Καλώς ήρθες,κι από μένα.
Εγώ έχω κλείσει 2 ετη στη σχολή και δεν έχω ακούσει πουθενά κάτι τετοιο. Δεν νομίζω να γινεται... απλά δεν θα χωράτε στα αμφιθέατρα, κοινώς τουλάχιστον 10-20 ατομα θα είστε όρθια(welcome to aueb), και βέβαια θα επαναληφθει άλλη μια φορα το σκήνικό των φοιτιτικών παρατάξεων να προσπαθούν να σας πείσουν ότι αγωνιούν για το κτηριακό και θα τσακώνονται για το ποιος αγωνιά περισσότερο...Να πώ όμως ότι αυτό που λες θα γίνει σε ένα μάθημα του 2ου εξαμήνου(υπολογστικά μαθηματικά), το τμήμα θα χωριστεί σε 2 με αλφαβητική ταξινόμηση.mel wrote:επειδή είμαστε πολλά άτομα οι πρωτοετείς υπάρχει περίπτωση να χωριζόμαστε σε κάποιο μάθημα ή θα τα κάνουμε όλοι μαζί???
Δυστυχώς ο cactus λέει την αλήθεια. Τις πρώτες εβδομάδες, ειδικά σε μαθήματα όπως η Java που τα χρωστά κόσμος και κοσμάκης δεν θα σας χωράει ούτε το μεγαλύτερο αμφιθέατρο. Ακόμη και στα εργαστήρια, αν και χωρίζεστε σε 4 - 5 τμήματα πάλι επικρατεί ένας ψιλοπανικός.cactus wrote: Εγώ έχω κλείσει 2 ετη στη σχολή και δεν έχω ακούσει πουθενά κάτι τετοιο. Δεν νομίζω να γινεται... απλά δεν θα χωράτε στα αμφιθέατρα, κοινώς τουλάχιστον 10-20 ατομα θα είστε όρθια(welcome to aueb)
Στον οδηγό προπτυχιακών σπουδών 2006 αναφέρει την κατανομή των μαθημάτων ανά εξάμηνο για όλα τα εξάμηνα (συνολικά 8).Και στο Ά εξάμηνο αναφέρει :Manousos wrote:καλά πότε γίνανε 6 τα υποχρεωτικά στο 1ο ετος? Εγώ νόμιζα οτι σας βάλανε 1 παραπάνω και γίνανε 5 από 4 που ήταν παλιά