωτικο υπερ 200, Κατα 110 ) η κατι τετοιοdjsolid wrote:Το είχα ακούσει και εγώ ... και νομίζω την ανοίξανε...
Επίσης εκεί έχουν και πτυχιακή εξεταστική,οπότε δεν έχουν καμιά απώλεια.Ganther wrote:Οι ηλεκτρολογοι αθηνας ειναι ακομα κλειστοι αλλα κατεβαινει καθε φορα αξιοπρεπεστατο πλαισιο κατα της καταληψης. Για εκει τα αποτελεσματα ειναι πολυ καλα αφου τα ΕΑΑΚ ειναι 1η δυναμη....(νομιζω τελευταια ηταν Ενωτικο υπερ 200, Κατα 110 ) η κατι τετοιοdjsolid wrote:Το είχα ακούσει και εγώ ... και νομίζω την ανοίξανε...
- Ganther
- Wow! Terabyte level
εκει ομως εχουν περισσοτερο καιρο καταληψη και το εξαμηνο τους κινδυνευει να χαθει. Δεν δινεις πτυχιακη σε μαθηματα που δεν εχουν γινει. Αυτοι νομιζω χρειαζονται 2-3 βδομαδες αναπληρωσης αυτη τη στιγμη. Μπορω να ρωτησω και να μαθω... Γενικα παντως, αν συζητησουμε το πλαισιο που λειτουργει η εκει σχολη εχεις δικιο ειναι λιγοτερο αυστηρη απο τη δικη μας. Αν θυμαμαι καλα πχ δινουν και πολλες φορες ενα μαθημα (ως αναβαθμολογηση) και απλα κρατανε το μεγαλυτερο βαθμο που θα γραψουν (alexo wrote:Επίσης εκεί έχουν και πτυχιακή εξεταστική,οπότε δεν έχουν καμιά απώλεια.Ganther wrote:Οι ηλεκτρολογοι αθηνας ειναι ακομα κλειστοι αλλα κατεβαινει καθε φορα αξιοπρεπεστατο πλαισιο κατα της καταληψης. Για εκει τα αποτελεσματα ειναι πολυ καλα αφου τα ΕΑΑΚ ειναι 1η δυναμη....(νομιζω τελευταια ηταν Ενωτικο υπερ 200, Κατα 110 ) η κατι τετοιοdjsolid wrote:Το είχα ακούσει και εγώ ... και νομίζω την ανοίξανε...

- Ganther
- Wow! Terabyte level
Κατα την αποψη μου αν γινει το εγχειρημα, (ανεξαρτητο πλαισιο) την 1η φορα θα παρει λιγες ψηφους αλλα την 2η θα παρει πολλες. Γιατι στην αρχη δεν θα το εχουν μαθει πολλοι, αλλα τη 2η φορα θα κατεβει κοσμος πιστευω...
Αν τυχον κατεβει η ΔΑΠ γινεται και ενωτικο Κατα της καταληψης (αν θελουν κ οι ΔΑΠ βεβαια) για να μη διασπαστει το ΚΑΤΑ
Το θεμα ειναι οτι κανεις δεν το τολμα.
Αν τυχον κατεβει η ΔΑΠ γινεται και ενωτικο Κατα της καταληψης (αν θελουν κ οι ΔΑΠ βεβαια) για να μη διασπαστει το ΚΑΤΑ
Το θεμα ειναι οτι κανεις δεν το τολμα.
-